Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Има един доста гаден проблем,значи когато антивирусната сканира компютъра работи много бавно.-

Ако кажеш и нещо повече като коя версия ползваш какъв ти е компютъра и уиндоуса може и да ти се помогне !

Променял ли си нещо по настройките ? При ръчен скан ли се получава ?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 204,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Имам върос относно on demand scnning. Какви са настройките за quick scan и in depth scan, т.к. аз дадох дефаулт на всичко и сега всичките параметри на отделните профили (objects,options,cleaning,extensions,limits,other) са напълно еднакви. А искам quick scan просто да сканира бързо за няколко минути ,а in depth scan да е по обстойно.

След като съм с НОД winows defender има ли смисъл да е пуснат?

Не !

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,имам въпрос за ЕСЕТ NOD 32 Антивирус 4,а по-конкретно дали ме пази от зловредни сайтове,има ли такъв модул не знам точното наименувание? Комбинирал съм я с PC Tools firewall и ако няма ЕСЕТ такъв модул има ли смисъл да инсталирам Trend Micro Web Protection Add-On http://free.antiviru...tection-add-on/ и дали е удачна тази комбинация? Ако не- препоръчайте нещо друго.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Здравейте,имам въпрос за ЕСЕТ NOD 32 Антивирус 4,а по-конкретно дали ме пази от зловредни сайтове,има ли такъв модул не знам точното наименувание? Комбинирал съм я с PC Tools firewall и ако няма ЕСЕТ такъв модул има ли смисъл да инсталирам Trend Micro Web Protection Add-On http://free.antiviru...tection-add-on/ и дали е удачна тази комбинация? Ако не- препоръчайте нещо друго.

Въпроса ти ми се струва излишен. И да NOD има Web protection, който блокира зловредни сайтове и IP-та.

Щом го задавам едва ли е излишен за мен,но все пак мерси за отговора,за в бъдеще ако считаш за необходимо не отговаряй на мои въпроси. Лек ден.

Проблем с ъпдейт на Есет нод антивирус прикачвам линк към видеото http://dox.bg/files/dw?a=608e498e79

Браво ! На проактивния лидер не са му нужни updates засича и премахва всичко без грешка !

Публикувано изображение

Току що пробвах да ъпдейтна и се управи :)

Браво на тебе FlexType 2k използваш. Остана да видя тая глупост някой да си я сложи на Win 7.

Публикувано изображение

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Браво на тебе FlexType 2k използваш. Остана да видя тая глупост някой да си я сложи на Win 7.

Публикувано изображение

Аз съм го виждал на Windows 7 Ultimate,сложен от един баш майстор :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

i'm back! Nope you're dead! I am not! You are! Nope, I am alive. You are dead. Nope, I'm not С други думи, завърнах се от дъъълга почивка. Та мнението ми за версия 5 - пренатруфено чудо, което не заслужава внимание. Оставам на версия 4.

След почивката май със спам започваш - кое е пренатруфеното на в.5 , че дори вниманието ти не заслужава!?

След почивката май със спам започваш - кое е пренатруфеното на в.5 , че дори вниманието ти не заслужава!?

Например досадния HIPS?

Например досадния HIPS?

Като пипнеш Хипса се усеща,че го има. То с всичко е така. :)

http://www.kaldata.c...dpost&p=2053506

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dcdtCCumXdU

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Изпращането на файлове на ESET онлайн, отново не работи при мен...

NOD32 Virus Sample Submit System

Да не са сменили нещо, или тия Сингапурски връзки нещо не бацат...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Изпращането на файлове на ESET онлайн, отново не работи при мен...

NOD32 Virus Sample Submit System

Да не са сменили нещо, или тия Сингапурски връзки нещо не бацат...

Защо на сингапурският отдел им пускаш?

Опитай по мейл на [email protected].

И обяснението за процедурата: http://kb.eset.com/e...tent&id=SOLN141

Явно е голям файла ти, така ли? Не става от контекстното меню?

Но не знам и така става ли, понеже два пъти съм им пращал по имейл, като вторият път бе 50МБ, но не ги бяха включили...

Ъ... има и друга подробност... няма ме в базата с НОД юзъри. А не знам дали това не е важно, когато им пращаш по мейл май...

Извън междата: Преди няколко дни в един търновски интернет клуб видях комбинацията от подписа ми - мечето на Deep Freeze на Faronics и НОД. Голям кеф.

