Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Приятели имам един странен проблем вчера при включен интернет моята аваст 5 ми изписа,че дефиницийте на ядрото са остарели въпреки автообновлението и не се оправи докато нея реинсталирах имали друг начин да избегна това досадно изоставане в обновленията?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Приятели имам един странен проблем вчера при включен интернет моята аваст 5 ми изписа,че дефиницийте на ядрото са остарели въпреки автообновлението и не се оправи докато нея реинсталирах имали друг начин да избегна това досадно изоставане в обновленията?

Не казваш с какъв аваст си-free, premium, IS?

Ако не е легален, е нормално да ти излиза това съобщение.

Безплатна легална версия трябваше да изтече на 3 11 2012 :speak:

Виж(свери) си часовата зона на компютъра!

моят е автоматизиран така,че сам се сверява,новъзможно лие заради забавена синхронизация да се получи така

моят е автоматизиран така,че сам се сверява,новъзможно лие заради забавена синхронизация да се получи така

На мен се е случвало,затова ти загаднах да я свериш(провериш) !

Не мисля,аз като бях с аваста никога не съм имал проблеми с актуализациите ...и какво означава забавена синхронизация? Преинсталирай го, и ако пак се получи този проблем може да се замислиш за вируси...

...и какво означава забавена синхронизация?

Получаване на информация през опредлено време за часа и датата при Windows и ако има разлика се изравнява с актуалната информация от сървъра!

Ясно...ми дано това да е проблема.

Например Kasperky не се инсталирва,ако не ти е синхронизиран Windows-a и те кара да го направиш преди да продължи с инсталацията!

Нова версия на бетата 6.0.945 е достъпна за сваляне :

Free AV: http://files.avast.com/files/beta/6.0.945/setup_av_free.exe

Pro AV: http://files.avast.com/files/beta/6.0.945/setup_av_pro.exe

IS: http://files.avast.com/files/beta/6.0.945/setup_ais.exe

What's new

And new in v6.0.945

- fixed a bug in the AutoSandbox decision logic

- improved installation of the Firefox WebRep plugin

- fixed the transient cache in File System Shield

- improved installation of the VC redistributable packages

- some improvements in the Sidebar gadget (cosmetic issues still to be solved)

- fixed a bug in the Autosandbox/FS Shield settings

- more stability improvements in the sandbox and behavior shield

Known issues

- Help files not updated yet

- Localizations incomplete yet

- SafeZone not yet accessible (Pro AV / IS only)

- WebRep only available for IE and Firefox (Chrome is coming soon)

- Firewall: per-application packet rules not yet accessible

- Firewall: uTorrent conflict not yet resolved

BTW instead of bloating this thread, please start a new topic and/or join an existing one describing the issue you want to discuss.

В новата 6-та версия има доста нововъведения, надявам се скоро да премахнат всички проблеми по нея и да има финална версия ! Обаче липсва едно от основните неща които очаквахме в Аваст-6, а именно никаде не се казва за функцията сканиране в "облака" (in cloud) :baby: !

Редактирано от slav.bg (преглед на промените)

След като се ъпдейтна с тази версия, Action center-а на Уиндоус 7 не разпознава, че има инсталирана антивирусна програма...

След като се ъпдейтна с тази версия, Action center-а на Уиндоус 7 не разпознава, че има инсталирана антивирусна програма...

Този проблем вече е докладван и ще бъде отстранен в следващата версия - другото решение е да инсталрираш програмата наново (тогава не би трябвало да има проблеми) :lol6:

Този проблем вече е докладван и ще бъде отстранен в следващата версия - другото решение е да инсталрираш програмата наново (тогава не би трябвало да има проблеми) :lol6:

Благодаря за информацията :yanim:

Който има инсталиран Аваст-6, би ли споделил дали "Щит по Поведение" реагира на тестовите Keylogger-и на Земана !? При мен с Аваст!5.1 няма никаква реакция ! http://www.zemana.com/antiloggerfeatures.aspx#tab

Който има инсталиран Аваст-6, би ли споделил дали "Щит по Поведение" реагира на тестовите Keylogger-и на Земана !? При мен с Аваст!5.1 няма никаква реакция ! http://www.zemana.com/antiloggerfeatures.aspx#tab

Не знам ама не е редно това

Тестови инструменти с цифров подпис ...

Тестови инструменти с цифров подпис ...

....с една единствена цел,реклама!
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте отново,.натъкнах се на следния проблем:при опит да сложа ръчно файл в клетката за вируси не се получава нищо..само при мен ли е така или?

Защо искаш да го сложиш ръчно? Програмата засича ли го като вирус? Ако не-не виждам смисъл ти да го слагаш...?

В интерес на истината от чисто любопитсво исках да видя как действа опцията "изпрати за вирусен анализ" след като в "клетката за вируси" има подозрителен файл.По принцип такива файлове ги изпращам на добре познатия [email protected]...но както казах-любопитство.Н еразбрах @miazmatik при теб съществува ли такъв "проблем"?

Не разбирам,значи ти хващаш произволен файл,който програмата не е определила като вирус и искаш собственоръчно,иземвайки функциите й, да го обявиш за вирус, да го поставиш в клетката и след това да го пратиш за анализ...схванал ли съм нещо или не?

Напълно си ме разбрал miazmatik,исках да видя как може да се изпрати файл за анализ ,който във virustotal примерно голяма част от програмите го определят като опасен,но Аваст мълчи...

Редактирано от Popsi (преглед на промените)

Еми да ти кажа, не съм пробвал такова нещо и не мисля,че е възможно не само с avast, а и с която да е програма. Ако се интересуваш как да изпратиш файл, тук мисля че има специална тема в раздела,прочети там, а и има доста по-компетентни от мен хора,които ще те напътят, но едва ли е това начина да го слагаш в клетката, лично...

Благодаря за отговора,по принцип както казах ги изпращам на добре познатия адрес...това което ме заинтригува е опцията която ми дава възможност да добавям файлове в клетката за вируси.

post-18089-0-96416800-1297875808_thumb.j

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.