Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Имам предложение към автора : Вече е излязла версия 6 та си обновете шапката . Така ще е по удобно на потребителите смятам аз ! :inlove1:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Имам предложение към автора : Вече е излязла версия 6 та си обновете шапката .

Така ще е по удобно на потребителите смятам аз ! :inlove1:

Браво да... и с малко снимчици на " нормални настройки " и клипче.

Защо няма?Нали има версия на български?

Скоро ще има :)

При инсталиране на Avast 6,Windows Defender пак не се изключва от програмата и трябва ръчно да го направя.Ако бях обикновен потребител нямаше и да знам ,че двата работят заедно.

При опит за инсталиране на Internet Explorer 9 RC ,Avast ми предложи да го сложа в Autosandbox !!!

.....p.s. Определено е по-лек от Norton Antivirus (това не мога да отрека)

Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

При инсталиране на Avast 6,Windows Defender пак не се изключва от програмата и трябва ръчно да го направя.Ако бях обикновен потребител нямаше и да знам ,че двата работят заедно.

Че защо "пак" и защо трябва да го изключва?

Аз не знам случай антивирусна да изключва автоматично Windows Defender

Аз не знам случай в който Windows Defender да влиза в конфликт с друга AV

Ти?

Ти?

Нортон го изключва веднага при инсталиране....MSE също!

Забележи какво пише в Security Center .Не е желателно ползването на 2 antispy програми....препоръка от Windows.

....p.s.Не става въпрос за конфликти а за дублиране на модули(макар и WD да работи с всички)

При опит за инсталиране на Internet Explorer 9 RC ,Avast ми предложи да го сложа в Autosandbox !!!

Какво е разширението на инсталатора, msi или само-разархивиращо се exe ?

Нортон го изключва веднага при инсталиране.

Не му е работа от MS са гарантирали че WD работи успоредно с AV-та без да създава конфликти!

Exe.

Т.е. само-разархивиращ архив или.. ?

Може ли връзка към тази RC версия!

Не му е работа от MS са гарантирали че WD работи успоредно с AV-та без да създава конфликти!

Не става въпрос за конфликти.Дублиране има на модули.

Искаш да кажеш,че от Нортон са прости и са направили грешка?

Т.е. само-разархивиращ архив или.. ?

Може ли връзка към тази RC версия!

http://windows.microsoft.com/fr-FR/internet-explorer/products/ie-9/home

Искаш да кажеш,че от Нортон са прости и са направили грешка?

Казах,че това не е тяхна работа да изключват без предупреждение WD

Не четем ли?

Превод:Windows Defender И Avast индикират,че и двата са активирани.

Забележка ,едновременното изпълнение на повече Antispy програми може да забави вашият компютър.

Публикувано изображение

До кaто ти писах ,Security Center ме алармира ,че Windows Defender иска да изпрати информация за Avast !

Публикувано изображение

Не,благодаря! :speak:

Ах ти,...нали не дамам снимки! Ето давам и ги превеждам даже за аудиторията. Публикувано изображение

Ах ти,...нали не дамам снимки! Ето давам и ги превеждам даже за аудиторията. Публикувано изображение

:baby: ...какво ще кажеш за предложението за Avast BG Sound на френски акцент :baby:

:baby: ...какво ще кажеш за предложението за Avast BG Sound на френски акцент :baby:

Може...колко ще ми платят за разпространение на моят глас публично?Публикувано изображение

Може...колко ще ми платят за разпространение на моят глас?Публикувано изображение

...не само глас,а и видео в долния десен ъгъл....на пилон Публикувано изображение

..тогава и на linux-a слагам Avast!6,абе де що видя компютър :blink ...с увеличено време на прозореца,24 часа :baby:

...не само глас,а и видео в долния десен ъгъл....на пилон Публикувано изображение

..тогава и на linux-a слагам Avast!6,абе де що видя компютър :baby:

зависи от сумата...Публикувано изображение

Ти?

AVIRA

Забелязох малък проблем в един надпис ! Според мен трябва да е : " ХаресватеЛИ Avast? " ! Освен това ръчичката трябва да е още малко наляво, за да не закрива част от надписа !

http://prikachi.com/images.php?images/299/3027299d.jpg

Редактирано от slav.bg (преглед на промените)

Тегля си днес АVAST Free и ЕSS открива заплаха. Защо се получава така ?

Avast е почти изцяло безплатна програма . По данни , казани от един техен модератор в други форум (не този) , 91% от техните потребители използват безплатния продукт Avast FREE. Останалите 9% са или с платените версии , или бизнес потребители.

Освен от акционери , инвеститорите , Avast трябва да печелят пари отнякъде. Във версия 5 те бяха включили Google Chrome в техния продукт не защото чак толкова много обичат Google и вярват , че WWW-то ще стане по-безопасно с Chrome , ами защото за всяка инсталация на Chrome направена автоматично чрез Avast , Google има плащаше кинти. Във версия 6 са добали продукт на Open Candy - което е нещо като adware , по-скоро PUP , виж тук за повече информация http://www.opencandy.com/ . По този начин ако се инсталира допълнителен софтуер Avast ще спечелят пари от безплатния продукт - индиректно.

