Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Препоръчан отговор

• Отговори 2,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 12 часа, Explorer_AD написа:

Защо е закачена тази тема? Avast и AVG изобщо не се препоръчват.

Аз я закачих имам ли проблем? Или проблем са празните приказки и отговаряне на постове от 2018 година?

Моля, хайде малко по-културно. Всеки има право да има предпочитания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 5.06.2022 г. в 20:50, nikssi написа:

Аз я закачих имам ли проблем? Или проблем са празните приказки и отговаряне на постове от 2018 година?

Моля, хайде малко по-културно. Всеки има право да има предпочитания.

Кого си питал да я слагаш важна?Стана модератор и много почна да знаеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...

avast 23.2.6053 beta

Промените:

Цитат

What was fixed
Fixed issue where disabled shields message in UI had yellow instead of red color.
Fixed the incompatibility with product DxO PhotoLab and also other possible performance problems caused by the same bug in the AV.

Има линкове за онлайн инсталаторите, но лично аз предпочитам офлайн линковете. Давам само към безплатната версия.

Ироничното в случая е, че му е изтекъл сертификата от месеци (а става дума за програма за сигурност). :)

Лично аз тегля за библиотеката, но през прокси, че не ми се добавя правило за браузъра за да игнорирам предупреждението.

Линк за сваляне:

https://files.avast.com/beta9x/avast_free_antivirus_setup_offline.exe

Информация за старите бети има в отделни теми във форума им:

https://forum.avast.com/index.php?board=15.0

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...