Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да махна лепкави реклами от браузъра ми...? ВЪПРОС

Featured Replies

Здравейте! По-конкретно става дума за реклами от типа DNSUnlocker. (като на приложената снимка).

Всеки път, когато вляза в OLX ми се появяв да рекламира разни сайтове за шопинг. 

С Opera съм, имам Ad Blocker plus, в екстеншъните не ми се появява нищо друго освен него, за това не мога да я премахна от там.
В Control Panel-a Add/Remove Programs също я няма.

Изтеглих си програма Revo Uninstallerarrow-10x10.png за насилствено (така да се каже) премахване на програми - преди съм махал други подобни лепкави рекламки с нея, но сега точно тази не се появява и там.

Пробвах да я търся и с AdwCleaner, но и той не я намери.

Пробвах и с Chrome и Mozilla и там пак се появява.

Освен това и когато кликам по линкове постоянно ми поп-ъпва някакви други сайтове за залози - мисля, че пак е този софтуер.

Изчерпах се с идеи, последното за което се сещам е тотален преинстал на Windows-a, но си рекох преди това поне да пусна темата, може и да има по-нормално решение.

Та някои ако има идея, моля да предложи.

Весели празнци!

DNSUnlocker.png

Пробвай да деинсталираш това DNS Unlocker от контролния панел или съответната програма ..

• Автор
преди 10 минути, Stemoll написа:

Пробвай да деинсталираш това DNS Unlocker от контролния панел или съответната програма ..

Написал съм. Пробвах от контрол панела, но не се появява като програма.

А има ли някаква съмнителна програма, която не си спомняш да си теглил ?

• Автор
преди 1 минута, Stemoll написа:

А има ли някаква съмнителна програма, която не си спомняш да си теглил ?

Компа не е моя - на майка ми е. Като ги разгледах в контрол панела няма съмнителни програми. Някак си явно е маскирана тази глупост.

Аз ползвам UBlock Origin с добавени филтри за български. Нищо такова не ми се появява в OLX - явно някой успява да го прихване и да го съсипе. Ако не става  със стандартните опции, винаги може да се избере с десен клавиш досадното нещо и да се блокира избрания елемент. За съжаление УБлок за опера (12) няма.

Редактирано от greenclear (преглед на промените)

Влез в настройките на браузъра -> Add-ons -> Extensions и там виж какво има записано.

Също можеш да идеш и на Plugins и да провериш там.

преди 1 час, lowriderzzz написа:

...

Не знам за опера дали ще проработи,но със сигурност на Firefox Mozilla става,но щом имаш Adblock може да пробваш да потърсиш и инсталираш към него това - - > Element Hiding Helper

Успех! ;)

П.П.

Ако за Опера го няма,просто я махни и си инсталирай Firefox Mozilla за него го има!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Здрасти приятел. И аз имах подобни гадинки преди около половин година и не успях да ги махна с никакви програми. Нещата се оправиха, когато преинсталирах Уиндоуса. 

преди 8 минути, baner4ooo написа:

Здрасти приятел. И аз имах подобни гадинки преди около половин година и не успях да ги махна с никакви програми. Нещата се оправиха, когато преинсталирах Уиндоуса. 

Е браво бе...точно ти ли го казваш, който си ентусиаст с подобни проблеми... :)

Е ти се изказа :D... защо да не споделя скромния ми опит :D хаха

• Автор
преди 3 часа, baner4ooo написа:

Е това ще е вече като най-краен вариант. Пробвах в uBlock, за сега го спира, но на дали го е премахнало - ще пробвам да го въртя и с другите програми да се опитам да го разкарам.

преди 4 минути, lowriderzzz написа:

Е това ще е вече като най-краен вариант. Пробвах в uBlock, за сега го спира, но на дали го е премахнало - ще пробвам да го въртя и с другите програми да се опитам да го разкарам.

Всъщност adersa ти е дал най-правилния подход в случая...

Еми няма хънта мънта... давай с преинсталация :D

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Всъщност adersa ти е дал най-правилния подход в случая...

Така е, но всеки сам решава как да си постъпва със системата...насила няма да ги молим. :)

преди 2 часа, lowriderzzz написа:

Само-лечението често е най-лошия възможен вариант, но вие си знаете!

преди 1 час, baner4ooo написа:

Еми няма хънта мънта... давай с преинсталация :D

Не винаги това е най-бързото и правилно решение...Ако проблема е дребен ще е като да гърмиш с двуцевка по комар. :)

• Автор
преди 22 часа, adersa написа:

Пропуснал съм да видя, че има под форум точно за такива проблеми. 
Ако може администратор да премести темата там, ако прецени, че ще е по-удачно така. 

Благодаря!

Местенето е най-малкия проблем. :)

Моля изпълнете инструкциите от следната тема и публикувайте логовете от FRST.

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.