Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Анти вируснатами програма намира вирус и го слага в клетка как да го изтрия(Това стана след като се инсталира ъпдейт с Windows 7 Service Pack 1) : Публикувано изображение

Редактирано от valkosoft (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Статията е за оригиналния mscorlib.dll.. ако можеш да качиш тук това което засича Avast-a, ще е възможно да се поиска анализ. Иначе ако не ти се занимава... триеш го от клетката и толкоз и ънинсталираш .NET Compact Framework

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Аз не разбрах какъв Ви е проблема... щом не го засича вече?

Мился, че това е било FP от Avast! и при мен нещо подобно засече ( BG [Trj] ) или същото, но само един път, при следващото обновяване е коригирано.

Така ....ето я и новата Beta .

Pre-release version of avast! [6.0.1021]

Hi everyone,

we will soon be releasing a new program update of avast. And as usual, we're making it available for public testing a few days before the official release.

This is hopefully going to be a smooth service release, designed really just to fix some of the issues of the original v6.0.1000 build.

Here's the list of the most important changes:

- solved an incompatibility with ZoneAlarm (WinXP)

- improved installation of the WebRep plugins (especially Firefox)

- solved a crash condition in the avast sandbox

- setup programs now smaller by ~20%

- Community features and the Welcome screen can now be turned on/off directly from program settings

- solved an incompatibility with Outpost firewall

- solved a bug related to the AutoSandbox offer (WinXP)

- gadget can now be removed by simply closing it

- new setup icons

Download links:

Free AV: http://files.avast.com/files/beta/6.0.1021/setup_av_free.exe

Pro AV: http://files.avast.com/files/beta/6.0.1021/setup_av_pro.exe

Internet Security: http://files.avast.com/files/beta/6.0.1021/setup_ais.exe

You can either install from scratch, or over an existing installation of avast (any version).

Thanks

Vlk

Сега съм с тази новата версия на Avast! и сложих Zone Alarm Free и честно да ти кажа не очаквах системата да се носи толкова леко!

След толкова много години неразбирателство м/у Avast! и Zone Alarm това е просто впечатляващо!

От Check Point напоследък взеха да обръщат внимание в/у безплатния си продукт,за което единствено трябва да сме им благодарни!

Сега съм с тази новата версия на Avast! и сложих Zone Alarm Free и честно да ти кажа не очаквах системата да се носи толкова леко!

След толкова много години неразбирателство м/у Avast! и Zone Alarm това е просто впечатляващо!

От Check Point напоследък взеха да обръщат внимание в/у безплатния си продукт,за което единствено трябва да сме им благодарни!

И аз я сложих за да видя на моята 64 бит-ова фурия как е.За сега (от 4-5 часа)не забелязвам нищо.В смисъл работи добре.пробвах и сканиранията и.т.н. Работи си.Трябва още 2-3 дни да я огледам и ще кажа ако има нещо.Май са намалили още консумацията на Ram-а ,защото при мен има 2 процеса явни и те са 4 000к....Това е направо суперско.На версия 5.1 ми беше около 8 000К

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Въпреки официалния release , BETA тестването продължава - част 1.

Иронично-саркастичните коментари ги запази за себе си!

Avast адски несериозно постъпват... изкарват бъгава БЕТА,след това още една, RC, недовършен Final,сега BETA, после кой знае. И в крайна сметка нито Behavioral Analyzer работи както трябва, нито AutoSandBoxing, нито WebRep(такъв модул не се въвежда за 2 дена), детекцията е на ниско ниво и като цяло бая се осраха.

Avast адски несериозно постъпват... изкарват бъгава БЕТА,след това още една, RC, недовършен Final,сега BETA, после кой знае. И в крайна сметка нито Behavioral Analyzer работи както трябва, нито AutoSandBoxing, нито WebRep(такъв модул не се въвежда за 2 дена), детекцията е на ниско ниво и като цяло бая се осраха.

Не че искам да защитавам Аvast,но от това което казваш няма нищо вярно.В Бета-та имаше проблемите които си изброил сега ги няма.Което си е така, така си е така.

Сандъкaт работи много добре.Забележи тази бета е само козметични неща.

Въпреки официалния release ,......

При Авира е от година!!!То не беше бета ,то не бе sp1...още продължава.Публикувано изображение

Не че искам да защитавам Аvast,но от това което казваш няма нищо вярно.В Бета-та имаше проблемите които си изброил сега ги няма.Което си е така, така си е така.

Сандъкaт работи много добре.Забележи тази бета е само козметични неща.

Сандъкът в автоматичен режим нищо не върши! В 'ASK' режим би трябвало да има въпроси.