П.С. Сега видях, чер написали, ако не е включена заплахата да им напомняш...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Здравеите,тъй като от известно време ползвам НОД32 Антивирус и съм доволен в комбинация с PC Tools Firewall,но днес махнах стената не виждам смисъл от нея,ползвам си стената на Windows,но се чудя дали да не добавя Theat Fire и дали е добра комбинация?

Здравеите,тъй като от известно време ползвам НОД32 Антивирус и съм доволен в комбинация с PC Tools Firewall,но днес махнах стената не виждам смисъл от нея,ползвам си стената на Windows,но се чудя дали да не добавя Theat Fire и дали е добра комбинация?

Лично според мен, без да пробваш, няма как да си убеден.

Но защо си махнал стената на ПиСиТулз?

Когато съм си играл с проби да ги стартирам при комбинация НОД и стената на ПиСиТулз се е случвало, НОД да си замълчи, а стената да ми каже чрез ХИПСА доста за стартираният файл, както това дали не иска да точи нет. Значи, това, което ме дразнеше преди във Threat Fire е, че когато стартирам прложение - да речем КМ Плеър и програмчето ме пита: "КМ Плеър иска да се свърже с интернет" няма опция да му забраня да ползва нет, но да върви самото приложение. Просто има "Разреши приложението" и "Убий приложението". Лично това мен ме спира от използването на това приложение. Така бе преди половин година. Дано вече не е така.

Но, според мен стената на ПиСиТулз с НОД си е ОК. Но ти най-добре можеш да разбереш, де...

Е щом и Theat Fire ще ме занимава с толкова въпроси няма да го слагам а стената махнах именно заради въпросите на Хипса. ОФФ питане Deep Freeze по- добра програма ли е според теб от Shadow Defender и не прекъснато ли я ползваш имам предвид с пускането на Windows ли стартира?

Защо на сингапурският отдел им пускаш?

Опитай по мейл на [email protected].

И обяснението за процедурата: http://kb.eset.com/e...tent&id=SOLN141

Явно е голям файла ти, така ли? Не става от контекстното меню?

Не, това е единствения начин да им пратиш онлайн проба, но сайта въобще не се зарежа, не че файла е голям..., по пощата знам адреса....

Е щом и Theat Fire ще ме занимава с толкова въпроси няма да го слагам а стената махнах именно заради въпросите на Хипса.

ОФФ питане Deep Freeze по- добра програма ли е според теб от Shadow Defender и не прекъснато ли я ползваш имам предвид с пускането на Windows ли стартира?

Не, не. Казах, че най-хубаво е да пробваш. Така чуждо мнение да приемаш на доверие не е добре.

Не използвам Deep Freeze понеже ми искаше някакво пространство в проценти от твърдият диск... забравих, но имах три гигабайта свободни. Пробвах я за седмица на чиста система. Без да и пускам проби вирусни. За разлика от Shadow Defender има доста повече опции и може да изведеш компютъра си от "замразено състояние" (това, което в Дифендъра е "под сянка") когато ти и кажеш, а не задължително след рестарт.

Ползвам Шадоуа понеже както казах съм с 3 гигабайта свободни, а след инсталацията тя си заделя пространстве за промените и става доста малко пространството ми. Дифендъра разширява постепенно пространството, но с него не мога да инстална програма, която иска рестарт и да е там после.

Deep Freeze се използва масово в много учреждения, училища, клубове. Толкова, че съм срещал by-pass-ър за програмчето, но антивирусните го ловят масово.

Дали е по-добра? Има повече опции, но е лесна за управление. Просто те съветвам малко да почетеш, че аз щях да си преинстална компа заради нея.

Зависи. По-професионално е направена с повече опции.

Шадоуа е по-простичка, но върши работа.

Както казах: с Deep Freеze инсталваш програма, която иска рестарт и си в "замразено" състояние. Рестартваш и ползваш програмата, колкото си искаш. Когато ти омръзне, "размразяваш" и компа ти е както когато си го замразил.

П.С. Защо щях да си преинсталвам компа?! Вкарах я в "замразено" състояние. Ок, но исках да "разтопя" системата. Цъкам върху мечето в трея - тцъ! Брех, викам си. Цъкам, цъкам, цъкам, цъкам...пак не иска да се показва на десктопа. Скубах си косите известно време, че се сетих да го гугълна, понеже хелп файла не ми се четеше, а първо него трябваше да почета... Та задържаш.... ctrl десния, мисля бе. И с него задържан едновременно двукратно цъкаш мечето и се появява главният прозорец. Предполагам е направено за допълнителна защита, освен самата парола.

Мисля, че за домашен потребител Шадоуа си е ок. ДийпФрийз е повече сървърно ориентирана.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.