Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 1250лв. Без монитор

Featured Replies

Здравейте отново ! Един приятел ще си взима нов компютър ( конфигурация ) без монитор и ме помоли да му направя конфигурация а аз не разбирам толкова а и няма как да откажа .. Ще се използва за игри ( GTA V , ARK Survival Evolved , CS GO и други ) снимане и стриймване .. Приемат се и части 2ра употреба . Задължително gtx 970 ( 2-ра употреба ) , процесор Intel , 8gb рам 

http://nikem-bg.net/cart/2242p1r52202p1r2172p1r55866p1r55010p1r55763p1rf.html

пс. И ти остават 440 лв. за GTX970 щом смяташ че може да си намериш на старо.

Нова ще ти струва 660 лв. http://www.vario.bg/zotac-geforce-gtx-970-4gb-gddr5-2x-dvi-hdmi-displayport-zt-90101-10p

Втора ръка с оставаща гаранция - http://olx.bg/ad/nvidia-asus-gtx-970-strix-ID64Zb8.html#221d311308

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 7 минути, Криско И. написа:

Здравейте отново ! Един приятел ще си взима нов компютър ( конфигурация ) без монитор и ме помоли да му направя конфигурация а аз не разбирам толкова а и няма как да откажа .. Ще се използва за игри ( GTA V , ARK Survival Evolved , CS GO и други ) снимане и стриймване .. Приемат се и части 2ра употреба . Задължително gtx 970 ( 2-ра употреба ) , процесор Intel , 8gb рам 

Втора? Вземай първа RX480  като се появи, а до тогава ако не ви се чака, да кара с вграденото видео.  GTX970  не става за ARK:Survival,  а когато излезе и DX12,  най-вероятно AMD  ще са много по-добри. 

• Автор

Колко време трябва да чака ? И колко пари ще бъде RX 480 ? 

преди 3 минути, Кико написа:

Втора? Вземай първа RX480  като се появи, а до тогава ако не ви се чака, да кара с вграденото видео.  GTX970  не става за ARK:Survival,  а когато излезе и DX12,  най-вероятно AMD  ще са много по-добри. 

Ако трябва да гадаем към 500 лв. предвид обявената цена в долари (обръщане в евро + допълнителна надценка понеже е нова).

преди 3 минути, Криско И. написа:

Максимум 2 месеца. Аз съм с GTX970  и знам магариите и, особено ако се продава на старо. Може да попаднеш и на не толкова добра бройка, защото в началото, когато излезе GTX970, имаше доста неща за оправяне, най-вече при охлаждащите системи. 

• Автор

преди 11 часа, Кико написа:

Максимум 2 месеца. Аз съм с GTX970  и знам магариите и, особено ако се продава на старо. Може да попаднеш и на не толкова добра бройка, защото в началото, когато излезе GTX970, имаше доста неща за оправяне, най-вече при охлаждащите системи. 

преди 11 часа, Roujin Z написа:

Ако трябва да гадаем към 500 лв. предвид обявената цена в долари (обръщане в евро + допълнителна надценка понеже е нова).

Кое ще е по добре ? Да се вземе посочената конфигурация от Roujin Z, после да взема gtx 970 на старо ИЛИ да чака за rx480 с DR12(не съм сигурен) ??

Редактирано от Криско И. (преглед на промените)

Това зависи от игрите. Кико може да ти изнесе цяла лекция по-въпроса всъщност вече ти е дал пример с едната игра.

Той самият е с 970 и явно смята че му върши по-добра работа за количките иначе щеше да я е пуснал за продажба за да си купи 480.:wink12:

• Автор
преди 10 минути, Roujin Z написа:

Това зависи от игрите. Кико може да ти изнесе цяла лекция по-въпроса всъщност вече ти е дал пример с едната игра.

Той самият е с 970 и явно смята че му върши по-добра работа за количките иначе щеше да я е пуснал за продажба за да си купи 480.:wink12:

Значи е по добре да чакам или ?  Малко съм объркан 

преди 14 часа, Кико написа:

специално за АРК там и титана не докарва кадри просто оптимизацията на играта е пълна БОЗА, изобщо не я ползвай за ориентир.