OpenCandy се третира като PUP , тъй като то прави препоръка за софтуер на базата на някакви данни от PC-то на човека . Не е нещо кой знае какво - можеш да игнорираш алармата на ESET , ако решиш - все пак това е PUP и ти си решаваш.

Кликни на 1-2-3-4 тук , за да видиш http://www.opencandy.com/developers/

Ами да!

Нека и някой друг да каже,защото аз като казвам звучало като плюене по-програмите.Снощи като видях финала така се смях....то си е за смях.Аvast са вечната BETA.Тяхната програма никога не ми е допадала именно защото никога не е изпипана и все нещо и има.Да има bugg-ове.Хората навсякъде се оплакват.Никoй не е казал нищо добро по останалите форуми.Тези неща които си ги изброил са сложени за yкраса,Хей така ,за да е по пълна програмата.Аvast е лека програма ,но какво ме радва това когато все и има нещо....макар и безплатна.

.....p.s.Пускат я по-рано ,защото новата GData 2012 излиза на 01.03.2011.Там е новият engine на Аvast.

Който иска да пробва да види,че новият Аvast и новата G Data правят едни и същи грешки.

Евала!!! Да , правилно е , че по-другите форуми се оплакват хората , тук се усеща нещо като цензора и само някой да излезе извън общоприетото тук - му режат крилата. Avast трябваше да е готова за GData , защото ако тя излезеше на 01 Март , а Avast я нямаше - хората щяха да кажат , че GData използва BETA двигател и някои можеха да се отдръпнат . Правят се планове , аз не казвам , че е спонтанно станало , но програмирането не винаги може да върви по план особено в компания с размерите на Avast Software. Сега нека броим новите build-ове на Avast в следващите месец-два.

Слушай момиче..., на теб и на търговеца-ASpace ще кажа, че когато Симентек пуснат безплатна програма, имаща и на половина опциите, възможностите и представянето в тестове на Аваст 5-6, тогава може да имаш някакво основание на негодуване и критика! Да тогава- ще мълчиш! Нямаш право на критика, най-малкото поради факта, че това е безплатен и световно признат продукт!

Слушай , чичко ! <ROFL> Първо , аз нямам проблем с това да съм търговец и не бих използвал думата в лошия й смисъл . И вземи престани да ме обвързваш с някоя компания конкретно , било то ESET , Symantec или друга. Ако не си се осведомил , предлагам продуктите и на други компании.

Трето - ВСЕКИ има право на мнение и критика ! Какъв си ти , че казваш на хората кой ще критикува или не.

Как да ти се обясни на тебе (не знам вече) , че без КИНТИ , КАМЪНИ , ХАРТИШКИ , ЗЛАТО и др. такива нищо не може да го има !!! За да функционира Avast или която и да е друга фирма трябва да има пари . Тяхната огромна зала трябва да ползва ток , вода и други ресурси , на програмистите , продавачите , та дори и на чистачите трябва да им се плащат заплати . Трябват за маркетинг , за мрежово и друго обслужване на сървъри и какво ли още не . Ти виждаш само и единствено крайния готов продукт на сцената - не знаеш какво е отзад , ела да видиш , после може да говориш друго. Реагираш много първобитно (не се обиждай) като Бай Ганьо - просто се радваш , че е горе-долу добро и най-вече , че е на аванта.

Avast Software е фирма/компания като всяка друга на този свят , която не може да е на загуба , а на печалба , макар и минимална. Нямам против НИКОЯ безплатна програма просто защото е БЕЗПЛАТНА . Нямам , разбери го вече . Важи само функционалността , а не това дали е безплатна или не. Всяка една компания , стига да има достатъчно средстава от някъде може да прави достатъчно качествено продукти . Например Symantec ако печелят пари от петрол , наркотици и др. могат да си позволят за добър имидж да правят и free софтуер.

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

OpenCandy се третира като PUP , тъй като то прави препоръка за софтуер на базата на някакви данни от PC-то на човека . Не е нещо кой знае какво - можеш да игнорираш алармата на ESET , ако решиш - все пак това е PUP и ти си решаваш.

:)

Ха, днес Avira - откри съшия, но в CDBurnerXP, който държах в резерва...и понене не понасям adware-a го бастисах...

The file 'E:\Downloads\software\CDBurnerXP 4.3.8.2513 x64.exe'
contained a virus or unwanted program 'ADWARE/OpenCandy.A.67' [adware]

(ех защо не всички са като създадетя на WinPatrol - чичко Bill, който бе непреклонен и не прие ASK Search и компания да се загнездят в неговите продукти)...евала му правя. :wors:

The file 'E:\Downloads\software\CDBurnerXP 4.3.8.2513 x64.exe'
contained a virus or unwanted program 'ADWARE/OpenCandy.A.67' [adware]

:)

Странно защо това го има само в 64-битовата версия , но не и в 32-битовата

post-291451-0-88136900-1298722387_thumb.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.