Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Абе на 512 РАМ тормози малко компютъра, ама ако се инсталира на реалната дето е 1 ГБ рам ще лети.

А на 6 GB ?Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Здравейте . Имам проблем със аваст 5 . Проблема е , че интернета ми става бавен когато аваст е пусната . Това е когато аваст е пусната , а това е когато е спряна . Така е от вчера , надявам се да имате отговор как да оправя този проблем . Благодаря предварително

ПП : Досега правих тестове и разбрах , че проблем е Web Sheild-а .

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

Адски добър продукт е 6тата версия..... особено AutoSandBox и Behavioral Analyzer...

Адски добър продукт е 6тата версия..... особено AutoSandBox и Behavioral Analyzer...

Нещо си се объркал май,я дай пак :)

Avast адски несериозно постъпват... изкарват бъгава БЕТА,след това още една, RC, недовършен Final,сега BETA, после кой знае. И в крайна сметка нито Behavioral Analyzer работи както трябва, нито AutoSandBoxing, детекцията е на ниско ниво и като цяло бая се осраха.

Сандъкът в автоматичен режим нищо не върши! В 'ASK' режим би трябвало да има въпроси.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Да,връщаш си празните приказки за програмата,иначе за това си признание,заслужаваш аплодисменти :)

Днес тествах Avast 6 Final и бях очарован от детекцията!

Почти нямаше пропуск!

Връщам си думите назад за програмата.

Нещо си се объркал май,я дай пак :)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Да,връщаш си празните приказки за програмата,иначе за това си признание,заслужаваш аплодисменти :)

Тези дни я разгледах по - обстойно, и определено съм грешал! Всичко си бачка, като изключим че леко ~усра~ explorer.exe при стартиране в ASX.

Тези дни я разгледах по - обстойно, и определено съм грешал! Всичко си бачка, като изключим че леко ~усра~ explorer.exe при стартиране в ASX.

Ако си забелязал,при изтриване на по-голям файл в коша(особено с разширение exe) също има тормоз,това отдавна е докладвано,но все още си стои така!

Ако си забелязал,при изтриване на по-голям файл в коша също има тормоз,това отдавна е докладвано,но все още си стои така!

Аз на виртуалната нямам такъв проблем.... на 512 РАМ само като се разправя с гадините товари, иначе е перце.

WebRep каква му е функцията всъщност..? Рейтва се сайта, ама дори и доста червен да е, няма никакъв прозорец с предупреждение, освен ако AVAST не го засече като зловреден.

WebRep каква му е функцията всъщност..? Рейтва се сайта, ама дори и доста червен да е, няма никакъв прозорец с предупреждение, освен ако AVAST не го засече като зловреден.

Това е като Safe Browsing WOT .....добавка към браузъра,а дали ще блокира при full червено,като WOT и идея си нямам!

Публикувано изображение

И ти както каза иска се време за това за да се изгради! :)

Тук има едно интересно четиво за новият Аvast 6, хвърлете my едно око.

http://www.pcmag.com...,2381362,00.asp

"....

ProsBoot-time scan handles entrenched malware. New Script Shield checks for malicious scripts. AutoSandbox lets suspicious programs run safely in isolation. Web Reputation feature rates and categorizes web sites.

ConsBoot-time scan requires user interaction. Didn't thoroughly remove detected threats. AutoSandbox failed to isolate a threat in testing. Web Reputation feature needs more time to develop full coverage.

Bottom LineAvast! Free has some dandy new features, and it's a great-looking program. However, the new features didn't shine in my testing. It needs to do a better job cleaning up the threats it detects. Since it's free, you can give it a try and make your own decision......"

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Който тества новата БЕТА, да сподели дали грешките в превода на програмата са отстранени ?! Освен това, знае ли се кога ще има превод на "Помощен Център" ?

Преди малко,от цялата първа страница в MDL,Avast Free ми даде да сваля само това. hxxp://dox.bg/files/dw?a=8b17813a78 Паролата е стандартна.

Преди малко,от цялата първа страница в MDL,Avast Free ми даде да сваля само това.

hxxp://dox.bg/files/dw?a=8b17813a78

Паролата е стандартна.

Да,да и аз я пробвах онзи ден и от 30 ми даде да сваля само 2.Не съм ги стартирала,но е възможно и тях да помете.

Детекцията е добра само да оправят bugg-овете,защото е много отблъскващо.

Искам да попитам някой имал ли е проблем подобен моя?Инсталирах SP1 за Windows7 x86 от Windows Update.След това инсталирах новата версия на Avast Free.Като резултат :интернет имаше (за торенти и ъпдейти на програми),а с който и да е браузър не можеше да се зареди дори Google.

Попадна ми на един познат на se7en един от ъпдейтите преди няколко дни беше за мрежовата карта , или интернет адаптера (или нещо подобно) - след инсталацията на ъпдейта се случи подобно нещо - няма интернат, а скайпа работи... След рестарт на модема всичко се оправи. Този случай може да е подобен и да няма връзка с Аваст...

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Браузърите работят и с Avira ,и с AVG.Предпочитам Avast,но явно няма да мога да го ползвам.А относно инсталацията на SP1, Microsoft искат антивирусната програма да бъде изключена.

Редактирано от kashchey (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.