Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

преди 3 часа, Devastation написа:

Premier

Ето ти тук може да видиш цените, които са сега. В момента обаче няма намаление, само това да ти кажа, по коледа може би да има. Ако можеш да чакаш... 

https://www.avast.com/en-eu/store#!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Казано в прав текст - Аваст е посредствена програма и за никой не е задължителна...  Избирайте по вкус и предпочитания.

преди 30 минути, attj написа:

Казано в прав текст - Аваст е посредствена програма и за никой не е задължителна...  Избирайте по вкус и предпочитания.

Дай ми доказателства, че е така. Или само така си говориш просто. Стига празни приказки, дай поне един факт от това изречение дето си написал, че програмата е посредствена. Или че ако ползваш безплатната версия за да е пробваш има толкова много екстри, който други безплатни антивирусни програми ги няма. Или за това, че за 200 лв. годишно може да ползваш три ключа за три машини ? Айде моля ти се, лягай някъде.

Не е нужно да се влага емоция.  Вредоносният код изпреварва в развитието си почти всички, не само Аваст...   Творците на буби си тренират като задачка-закачка как да ги преодоляват и често успяват.   Шанс да ги възпрепятстват имат единствено програми- лидери с хипс защита или със защита по репутация. Защото е зададено превантивно блокиране на всичко непознато или на всичко, което не е изрично поединично проверено и разрешено. Тук Аваст има много да догонва и аз им пожелавам това скоро да се случи.   Имате безплатни възможности на Симантек, Комодо и 360 TS.  Пробвайте и съпоставяйте.  С 200 лв човек може да си купи доста други неща.

преди 1 час, attj написа:

Не е нужно да се влага емоция.  Вредоносният код изпреварва в развитието си почти всички, не само Аваст...   Творците на буби си тренират като задачка-закачка как да ги преодоляват и често успяват.   Шанс да ги възпрепятстват имат единствено програми- лидери с хипс защита или със защита по репутация. Защото е зададено превантивно блокиране на всичко непознато или на всичко, което не е изрично поединично проверено и разрешено. Тук Аваст има много да догонва и аз им пожелавам това скоро да се случи.   Имате безплатни възможности на Симантек, Комодо и 360 TS.  Пробвайте и съпоставяйте.  С 200 лв човек може да си купи доста други неща.

Безплатно хубаво нещо няма. Макар че и с безплатната версия на аваст да си, всеки би останал доволен. Човека пита за ключ от къде да си купи, аз му давам линк и му казвам, че миналата година за 140лв, си взех три ключа за трите ми машини. Тази Kоледа живот и здраве, отново бих си купил, защото Аваст е универсална програма вече и много програми спестява, да не говориме, че безплатната версия има толкова опций, които може да се ползват, колко трите ти примера за антивирусни не могат да и се опрат. Да, вярно е Аваста трябва да знаеш как да го ползваш, ама все пак сме хора и с малко настройки и свикване, работата става.

Безплатната версия на програмата, който не може да схване как да е ползва, съм казал : Лесно е, не е трудно, натискат "Тих режим" и просто си правиш какво искаш, без да разбереш че имаш антивирусна програма на машината. А тези който искат да пипнат настройките по техен вкус, може да го направят и да останат без "Тихия режим" и да си е контролират. Лесно и просто е човек, това не ти е формула по математика. ;)

Редактирано от KnoX (преглед на промените)

преди 12 минути, KnoX написа:

Безплатно хубаво нещо няма. Макар че и с безплатната версия на аваст да си, всеки би останал доволен. Човека пита за ключ от къде да си купи, аз му давам линк и му казвам, че миналата година за 140лв, си взех три ключа за трите ми машини. Тази Kоледа живот и здраве, отново бих си купил, защото Аваст е универсална програма вече и много програми спестява, да не говориме, че безплатната версия има толкова опций, които може да се ползват, колко трите ти примера за антивирусни не могат да и се опрат. Да, вярно е Аваста трябва да знаеш как да го ползваш, ама все пак сме хора и с малко настройки и свикване, работата става.

За мен не е проблем да си купувам програми. Аз мога да си ги ползвам безплатно и без въобще да се интересувам за лицензионни права.Мога примерно някакси да ги открадна - ама защо да се занимавам с глупости? Хипсът на  Privatefirewall 7 може да ми осигури примерно  безплатно по-висока степен на защитеност спрямо всички версии на Аваст...Просто всичко непознато е предварително блокирано и това Аваст още не го умее...

Ще ползвам безплатна антивирусна всичко ми блокира игрите и приложенията.. Мн досадни защитни стени. Ще видя коя ще избера за безплатна..

Цитат

П.С. Аз не купувам.. Пират съм :D

Редактирано от Devastation (преглед на промените)

преди 13 часа, attj написа:

За мен не е проблем да си купувам програми. Аз мога да си ги ползвам безплатно и без въобще да се интересувам за лицензионни права.Мога примерно някакси да ги открадна - ама защо да се занимавам с глупости? Хипсът на  Privatefirewall 7 може да ми осигури примерно  безплатно по-висока степен на защитеност спрямо всички версии на Аваст...Просто всичко непознато е предварително блокирано и това Аваст още не го умее...

