Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

на 15.05.2017 г. в 20:19, attj написа:

Браво! С безплатни програми мога да се защитя по-добре спрямо платения Аваст!  Тествано лично!

Външната стена създава проблеми. Не е комфортно като да си с пакет. И се чудя и се ровя къде е проблема.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

преди 10 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Външната стена създава проблеми. Не е комфортно като да си с пакет. И се чудя и се ровя къде е проблема.

При мен теста за съвместимост на безплатния Аваст не установява конфликтност...Privatefirewall 7 си работи отлично с безплатния Аваст - така си беше и преди 8 години.

И разбираш ли й съобщенията на стената. Пуска нещо блокира друго? Браузъра ти в изключенията ли е?

на 5/18/2017 в 10:20, _Alex&Vanko_ написа:

И разбираш ли й съобщенията на стената. Пуска нещо блокира друго? Браузъра ти в изключенията ли е?

Има самостоятелна тема за тази стена. Ползвам 5 браузъра и те са с индивидуални настройки.  Днес на шестия ден безплатният Аваст ми прави оферта да си купя AVAST IS  за 20 Евро вместо за 60 Евро.  Трябвало и до 24 дни да се регистрирам при тях! Съфорумец купува за 72 Евро три ключа за година уж на промоция по Коледа.   Не ми се коментира. Сепчо, Кихчо и Комодко не ме дразнят по сроден начин.  Иначе засега съм съгласен с високите международни оценки за безплатната програма на Аваст.

Ако мислиш, че си забавен ще ти кажа, че не си въобще. Ако мислиш, че можеш да ме дразниш - пак не си познал. Ама ако си тръгнал срещу мене ще ти доста трудно, затова се откажи още от сега, за да не задълбочаваме проблема, който искаш да го създадеш, окей ?

преди 18 часа, KnoX написа:

Ако мислиш, че си забавен ще ти кажа, че не си въобще. Ако мислиш, че можеш да ме дразниш - пак не си познал. Ама ако си тръгнал срещу мене ще ти доста трудно, затова се откажи още от сега, за да не задълбочаваме проблема, който искаш да го създадеш, окей ?

Защо спамиш? И двамата споделяме реални факти.   Кой от какво се дразни си е лична преценка.   Какво ще стане -ако в 30 дневния срок не се регистрирам и ми се досвидят 20 Евро и не си купя  Avast IS?    Нека пишем по темата.

Първото което е използвам "Про" версията. Ако не е регистрираш в 30 дневния срок няма да си защитен, ако отново не е инсталираш.

Пък и да ти кажа не ме интересува дали ще си платиш или няма. Това ти ще си го решиш. Ама да ми казваш, че ти от където си тръгнал, аз сега на там отивам е меко казано смешно, щом сравняваш платеното с безплатното. От там си ми ясен още.

След толкова занимаване и пробване стигаш до извода, че безплатния Аваст и Кихчо са върха. До тоя извод стигат незапознатите изобщо.:D

преди 14 часа, KnoX написа:

Първото което е използвам "Про" версията. Ако не е регистрираш в 30 дневния срок няма да си защитен, ако отново не е инсталираш.

Пък и да ти кажа не ме интересува дали ще си платиш или няма. Това ти ще си го решиш. Ама да ми казваш, че ти от където си тръгнал, аз сега на там отивам е меко казано смешно, щом сравняваш платеното с безплатното. От там си ми ясен още.

Вие още за себе си напълно не сте си доизяснили нещата. Не разбирам защо се дразним взаимно. Различните мнения аз ги възприемам като преценки от различни гледни точки.  Някои програми допускат условно безплатно ползване у дома на свои пълнофункционални версии. Лично съм ползвал няколко такива.  Каквото е при Аваст не е критерий спрямо други производители на защитен софтуер -там  просто различно са организирали нещата си.  Инсталирал съм поорязаната безплатна версия на Аваст и очаквам тя да не се изключи на 30-ия ден. Досега при мен тя работи по-добре отколкото очаквах.

