Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Сигурно отдавна е забелязано от други преди мен но защо не го оправят...?

:down:

Правописна грешка и аз не съм я забелязал!

Благодаря ти,веднага ще информирам XMAS :clap:

Честита Коледа и на теб!

P.s. Вече е докладвана !

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 121,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Beta refresh 5.1.845

С надежди да е последен:

Hopefully, it will be the last one before the official release (I know - I was saying that about the previous beta build as well, but this one should be better Wink).

Сигурно отдавна е забелязано от други преди мен но защо не го оправят...?

Благодаря, че докладва проблема - грешката ще бъде оправена в следващото обновяване на последната бета версия :)

Ако забележите други проблеми можете да ми пишете на лично :)

Редактирано от xmas (преглед на промените)

Ако забележите други проблеми можете да ми пишете на лично :eek:

Какво стана сега в новата версия ще има ли женски глас на български с опция да прави стриптийз ? :yanim:

(:

Най-съществените подобрения са:

- предстартовата проверка вече работи дори и при 64-битов Windows

- големи подобрения в щит по поведение (Behavior Shield)

- подобрен е antirootkit engine

- подобрен е почистващия модул

- стабилност на действието и подобрения в Web Shield

- Community IQ подобрения

- добавена е поддръжка на звукови пакети

- малки подобрения в потребителския интерфейс

- малки поправки в защитната стена

ЧНГ !

Публикувано изображение

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

В новата финална (5.1.864) версия явно има нещо недоизпипано ! На няколко пъти, при стартиране и работа на програми (utorrent, CCleaner и др.) системата "замръзва" и се налага да рестартирам ПС. П.П. Честита 2011г. на всички съфорумци!

Редактирано от slav.bg (преглед на промените)

В новата финална (5.1.864) версия явно има нещо недоизпипано ! На няколко пъти, при стартиране и работа на програми (utorrent, CCleaner и др.) системата "замръзва" и се налага да рестартирам ПС.

П.П.

Честита 2011г. на всички съфорумци!

Преди няколко часа ъпгрейднах при брат ми, не забелязваме проблеми.... не че седим да гледаме компютъра де ...Публикувано изображение

В новата финална (5.1.864) версия явно има нещо недоизпипано ! На няколко пъти, при стартиране и работа на програми (utorrent, CCleaner и др.) системата "замръзва" и се налага да рестартирам ПС.

П.П.

Честита 2011г. на всички съфорумци!

Нищо общо при мен се държи добре. Стартирах също и utorrent, CCleaner всичко е нормално.

Новата версия е много зле .. С Уин7 х64 съм. Отначало ми направи впечатление, че като дам рефреш на десктопа, действието не е мигновено (все едно съм с Пентиум3).. След това се забеляза по-бавно стартиране на Уин-а, а след това и на програмите.. Явно "подобрението" откъм "х64" архитектура засега не им се отдава.. :yanim:

Новата версия е много зле .. С Уин7 х64 съм. Отначало ми направи впечатление, че като дам рефреш на десктопа, действието не е мигновено (все едно съм с Пентиум3).. След това се забеляза по-бавно стартиране на Уин-а, а след това и на програмите.. Явно "подобрението" откъм "х64" архитектура засега не им се отдава.. :yanim:

При предната версия имаше ли го този проблем?

Как преминахте към новата версия? Инсталация на чисто или надграждане?

Нещо по настройките пипано ли е?

При предната версия имаше ли го този проблем?

Как преминахте към новата версия? Инсталация на чисто или надграждане?

Нещо по настройките пипано ли е?

За старата, лоша приказка щях да споделя, ако имаше, тя бачкаше "меко" казано, перфектно .. Колкото до преминаването към новата версия, с ъпдейт стана работата ... И ако съдя по отзивите на повечето мои познати с "х64" Уин7, проблема е масов... Развалиха ми доброто впечатление от 5-чката..

За старата, лоша приказка щях да споделя, ако имаше, тя бачкаше "меко" казано, перфектно .. Колкото до преминаването към новата версия, с ъпдейт стана работата ... И ако съдя по отзивите на повечето мои познати с "х64" Уин7, проблема е масов... Развалиха ми доброто впечатление от 5-чката..

Направи чиста инсталация и виж как са нещата!

Във форума им не виждам да има за сега проблеми!

Направи чиста инсталация и виж как са нещата!

Във форума им не виждам да има за сега проблеми!

Ако ми следиш мисълта трябва да си забелязал, че изказвам лично мнение, а до заключението, че има масов проблем съм стигнал, след като отзивите на моите познати (със същата ОС) за новата версия на програмата се покриват с моите .. По ясно нямаше как да го кажа .. :yanim::yanim:

Колкото до чистата инсталация .. толкова се издразних, че минах на "МСЕ".. Като ми мине яда, може и да пробвам на чисто .., но за сега нямам намерение да бера нерви ..