пък тая еуфория за новите карти е малко прекалена, адски много маркетингови трикове използват и амд и нвидиа за да надъхват хора като Кико примерно (нищо лично просто явно доста си вдъхновен). вместо 970 пробвай с р9 390 или 390х и тия игри няма да са ти проблем. и аз си мислех да чакам за 1070, ама файда няма защото играя на 1920х1080 и всичко си ми е на макс в момента.. а тоя рх480 докато не изкарат реален бенчмарк изобщо няма какво да го хвалим. 

2х карти в кросфайър вадят 5 фпс отгоре на 1080 с намалени графики на оптимизирана за амд игра ?!? ....(фен съм на АМД да кажа, преди да не налазите за коментара)

Редактирано от Христо Сандев (преглед на промените)

Ако приятеля ти има търпение да чака за RX 480 кажи му че няма да съжалява. Защото ако това е вярно за RX 480 в което се съмнявам да лъжат AMD ще е бум в гейм средата. Една 4 гигабайтова RX 480 е на равно с една 8 гигабайтова GTX 1070. RX 480 по boost clock бие GTX 1070 и е на равно с GTX 1080. RX 480 Stream Processor бие GTX 1070 с цели 384 стрийм процесора в повече за AMD RX 480. Две видео карти в AMD CrossFire за 500$ бият една видео карта на GTX 1080 за 700$.

Доста интересно чак ми става, то по добре да метна една хиледарка за CrossFire и да си правя гаргара с тия дето ще си купят една видео карта на nVidia GTX 1080. 

току що, goodly написа:

Ако приятеля ти има търпение да чака за RX 480 кажи му че няма да съжалява. Защото ако това е вярно за RX 480 в което се съмнявам да лъжат AMD ще е бум в гейм средата. Една 4 гигабайтова RX 480 е на равно с една 8 гигабайтова GTX 1070. RX 480 по boost clock бие GTX 1070 и е на равно с GTX 1080. RX 480 Stream Processor бие GTX 1070 с цели 384 стрийм процесора в повече за AMD RX 480. Две видео карти в AMD CrossFire за 500$ бият една видео карта на GTX 1080 за 700$.

Доста интересно чак ми става, то по добре да метна една хиледарка за CrossFire и да си правя гаргара с тия дето ще си купят една видео карта на nVidia GTX 1080. 

то ще е чудесно, ама кросфайъра в момента им не е много добре работещ и оптимизиран, и е доказано че винаги е по-добре една по-мощна карта отколкото 2 по слаби 

• Автор
преди 12 минути, Христо Сандев написа:

то ще е чудесно, ама кросфайъра в момента им не е много добре работещ и оптимизиран, и е доказано че винаги е по-добре една по-мощна карта отколкото 2 по слаби 

Не знам дали ще е 500лв. .. не може да даде  повече пари и затова се чуди какво да правим ?? 

преди 16 минути, goodly написа:

На каква резолюция ще играе какъв му е монитора. Аз не виждам смисъл да чака за новите карти щом има такива в момента който ще му вършат работа. р9 380х или р9 390 според мен са най-добрия избор за карти (р9 390 най-добре). имаш 8гб памет широка шина 8гъби място. ;)

А кой ще му я купи? Човека може да си вземе втора ръка 970 с гаранция за 500 лв. та смотаната 380Х не му е тупнала. А 390 почва от 700 лв. 

http://olx.bg/ad/powercolor-radeon-r9-390-pcs-8gb-ddr5-ID5WzAC.html#6c24ef324b Примерно тази, както са казали хората който търси намира. Ако му се чака новата архитектура да чака, ако няма търпение да взима 970 за 500 кинта от олх-а (има една г1 гейминг за 530 с гаранция, със сигурност ще е хубава) или р9 390 която му показах и е готов. и със 2те няма да сгреши ;)

Намира за 555 лв. а не за 500 лв. като ще трябва да даде още пари за по-яко захранване с нея и още за по-проветрива и голяма кутия и парите ще станат над 600 лв.

