Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Абе на 512 РАМ тормози малко компютъра, ама ако се инсталира на реалната дето е 1 ГБ рам ще лети.

А на 6 GB ?Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Здравейте . Имам проблем със аваст 5 . Проблема е , че интернета ми става бавен когато аваст е пусната . Това е когато аваст е пусната , а това е когато е спряна . Така е от вчера , надявам се да имате отговор как да оправя този проблем . Благодаря предварително

ПП : Досега правих тестове и разбрах , че проблем е Web Sheild-а .

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

Адски добър продукт е 6тата версия..... особено AutoSandBox и Behavioral Analyzer...

Адски добър продукт е 6тата версия..... особено AutoSandBox и Behavioral Analyzer...

Нещо си се объркал май,я дай пак :)

Avast адски несериозно постъпват... изкарват бъгава БЕТА,след това още една, RC, недовършен Final,сега BETA, после кой знае. И в крайна сметка нито Behavioral Analyzer работи както трябва, нито AutoSandBoxing, детекцията е на ниско ниво и като цяло бая се осраха.

Сандъкът в автоматичен режим нищо не върши! В 'ASK' режим би трябвало да има въпроси.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Да,връщаш си празните приказки за програмата,иначе за това си признание,заслужаваш аплодисменти :)

Днес тествах Avast 6 Final и бях очарован от детекцията!

Почти нямаше пропуск!

Връщам си думите назад за програмата.

Нещо си се объркал май,я дай пак :)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Да,връщаш си празните приказки за програмата,иначе за това си признание,заслужаваш аплодисменти :)

Тези дни я разгледах по - обстойно, и определено съм грешал! Всичко си бачка, като изключим че леко ~усра~ explorer.exe при стартиране в ASX.

Тези дни я разгледах по - обстойно, и определено съм грешал! Всичко си бачка, като изключим че леко ~усра~ explorer.exe при стартиране в ASX.

Ако си забелязал,при изтриване на по-голям файл в коша(особено с разширение exe) също има тормоз,това отдавна е докладвано,но все още си стои така!

Ако си забелязал,при изтриване на по-голям файл в коша също има тормоз,това отдавна е докладвано,но все още си стои така!

Аз на виртуалната нямам такъв проблем.... на 512 РАМ само като се разправя с гадините товари, иначе е перце.

WebRep каква му е функцията всъщност..? Рейтва се сайта, ама дори и доста червен да е, няма никакъв прозорец с предупреждение, освен ако AVAST не го засече като зловреден.

WebRep каква му е функцията всъщност..? Рейтва се сайта, ама дори и доста червен да е, няма никакъв прозорец с предупреждение, освен ако AVAST не го засече като зловреден.

Това е като Safe Browsing WOT .....добавка към браузъра,а дали ще блокира при full червено,като WOT и идея си нямам!

Публикувано изображение

И ти както каза иска се време за това за да се изгради! :)

Тук има едно интересно четиво за новият Аvast 6, хвърлете my едно око.

http://www.pcmag.com...,2381362,00.asp

"....

ProsBoot-time scan handles entrenched malware. New Script Shield checks for malicious scripts. AutoSandbox lets suspicious programs run safely in isolation. Web Reputation feature rates and categorizes web sites.

ConsBoot-time scan requires user interaction. Didn't thoroughly remove detected threats. AutoSandbox failed to isolate a threat in testing. Web Reputation feature needs more time to develop full coverage.

Bottom LineAvast! Free has some dandy new features, and it's a great-looking program. However, the new features didn't shine in my testing. It needs to do a better job cleaning up the threats it detects. Since it's free, you can give it a try and make your own decision......"

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Който тества новата БЕТА, да сподели дали грешките в превода на програмата са отстранени ?! Освен това, знае ли се кога ще има превод на "Помощен Център" ?

Преди малко,от цялата първа страница в MDL,Avast Free ми даде да сваля само това. hxxp://dox.bg/files/dw?a=8b17813a78 Паролата е стандартна.

Преди малко,от цялата първа страница в MDL,Avast Free ми даде да сваля само това.

hxxp://dox.bg/files/dw?a=8b17813a78

Паролата е стандартна.

Да,да и аз я пробвах онзи ден и от 30 ми даде да сваля само 2.Не съм ги стартирала,но е възможно и тях да помете.

Детекцията е добра само да оправят bugg-овете,защото е много отблъскващо.

Искам да попитам някой имал ли е проблем подобен моя?Инсталирах SP1 за Windows7 x86 от Windows Update.След това инсталирах новата версия на Avast Free.Като резултат :интернет имаше (за торенти и ъпдейти на програми),а с който и да е браузър не можеше да се зареди дори Google.

Попадна ми на един познат на se7en един от ъпдейтите преди няколко дни беше за мрежовата карта , или интернет адаптера (или нещо подобно) - след инсталацията на ъпдейта се случи подобно нещо - няма интернат, а скайпа работи... След рестарт на модема всичко се оправи. Този случай може да е подобен и да няма връзка с Аваст...

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Браузърите работят и с Avira ,и с AVG.Предпочитам Avast,но явно няма да мога да го ползвам.А относно инсталацията на SP1, Microsoft искат антивирусната програма да бъде изключена.

Редактирано от kashchey (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.