Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Няма такъв филм,може би от Eset са малко по-добре в това отношение и не прибързват толкова! :clap:

Колега, при ESET се ъпгрейдват модулите, но не цялата програма като версия.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Колега на мен ли ми обясняваш?! Не коментирам ъпгрейда,нито четем май!

Отговорил съм конкретно точно и ясно,че при пускането на финалните версии на Eset създават по-малко проблеми!

Еврика открихме топлата вода ! И къде била тя а ние къде я търсим...

Нищо ново не казваш.

На две машини с последната версия на Аваст 5.1.864 и XP SP3, системите блокират при опит CCleaner, да изпразни кошчето! Освен това въпросното "замръзване" се получи на няколко пъти и при получаване на WinRAR архив през Скайп. И на двете машини ъпгрейда на Аваст, е протекъл през самата програма без никакви усложнения.

На две машини с последната версия на Аваст 5.1.864 и XP SP3, системите блокират при опит CCleaner, да изпразни кошчето!

Освен това въпросното "замръзване" се получи на няколко пъти и при получаване на WinRAR архив през Скайп.

И на двете машини ъпгрейда на Аваст, е протекъл през самата програма без никакви усложнения.

Пробва ли да извършиш тези действия без инсталиран Avast? Ако протече нормално е нужно да се свържеш с техническата им поддръжка и да съобщиш за този проблем.

На две машини с последната версия на Аваст 5.1.864 и XP SP3, системите блокират при опит CCleaner, да изпразни кошчето!

Освен това въпросното "замръзване" се получи на няколко пъти и при получаване на WinRAR архив през Скайп.

И на двете машини ъпгрейда на Аваст, е протекъл през самата програма без никакви усложнения.

Това се дължи на файловия скенер,сканира преди да бъде записан файла на диска!

Има нещо такова,правилно си констатира!Отдавна се каня да им пиша във форума,но все забравям!Затова не слагам отметката на снимката долу! При изтриване на по -голям EXE файл,както и неговото записване(сваляне) на диска при наближаването на 100-те % има "замръзване" за около 4-7 сек. за размер над 20МБ

Махни отметките и виж има ли промяна!

Аваста го пробвах ама... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Не ми хареса, но boot scan е суперска опция! Надявам се да я въведат и в други продукти.

Ще ми е интересно да видя какво ще стане с Behavior shield който май още е в пасивен режим(което е издънка на авторите, защо аджеба ми трябва модул който не работи и да ми заема място на хард диска???)... :(

Аваста го пробвах ама... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Не ми хареса, но boot scan е суперска опция! Надявам се да я въведат и в други продукти.

Ще ми е интересно да видя какво ще стане с Behavior shield който май още е в пасивен режим(което е издънка на авторите, защо аджеба ми трябва модул който не работи и да ми заема място на хард диска???)... :(

Да,прав си!

Само че той не работи в безплатната версия(тоест поорязана е)В форума на Аvast казаха,че в версия 6 ще го пуснат.

Аз за това казах,защо предпочитам МSE или АVG от free програмите.

Ще ми е интересно да видя какво ще стане с Behavior shield който май още е в пасивен режим(което е издънка на авторите, защо аджеба ми трябва модул който не работи и да ми заема място на хард диска???)... ;)

:)

Хем ви мързи да тествате хем глупости пишете!? Що коментирате като не сте запознати?

Behavior shield при Avast! Free си бачка,тествайте констатирайте, без да си ги изсмуквате от пръстите!

Startup папката /System32/Drivers са изцяло под негово наблюдение и без разрешение,няма достъп!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При мен на първата ти снимка съм махнал чавката scan all files. На другите две снимки съм си с чавката.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Това на какво ти прилича?

Публикувано изображение

P.s. Последнитеѝняколко коментара се прехвърлят в съответната тема!

Ами незнам, но си пишеше пасивен режим... явно вече работи.

Получаваш + :)

Хем ви мързи да тествате хем глупости пишете!? Що коментирате като не сте запознати?

Behavior shield при Avast! Free си бачка,тествайте констатирайте, без да си ги изсмуквате от пръстите!

Startup папката /System32/Drivers са изцяло под негово наблюдение и без разрешение,няма достъп!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

*The Behavior Shield functionality is still incomplete in this build. And even in the final v5.1, it will work only in "passive mode", which means that the new sensors will be active but won't be stopping the attacks, just reporting them to our backend infrastructure (unless you have opted out from the avast! community membership). This is to allow us to collect enough data before enabling the real thing in Q1 2011."

;)

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

*The Behavior Shield functionality is still incomplete in this build. And even in the final v5.1, it will work only in "passive mode", which means that the new sensors will be active but won't be stopping the attacks, just reporting them to our backend infrastructure (unless you have opted out from the avast! community membership). This is to allow us to collect enough data before enabling the real thing in Q1 2011."

Това знаеш ли кога е писано,че да ми го цитираш?

Няма никакъв пасивен режим,казах ви тествайте констатирайте,блокатора си бачка на 6!

Аз съм направил тестове и съм дал снимки,ако искате и видео,няма проблем!

Без да разреша не допуска инсталация нито достъп до съответните папки които споменах,това пасивен режим ли е!

Това знаеш ли кога е писано,че да ми го цитираш?

Няма никакъв пасивен режим,казах ви тествайте констатирайте,блокатора си бачка на 6!

Това е писано на 18.12.2010-тоест преди 3 седмици.

...p.s. говорим за Behavior Shield-a нали така?

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Да работи си при мен се е случвало да пита за процеса на Nokia PC Suite, като го стартирам разбира се давам разрешение.

Публикувано изображение

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Това е писано на 18.12.2010-тоест преди 3 седмици.

...p.s. говорим за Behavior Shield-a нали така?

Да :) само че по-подразбиране е на Alow давам на Ask

Ти с последната Бета ли си или Финала?

Ах мило мило,дал съм снимка бе мило,да с последна финална 5.1. 864! :)

Ах мило мило,дал съм снимка бе мило,да с последна финална 5.1. 864! :)

Ами не съм заглеждала с коя версия си точно.

Нищо де, щом казваш,че са го оправили значи толкова по-добре за Аvast.

Аз го пробвах като беше в Бета форма.Няма да го слагам всеки ден я!

Ами незнам, но си пишеше пасивен режим... явно вече работи.

Получаваш + :)

Ама ти не си сложил програмата и констатираш,как го правиш ?

Бачка си ,да! :)

И ти имаш +

----tested----

Аз го пробвах като беше в Бета форма.Няма да го слагам всеки ден я!

За целта има виртуални машини,ако ги ползваше от време на време нямаше да се изказваш така прибързано! :cool:

E не, аз до скоро я имах, и си беше в пасивен, незнам какво са правили... мислиш ли че ще пиша без да съм я пробвал поне 1 път ? :)

E не, аз до скоро я имах, и си беше в пасивен, незнам какво са правили... мислиш ли че ще пиша без да съм я пробвал поне 1 път ? :)

Всъщност виж от коя версия бачка,още от предната финална,по назад в темата : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162519&st=135

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.