С 970 или 480 се минава по-тънко не само защото са по-евтини ами и защото са по-икономични и студени не че и с тях не е надхвърлен бюджета просто не е толкова много. 

пс. Всъщност в инфото пише че цената е 575 лв. а не 555 лв. а гаранцията е към няква немска фирма...

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 4 часа, Христо Сандев написа:

http://olx.bg/ad/powercolor-radeon-r9-390-pcs-8gb-ddr5-ID5WzAC.html#6c24ef324b Примерно тази, както са казали хората който търси намира. Ако му се чака новата архитектура да чака, ако няма търпение да взима 970 за 500 кинта от олх-а (има една г1 гейминг за 530 с гаранция, със сигурност ще е хубава) или р9 390 която му показах и е готов. и със 2те няма да сгреши ;)

Точно тази има нещо съмнително, сякаш е копачка ;) Аз не бих си я купил особено като видях таговете долу в описанието digger и т.н...

преди 5 часа, Христо Сандев написа:

специално за АРК там и титана не докарва кадри просто оптимизацията на играта е пълна БОЗА, изобщо не я ползвай за ориентир.

пък тая еуфория за новите карти е малко прекалена, адски много маркетингови трикове използват и амд и нвидиа за да надъхват хора като Кико примерно (нищо лично просто явно доста си вдъхновен). вместо 970 пробвай с р9 390 или 390х и тия игри няма да са ти проблем. и аз си мислех да чакам за 1070, ама файда няма защото играя на 1920х1080 и всичко си ми е на макс в момента.. а тоя рх480 докато не изкарат реален бенчмарк изобщо няма какво да го хвалим. 

2х карти в кросфайър вадят 5 фпс отгоре на 1080 с намалени графики на оптимизирана за амд игра ?!? ....(фен съм на АМД да кажа, преди да не налазите за коментара)

Няма да те налазим за фенщина,но иформацията не е вярна. Или поне това бяха слухове в началото след презентацията. Вече от дни има по-нова информация.

А именно - презентацията е на еднакви настройки на една и съща система. Преди да излезат на живо са тествали по 10 пъти и двете конфигурации карти . Това и на 1440 и на 1080 и разликите са били в рамките на 1%. Разликата в картината ,която феновете на Нвидиа набедиха веднага,че АМД-тата са на по-ниски настройки идва от това, че с тази версия на играта и ползвания драйвър 1080 има проблем с рендъринга на шейдърите на снега. Затова и на нейната картина има повече скали и по-малко сняг,като липсва "раздухания" сняг и затова картината изглежда по-контрастна.

Това с товаренето на 51% на кросфайъра и 98% на 1080-та също е относително и е вярно само за Small Batch.В другите 2 варианта и CF се товари добре. Колкото до това чия е играта писах в темата за графичните карти. Нвидиа са участвали по-активно в разработката ,но на тях просто им липсва хардуерното ускорение на Asynchronous Compute и няма какво да направят.

преди 5 часа, goodly написа:

Това също не е съвсем така. Може с късмет да е така в Ashes или Hitman,но не и масово. Иначе АМД да не са луди да имат същата скорост и да я продават на половин цена. По клок няма да я бие защото последните 2 архитектури на Нвидиа са "съблечени" откъм транзистори за да могат да наблегнат на клок - Паскал даже още повече. Затова и 480 има повече стрийм процесори. Архитектурата на АМД предполага по-ниски тактове но с по-плътно наблъскани чипове за единица площ. Затова и теоретичната им скорост винаги е по-голяма,просто досега с ДХ11 не можеха да я "отвържат" напълно. Дано подобренията по архитектурата да са такива,каквито се очаква и да го няма тоя прочут Overhead в ДХ11. В ДХ12 така или иначе нямат проблем.

