Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Ми сложи по-старата версия на аваст и пробвай.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Това което имам е версия на ядрото 5.0.418 . С него всичко е нормално,ама докога ще я карам без ъпдейт ?

Здравейте, имам проблем с Microsoft SQL Server-а си. Firewall-а на аваст го блокира и не мога да се свържа с базата си от данни.... Въпреки, че аваста изрично ме пита какво да правя с него, аз цъкам на "Разреши всички връзки" и въпреки това продължава да си го блокира... Спра ли защитната стена, проблеми няма. Имате ли идеи как да го оправя, защото само с него имам проблем, а ми се вижда доста добър firewall.

Никакви идеи ли няма? :)

Влез в защитната стена и виж плъзгача,ако не е вдигнат на фул зелено го направи ръчно!

Нова бета версия http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49885

Ето и промените

And new in v6.0.1035:

- solved Firefox WebRep plugin on non-English Windows

- solved a few incompatibility problems in BehavShield (e.g. TeraCopy)

- improvements in password processing

- improvements in the program uninstaller

- sandbox improvements

- fixed various UI issues introduced in the previous pre-release build

avast! 6.0.1044 Beta

And new in v6.0.1044:

- solved a memory leak in the avast gadget

- solved a few things in WebRep

- autosandbox-related fixes

- WinXP: File System Shield not doing repetitive scans anymore

- improvements in SafeZone isolation

- improvements in the avast! sandbox (better TDL shielding etc)

- localization updates

имам един проблем ! не мога да си сваля keylogger free edition и мисля че е аваст ми пречи, но не излиза съобщение. сваля се но не ми го дава като файл. Просто го няма .

имам един проблем ! не мога да си сваля keylogger free edition и мисля че е аваст ми пречи, но не излиза съобщение. сваля се но не ми го дава като файл. Просто го няма .

http://download.cnet.com/Free-Keylogger/3000-2162_4-10419683.html?tag=rb_content;contentMain

благодаря стана ! но защо при другите не ми ги даваше?

Нямам си и на идея! :)

От къде се мъчеше да го свалиш преди това?

• 2 седмици по-късно...

Здравей те , нямам много опит с антивирусни програми , но след като си преинсталирах компютъра реших да инсталирам Avast free antivirus . Проблема е в това , че отначало нямах интернет и се оказа , че трябва да спра един от резидентните щитове - интернет щита . След като го спра интернета си работи , а пуснали го отново няма. Въпроса ми в случая е имали някакви допълните настройки понеже аз не видях и има ли смисъл да използвам тази програма , ако ли не препоръчайте ми някаква антивирусна програма

Здравей те , нямам много опит с антивирусни програми , но след като си преинсталирах компютъра реших да инсталирам Avast free antivirus . Проблема е в това , че отначало нямах интернет и се оказа , че трябва да спра един от резидентните щитове - интернет щита . След като го спра интернета си работи , а пуснали го отново няма. Въпроса ми в случая е имали някакви допълните настройки понеже аз не видях и има ли смисъл да използвам тази програма , ако ли не препоръчайте ми някаква антивирусна програма

Аха, ясно значи за Web Shield става на въпрос, който сканира трафика http.

Вие с коя OS - SP сте и коя версия на avast! ? Също искам да вметна, ако използвате някоя самоделка Black и други подобни, въобще забравете.

Пробвайте това под сейф мод, после изтеглете актуалната версия 6.0.1000 и инсталирайте на ново.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Бре,той лош бил тоя Аваст бре,започва да ми харесва.

Публикувано изображение

Не знам какво му е, но постоянно, всеки ден при всяко включване, праща данни на своите. Забелязвал съм това, като съм бил с Kaspersky IS, и отворя отчета за трафика по програми. Изходящ трафик на KMPlayer по няколко КБ. Сигурно проверява за нови ъпдейти и кодеци, но пък изходящ трафик.... Иначе какво му пречи да работи в пясъчника..., а дали ще работи коректно там?....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Иначе какво му пречи да работи в пясъчника..., а дали ще работи коректно там?....

Иска достъп на ниско ниво,затова така реагира Аваст,ако директно следва стартиране на видеото и по-подразбиране се отваря с него! Иначе при мен си работеше нормално в пясъчника,преди да го посоча като доверено!

Не знам какво му е, но постоянно, всеки ден при всяко включване, праща данни на своите. Забелязвал съм това, като съм бил с Kaspersky IS, и отворя отчета за трафика по програми. Изходящ трафик на KMPlayer по няколко КБ. Сигурно проверява за нови ъпдейти и кодеци, но пък изходящ трафик....

Иначе какво му пречи да работи в пясъчника..., а дали ще работи коректно там?....

Проверява за нова версия. Аз допълнително съм му спрял достъпа до мрежата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

викаш:к'вот ще да е- Касап да е! :)

Не мисля че подобни коментари ще бъдат от полза за някой който чете тук,следователно се прехвърли в спам темата за тази цел!

klaatu

Работи ли коректно плеъра,като е в сандъка?

Да,стартирах го в кутията,пуснах филм,работи без никакъв проблем.

Какво му е на плеъра :wow:

При мен на ТеаmViewer и на IE 9 ми поиска да ги сложи в сандъка.Може би заради достъпа.Не знам как определя точно кое е за сандъка и кое не.Може би имат листа ...незнам.

Прощавайте за тъпото заглавие ама за друго не се сещам в момента. Та значи, искам да попитам две неща.

1.Отскоро съм с нова антивирусна - аваст, как се сканира с нея за вируси?

2.Утре в нашия град има Милка турне и тъй като съм на вълна "Милка" реших да си потърся тапети с кравата или марката за фон. Случайно обаче попаднах на туй скинче и веднага си го харесах. Та въпроса ми е дали може да се тегли безплатно и сигурен ли е сайта. И как да сканирам файла за вирус с аваста.

Предварително ви благодаря за помощта.

Скинчето: http://www.winampskins.info/1150/MilkaAmp.html

Прощавайте за тъпото заглавие ама за друго не се сещам в момента. Та значи, искам да попитам две неща.

1.Отскоро съм с нова антивирусна - аваст, как се сканира с нея за вируси?

Десен бутон на файла и сканирай

2.Утре в нашия град има Милка турне и тъй като съм на вълна "Милка" реших да си потърся тапети с кравата или марката за фон.

Десен палец и показалец и дърпаш докато пусне мляко или шоколад :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.