Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Изключих sandboxie и пак системата е защитена от пясъчника на Аваст!

Публикувано изображение

Ще чакам да свърши анализа! :D

Това вюверче, дава ли възможност да ръчкаш изцяло в компютъра на отсрешния?

Дава, но винаги можеш да го спреш както направи Lost in...Нали затова са всички програми за отдалечен достъп-да помагаш, а ако не искаш няма как да ти се влезе в компютъра без да го разрешиш!
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 120,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Нали затова са всички програми за отдалечен достъп-да помагаш, а ако не искаш няма как да ти се влезе в компютъра без да го разрешиш!

То не се знае, знае ли се!!

Покрай това вюверче на Аваст, се сетих, че като приемат АСТА окончателно (почти съм убеден, че това ще стане, въпреки големия обществен натиск), и закрият торентите, именно програмите за отдалечен достъп ще станат средството за споделяне на файлове, и то директно от компютъра на изпращача. Това вече няма как да го контролират и забранят!

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

То не се знае, знае ли се!!

Покрай това вюверче на Аваст, се сетих, че като приемат АСТА окончателно (почти съм убеден, че това ще стане, въпреки големия обществен натиск), и закрият торентите, именно програмите за отдалечен достъп ще станат средството за споделяне на файлове, и то директно от компютъра на изпращача. Това вече няма как да го контролират и забранят!

Малеее ти изобщо четеш ли си мненията преди да ги пуснеш? Напротив контрола може да е още по стриктен ! Мисли

Ти ползвал ли си програма за отдалечен контрол изобщо ?

Напротив контрола може да е още по стриктен !

То за можене, може. Това обаче би довело до практически спиране на ползването на интернет. До там чак няма да се стигне, но че спрат торентите, няма и съмнение.

Стига си плашил хората.... По темата с Avast free версия 6.0.1367 съм и всеки път като си сваля някоя лека игрица и искам да я стартирам ми излиза предожение да я пусна в виртуалната кутия,може ли да се спре това?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Стига си плашил хората....

По темата с Avast free версия 6.0.1367 съм и всеки път като си сваля някоя лека игрица и искам да я стартирам ми излиза предожение да я пусна в виртуалната кутия,може ли да се спре това?

Изобщо настройките невидими ли за вас, какво ? Най разумната настройка ask и при показване на прозореца се дава отметка да не пита за определен файл, ако си сигурен.

Публикувано изображение

Ой малко мила :no-no: ,що толкова нерви за няма и нищо :mad:

@miazmatik просто махаш отметката и спираш AutoSandbox-a ,ако искаш тотално да не те пита,друг вариант няма! Аз това разбрах че искаш! Но не е никак за предпочитане! Ще останеш не защитен с/у руткит!

Но по-добрия вариант за мен е както ти каза @Burkoff ,като се появи прозореца за изискване на намеса от потребителя,просто даваш да не изолира повече и това е! Но за целта трябва да сложиш от настройките да е на ask

Поздрави!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Браво на Avast!...Ето кой напитва пулса на времето за Фрии версия...Няма такъв интерфейс....Още малко детекция и ...

Има ли информация кога ще е финала и как ще преминем към версия 7 тия, които сега ползваме версия 6 за free става дума?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Има ли информация кога ще е финала и как ще преминем към версия 7 тия, които сега ползваме версия 6 за free става дума?

Много бързаш, поне ще има още 1-2 бети и тогава ще се разбере.

За баба Марта би трябвало да има финал :)

Аха ясно...а понеже ще има разбрах нововъведения, дали ще стане по тежка и лакома, или ще си е все така като сега..

Абе пичове сега си обновявам аваста и ми изписва че в сайта им където тегли ъпдеитите има вирус, пробвах на още няколко компа пак така, от аваст ли е проблема? Давам на обнови ядрото или обнови програмата от поддръжка ръчно и хоп вирус що така? 3 компа е така, а в компютрите няма вирус изписва УРЛ блокиран и тяхния сайт там дет тегли? Сега пробвам на ръчното обновяване натискам 1-2 пъти нищо на 3 тия вирус в някой от сървърите им е явно, изписва ми линк доунлоад. аваст там едиси какво... и УРЛ блокиран как така в такава голяма антивирусна ще има нещо заразено по сървърите им Сега един приятел каза че както си е седял му е изписало това съобщение обаче без той да натиска обновяване ръчно. хм Давам рефреши за обновяване и останових, че изписва това само при 1 от сървърите за теглене на програмата

Здравейте,

Изглежда Avast 6.0.1367 блокира собствените си адреси за update на дефинициите си.

Публикувано изображение

При мен няма проблеми.

Публикувано изображение

Сега четох толкова много хора които им е станало това с блокирания урл вирус, та въпроса ми е дали може да ни е заразил, или не е било вирус изобщо а някаква тяхна грешка на аваста

Сега четох толкова много хора които им е станало това с блокирания урл вирус, та въпроса ми е дали може да ни е заразил, или не е било вирус изобщо а някаква тяхна грешка на аваста

Не, няма опасност.

Всъщност това тяхното е било някакъв бъг и вместо да изтегли обновленията то го е отчело като вирус така ли? Но сега май са оправили проблема.

Попаднах на това

...."Hello from Prague! We’re glad to officially announce 23 February as the release date for avast! version 7. It’s exactly one year since we launched version 6, and we’re excited about our new features. Also, we’re looking forward to your feedback on version 7… starting Thursday!..."

Открих нещо като бъг при Avast 7.0.1401 -beta.

Когато се използва НЕ администраторски акаун, новите стриминг обновления на облачната услуга не работят.

Пише си:

" Поточни обновления : Връзка установена" ,

" Връзка : Включен "

Обаче никога не се получава обновление.

В администраторски акаунт всичко е наред !

Win XP- SP3

Моля който има акаунт в техния сайт да сигнализира !

Публикувано изображение

Утре пускат финалната версия, според мен пак бързат, явно последствие ще оправят проблеми... За да преминете към новата версия е нужно само обновяване на програмата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.