Като цяло по темата - да 480 би трябвало да е картата,но наистина трябва да се изчака до 29.6. да се видят независими тестове. Няма да е за пръв път да се осере някой. Теорията е едно но на практика нещата често са по-различни.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

В момента аз също нямам търпение за новото амд, но ще го изчакам 101% просто си струва парите, не прави грешка изчакай още 3 седмици предполагам първата седмица от Юли месец ще е в България ;) Става въпрос за AMD Rx480 ;) 

току що, Tommygun написа:

Няма да те налазим за фенщина,но иформацията не е вярна. Или поне това бяха слухове в началото след презентацията. Вече от дни има по-нова информация.

А именно - презентацията е на еднакви настройки на една и съща система. Преди да излезат на живо са тествали по 10 пъти и двете конфигурации карти . Това и на 1440 и на 1080 и разликите са били в рамките на 1%. Разликата в картината ,която феновете на Нвидиа набедиха веднага,че АМД-тата са на по-ниски настройки идва от това, че с тази версия на играта и ползвания драйвър 1080 има проблем с рендъринга на шейдърите на снега. Затова и на нейната картина има повече скали и по-малко сняг,като липсва "раздухания" сняг и затова картината изглежда по-контрастна.

Това с товаренето на 51% на кросфайъра и 98% на 1080-та също е относително и е вярно само за Small Batch.В другите 2 варианта и CF се товари добре. Колкото до това чия е играта писах в темата за графичните карти. Нвидиа са участвали по-активно в разработката ,но на тях просто им липсва хардуерното ускорение на Asynchronous Compute и няма какво да направят.

Това също не е съвсем така. Може с късмет да е така в Ashes или Hitman,но е и масово. Иначе АМД да не са луди да имат същата скорост и да я продават на половин цена. По клок няма да я бие защото последните 2 архитектури на Нвидиа са "съблечени" откъм транзистори за да могат да наблегнат на клок - Паскал даже още повече. Затова и 480 има повече стрийм процесори. Архитектурата на АМД предполага по-ниски тактове но с по-плътно наблъскани чипове за единица площ. Затова и теоретичната им скорост винаги е по-голяма,просто досега с ДХ11 не можеха да я "отвържат" бапълно. Дано подобренията по архитектурата да са такива,каквито се очаква и да го няма тоя прочут Overhead в ДХ11. В ДХ12 така или иначе нямат проблем.

Като цяло по темата - да 480 би трябвало да е картата,но наистина трябва да се изчака до 29.6. да се видят независими тестове. Няма да е за пръв път да се осере някой. Теорията е едно но на практика нещата често са по-различни.

Искаш да кажеш, че е възможно 480 да не е това, което ни го представиха ли? 

Искам да кажа че не трябва да се засилват някакви ненормални очаквания. по-бърза от 1070,равна на 1080 и прочие. Ако е между 970-980 или 390-390Х с под 150 вата с 8-те си гб рам и поддръжка на модерни функции за под 500 лева трябва да всички да са щастливи. За повече ,ако има е бонус ,но нищо повече. Ако се клоква повече от 200-250 мхц ще е супер.Паметта така или иначе е изпилена докрай там няма какво да се очаква. Архитектурата да е оптимизирана за да няма чак такива проблеми при ДХ11 и ето ви хита който очаквате. Или поне докат Нвидиа не измислят с какво да контрират. Истинската битка се очаква октомври-декември,когато Нвидиа слезе до 480 а АМД се качат до 1070/80.

Както вече казах ,това ми намирисва тежко на картел ,което правят в момента,но никой не може да го докаже. Иначе много деликатно се заобикалят и всеки си има група клиенти да дои.;)

btw. Това дето го писах горе за проблем на 1080 с рендването на снега ,PCGH са пратили вече от около 5-6 дена официално запитване за реакция от Нвидиа и нямат отговор още.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

преди 9 часа, Roujin Z написа:

480 не, но 1080 да. Само че до там все още нямам намерение да стигам. А за GTX970  казах че не става, защото наистина не става за ARK:Survival. Купил съм си тая игра и дори с препоръките да си включа high  настройките за GTX970, играта се влачи с 30-40  fps, което за някои може да е добре, но при мен има голям лаг с тия кадри, а освен това картината на high  е много гадна. На Ultra  долу горе става, но там препоръките са за GTX980Ti. И тук става въпрос за 1920х1080, не за някаква космическа резолюция. Направих си експеримент и пуснах играта на 1280х720. Пак кадрите не достигат на Ultra  настройки. За АМД не мога да кажа нищо, но предвид факта, че те и сега се справят доста по-добре от NVIDIA  с DX12  и предвид факта, че се очаква DX12  за ARK:Survival, то едва ли GTX970  ще има някакво предимство. А на старо GTX970...аз споменах за проблеми с охлажданията при някои видеокарти, например моята MSI, която завърта единия вентилатор на 100%, когато температурата почне да гравитира около 60 градуса за по-дълго време, обикновено ако съм в менюто на някоя игра с включена ВС или играта е доста стара, та не може да натовари видеокартата, а тя стига някъде 60 градуса и се обърква. После доколкото знам оправиха тия проблеми с вентилатора, но ако попадне на такава бройка, ще се чуди какво да прави. Макар че решение има на м,омента - просто се побутва леко неработещия вентилатор и всичко се нормализира, но за целта трябва да се отваря капака на кутията. Аз затова и си го държа често без завинтени болтчета, че когато реша да ги завинтя, става проблем. Законите на Мърфи важат при NVIDIA. Други проблеми имаше с карти на Zotac  ако не греша...ако греша поправете ме, но там охлаждащата система покриваше едва една топлинна тръба. Това водеше до висок шум или висока температура, в зависимост от настройките на вентилаторите. После и там оправиха нещата, но пак може да попадне на такава карта. да не говорим, че някои карти като GB  пък в началото нямаха възможност за 0 оборота на вентилатора и постоянно ти надуват главата и в idle. Изобщо, партнюрите на NVIDIA  набързо извадиха готови продукти GTX970, пригаждайки стари охлаждашщи системи. Затова по-добре не на старо тая карта. осъзнавам, че и аз може да продам моята по някое време и си вкарвам автогол, но това е истината. Иначе картичката си е добра за 1080p.  и за рейсъри. Трябва и обаче и нещо като i7 6700K, дори да не се клоква. Иначе просто правим хубави работи, ама сигански. И не ме гледай, че говоря против АМД. Аз говоря от моя точка, играейки игри, по-подходящо за NVIDIA. 

преди 9 часа, Христо Сандев написа:

Аз говорех за бъдещия DX12  при тая игра. И макар сега да не се говори точно за него, а да се набляга на динозаври главно, то и DX12  се предвижда. А там вече не съм сигурен как ще стоят нещата. Най-малкото АМД се представят доста по-добре. Надъхан не съм за нищо...освен тия дни да си прехвърля колата на собствено име и да си сменя номерата в КАТ. Надъхан съм и да карам на новозакупената Nordshleife  за Race Room  с G29. Общо взето това ми е вдъхновението тия дни. Видеокартите изобщо не ме интересуват към днешна дата. Но GTX970  издъхва при някои игри и 1080p. Да не кажа, че няма нова игра, която да върви с максимални детайли при 1080p. Имам предвид с всички благинки, примнерно Gameworks  и сносна АА, поне х4. Малко са новите игри, дето издържат на напъна. Нито GTA 5 може да се играе на максимум ( само включи сенките от допълнителните графични опции и гледай какво става), нито Far Cry 4 ( освен ако не изключиш PCSS  и включиш максимум FXAA  или подобна АА), нито дори Project Cars  с повече от MSAA, както и DIRT Raly  с повече от 2хАА, че и тя може да дойде много на някои трасета при определени условия. Dа не говорим за игри като Tom Clancys. Dying Light също се пъне с настройки на максимум, особено сутрин или привечер. Няма нова игра просто, която да може да се играе при абсолютен максимум с GTX970  и то на 1920х1080. Поне не и новите игри, които аз играя. Тоя клас карти вече едва смогва на 1080p.  и ще става по-зле, няма да става по-добре, колкото и да оптимизират нещата. 

