Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Мхм. А да питам днес се опитах да инсталирам Бг интерфейс за Неро 6. Понеже Аваста отваря файла в Сандъка и след като инсталацията приключи Нерото си е още на английски. Един вид все едно не съм инсталирал Бг интерфейса. Пробвах да го инсталирам при спрян Аваст и всичко е наред. Нерото си е на БГ. Не мога да разбера защо така става. Преди не беше така. Версията на Аваст 6.0.1289.

Когато отвориш нещо в сандък, след като го затвориш всичко което си правил с него не се запазва.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 120,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Мхм. А да питам днес се опитах да инсталирам Бг интерфейс за Неро 6. Понеже Аваста отваря файла в Сандъка и след като инсталацията приключи Нерото си е още на английски. Един вид все едно не съм инсталирал Бг интерфейса. Пробвах да го инсталирам при спрян Аваст и всичко е наред. Нерото си е на БГ. Не мога да разбера защо така става. Преди не беше така. Версията на Аваст 6.0.1289.

Изключваш авоторежима на сандъка,маркираш опцията да те пита и за всеки файл решаваш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Връзката ти с Интернет основно зависи от доставчика ти.

Avast! free няма firewall сигурно си използвал вградената windows firewall.

Също, ако си стартирал няколко приложения като µTorrent,skype и такива правещи трафик, разбираемо е ако в момента се опиташ да гледаш видео в youtube и да ти зарежда бавно, бавния интернет може да се дължи и на зловреден софтуер, но не винаги в повечето случаи е от доставчика, които гледат как да си измият ръцете. Тествал съм антивируси като Nod32 v.4,Kaspersky,Norton и никога съм нямал проблеми с интернета ! Това AVG хич не ме вълнува.

Avast! free добре си пасва с PC tools firewall plus - доволен съм от тази безплатна комбинация. Честно казано свикнах с нея и ми допада антивирус да има audio...:>

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Здравей ,исках да те питам че бях исклучел стената на вина и бях без защитна стена Avast много се бави докато другите действат по бързо а доколкото до вина вина е чист искам да ти кажа за AVG че може да не ти харесва ама във това отношение е много по напред от много други Аvast може да е много сигурна но много се бави и това не ми харесва за това я разкарах не беше това което очаквах да чуя но все пак ти благодаря за отговора ако се сетиш нещо за настройките пишими.

Момче, не ми пиши глупости врели не кипели...avast! се бавил с извинение мозъчните ти клетки ти са бавни 3 реда и всяка втора дума правописна грешка...какво да коментирам повече. Кое е бавното на avast! ? На AV-Comparatives имат висока оценка точно по тоя показател !

Ти си администратор на твоята с-ма и ти си знаеш какви ги вършиш ! Аман от коментари тип сравнявания на AV...друго не щеш ли да си мериш ? Не плюя AVG, не ми допада AV, особено да прави супернайси процеси я погледни taks manager-а си и виж всички процеси.

Публикувано изображение avast! free - 2 процеса

Публикувано изображение PC tools firewall - 2 процеса<>на AVG 2012 колко са ?

Ти сигурно като инсталираш програми инсталираш на сляпо...и ядеш доматите с колчетата !?

Нека позная инсталирал си avast! с google chrome...lol...лошо няма нека да печелят, но не и на мой гръб. :)

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

:Dx899 :clown:

Това е AVG free 2012, представям си, че при AVG IS ще са повече. :hush::D:clown: Няма да се докосне до PC-то ми.

Публикувано изображение

Здравейте. Имам въпрос. Значи днес си инсталирах Аваст 6 последна версия и реших да обновя дефинициите но ми пише че моите са актуални, а те се 110906-1. Как да го оправя?

Излиза ли ти в интерфейса,че няма обновление? ------------------------------------------------------------------ Обикновенно решението е просто...рестартиране!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Пирате, к'ва е тая снимка бре...?

Офис на avast! на стъклената врата има зловреден код (: :)

Здравейте. Аз имам проблем със Аваст. Снощи ми се показа син екран с код : 0x1000008e

Eто снимка от BlueScreenView. Каква може да е причината от аваст да ми излиза син екран?

Публикувано изображение

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

По-добре прикачете дъмп файла от папка C:\Winxp\Minidump за да може някой регистриран във форума на avast! да им го прати за анализ, за да го оправят във някой от следващите билдове.

Поздрави !

Ползвал съм и платена версия на Avast!, но тя открива доста малка част от вирусите, които пък свободната версия на AVG открива безпроблемно.

