Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Препоръчан отговор

Днес до сега няма ъпдейт и при вас ли е така ? За първи път толкоз да се бави ъпдейта. По принцип на ден има две обновявания -0 и -1 на съотвената дата. Сега си е 27-1 (вчерашните на 27 октомври)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

да така е.

Хакнали са им сърварите за ъпдейти. Аз се бъзикам ама да не стане реалност.

:)

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

след ръчен ъпдейт дефинициите са от днес 20.14 ч.!

Забелязах, първият им ъпдейт в 20:14:47 ч. бая късно...а втория кога ще е в малките часове... ?

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...а втория кога ще е в малките часове... ?

Когато са готови с дефинициите!

Програмата проверява през 4 часа и ако има пуснати дефиниции си ги тегли.

При "епидемия" ако мога така да се изразя се е обновявала на всеки 4 часа,за безплатната версия говоря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програмата проверява през 4 часа и ако има пуснати дефиниции си ги тегли.

Програмата проверява през толкоз, колкото и посочиш. При мен съм и посочил през 2:30 ч. (180 мин.)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програмата проверява през толкоз, колкото и посочиш. При мен съм и посочил през 2:30 ч. (180 мин.)

И през 1 минута да и посочиш да проверява все тая,като няма какво да сваля!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И през 1 минута да и посочиш да проверява все тая,като няма какво да сваля!

Е чак през 1 мин. си е глупост.

П.С. Тия предупреждения не се ли махат от профила ми гледам от една година са ! (бая стари)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

... рекламата, която се сменя.

Съветвам те да я блокираш писано е как.

Avast.Pro.v4.8.1351 ми забавя интернет скоростта. Преди това аваст 5.0.677 пък не ми позволяваше да ъпдейтна уин-а. Коя/и настройка/и трябва да променя? Някой, който я ползва по-отдавна?

И искам да не ми се показва повече съобщението, че версията е absolute и че скоро ми итичал лиценза - ако 2013 е скоро?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Avast.Pro.v4.8.1351 ми забавя интернет скоростта. Преди това аваст 5.0.677 пък не ми позволяваше да ъпдейтна уин-а. Коя/и настройка/и трябва да променя? Някой, който я ползва по-отдавна?

И искам да не ми се показва повече съобщението, че версията е absolute и че скоро ми итичал лиценза - ако 2013 е скоро?!

С кой Windows си ?

Ако имаш желание може да ти проверят системата за зловреден софтуер.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Avast.Pro.v4.8.1351 ми забавя интернет скоростта. Преди това аваст 5.0.677 пък не ми позволяваше да ъпдейтна уин-а.

Как го установи?

Къв е тоя лиценз бре колега? Що се занимавате с глупости и не се възползвате от безплатните решения не мога да разбера? :angry:

Разработчиците на софтуер не случайно си обновяват продуктите,може пък да има за какво,не мислиш ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С кой Windows си ?

XP. А колкото до проверката - мерси. В момента няма нужда. Спра ли аваста - скоростта скача мигновено 4 пъти. С включен аваст - даунлоад: 12 Мб/с, с изключен: 45 Мб/с. Това са средните стойности от 6 теста.

Как го установи?

Къв е тоя лиценз бре колега? Що се занимавате с глупости и не се възползвате от безплатните решения не мога да разбера? :angry:

Разработчиците на софтуер не случайно си обновяват продуктите,може пък да има за какво,не мислиш ли?

Колега, ще те моля да изказваш мнение, ако имаш какво да кажеш по конкретния въпрос. Благодаря предварително!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ще те моля да изказваш мнение, ако имаш какво да кажеш по конкретния въпрос. Благодаря предварително!

Колега за кой въпрос по-точно? За въпроса със стара версия на Аваст или за въпроса с "легалното" и ползване?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи проблема е в Интернет щита. При включен:

Публикувано изображение

При изключен:

Публикувано изображение

Това: "Благодарение на функцията Интелигентно сканиране на потоците, Интернет Щита не забавя интернет сърфирането." са пълни глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Avast.Pro.v4.8.1351 ми забавя интернет скоростта

1. Доколкото ми е известно последната 4 версия е 4.8.1368

2. От къде я имаш тази програма ?

Щом държиш на 4-та версия пробвай тази Клик

И все пак в Аваст 5 промените са доста, като се почне от по-малък размер на ъпдейтите и се стигне до приятен интерфейс а и бързина не на последно място.

http://download882.avast.com/iavs5x/setup_av_free_blg.exe

Нямам никакви проблеми с интернет скоростта, проблема е някъде в твоя телевизор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Доколкото ми е известно последната 4 версия е 4.8.1368

2. От къде я имаш тази програма ?

Щом държиш на 4-та версия пробвай тази Клик

И все пак в Аваст 5 промените са доста, като се почне от по-малък размер на ъпдейтите и се стигне до приятен интерфейс а и бързина не на последно място.

http://download882.avast.com/iavs5x/setup_av_free_blg.exe

Нямам никакви проблеми с интернет скоростта, проблема е някъде в твоя телевизор.

Оле, мале. Показал съм скрийншоти и съм обяснил и правиш извод, че проблемът е в моя телевизор. No comment!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оле, мале. Показал съм скрийншоти и съм обяснил и правиш извод, че проблемът е в моя телевизор. No comment!

Това нищо не значи.

Знаем ли ти настройките за интернет какви са ?

Знаем ли какъв е Windows ? Само спомена, че е XP а дали е оригинален или копие от оригинален или някаква самоделка...

Нито пък знаем какво е състоянието на регистрите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Спри го и тогава тествай скоростта Публикувано изображение

Абе бегайте с тоя тест

Това истина ли е ?

Баси Макуин Светкавицата ще ти викам вече! :clap:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе бегайте с тоя тест

Това истина ли е ?

В моя случай отчита правилно.

Доставчика ми колкото ми е обявил толкоз и показва теста(+ - с малко).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Баси Макуин Светкавицата ще ти викам вече! :)

Чак компютъра ми беше засмукан от тоя дънлоуд :)

Всяка програма която сканира трафика забавя но вече със скоростите които се предлагат на пазара -това забавяне не се усеща :cool:

Така е и в тоя случай вземи по добра скорост и няма да усетиш Аваст :)

Ако найстина си с 50 мв което ме съмнява тогава пък Аваст няма нищо общо !

Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми кажи как да ти покажа състоянието им.

Не на мен.

Има си раздел за тая цел.

Първо да видят логове за зловреден софтуер.

После може да ти дадат някой съвет за настройки и т.н.

Имайте предвид, че старите версии на програми са уязвими някои на това разчитат за да разпространяват спам и вируси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...