Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Не е ли намесва,тоест как действа?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Не е ли намесва,тоест как действа?

По скоро намиста,т.е. бута ,ама да действа хич го няма. :D

Имам в предвид как да го настроя.

Оставете пощенският щит така както е, единственно ви съветвам да включите защитата от нежелани PUP

Ориентирайте се по картинката и настроите на вашият език на които ползвате Аvast

Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Относно синия екран, който получих от avast! отговориха така: Hi, thank you for the minidump file. It is really caused by avast's driver. I have forwarded the dump to the appropriate developer and he will fix it. Please in what situations do you get this BSOD? Did this appear just once or you are seeing it more often? best regards, Michal Vanek avast! QA Ticket Details =================== Ticket ID: DFX-263735 Department: QA Priority: Default Status: On Hold

Ти от къде знаеш,че не е? От чичо Гъгъл ли? Стартирах програмата и предлага връзка с доставчик на интернет май беше Бритиштелеком Двата файла ги тресна под карантина и се надявам да не ми намира повече из системата,че тогава писъл не писъл в коша отива мигновенно.

Аваст го ползвам отдавна но като го сравних сега с Авирата - нета с Авирата хвръкна,с Касапа също докато при Аваста пада от 24 на 17 мега - сега сигурно пак го оплювам нали?

Приятна вечер

Мерси за съвета,може би нямам представа какво е лицензирана програма. ;)

пп. Предният си има име,то и средният също !

Излагаш се човек. Антивирусните нямат нищо общо със скороста на интернета, особено пък това твърдение за аваст, че бавел нета е пълна глупост. За интернет скороста са от значение много други фактори.

Излагаш се човек. Антивирусните нямат нищо общо със скороста на интернета, особено пък това твърдение за аваст, че бавел нета е пълна глупост. За интернет скороста са от значение много други фактори.

Вие сигурни ли сте,че един Антивирус не може да забавя връзката?

Сложете cи Trustport , сам се убедете какво е забавяне.При мен едвам отварям страници.

Вие сигурни ли сте,че един Антивирус не може да забавя връзката?

Сложете cи Trustport , сам се убедете какво е забавяне.При мен едвам отварям страници.

Говоря за най-известните и най-ползваните. Вие на trustport антивирус ли му викате? Та аз даже за първи път го чувам.

Излагаш се в случая ТИ и понеже не обичам да съм голословен едно филмче ти направих. :P

http://www15.zippyshare.com/v/72240819/file.html

Говоря за най-известните и най-ползваните. Вие на trustport антивирус ли му викате? Та аз даже за първи път го чувам.

Trustport e известен Антивирус които ползва няколко енжина,но тук специално почти никoй не го ползва именно,защото забавя целят комп.

Bсеки АB забавя малко или много, иначе нямаше да има Performence Test.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Хи,хи интересно става регистрирането с Avast Free. Написах някакво измислено [email protected] и хопа всичко ток и жица. Супер е! Тоя Иван ще има да се чуди кво става. ..

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Интересно: Hi, I got a message from our developer, I am sorry, he is telling me it is not avast! problem. This error appeared during releasing memory. It is probably caused by hardware error in memory slot. Please, could you try to check your memory by memtest? best regards, Michal Vanek avast! QA

Момчета не знам дали Аваст бърка или наистина е така, но преди малко ми откри файла sfloppy.sys като рууткит. На някой да му се е случвало ?

Редактирано от ludiq94 (преглед на промените)

Споко..!За тази вечер си третия ....!Фалшиво сработване и проблема е докладван ..!

По последни данни проблема трябва да е отстранен, като това е станало с ъпдейта на VPS с номер 111206-2 ! Ако антивирусната не се е обновила автоматично, то я обновете ръчно, и рестартирайте! Не би трябвало повече да ви изкарва тази фалшива тревога!

Поздрави!:clown:

Хм, при мен нямаше фалшиво засичане (може би защото е спрян) floppy driver lol - глупости ей сега ще го ползвам... Наистина прекалиха с тия фалшиви тревоги - човек като мен трудно може да се заблуди, но ще има потребители ще изтрият даден файл съзнателно или не и после системата им ще откаже.

Наистина прекалиха с тия фалшиви тревоги - човек като мен трудно може да се заблуди, но ще има потребители ще изтрият даден файл съзнателно или не и после системата им ще откаже.

Хyбаво е,че виждаш нещат такива каквито са...а преди няколко седмици ми направи забележка. :P

Аз, хей така не си пиша. :(

При мен никога не е създавал проблеми. Остава само да сложат някакъв Parental Control като на касперския и ще стане номер 1. :cheers::)

При мен никога не е създавал проблеми. Остава само да сложат някакъв Parental Control като на касперския и ще стане номер 1. :cheers::)

Значи слагаме един родителски контрол и сме номер едно :clown: Според мене това е последното което му трябва.

Рестартирайте, след което задръжте F8 преди да е започнало стартирането на операционната система!

От менюто изберете Safe Mode !

Редактирано от programings (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

пичове понеже съм с аваст 5.0 абонамента ми изтича след 9 дни регистрирах се копирам кеу-а и като кликна въведи кеу ми излиза че трябва да покажа файл с кеу-а направих нотепад и пак нестава как да го оправя?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.