Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Знам, че това не е тема за препоръки, но какви са безплатните алтернативи на AVAST за домашния потребител? Или да кажем платени, но нещо от рода на NOD32 с SMS. Мислех като изтече лиценза на AVG да пробвам NOD32 и след това вероятно други, докато си избера някоя подходяща за по-дълъг период от време. Не искам кракнати, но и нямам 90-100 лева да дам наведнъж за антивирусна. А, да, искам да има и някакъв firewall + email скенер. Близо година ползвах Online armor заедно с AVAST, но постоянно имах някакви проблеми, които явно са били от антивирусната.

Направете си безплатна комбинация тогава - AVG 2012 Free (има email scanner) + Comodo Firewall

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 120,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Както я подкара работата е за CIS :clown:

Защо не? Особено ако осъществят плановете си за версия 6 и подобрят малко начина на импелемнтация на програмата за да избегнат заобикалянето на защитата при x64, както с онзи тестов keylogger. :)

Знам, че това не е тема за препоръки, но какви са безплатните алтернативи на AVAST за домашния потребител? Или да кажем платени, но нещо от рода на NOD32 с SMS. Мислех като изтече лиценза на AVG да пробвам NOD32 и след това вероятно други, докато си избера някоя подходяща за по-дълъг период от време. Не искам кракнати, но и нямам 90-100 лева да дам наведнъж за антивирусна. А, да, искам да има и някакъв firewall + email скенер. Близо година ползвах Online armor заедно с AVAST, но постоянно имах някакви проблеми, които явно са били от антивирусната.

А,защо не се пробва и Panda Cloud? Предполагам за домашен комп е доста добре.Лично аз и харесвам доста WebGuard-a(които според мен е един от най- добрите)

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

ползвах аваст преди около 3 години и доколкото си спомня имаше едно първоначално сканиране дълго около едно денонощие. съществува ли в последната версия?

ползвах аваст преди около 3 години и доколкото си спомня имаше едно първоначално сканиране дълго около едно денонощие. съществува ли в последната версия?

НЕ :) , за три години предполагам се досещате колко вода е изтекла :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Излезе новата версия на популярния и безплатен защитен продукт: цък

Здравейте! :) Имам проблем с Avast 7.0.1451 Free Edition под Windows 7 ; на моменти ми излиза този черен екран (на прикаченият file). В горният ъгъл пише "браузър сигурна зона" . Някакви идеи?

Тая сутрин моята се обнови автоматично до версия 7.0.1456.Честито на феновете и ползвателите!Все още няма активни линкове за даунлоуд,както и чейнджлог,но и това ще пуснат.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Hi,

we've just released service program update of avast! Free AV / Pro AV / Internet Security (7.0.1456)

This release includes fixes of problems you reported to us:

* Fixed memory leak in aswMon2 driver

* Fixed problem with random opening of the SafeZone

* Fixed SSL connection issues with SMTP

* Fixed blocking of Internet access

* Fixed missing "Additional protection" tab

* Fixed crashes in Outlook

* Fixed some BSODs

Sorry for any inconvenience with previous version.

thanks,

Pavel

Не знам какво са фиксвали с Outllok-а , но от както Avasta се ъпдейта до поледната версия, Outllok-a полудя. Постоянно крашва. Показа се някакъв неприятен и неработещ Avast тулбар отгоре и най-гадното е че не мога да го махна. Освен всичко друго, мейлите ми вече не се маркираха като прочетени след като ги отворя. Седяха си непрочетени. На няколко пъти показваше съобщение за грешка и при стратиране ... направо ужас !!!

Почетох във форума на аваст и намерих следното решение на проблема: http://forum.avast.com/index.php?topic=100431.msg802844#msg802844

След като изпълних това което пише, всичко се оправи, но на другия ден аваст поиска да се ъпдейтне пак. Не погледнах версията и помислих че са оправили нещата и го ъпдейтнах ... и познайте --> проблема се появи пак. Сега влязох пак в директорията и изтрих пак двата файла които са описани във форума. Но ми прилича на омагьосан кръг :) Дано да не е така.

Някой друг има ли подобен проблем ?

P.S. Ползвам аваст хоум едишън от поне 7-8 години и съм много доволен до момента.

P.S. Ползвам аваст хоум едишън от поне 7-8 години и съм много доволен до момента.

Avast Free няма antispam и съответно няма какво да ти крашва.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аваст Интернет Секюрити обаче има и не крашва та къде ти е проблема като използваш хоум едишън-а?

Публикувано изображение

И лично аз не знам какво и как крашва та да ме цитираш, а просто пиши във форума на Аваст.

Това не е мое мнение, а цитат.

Да. Същия тулбар като на 3-тата картинка. Само че вички бутони си седяха неактивни. И няма махане :) Махам го, на следващия старт на оутлука тулбара пак е там. Съжалявам че не направих скрийншот преди да го махна. Относно цитирането ... нищо лично. Просто реагирах на написаното там. :)

Някой скоро да е имал фалшива тревога засичаща ctfmon.exe в паметта като бацил? Имахме един потребител в HJT Раздела с такъв проблем, но той повече не писа. Имах друг случай в друг БГ форум и логовете, както и вирустотал за файла бяха чисти. Явно не им е за първи път: http://forum.avast.com/index.php?topic=90736.0 http://forum.avast.com/index.php?topic=61493.0 http://forum.avast.com/index.php?topic=97980.0

От почти два часа инсталирам аваст,а все ми стои така както е на снимката и не мърда повече. Някакви идеи защо става така и как да го оправя ? Публикувано изображение

Предишната версия я махнах защото спря да се обновява. Премахнах го в сейф мод режим. Когато започнах новата инсталация също както при теб започна и 5 мин. се мотаеше и след като влязох в нета завърши веднага инсталацията. Дори забелязах, че преди в Експлорера на Уна при десен бутон от лявата страна на дървото с папки ми се затваряше Експлорера а при десен от лявата страна на дървото с папки си работеше перфектно и сега след като махнах и сложих последната версия забелязах, че този проблем вече НЕ съществува т.е. експлорена си работеше перфектно. Възможно е и др. да има този проблем е при мен се оправи с тази версия.

когато излиза отдолу зеленото и нали пилка първо изпилква без да излиза и след 3 сек пак пилква и излиза зеленото защо така по 2 пъти бъг ли е какво е

Здравейте, от 20 дена гледам че ми излиза едно съобщения " Your PC Protection expire in 48 hours " нещо такова , може ли да ми кажете какво да направя спешно!

Регистрирана ли е програмата? Ако не е влез в интерфейса на програмата, и натисни на "Поддръжка" >> "регистрация".

E , да но ми е на Английски.. Видях една тема и там се обесняваше до някъде но няма такова нещо като регистрация.. http://www.prikachi.com/images/817/5041817J.png

Редактирано от Slutinbedx (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.