преди 3 часа, Tommygun написа:

Искам да кажа че не трябва да се засилват някакви ненормални очаквания. по-бърза от 1070,равна на 1080 и прочие. Ако е между 970-980 или 390-390Х с под 150 вата с 8-те си гб рам и поддръжка на модерни функции за под 500 лева трябва да всички да са щастливи. За повече ,ако има е бонус ,но нищо повече. Ако се клоква повече от 200-250 мхц ще е супер.Паметта така или иначе е изпилена докрай там няма какво да се очаква. Архитектурата да е оптимизирана за да няма чак такива проблеми при ДХ11 и ето ви хита който очаквате. Или поне докат Нвидиа не измислят с какво да контрират. Истинската битка се очаква октомври-декември,когато Нвидиа слезе до 480 а АМД се качат до 1070/80.

Както вече казах ,това ми намирисва тежко на картел ,което правят в момента,но никой не може да го докаже. Иначе много деликатно се заобикалят и всеки си има група клиенти да дои.;)

btw. Това дето го писах горе за проблем на 1080 с рендването на снега ,PCGH са пратили вече от около 5-6 дена официално запитване за реакция от Нвидиа и нямат отговор още.

Не знам при АМД как е, ти ще кажеш, но при NVIDIA  е нормално да се занижава качеството за сметка на кадрите. Например ето това:

2016-06-06_232948.jpg

Това дава поне 10% предимство, а качеството е забележимо по-ниско на текстурите, особено ако играеш рейсъри, били те на асфалт или на макадам/сняг. Аз когато мога и кадрите ми не падат, винаги ползвам High Quality. 

О, това не било оная тема, извинявам се. 

преди 9 часа, Криско И. написа:

Значи е по добре да чакам или ?  Малко съм объркан 

Чакай, щото цените на старо са високи. Най-малкото това трябва да те подтикне да чакаш! Ако искаш да ти продам моята за 500, а? Хаха, бих ти я дал, ама споменах за недостатъците и. Но ако я вземеш ти обещавам, че ще карам с вграденото видео и малко след това ще се нашия с RX480,  а ако има някакви недостаятъжи, просто ще добавя 400-500 лева за GTX1070. 

Ооо, забравих, че имам няколко видеокарти в кашоните и дори извън кашоните. Като почна от  GF6600, GTX460  и стигна до GTX750Ti. Виж, ще си сложа GF6600, щот ми се струва доста добра:

http://vbox7.com/play:590c4bed16

Изгледай клипчето моля ти се ( това се отнася и за @Tommygun ). Да ви таковам и четирсетте фпс :P 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Говори се за RX 480 че е на равнището на GTX 1070 а не на 1080. Но определено ако всичко излезе вярно бюджетната карта ще е RX 480 която ще блъска яко игри на 1440p, и която при crossfire ще гони резултати при 4K.

За средно бюджетна разбира се и най вече за заклетите фенове е GTX 1070. Пък за тези които се чудят къде да си похарчат парите ще им кажа да ми дадат да си купя и аз GTX 1080.

Към автора на темата: чакай месец и 10-на дена, мисля че до 10 юли ще ги има в наличност в българските магазини за RX 480.

Според мен 480 ще е 10-15% по-бавна от 1070. И то версията с 8 гигабайта. Хубаво е човек да гледа малко по-реално, за да няма после разочаровани.

Е те няма как да не си хвалят продуктите, всички ютубъри бяха малко разочаровани от thermall throttling (тва на български не го знам как е хах) на 1080, особено след онова ревю на 2100мхц 60градуса. Иначе аз лично бих си взел рх480 (задължително след като и се видят бенчмарковете и тестовете в игрова среда) Просто защото ми трябва 1080п карта за 60+ стабилни FPS, в момента 960-ката ги държи ама дропят на 45-55 в натоварени ситуации. новия стрикс на рх480 със сигурност ще е БАДАС ! :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.