Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Добър вечер!

По погрешка вместо

youtube.com

въведох

vyoutube.com

и съответно Avast-а изписка, че е зловреден url адрес и го блокира.

Как мога да разбера дали наистина е такъв?

Няма никаква логика в това.Това е поредната фалшива тревога от Аваст-а:

https://www.virustotal.com/bg/url/353da214b3a9d654a2c03c32c5d07c6c187265562a3715fe4ed7ad28d1992c6a/analysis/1360786122/

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Благодаря на @ angel* и @ luckyboy за бързия отговор!

Добавям VirusTotal в лентата с отметки на браузъра. :D

Здравейте,

Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките сложете тази отметка:

Публикувано изображение

Така при сгрешен адрес, тя ще го поправя автоматично и ще ви пита дали да остане така с YES, или да върне предишния написан от вас адрес с No.

Има си и списък с изключения, тъй като колкото и да е умна програмата тя не може да замени човека при взимането на решения. :)

Поздрави!

................................................

Здравейте!

Използвам AdBlock, но незнаех, че има и такава опция,

все пак го ползвам с профил и настройки по подразбиране...

Както и да е, вече съм активирал и тази й функция! :D

Благодаря за съвета и лек ден!

Имам  лиценз на Аваст free 7 до 2038г ,на много компютри съм го инсталирал и винаги работи.Докато при НОДа имах до 2016г , но миналата година ми и го спряха и  ми писна през 2дена да го обновявам.Сега с Аваст нямам такива проблеми

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

За Avast! Antivirus, гимнастиката е безмислена. Безплатната версия е пълнофункционална.

За Avast! Antivirus, гимнастиката е безмислена. Безплатната версия е пълнофункционална.

Няма гимнастики. На безплатната версия се поставя ключ и се регистрира до 2038. Няма кракове и шменти капели.

Няма гимнастики. На безплатната версия се поставя ключ и се регистрира до 2038. Няма кракове и шменти капели.

26 годишен ключ, легален?Бягай... :D

....от тука :P

Ключът не е крак и не заменя файлове и папки на avast! И да легален е - служебни ключове са. Всичко си работи нормално.

Предполагам сте наясно как са ги намерили тези ключове? Или май не сте?

Редактирано от angel* (преглед на промените)

И каква е разликата във функционалността, в сравнение с регистрацията за 1 г. на безпланата версия?

И каква е разликата във функционалността, в сравнение с регистрацията за 1 г. на безпланата версия?

Никаква!

Просто не си играеш да пререгистрираш всяка година.

Май за различни неща пишем, nikssi е показал разликата м/у Free и Pro версията (в червено е) на снимката, а това което отговорих по-горе, е че няма разлика за Free версия регистрирана за 1 год. и Free версия регистрирана за повече. Както и да е.

Май за различни неща пишем, nikssi е показал разликата м/у Free и Pro версията (в червено е) на снимката, а това което отговорих по-горе, е че няма разлика за Free версия регистрирана за 1 год. и Free версия регистрирана за повече. Както и да е.

Останах с впечатлението,че става въпроса за сравнение между двете версии - Pro и Free тъй,като не знам за съществуването на подобна възможност за по дълга регистрация при бесплатната версия. Ако наистина има такава е супер. 

Никаква!

Просто не си играеш да пререгистрираш всяка година.

Е 20 години няма да преинсталирам и ще си карам с регистрирания аваст до 2038,така ли? ;)

Е 20 години няма да преинсталирам и ще си карам с регистрирания аваст до 2038,така ли? ;)

Естествено че ще преинсталира. Но не веднъж съм попадал на клинети с по 2-3 години непреинсталиран компютър и изтекъл avast! Free. Не се сещат да го пререгистрират! :)

Технологията Evo-Gen работи яко в новата версия.Репутацията на файловете също и след доста тестове съм доволен от Аваст.

http://blog.avast.com/tag/evo-gen/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Hello dear Beta testers!

avast! 8 RTM build is now ready! The build number is 8.0.1481. A few things that you already know:

You'll immediately notice the new GUI.  We are excited to hear your feedback

The Software Updater is a new tool for helping you keep apps up to date.  Give it a try :-)

There is a new product tier called Premier, it includes 3 new features:

•         Data Shredder for wiping files, drives, and partitions

•         Software Updater in autoupdate mode

•         AccessAnywhere for remotely connecting to your PC no matter where you are

http://forum.avast.com/index.php?topic=115499.0

Яко ще се тества.

Много добресе държи avast! 8 Release с comodo firevall .Инсталиран на реална машина .

Окончателно,излязла ли е версия 8,защото в замунда виждам финал,но пуснах обновяване през програмата и ми изписа,че няма нужда от обновяване,още съм си на версия 7?

Окончателно,излязла ли е версия 8,защото в замунда виждам финал,но пуснах обновяване през програмата и ми изписа,че няма нужда от обновяване,още съм си на версия 7?

Версията RTM така че едва ли ще се обнови.

тромав, по-тромав, най-тромав... зависи и от процесора, затова винаги ползвам безплатната версия...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.