Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Пуснах обновяване на програмата но ми дава,че няма нужда от него и си оставам на версия 6? Дали имам някакви проблеми с програмата или още е рано за БГ??

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Пуснах обновяване на програмата но ми дава,че няма нужда от него и си оставам на версия 6? Дали имам някакви проблеми с програмата или още е рано за БГ??

Ми то няма още финална версия че да обновиш!

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49885

Здравейте, Страшно много ми харесва новата версия на Avast free 7. Особено отдалечената администрация и възможността да се наблюдават два компютъра, които са свързани в интернет. Поздравления на екипа на Avast!

Само тази настройка на акаунт нещо не ми е ясна,някой може ли да бутне бръмбарите малко. :(

Само тази настройка на акаунт нещо не ми е ясна,някой може ли да бутне бръмбарите малко. :(

След като се регнеш програмата се свързва с портала на аваст - http://my.avast.com/ <- там можеш да следиш на кои от твоите компютри и мобилни устройства си инсталирал програмата. Има и статистики за проверени файлове и лицензи. За момента няма много възможности, но от аваст обещаха, че с времето тези възможности ще се увеличат (контрол на инсталациите, ако имаш мобилно устройство с аваст, ще можеш да го локализираш при загубата му и други подобни функции) ;)

След като се регнеш програмата се свързва с портала на аваст - http://my.avast.com/ <- там можеш да следиш на кои от твоите компютри и мобилни устройства си инсталирал програмата. Има и статистики за проверени файлове и лицензи. За момента няма много възможности, но от аваст обещаха, че с времето тези възможности ще се увеличат (контрол на инсталациите, ако имаш мобилно устройство с аваст, ще можеш да го локализираш при загубата му и други подобни функции) ;)

Благодаря много,ей да са и ...........голям съм.....

(контрол на инсталациите, ако имаш мобилно устройство с аваст, ще можеш да го локализираш при загубата му и други подобни функции) ;)

Това ако го развият в бързи темпове ,определено е за похвала!

Пък за този акаунт,честно казано ама хич не ми е идвало на ум да си следя активациите,лицензите и пр.

Да ние честита новата версия :>

Version 7.0.1407

2012-02-23

• Reputation scanning via FileRep (cloud-based)
  • Streaming updates
  • Sandbox & Autosandbox improvements
  • Remote assistance
  • Browser protection improvements (including antiphishing)
  • New installer
  • Export/Import settings
  • UI facelift
  • Screensaver facelift
  • Runs on Win8 Developer Preview
  • Many other security and stability related fixes

Във финалната версия забелязах малък бъг: Това стана като премина на бг UI и после пак eng...

Публикувано изображение

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

обновил съм до новата версия. при всяко пускане на компа ,аваст не стартира както преди всеки път ми показва че се е обновила до новата версия , и трябва да натисна "край" че да се стартира (по този начин остава последна от стартиращите се програми) как да я направя да си се стартира автоматично без да ме пита всеки път ? :mad::(

оправих се ! :) всеки път ме е питало дали искам да ми инсталира гугал хром :shock11::shy11: ама кой да гледа и да махне отметката :ph34r::shy11::whist:

Да живее АВАСТ! Винаги съм знаел, че са най-добрите, ама с тая нова версийка направо ме фърлиха у тъча. А тази нова опцийка "Оталечен контрол", направо ме почеса на макс! От както съм с аваст, вирус не знам какво е, а тези нови версии само показват колко по-добри ще стават. :) Сега вече не бих си заменил аваста за нищо на света! :)

Редактирано от anonim (преглед на промените)

Искам да попитам дали е проблем ако съм инсталирал Avast 7 free + Comodo Firewall, като е включена и "защита+" на Comodo 5.9.22?

Да живее АВАСТ! Винаги съм знаел, че са най-добрите, ама с тая нова версийка направо ме фърлиха у тъча. А тази нова опцийка "Оталечен контрол", направо ме почеса на макс!

От както съм с аваст, вирус не знам какво е, а тези нови версии само показват колко по-добри ще стават. :)

Сега вече не бих си заменил аваста за нищо на света! :)

Радвам се че не си попадал на гадини,но чак пък да ги издигаме в култ.Искаш ли няколко файла да ти пратя за да спреш да ги боготвориш? ;)

Абсолютно съм съгласен с Coccinelle,а що се отнася за комбинацията с Комодо-при мен този вариант не проработи нормално още от 6-та версия на Аваст.Може би защото има модули които се припокриват.А за тази версия мога да кажа че работи сравнително по-леко от предната.В крайна сметка,преди да си изберете антивирусна програма е хубаво да си дадете отговор как и за какво ползвате компютъра...след това вариантите са достатъчно много.Винаги съм се чудил на реклами от типа"Инсталираш и забравяш"...ама такова чудо няма!За да инсталираш и забравиш има толкова неща да се направят,а и след това още колко....Има добри програми-перфектни няма..

Момчета мога ли да настроя Пощенския щит на Аваст да проверява пощата ми да речем в abv или gmail?

.Винаги съм се чудил на реклами от типа"Инсталираш и забравяш"...ама такова чудо няма!

Има....и се казва Нортон!

Комбинацията с Комодо не проработи нормално още от 6-та версия на Аваст.Може би защото има модули които се припокриват

В какво точно се изразява несъвместимостта на двете програми ?

Основния ми въпрос е дали трябва да изключа "защита +", защото за firewall не виждам как ще си пречат.

Момчета мога ли да настроя Пощенския щит на Аваст да проверява пощата ми да речем в abv или gmail?

Пощенския щит мисля че работи когато използваш програми като thunderbird или outlook, за да проверяваш пощата си през тях. Иначе ако се проверяват през браузър не действа! Действа си нормалната защита.

Редактирано от sefdass (преглед на промените)

Щита на файловата система и щита по поведение се дублира с този на Комодо,като се има впредвид че има и безопасна среда и в двете програми...При определен вид инсталиране на двете програми донякъде нещата стават поносими,но не и при чисто стандартни инсталации.Всъщност при инсталация на Комодо след Аваст(което е и правилния начин)безопасната среда на Комодо не е включена,но това не променя нещата.Компютъра става адски муден и тромаво зарежда всичко,а в някой случаи дори не зарежда програми при стартиране и "увисва"...Това се получава при мен.Със чиста защитна стена няма проблем.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Пощенския щит мисля че работи когато използваш програми като thunderbird или outlook, за да проверяваш пощата си през тях. Иначе ако се проверяват през браузър не действа! Действа си нормалната защита.

ОК, мерси! :)

Редактирано от Saragonaaa (преглед на промените)

Щита на файловата система и щита по поведение се дублира с този на Комодо,като се има впредвид че има и безопасна среда и в двете програми...При определен вид инсталиране на двете програми донякъде нещата стават поносими,но не и при чисто стандартни инсталации.Всъщност при инсталация на Комодо след Аваст(което е и правилния начин)безопасната среда на Комодо не е включена,но това не променя нещата.Компютъра става адски муден и тромаво зарежда всичко,а в някой случаи дори не зарежда програми при стартиране и "увисва"...Това се получава при мен.Със чиста защитна стена няма проблем.

Аз инсталирах Comodo след Avast и ме пита дали да изключа "защита+" и аз я изключих първоначално, но после реших да пробвам с нея и до сега си стоя със включена защита+ от около 2 седмици и нямам проблеми със забавянето на компютъра или забавяне, или отварянето на програми. Още повече тази комбинация съм инсталирал и на другия компютър.

Редактирано от sefdass (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.