Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KFC защо нямат доставки до Русе?

Featured Replies

Ай стига спамихме на чуека темата, че я омокрихме :D

Понякога като седя и си мисля,седя и си мисля.По едно време се усещам че само си седя.И все пак има наченки на някаква мимолетна мисъл.И радост,радост че детството ми мина във времето на марципана(ама хич не го харесвах),бонбонките "детска радост","детските закуски" и кооп кола-та.Радост че отровите и химиите в храната липсваха.

преди 6 часа, emmi написа:

ми щото Варна идва по-далечко, що

пък и свят да види човека

но, пак казвам, че това си е тъпня 

кентъкито, не Букурещ

п.п. аз не знам тези в Карфура дали не са същите или даже по-добри?

Варна е на 2 часа и половина път, а скоро минавала ли си покрай Дунав Мост да видиш какво чудо е? А Карфур още има ли? Хаха, тук има само Кауфланд. Гадния кауфланд с гадните служители, дето на всяка пътека поставили по една палетна количка и естествено гадните ученици по обяд, дето щъкат като хлебарки.  Отиваш до Варна, изкъпваш се, огладняваш, хапваш и обратно. Проблем малко ще е къпането, щото хлебарки са плъзнали и по крайбрежната алея. Но пък се надявам пилето да е добре. И няма как да не е добре, след като си бъхтил 200 километра. 

преди 3 часа, skalata_73 написа:

Мне...Пилетата оцеляха повече. Макдоналдс-а капалдиса за около година.Биг маговете не бяха по джоба на русенци :D

То пък едни БИГ магове да му се отще на човек.

преди 3 часа, _nib_ написа:

Понякога като седя и си мисля,седя и си мисля.По едно време се усещам че само си седя.И все пак има наченки на някаква мимолетна мисъл.И радост,радост че детството ми мина във времето на марципана(ама хич не го харесвах),бонбонките "детска радост","детските закуски" и кооп кола-та.Радост че отровите и химиите в храната липсваха.

Само така си мислиш (или само седиш) - преди не бяха длъжни да пишат всички съставки дето ги слагат. А и до колкото си спомням във всичко ръгаха соя - въпросния марципан беше основно от соя за разлика от западняшкия марципан дето го правят от бадеми и си е доста скъп.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Конфуций, преди доста вече време, е отбелязал, че, за да узнаем Отговора, първо трябва да зададем правилния въпрос. И ей го, най-сетне! Две хилядолетия и половина след Учителя Кун потребителят miteto493 го зададе: "KFC защо нямат доставки до Русе?"

Поклон!

преди 22 часа, Емил Костов написа:

Не мислиш ли, че трябва да попиташ тях, а не нас.

не

ми благодаря ви хора за тези МНОГО отговори към темата :)

BTW,  'кво им се натискате на негрите? KFC е верига за бързо хранене на негри. Ама това е там у Гелемата земя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.