Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Здравейте.На 15.02.2012 си закупих Аваст интернет секюрити на промоция за Свети Валентин.При инсталацията на компютър под XP всичко мина нормално но под WIN7 след инсталирането и последващият рестарт лаптопа ми постоянно се рестартира.Под safe mode деинсталирах аваста и сложих free версията и засега всичко работи нормално.Дали някой се е сблъсквал с този проблем.

Редактирано от plamenbs (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 120,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Здравейте.На 15.02.2012 си закупих Аваст интернет секюрити на промоция за Свети Валентин.При инсталацията на компютър под XP всичко мина нормално но под WIN7 след инсталирането и последващият рестарт лаптопа ми постоянно се рестартира.Под safe mode деинсталирах аваста и сложих free версията и засега всичко работи нормално.Дали някой се е сблъсквал с този проблем.

Защо не се регистрирате в форума на Аvast и да се опитате да им обясните там проблема.Ние тук какво да ви кажем.Не сме ние разработчиците.За жалост няма да съберете информация за проблема ви. :(

Ползвам в 7.0.1407 и тези дни ми се получи при опит ръчно да обновя ядрото и дефинициите да започне да тегли и прогреса спира натискам отказ и опитвам с обновяване на програмата - отваря се линията която показва как тегли и процеса спира в началото и не се обновява. серийния номер съм го получила от АВАСТ и протламата я ползвам 3 г. вече. До сега не съм имала проблем. Ако изчакам дали с автоматичния ъбдейд ще се оправи ???

Искам да пробвам отдалечената помощ на Аваст 7.

Работи ли при свободната версия и как се настройва.

Публикувано изображение

Някакво IP ли трябва да въведа или какво...

Същото положение и при мен при опит да пусна отдалечена връзка!

Същото положение и при мен при опит да пусна отдалечена връзка!

Хм, интересно...

Сетих се че имам една от последните бети на Аваст 7 на виртуалката. Включих я - остава ми триал 7 дни - даже не я бях регистрирал.

Интересното е че Отдалечената помощ при нея работи. Позволих си да командвам виртуалната машина от хоста.

После ъпгрейднах и а, друга версия, пробвах да ъпгрейдна и Аваст на хоста - но изписва че няма друга версия, странно... Публикувано изображение

Отдалечената помощ на виртуалката работи и след ъпгрейда...

Коя е сега последната стабилна версия 7.0.1414 или 7.0.1407

П.П.Изглежда предстои скоро нова версия, просто бетата на Аваст я прихвана поради използване на други (бета) сървари. Дано оправят отдалечената помощ...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Момчета защо връзката при поточните обновления се включва и изключва. Смисъл преди малко проверих и пишеше че е установена, а сега като проверих пише че не е установена. Да не би Аваст да имат някакъв проблем или ? Ето и снимки post-292572-0-42706600-1330276738_thumb. и post-292572-0-20429600-1330276824_thumb. Това се случва за период от около 5-10 минути.

Нещо установи ли се по този въпрос,това проблем ли е или не???

Здравейте,имам проблем със аваст,блокира нещо,но не знам какво точно,това почна всеки път да го показва едно и също.Нищо не тегля,че да блокира,но на ден 20-30 пъти блокира нещо.. http://prikachi.com/...35/4484835e.png

Редактирано от dark EYE (преглед на промените)

Препоръчително е да не е включена...може да ти смъкнат паролите за отрицателно време...магнетлинковете тръгват и без включена такава опция...

Ползвам в 7.0.1407 и тези дни ми се получи при опит ръчно да обновя ядрото и дефинициите да започне да тегли и прогреса спира натискам отказ и опитвам с обновяване на програмата - отваря се линията която показва как тегли и процеса спира в началото и не се обновява. серийния номер съм го получила от АВАСТ и протламата я ползвам 3 г. вече. До сега не съм имала проблем. Ако изчакам дали с автоматичния ъбдейд ще се оправи ???

Процеса на ръчно обновяване на дефинициите може да отнеме известно време.Бъдете търпеливи.При обновяване на програмата,ако няма нова версия,обновяването няма да бъде извършено

Нова стабилна версия 7.0.1426:

Hi guys,

We have just released program update - version number 7.0.1426.

List of most important changes:

http://www.avast.com/en-us/release-history

Direct download links (before the partner sites get refreshed)

http://files.avast.com/iavs5x/avast_free_antivirus_setup.exe

http://files.avast.com/iavs5x/avast_pro_antivirus_setup.exe

http://files.avast.com/iavs5x/avast_internet_security_setup.exe

Update from v6/v7 should of course be also possible via the built-in program updater.

От както аваста ми се ъпдейтна до 7-ма версия, Windows-a ми замръзва за около 30 сек. на Welcome екрана а преди се включваше за по-малко от 10 сек. При някой друг получава ли се така?

От както аваста ми се ъпдейтна до 7-ма версия, Windows-a ми замръзва за около 30 сек. на Welcome екрана а преди се включваше за по-малко от 10 сек. При някой друг получава ли се така?

подтвърждавам! При мен даже беше и по-зле: нищо не работеше...нито едно програма, ...нищо не се отваряше! наложи се по сейф мод да връщам времето назад, и сега не смея да ъпдетна до новата версия- 7.0.1426

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

Препоръчват чиста инсталация! Де-инсталирайте старата версия ръчно,като запазите лиценза и настройките и инсталирайте новата!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Проблемът с отдалечената помощ е отстранен напълно в новата стабилна версия!

Здравейте. Да ви питам за какво точно служи тази опция и трябва ли да е включена когато пусна сканираване "Провери ПНП". По принцип е изключена.

Редактирано от Saragonaaa (преглед на промените)

Мисля че още при самата инсталация Аваст проверява за такива приложения и затова е изключена по подразбиране...дали да я включиш или не зависи от теб..

post-49144-0-98908800-1331221917_thumb.j

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Много бавна връзка при отдалечения контрол на безплатната версия. Един плеър не успях да инсталирам даже, забива.... Говоря за безплатната версия. Вярно, че връзката минава през сървър на Аваст, но може при платената версия да е по-добре. Някой друг с отзиви.... Иначе съм много доволен от наличието на тази опция. Това ме кара на всичките си познати отново да им инсталирам Avast! Free. Много по-лесно ще ми е, отколкото да ходя на място, или да ми се носят машините за да ги подържам и чистя.... Мисля, че спечелиха още много ползватели само заради отдалечения достъп...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Когато тествахме с URIEL отдалечения достъп,не забелязахме слаба връзка! Тази вечер може пак да тестваме и ще пишем/

Е, винаги е имало TeamViewer и още поне 10-на програми, които вършат същата работа и едва ли точно с това Аваст печели нещо ,а пък и Уиндоус има подобна вградена функция... Иначе при теста с Lost in нямахме проблем с връзката! Потвърждавам! :whist:

Aз я пробвах на Windows 8 и се появиха проблеми с интернета. Помислих, че нещо не е наред при мен, но един мой приятел се оплака от същото.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.