ПП: 1-ят абзац беше за изречение, което явно си премахнал в последствие .. :yanim:

Редактирано от kaldataforumuser (преглед на промените)

Ако ми следиш мисълта трябва да си забелязал, че изказвам лично мнение, а до заключението, че има масов проблем съм стигнал, след като отзивите на моите познати (със същата ОС) за новата версия на програмата се покриват с моите .. По ясно нямаше как да го кажа .. :rolleyes::cool:

Колкото до чистата инсталация .. толкова се издразних, че минах на "МСЕ".. Като ми мине яда, може и да пробвам на чисто .., но за сега нямам намерение да бера нерви ..

Аз мисълта ти отдавна я прихванах,но за жалост ти не следиш моята!

Още от предния ти коментар ми стана ясно на къде биеш! :)

ПП: 1-ят абзац беше за изречение, което явно си премахнал в последствие .. :)

Премахнах го,да,понеже ми омръзна едно и също да пиша и чета!

http://forum.avast.com/index.php?board=2.0

Ако ми следиш мисълта трябва да си забелязал, че изказвам лично мнение, а до заключението, че има масов проблем съм стигнал, след като отзивите на моите познати (със същата ОС) за новата версия на програмата се покриват с моите .. По ясно нямаше как да го кажа .. :rolleyes::)

Да разбирам ли,че има проблем с награждаването :cool: Аваст и Комодо ми бяха давани за пример в това отношение. Защо така?

Аз мисълта ти отдавна я прихванах,но за жалост ти не следиш моята!

Още от предния ти коментар ми стана ясно на къде биеш! :cool:

Премахнах го,да,понеже ми омръзна едно и също да пиша и чета!

Разбрахме се .. Просто споделям впечатление от новата версия .. Ако има някой, който я инсталнал "на чисто" да сподели дали има прблем под Уин 7 х64.

:rolleyes:

Да разбирам ли,че има проблем с награждаването :rolleyes: Аваст и Комодо ми бяха давани за пример в това отношение. Защо така?

Не,търсих причината,във форума им няма споменати проблеми от този род за сега под Windows7x64 !

Затова и предложих чиста инсталация! С Comodo съм имал проблем с надграждането и то не веднъж!

Разбрахме се .. Просто споделям впечатление от новата версия .. Ако има някой, който я инсталнал "на чисто" да сподели дали има прблем под Уин 7 х64.

:cool:

Радвам се че си ме разбрал за какво намеквам :)

Не ми се занимава да ровя из Инглиш:rolleyes: форуми .., но на 1-во четене в гугъл ми излезна ТОВА и ТОВА .. Сигурно има и още писано за новата версия, и работата и под Уин 7 х64, но не ми се занимава да търся ..

Не ми се занимава да ровя из Инглиш:rolleyes: форуми .., но на 1-во четене в гугъл ми излезна ТОВА и ТОВА .. Сигурно има и още писано за новата версия, и работата и под Уин 7 х64, но не ми се занимава да търся ..

Еми трябвало е да преинсталираш на чисто,както те посъветвах,но ти прибърза със заключенията! :cool:

Just uninstall it, reboot, and download it again and install.

Hopefully, it will help.

Great News!!! Smiley Smiley

After uninstalling avast! 5.1.864 rebooting and then reinstalling again now my whole computer is super fast again! Weather Live Watcher and also the icon for programs under the All Programs list is now super fast!

See I normally upgrade over the older version installed I never have issues like this.

Was it because I was going form 5.0 to 5.1 and there are major difference under the hood?

Thanks again and a Big Happy New Year to you!!!

Thanks so much for helping me with this issue so quick Smiley

Поне да си спрат ъпгрейда на програмата, чрез ъпдейт .. :rolleyes::cool:

Ще спестят доста нерви на потребителите си : )

Няма как да спрат обновяването само към Window7x64 !

Явно някой файлове не успяват да заменят (подменят) и от там идват проблемите!

Няма как да спрат обновяването само към Window7x64 !

Явно някой файлове не успяват да заменят (подменят) и от там идват проблемите!

По принцип ролята на "Бетите" е това .. Като се пусне финала всичко да е на шест.., ама няма значение... Дано до другата седмица ми мине .. Ще я инстална отново, все пак не е за изхвърляне все още :rolleyes:

По принцип ролята на "Бетите" е това .. Като се пусне финала всичко да е на шест..

Няма такъв филм,може би от Eset са малко по-добре в това отношение и не прибързват толкова! :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.