Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Стана с наслагване от RC към FINAL.

Има промяна в иконите на програмата.

Ползвам ESS 5.0.93.0 /вече/ и виждам,че и лиценза се е запазил !

Аз чакам да пуснат френският инсталатор и ще кажа какво мисля....макар,че хипс-а ще се критикyва мисля.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

http://www.eset.com/us/home

Новата версия 5.0.93.0 Final излезе сменят страниците в сайта в момента.Честито на ползващите.

Eset Smart Security 5 Download: http://www.eset.com/...etail/family/5/

Eset Nod32 Antivirus 5 Download : http://www.eset.com/...etail/family/2/

Хе,хе свалих пълната версия на БГ и не ми иска лиценз при свалянето. :)

Хе,хе свалих пълната версия на БГ и не ми иска лиценз при свалянето. :)

Да, за нея иска директно да си вкараш лиценза ...свали пробната.

Да, за нея иска директно да си вкараш лиценза ...свали пробната.

Не е вярно. Свалих пълната версия без нищо да ми иска и ще и прасна съответният лиценз.

Имам и един два китаеца тука :cool:

пп. Конфиг файла като се вкара също му лапва лиценза :)

http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_bgr.msi

http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_bgr.msi

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз вече я тествам :) Честито на всички фенове . На мен лично ми харесва . На интерактивен режим спря всичко и под всичко имам предвид 30 проби . Няма ясни прозорци обаче на хипса . Видео когато имам време . На автомат е зле .

Е не,...няма такъв антивирус които да е толкова лек и въобще да не се забелязва на компа(Аvast може би)При сканиране на диска ми товари процесора максимум до 9%.По бързо сканира от версия 4 и е още по олекотен.Всички АВ трябва да се стремят към това.За детекцията ще се види а и този хипс ще се оправя още в следващите версии.Искам аз да разбера от тестващите с виртуалки дали хипс-а в автоматичен режим ще проспи или поне веднъж ще се обади.

На автоматичен режим

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На автомат са тези резултати !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

На автоматичен режим

На автомат са тези резултати !

Да и при мен на Бета теста беше така.Ами този автоматичен режим ще се пише пак в форума им.Мерси за теста ще пусна снимката ти в форума ако нямаш нищо против.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

И да ъпгрейдна до версия 5, ще седи Комoдо отзад още дълго... Де да можеше да копира и да се учи ХИПС-а на NOD32 от този на Варана - да преписва така да се каже... :)

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Да и при мен на Бета теста беше така.Ами този автоматичен режим ще се пише пак в форума им.Мерси за теста ще пусна снимката ти в форума ако нямаш нищо против.

Нямам естествено . Мога и пробите да дам ,но предполагам скоро ще бъдат добавени понеже са известни на всички .

Нямам естествено . Мога и пробите да дам ,но предполагам скоро ще бъдат добавени понеже са известни на всички .

Не, мерси няма нужда.Автоматичният режим стои за красота там при тях до кaто Комодо в автомат се обажда когато трябва.Снимките са ми достатъчни вече ги постнах в форума им.

....p.s.То в Interactive режим и баба знае ,само да мръдна и ме пита за къде съм тръгнала.

Дайте нещо ваше стига с тия чужди тестове . Така казваше и Михнев . Аз от него се научих да тествам всичко сам . Другото са празни приказки .

При мен надстройката стана успешно, като стартирах инсталация на версия 5 върху версия 4 без да махам първо последната. Инсталатора премахна първо каквото трябваше, но запази настройките и лиценза.

За ХИПС-а...: Естествено, че на автоматичен режим "все едно го няма" - това е така заради основните правила на този режим - първо се съобразява с правило (ако има такова), и на второ място (ако няма правило) разрешава всичко...То си го пише: Публикувано изображение

Ако искаме хем да работи ХИПС-а, хем да не изпадаме в другата крайност - да ни засипва с въпроси, трябва според мен да минем в обучаващ режим, естествено на чиста система, и после да минем в интерактивен режим... тогава би трябвало вече питанките да са малко...

При мен надстройката стана успешно, като стартирах инсталация на версия 5 върху версия 4 без да махам първо последната. Инсталатора премахна първо каквото трябваше, но запази настройките и лиценза.

За ХИПС-а...: Естествено, че на автоматичен режим "все едно го няма" - това е така заради основните правила на този режим - първо се съобразява с правило (ако има такова), и на второ място (ако няма правило) разрешава всичко...То си го пише...

Ако искаме хем да работи ХИПС-а, хем да не изпадаме в другата крайност - да ни засипва с въпроси, трябва според мен да минем в обучаващ режим, естествено на чиста система, и после да минем в инерактивен режим... тогава би трябвало вече питанките да са малко...

Ти Комодо хипс-а обучава ли го?Аз си карам с него на автоматичен режим и се обажда когато трябва.В Интерактивен там вече си се задават въпроси както при Eсет.Искам хипс-а на Eсет в автоматичен режим да е както при Комодо.

