Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Е аз нея съм тествал :) Финалната.

По-подразбиране е на Alow ,може би не си обърнал внимание тогава и затова не си го отчел в действие!

Имат какво да подобряват по него,поне така пишат,но си бачка в пълна пара!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 125,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Lost in...

Както споменава Lost in..., щита по поведение работи.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Интересно е защо инсталационният файл на Безплатната е по - голям от този на Pro... :cool:

Интересно е защо инсталационният файл на Безплатната е по - голям от този на Pro... :cool:

Най-вероятно заради Google Chrome

Нова финална версия: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49885

Публикувано изображение

Отивам на бира и после на кино :cool: Чао, друже!

Публикувано изображение

Отивам на бира и после на кино :cool: Чао, друже!

ОК друже,а аз отивам да арестувам,до после! :yanim:

Behavior shield при Avast! Free си бачка,тествайте констатирайте, без да си ги изсмуквате от пръстите!

Startup папката /System32/Drivers са изцяло под негово наблюдение и без разрешение,няма достъп!

Е,по-добре малко от колкото нищо! Това трябваше отдавна да го измислят,тогава реално потребителите щяха да са в пъти повече!

Само един рестарт и ставаш легален ползвател на Avast!!

They have also been given the option of converting to avast! Free Antivirus or buying avast! Pro Antivirus.

Тия от Аваст са големи шушумиги ! Незнам как работят, но вече на няколко пъти се случва да им пращам по 3-4 заплахи и те добавят 2-3. Особено троянеца Ransom им го пратих в 08:01 ч. с още две други заплахи гледам другите две добавили а Ransom таратанки. Казвам си мислейки в 13-1 ще го добавят да ама пак таратанки. Да си направят форма на сайта от там да се праща, че незнам...писна ми повторно да им пращам.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

@Lost in Ползваш ли Avast! linux home ? Че при мен нещо се прецака, като теглих поредния vps даде ми грешка и оттогава неще да се стартира и преинстал не помага. Бях си инсталирал последния kernel 2.6.35.24 незнам дали има нещо общо.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

@Lost in

Ползваш ли Avast! linux home ?

Че при мен нещо се прецака, като теглих поредния vps даде ми грешка и оттогава неще да се стартира и преинстал не помага.

Бях си инсталирал последния kernel 2.6.35.24 незнам дали има нещо общо.

Последния път когато реших да го пробвам ми забърса виртуалния диск откри вирус в test.vdi на VIRTUALBOX и от тогава не съм го качвал повече,нямам и намерение! Това е много старо FP и никой не е взел мерки от тогава!

А що се отнася до последния kernel на мен VIRTUALBOX-a ми спря да бачка,застана на пауза и до там!

Последния път когато реших да го пробвам ми забърса виртуалния диск откри вирус в test.vdi на VIRTUALBOX и от тогава не съм го качвал повече,нямам и намерение! Това е много старо FP и никой не е взел мерки от тогава!

А що се отнася до последния kernel на мен VIRTUALBOX-a ми спря да бачка,застана на пауза и до там!

При мене си работи VIRTUALBOX за linux.

Голяма работа, че ми се прецака Avast! linux home, макар че с него проверявах, какво са добавили от това, което съм им пращал.

Само за това.

Голяма работа, че ми се прецака Avast! linux home, макар че с него проверявах, какво са добавили от това, което съм им пращал.

Само за това.

Да,знам че затова го ползваш! :speak:

Можеш друго да пробваш,сложи по стара версия и виж ще се стартира ли!

От къде по - стара версия ?

Линк ? :P

Мислех че си ги пазиш :speak:

Заеби, linux версиите им са толкова бъгави, никой не се занимава с тях и не само при Avast! е така!

То като цяло linux по скоро Ubuntu е доста нестабилна особено в процес на ъпгрейд ! Една програма може да си бачка на 6 и след един рестарт тя просто става неизползваема!

Който, каквото си иска да говори, аз съм доволен от Avast! 5.1 и на тоя етап нямам намерение да я заменям.

Функцията, която ми допада най-много е boot time scanner.

Публикувано изображение

:cool:

Някой по - запознат с програмата, може ли да каже основните предимства, на какво главно разчита и как им се изпращат samples най - бързо, а и дали получаваш отговор. Мерси! :P

Някой по - запознат с програмата, може ли да каже основните предимства, на какво главно разчита и как им се изпращат samples най - бързо, а и дали получаваш отговор. Мерси! :blink:

Samples се пращат на [email protected] - не отговарят на мейлите, ако има заплаха ги добавят.

Ако говорим за Avast! 5 fee предимства разбира се, че има:

- Бързо сканиране

- Не натоварва системата

- Boot time scanner

- Щит по поведение(Behavior Shield)

- не малко настройки

- на много езици вкл. и Български

- Anti Rootkit GMER technology

Доста грешно е ESET SYSINSPECTOR да се тества като anti-rootkit. Просто защото се изготвя само лог файл, и се определя риска, нищо по специално.

Възможно ли е да се променят някои опции на avast-а така че, ако намери някой вирус или заразен файл, да пита първо преди да го мести във клетката ??? Горе съм написал версията на моя avast, но пак ще я кажа - 5.1.889. Пробвах да сложа файла и даже цялата папка към Изключенията, но те явно не работят, защото продължава да си го мести, а самия файл не е вирус, но тя го зачита като такъв...

Оправих проблема като добавих изключение със пътя към самия файл във изключенията на файловия щит. :)

Доста грешно е ESET SYSINSPECTOR да се тества като anti-rootkit.

Да, и аз се чудех какво прави там в този тест.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.