Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Съжалявам,че изобщо писах тука по въпроса. Да Касперски ще и сложа - някакъв проблем има ли?

Не е лошо като идея аз съм "за".Аvast е програмата която все нещо и има,така че ...

Само заради постоянните и проблеми никога не съм я харесвала,ако беше по стабилна програма може би бих я харесала.Колко съм и писала постове в форума и репортвала бъгове.

И сега тук феновете на Аvast си мълчат когато фактите говорят.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 120,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Публикувано изображение

При стартиране няма реакция на Toshiba Satellite ! Няма значение каква версия !

Не е лошо като идея аз съм "за".Аvast е програмата която все нещо и има,така че ...

Само заради постоянните и проблеми никога не съм я харесвала,ако беше по стабилна програма може би бих я харесала.Колко съм и писала постове в форума и репортвала бъгове.

И сега тук феновете на Аvast си мълчат когато фактите говорят.

.....

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Не, няма проблем,но категорично да оплюеш някоя програма в защита и да я пратиш в коша,било то зареди едно FP ,но в случая не е даже и това е просто ....нелепо! Нищо повече!

Ти от къде знаеш,че не е? От чичо Гъгъл ли? Стартирах програмата и предлага връзка с доставчик на интернет май беше Бритиштелеком Двата файла ги тресна под карантина и се надявам да не ми намира повече из системата,че тогава писъл не писъл в коша отива мигновенно.

Аваст го ползвам отдавна но като го сравних сега с Авирата - нета с Авирата хвръкна,с Касапа също докато при Аваста пада от 24 на 17 мега - сега сигурно пак го оплювам нали?

Приятна вечер

...

Мерси за съвета,може би нямам представа какво е лицензирана програма. :)

пп. Предният си има име,то и средният също !

Аваст го ползвам отдавна но като го сравних сега с Авирата - нета с Авирата хвръкна,с Касапа също докато при Аваста пада от 24 на 17 мега - сега сигурно пак го оплювам нали

Естествено!

При мен пък е точно обратното: има нет 50 Mbps като в присъствието на Касапа ми пада на 35, а иначе си държа 50 със всички други програми!

Сега сигурно оплювам касапа, нали?

Ти от къде знаеш,че не е? От чичо Гъгъл ли?

А ти от къде знаеш ,че е ?!

Защо ей т'ва не го намериш в гугъл,което съм написал? Айде намери ми го да те видя!

.......... Какво като е от диска на Тошиба?! Я виж това BTYahoo каква работа има там? И още нещо каква работа има с webcontrol ??

Публикувано изображение

...и много ми е интересно защо никой не ми е отговорил още?!

Плюещите май умаляхте?!

Чакам!

Редактирано от lost in (преглед на промените)

Естествено!

При мен пък е точно обратното: има нет 50 Mbps като в присъствието на Касапа ми пада на 35, а иначе си държа 50 със всички други програми!

Сега сигурно оплювам касапа, нали?

Много зависи от браузъра,с Mozilla скоростта ми пада

Публикувано изображение

докато с Maxthon е по висока

Публикувано изображение

Защо ей т'ва не го намериш в гугъл,което съм написал? Айде намери ми го да те видя!

Публикувано изображение

...и много ми е интересно защо никой не ми е отговорил още?!

Плюещите май умаляхте?!

Чакам!

Все пак им пратете файла,да го видят. Аз загубих вече интерес. Пресъхна ми устата :)

...

Да много съм добре!!

Докато вие сте студент то аз бях преди 15 години (ако разбирате какво ви казвам).Насреща не ви стои някаква пикла а жена на повече от 30.Този тон на приятелката ти a не тук, ясно.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Много зависи от браузъра,с Mozilla скоростта ми пада

Публикувано изображение

докато с Maxthon е по висока

Публикувано изображение

Norton IS 2012 с Google Chrome!

Публикувано изображение

"Къде е Касапа, къде сме ний...." дето се казваше в един скеч... :)

Norton IS 2012 с Google Chrome!

"Къде е Касапа, къде сме ний...." дето се казваше в един скеч... :)

За колкото плащам - за 24. Ай да сметнем. Връзката минава през рутер,той пък през модем и там планът ми е 24 мега бита.

Има включени 3 машини и трите ползват заедно сега нет. Скоростта на единият с Кис е 22 , на този с Нортон 19, на другият с WKS 17 мега. С Аваст беше 17-19

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Скоростта на единият с Кис е 22 , на този с Нортон 19...

съмнявал ли се е някой.... :)

Редактирано от Bai Dragoi (преглед на промените)

Avast засича PUP ,а не вирус според шота . . Та няма място за притеснение .

Иначе форумът си върви по старому.Аз с NIS имам лека загуба, но не е болка за умиране !

Публикувано изображение

Avast засича PUP ,а не вирус според шота . . Та няма място за притеснение .

Да,така е! Шпионите и рекламите попадат в тази графа,никой не е казвал че е вирус!

Kaspersky също го засича като not-a virus ....демек шпионин/реклама ,ама айде.....

Пресъхна ми устата :whist:

Има течности за тая работа ,ако искаш жокер свиркай :D

И ти на тоя KSN му имаш доверие?! От както ми показа че 10 човека използвали новия TDL4 го пратих в коша т.е. без отметка.

Излезе avastt! Free/Pro/IS 6.0.1367 final. Ето списък на най-важните промени: - Script Shield now works with Google Chrome, all versions of Firefox and Acrobat Reader - Improvements in WebRep plugins (especially IE) - Stability improvements in aswSP.sys and the avast! sandbox - File system shield: improved on-close scanning - avast! Internet Security: new antispam engine - Web Shield and Script Shield: more options in the UI - Added in-product avast! Market - Various other security and stability related fixes

Отговора на Аваст за файла от тук http://www.kaldata.c...dpost&p=2123989

От кого: [email protected] Кому: nikssi <[email protected]>

Сегодня, 11:38

Hello,

thank you for sending sample. False positive will be fixed in next VPS update.

Sorry for any inconvenience.

Best regards,

Milos Hrdy

Virus analyst

:D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Някой знае ли как точно работи и как се намиста Пощенският щит на Аваст. Мерси предварително :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.