Кое е орязано от безплатния Аваст - защитната стена, DNS сървърите за защита от фалшиви уеб сайтове и ограничителния режим за виртуално тестване на файлове.   Тези неща лесно се компенсират със сродни безплатни решения от знаещ ползвател. 

преди 1 час, attj написа:

Кое е орязано от безплатния Аваст - защитната стена............

И кой е този антивирус със защитна стена? Я сподели да видим. Дори прехваления Кихо няма такава.

преди 19 часа, nikssi написа:

И кой е този антивирус със защитна стена? Я сподели да видим. Дори прехваления Кихо няма такава.

Имат и в безплатни версии.  Кихчо, Сепчо, Комодко, Риско.....Пак шеги и спам в темата за Аваст.Ето и линк  https://www.comss.ru/page.php?id=3783

Редактирано от attj (преглед на промените)

Кихчо няма стена. Инсталира допълнителна такава в лицето на Glasswire. А между другото липсата на sandbox-a в безплатната версия си е доста голям ущърб. Е може да се сложи Sandboxie, но определено ще изисква допълнително настройване.

Glasswire също е безплатна. А за безплатния Аваст има ли по-добър избор от Privatefirewall 7 ?

преди 11 часа, attj написа:

Имат и в безплатни версии.  Кихчо, Сепчо, Комодко, Риско.....Пак шеги и спам в темата за Аваст.Ето и линк  https://www.comss.ru/page.php?id=3783

Темата не е ли за Аваст? Не е нужно да ми даваш сайта на космонавтите, спомни си кой го даде инфото за форума и сайта им.

преди 11 часа, Петроff написа:

стената на комодо !

При подобен избор бих предпочел  Comodo IS Premium Free.

преди 12 часа, nikssi написа:

Темата не е ли за Аваст? Не е нужно да ми даваш сайта на космонавтите, спомни си кой го даде инфото за форума и сайта им.

И пак се чудя как въобще съм попаднал да пиша в тази тема...    Тя е на аутсайдери. Башмайстори какво въобще правят в подобни теми?

преди 3 часа, attj написа:

И пак се чудя как въобще съм попаднал да пиша в тази тема...    Тя е на аутсайдери. Башмайстори какво въобще правят в подобни теми?

Тази тема е за имащите въпроси към програмата - не за разтягане на локуми и мерене на антивирусни. Както и всяка теми си има своята цел.

Ся кво да плюем по Аваст защото на тебе не ти харесвал. Ми не го ползвай бе джанъм.

на 5/21/2017 в 6:59, NIKISHARK написа:

:offtopic_s:Спри се бе,човек...От години слушаме едно и също,невярно нещо-Перфектните 3,4,5........Всички знаем...че такива няма...

Така е. Извинявам се. След няколко ракии нищо в никакви форуми не трябва да пиша. А безплатната Аваст си е хубава програма.

• 1 месец по-късно...

Моля помогнете.... Писна ми от тази антивирусна. Сряда ми донесоха лаптопа преинсталиран. И ето днес резултата от пускането й. Накрая ще я махна и ще си сложа Microsoft Security essentials..

20170701_155353.jpg

А докато сканира постоянно ми излиза това. (Това от 2 снимка).

преди 3 часа, AstralGirl написа:

Моля помогнете.... Писна ми от тази антивирусна. Сряда ми донесоха лаптопа преинсталиран. И ето днес резултата от пускането й. Накрая ще я махна и ще си сложа Microsoft Security essentials..

20170701_155353.jpg

А докато сканира постоянно ми излиза това. (Това от 2 снимка).

Секси, каква е тази идиотска антивирусна. Махай я веднага. Сложи си Kaspersky Internet Security.

P.S. Чакам отговор на запитването ми в ЛС ;)

Хайде малко по-споко с определенията. Казвате го от позицията на:

- специалист по информационна сигурност?

- някой, който желае да обърка питащия?

- участващ в тестове на антивирусни продукти?

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.