WebRep има много оскъдна информация за сайтовете, освен това не работи с Хром и Сафари.

B&A пропуска няколко пъти TDSS

От ЕСЕТ какво са въвели,стискат си парите за реклами и нищо друго близо две години се спотайват,а зловредния код еволюира! И още не могат да се усетят какво трябва да направят!

Колко машини трябва да се заразят пазени от ЕСЕТ за да вземат мерки?! Омръзна ми да чистя машини пазени от NOD32,а те от Аваст нека се осират!

Сандъкът в автоматичен режим нищо не върши! В 'ASK' режим би трябвало да има въпроси.

WebRep има много оскъдна информация за сайтовете, освен това не работи с Хром и Сафари.

B&A пропуска няколко пъти TDSS

Това което казваш съм го коментирала(върни се няколко страници назад) с Lost In.

Сандъкът днес ме пита за teamviewer.(не го познава)Репутацията е функция от 2 седмици как искаш да е мнoгoбройна....До година ще е доста добре....все пак това е функция в която ние участваме.Публикувано изображение

Колко машини трябва да се заразят пазени от ЕСЕТ за да вземат мерки?! Омръзна ми да чистя машини пазени от NOD32

Някой кара ли те насила да ги чистиш ?

И понеже много те ^обичкам^ , саркастичните си коментари няма да пазя само за себе си - не съм егоист , я!

От ЕСЕТ какво са въвели,стискат си парите за реклами и нищо друго близо две години се спотайват,а зловредния код еволюира! И още не могат да се усетят какво трябва да направят!

Колко машини трябва да се заразят пазени от ЕСЕТ за да вземат мерки?! Омръзна ми да чистя машини пазени от NOD32,а те от Аваст нека се осират!

Това е така, защото се изпипват нещата. Не за 6 месеца да избълват 3 версии - 4,5,6!

Предимството на АВАСТ е че е безплатна. А и в крайна сметка - никой не те кара да чистиш машини "пазени от NOD32"

При Авира е от година!!!То не беше бета ,то не бе sp1...още продължава.Публикувано изображение

Не знам друга security компания като Avast Software която да пуска BETА-версии толкова често. AVIRA не пускат beta-версии често , всъщност при тях са рядкост. Мога ли да попитам какъв е твоя проблем с Avira - останах с впечатлението , че си доволна от нея (освен ProActiv , която не работи на x64 системи). От средата на Януари използваме AVIRA активно на всички офис компютри и на моя собствен - не мога да и открия проблем (bug) . При теб какво е ?

Не знам друга security компания като Avast Software която да пуска BETА-версии толкова често. AVIRA не пускат beta-версии често , всъщност при тях са рядкост. Мога ли да попитам какъв е твоя проблем с Avira - останах с впечатлението , че си доволна от нея (освен ProActiv , която не работи на x64 системи). От средата на Януари използваме AVIRA активно на всички офис компютри и на моя собствен - не мога да и открия проблем (bug) . При теб какво е ?

Да кажем, че real-time модулът продължава да се шегува с мене :speak: ProActiv така и не го видях в действие, FREE версията без WebGuard няма как да стане, и да кажем че определено не са много честни - пуснаха слух, че няма да има реклами - те станаха даже по - нахални!

FireWall-a им пък така и не успя да запомни това което исках от него..

Да Аvast често пускат,но работят и се вижда.Авира дремят там.

Не bugg-ове няма ,но 64 бит_ов Windows не съществува от вчера да се излагат така.

Вече почти година и още не е оправено.Не знам друга защитна прграма да не и работят модулите под 64.Аvast имаше до скоро ,но ето ....всичко е оправено.Няма да си кривя душата сега.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Да Аvast често пускат,но работят и се вижда.Авира дремят там.

Не bugg-ове няма ,но 64 бит_ов Windows не съществува от вчера да се излагат така.

Вече почти година и още не е оправено.Не знам друга защитна прграма да не и работят модулите под 64.

Ми ще ти кажа че AVIRA има по - висока детекция от Аваст - макар и без сандъци и ХИПС

Това е така, защото се изпипват нещата. Не за 6 месеца да избълват 3 версии - 4,5,6!

Предимството на АВАСТ е че е безплатна. А и в крайна сметка - никой не те кара да чистиш машини "пазени от NOD32"

Как няма да ги изпипват,като нищо ново не въвеждат!

Предимството на Аваст не е само че е безплатна,новите модули ще се разработват лека полека,а НОД32 нека продължава да тъпче на едно място и да създава грешна представа за защита!

Е вече не мога да смогна с чистенето,то просто се глобализира!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.