пич докато ти чета простотиите ми се досира

кога AVG е била мн по-добра от аваста + това аваст е 1 от най-леките антивирусни казвам го щото HP vecktra P3 бачкаше мн добре с нея

+ това няма толкова вируси намирала ми е след сканиране до 2 3 троянеца и това е в клетката

а за смешния ти опит да лъжеш, че ти забавяла компютъра мога само да ти се хахахаха

до др антивируси комодо тая не ме израдва на 1 вия ден не е тежка обаче сякаш нямам антивирус, а може и наистина да съм нямал :|

каспиерски без коментар най-добрата, ама е мн тежка

Нортън е скапана тежка е и не ми хареса

др бот 32 тя не влиза в класациите и боклуци като панда

абе аваст е най-добрата като защита и като лека работа

а новата 5 версия е още по-лека Про версията

това се за компютъра от подписа

някой има ли идея как се слага аваст 5 със сериален ключ пиратската версия, че винаги не става

сам се изключва, та някой успял ли е да я активира с ключ или файл за постоянно

Сега ще го прикача. Ето го и него :)

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

някой има ли идея как се слага аваст 5 със сериален ключ пиратската версия, че винаги не става

Точно тук не очаквайте отговор на този въпрос:

Правила на форума

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Колкото до "високостойностната ви квалификация" отностно изброените антивирусни продукти, мога само да спомена, че всеки си има вкус и за всеки влак си има пътници.

Подобни постове могат само да нажежат излишно обстановката, нещо напълно излишно.

Поздрави и лек ден !

пич докато ти чета простотиите ми се досира

кога AVG е била мн по-добра от аваста + това аваст е 1 от най-леките антивирусни казвам го щото HP vecktra P3 бачкаше мн добре с нея

+ това няма толкова вируси намирала ми е след сканиране до 2 3 троянеца и това е в клетката

а за смешния ти опит да лъжеш, че ти забавяла компютъра мога само да ти се хахахаха

до др антивируси комодо тая не ме израдва на 1 вия ден не е тежка обаче сякаш нямам антивирус, а може и наистина да съм нямал :|

каспиерски без коментар най-добрата, ама е мн тежка

Нортън е скапана тежка е и не ми хареса

др бот 32 тя не влиза в класациите и боклуци като панда

абе аваст е най-добрата като защита и като лека работа

а новата 5 версия е още по-лека Про версията

това се за компютъра от подписа

Извинявай ,може ли да не се държиш толкова просташки и да имаш малко уважение тук в форума.Ако имаш някакъв възглед ,моля сподели го,но все пак разговаряш с хора които не са ти семайство за да те търпят.Моля, оправете си поста.

Сега ще го прикача. Ето го и него :)

Ако искате аз мога да ви помогна,защото имам регистрация в форума на Аvast и се справям горе-доло с Английският.Пишете ми на лични за да пуснем информацията в форума на Аvast.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Извинявай ,може ли да не се държиш толкова просташки и да имаш малко уважение тук в форума.Ако имаш някакъв възглед ,моля сподели го,но все пак разговаряш с хора които не са ти семайство за да те търпят.Моля, оправете си поста.

Ако искате аз мога да ви помогна,защото имам регистрация в форума на Аvast и се справям горе-доло с Английският.Пишете ми на лични за да пуснем информацията в форума на Аvast.

Ами писъл съм ви на лл. Ще съм благодарен ако окажете съдействие :nono:

Ами писъл съм ви на лл. Ще съм благодарен ако окажете съдействие :D

Да ще действаме...просто не стоя по-цял ден пред компа.

Момче, не ми пиши глупости врели не кипели...avast! се бавил с извинение мозъчните ти клетки ти са бавни 3 реда и всяка втора дума правописна грешка...какво да коментирам повече. Кое е бавното на avast! ? На AV-Comparatives имат висока оценка точно по тоя показател !

Ти си администратор на твоята с-ма и ти си знаеш какви ги вършиш ! Аман от коментари тип сравнявания на AV...друго не щеш ли да си мериш ? Не плюя AVG, не ми допада AV, особено да прави супернайси процеси я погледни taks manager-а си и виж всички процеси.

Публикувано изображение avast! free - 2 процеса

Публикувано изображение PC tools firewall - 2 процеса<>на AVG 2012 колко са ?

Ти сигурно като инсталираш програми инсталираш на сляпо...и ядеш доматите с колчетата !?

Нека позная инсталирал си avast! с google chrome...lol...лошо няма нека да печелят, но не и на мой гръб. ;)

Здр.отговора ти е много объркан като теб самия това че можеш та пишеш не ознашава че знаеш повече така или иначе не разбра какво исках да те питам но все пак ти благодаря.

Здр.отговора ти е много объркан като теб самия това че можеш та пишеш не ознашава че знаеш повече така или иначе не разбра какво исках да те питам но все пак ти благодаря.

искам да те питам нещо бях извесно време със avast anty-вирус free но понеже гледам поточно видео и враската ми е добра защо накисва сега сам със AVG free и нямам никакви проблеми това на какво се дължи на бавния сканираш механизъм на AVAST или на нещо друго в настройките и ощe нещо какив е смисъла да имаш добра или перфекна антъвирусна като защитната стена я няма хич АМА ХИч ако ми отговориш на тия два въпроса евала на тебе благодаря ти предварително

Научи се да задаваш правилно въпроси и си оправи правописа,ако имаш желание задай тия въпроси в официалния форум http://forum.avast.com/ - съмнява ме някой да ти обърне внимание.

Здравейте, На 3,10,2011 ми изтича безплатния лиценз за Аваст Фрий антивирус. От менюто за регистрации натискам бутона за да я регистрирам за нов период, но няма никакъв ефект.Версията е 6,0,1289. Как да я регистрирам за нов период от 12 месеца? ( Операционна система ХР SP3).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.