....p.s.Каквото и да пробвам където и да ходя все към Есет се връщам от година насам,защото може да не е перфектен,но е супер ергономичен и компа ми си пее песен с него.И Hoртон си харесвам,но винаги като ги редувам двете да ги пробвам все Есет си избирам.Все пак съм си с x64 Windows

Е, няма да е като на Комодо, но в обучаващ режим се появяват новосъздадените правила, иначе на автомат, нито правила създава, нито блокира каквото и да е. Не знам колко ще е по-сигурно след обучаващия режим и вече при създадени правила да се мине в интерактивен, тогава: Ред на оценка:правила,питай,блокирай , тепърва ще се пробва и разучава.

Мисълта ми е, че като цяло политиката на ХИПС-а на НОД32 е различна...

Е, няма да е като на Комодо, но в обучаващ режим се появяват новосъздадените правила, иначе на автомат, нито правила създава, нито блокира каквото и да е. Не знам колко ще е по-сигурно след обучаващия режим и вече при създадени правила да се мине в интерактивен, тогава: Ред на оценка:правила, блокирай , тепърва ще се пробва и разучава.

Мисълта ми е, че като цяло политиката на ХИПС-а на НОД32 е различна...

В Форума модератора казва,че хипс-а ще се развива още надявам се да е в посоката в която аз искам(по-автоматичен да стане)Това за правила и learning mode вече е старост...дори Online Armor автоматично разучава компа.Абе трябва да се разработи този хипс.Това е.

Аз искам да видя реален тест от някого от нас тук преди да критикуваме новата версия . Искам и видео просто защото не вярвам на празни приказки . Дайте тест или пак чакате на господин Комодо .?

Аз искам да видя реален тест от някого от нас тук преди да критикуваме новата версия . Искам и видео просто защото не вярвам на празни приказки . Дайте тест или пак чакате на господин Комодо .?

Метни някакви файлове и го правя. С настройките които ползвам естествено. На автомат гарантирано. :)

Нали знаеш ,че отдавна не правя филмчета и снимки а си тествам за мене си.Наблюдавам си и коментирам наблюденията .Тестове има вече навсякъде.

Метни някакви файлове и го правя. С настройките които ползвам естествено. На автомат гарантирано. ;)

Градски нали се сещаш какво ще последва ? Ти Kaspersky аз Symantec . Криптографите и разни други душици ще кажат че го правим нарочно . Аз лично спирам тестовете понеже депресията ме гони, а и явно има по -компетентни от мен .

С полските проби пробих Есет . Знаеш къде да ги намериш .

Няма незаменими хора .

Градски нали се сещаш какво ще последва ? Ти Kaspersky аз Symantec . Криптографите и разни други душици ще кажат че го правим нарочно . Аз лично спирам тестовете понеже депресията ме гони, а и явно има по -компетентни от мен .

Няма незаменими хора .

Ако форума не ти харесва ,и намираш ,че е страшно западнал,защото едни са си отишли други не правят тестове и т.н.,моля изложи възгледите си на екипа на Калдата.Сигурна съм,че ще ти се обърне внимание и ще намери покой душата ти .Успех.

....p.s.Най сърдечно

Няма незаменими хора .

Ху не ми се свалят сега такива големи архиви. Ето и едно тестче със старите архиви на Kaldata Research Group

Кой каквото иска да говори,ама нали съм си профан и не знам как да пипна това и онова та...смотрите пльонку

http://rghost.net/21536171

Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.2.1300

www.malwarebytes.org

Database version: 7711

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

Internet Explorer 8.0.6001.18702

14.9.2011 г. 00:25:47

mbam-log-2011-09-14 (00-25-44).txt

Scan type: Quick scan

Objects scanned: 145606

Time elapsed: 3 minute(s), 49 second(s)

Memory Processes Infected: 0

Memory Modules Infected: 0

Registry Keys Infected: 0

Registry Values Infected: 0

Registry Data Items Infected: 1

Folders Infected: 0

Files Infected: 0

Memory Processes Infected:

(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:

Registry Keys Infected:

Registry Values Infected:

Registry Data Items Infected:

HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command\(default) (Broken.OpenCommand) -> Bad: ("C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaldata Research Group\calc2.exe" -a "%1" %*) Good: ("%1" %*) -> No action taken.

Folders Infected:

Files Infected:

Хипса само работеше,на пълен автомат и нямаше никакви прозорци. ;)

Касапа определено с моите настройки е по ефективен ама това е друга бира. вижда се,че Есет може много стига да знаеш къде да го погъделичкаш. ;)

пп. Тия тъпаци драснаха клипа.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ако форума не ти харесва ,и намираш ,че е страшно западнал,защото едни са си отишли други не правят тестове и т.н.,моля изложи възгледите си на екипа на Калдата.Сигурна съм,че ще ти се обърне внимание и ще намери покой душата ти .Успех.

....p.s.Най сърдечно

Ми най сърдечно ще остана тук . Понеже все сте едни такива разбирачи всички та да се уча от вас, затова ще и остана . Вашият опит е безценен за мен . След толкова тестове направени от вас няма как да не се изуча ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.