Щом така мислиш, то си е за твоя сметка. За това през ден или два сте в раздела, за да Ви чистят системите и тем подобни. Не говоря лично за ВАС, а за другите, който няма уши и не искат да чуят. ;)

преди 2 часа, Devastation написа:

Ще ползвам безплатна антивирусна всичко ми блокира игрите и приложенията.. Мн досадни защитни стени. Ще видя коя ще избера за безплатна..

Като незнаеш как да е настроиш нормално е да ти блокира всички. А и като не е легално, всеки така наречен "КРАК" ще ти прави проблеми. Бил съм поне 5-6 години с безплатната версия на Аваст и един път не ми е блокирала "КРАК" или каквтоо и да е, е разбира се когато съм имал вируси, то тогава Аваст ми съобщава. 

След като си пират, какво ме питаш от къде да си вземиш ключ за Аваст ? МАЙЙЙКО МИЛАААА.... 

п.п  - Жив да не бях, ама съм........

преди 1 час, KnoX написа:

Щом така мислиш, то си е за твоя сметка. За това през ден или два сте в раздела, за да Ви чистят системите и тем подобни. Не говоря лично за ВАС, а за другите, който няма уши и не искат да чуят. ;)

Като незнаеш как да е настроиш нормално е да ти блокира всички. А и като не е легално, всеки така наречен "КРАК" ще ти прави проблеми. Бил съм поне 5-6 години с безплатната версия на Аваст и един път не ми е блокирала "КРАК" или каквтоо и да е, е разбира се когато съм имал вируси, то тогава Аваст ми съобщава. 

След като си пират, какво ме питаш от къде да си вземиш ключ за Аваст ? МАЙЙЙКО МИЛАААА.... 

п.п  - Жив да не бях, ама съм........

Ти М******н ли си веее. Пич да вземеш също означава и от интернет ключ има пиратски. Ти сериозно ли..

П.С. Да жив да не беше.. :D

И настроих я добавих в изключения и разреших връзката с дадената игра пак блокира просто Аваст си е агресивна програма.

Редактирано от Devastation (преглед на промените)

преди 10 часа, Devastation написа:

Ти М******н ли си веее. Пич да вземеш също означава и от интернет ключ има пиратски. Ти сериозно ли..

П.С. Да жив да не беше.. :D

И настроих я добавих в изключения и разреших връзката с дадената игра пак блокира просто Аваст си е агресивна програма.

Скоро време с тея пиратски ключове ще ходиш в раздела за вируси. ;)

• 5 месеца по-късно...

не няма

аз я карам с аваст фрии + акронис anti-ransomware фрии + стената на уина

Malwarebytes Premium е добра

на 20.05.2018 г. в 10:55, Stefan Troplev написа:

Avast Free версията има ли модул anti-ransomware? За anti-ransomware коя антивирусна е най-добра?

Нещо с хипс и направени добри настройки. Платени има достатъчно решения, безплатна - Комодо интернет секюрити.

на 20.05.2018 г. в 10:55, Stefan Troplev написа:

Avast Free версията има ли модул anti-ransomware? За anti-ransomware коя антивирусна е най-добра?

Ако се търси конкретно главно anti-ranomware функционалност, две в програми в последно време доминират (като едната е напълно безплатна, другата има доста добра безплатна версия):

RansomOff:

https://www.ransomoff.com/

Appcheck Anti-Ransomware:

https://www.checkmal.com/

И двете са съвместими с други решения за защита и са доста ефективни.

• 3 месеца по-късно...
  • 3 години по-късно...
преди 2 часа, Explorer_AD написа:

Avast и AVG изобщо не се препоръчват.

аз препоръчвам - друг е въпроса кой какво му допада

пробвах и други но не ми допаднаха дори и да са по добри

свикнах с него знам му всяка една настройка наизуст а и години нямам ядове с гадини

Без име.jpg

https://www.comss.ru/page.php?id=10329

чети малко и после яж .....

алоооу разбирача - говори с факти  !

преди 2 часа, Explorer_AD написа:

Защо е закачена тази тема? Avast и AVG изобщо не се препоръчват.

Мобилната версия на Аваст за Андроид е на сматфоните ни и си работи прилично като за безплатна.  Иначи всички са все като недоразвити и все нещо пропускат.  И какво от това?  

на 20.05.2018 г. в 14:27, mr. 5r0ff написа:

не няма

аз я карам с аваст фрии + акронис anti-ransomware фрии + стената на уина

Malwarebytes Premium е добра

Акронис :emoji_smiley-38: Що лъжеш бре? Касперски антирансом турил.Щот Аваст нема то види рансъма ли?

Той е гъбясал още с HTC Home.

преди 10 минути, Explorer_AD написа:

на 20.05.2018 г. в 14:27, mr. 5r0ff написа:

казах - първо чети после яж .....

2018 година сян кйор му ???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.