Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Е няма повече спрял съм се на MSE и не пипам.А дето говорихме за Online Aromor след деинсталация, регистри чистене и какво ли не при инстал на MSE пак я засича че има остатъци,мислете дали да слагате тая стена...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Е няма повече спрял съм се на MSE и не пипам.А дето говорихме за Online Aromor след деинсталация, регистри чистене и какво ли не при инстал на MSE пак я засича че има остатъци,мислете дали да слагате тая стена...

MSE не се разбра какво е?

Тук си адски прав,защото модерният Дроид с напредналите теxнологии е всъщност,... супер РЕТРО.

Последните ще бъдат първи.

Аз за какво си държа един ClamWin Portable под ръка. :D

Стига де,много се оакаха с тази смешна 5 версия ,която е енжина на версия 3 ,смешен първичен хипс и някакъв облак които не разпознава нищо....за кога ще наваксват.Аvast даже подготвят версия 7.Поизостават Есет.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Стига де,много се оакаха с тази смешна 5 версия ,която е енжина на версия 3 ,смешен първичен хипс и някакъв облак които не разпознава нищо....за кога ще наваксват.Аvast даже подготвят версия 7.Поизостават Есет.

Доставчика ми има опция за лиценз NOD32 ISP, който не плащам нищо за него, така и не го ползвам, не разбраха някои хора да си търсят средства от другаде и че свободния софтуер се цени много повече и с отворен код също.

Честно казано една тъпа реклама и тук там пипнат дизайн на някакъв андроид не мога да ме впечатлят, за хубавите неща няма нужда от реклама, те хората споделят няма по-голяма реклама от това. Да си свалят розовите очила... :)

И да добавя понеже я тествам на виртуалката бавно реагира при отваряне на интерфейса, въобще има неща, които не ми харесват в този вид, като например отворя някой линк и прибира в карантината...настройките на програмата не ми допадат не са подробни, няма много опции... с рууткит е зле друго си е kaspersky или avast!

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Доставчика ми има опция за лиценз NOD32 ISP, който не плащам нищо за него, така и не го ползвам, не разбраха някои хора да си търсят средства от другаде и че свободния софтуер се цени много повече и с отворен код също.

Честно казано една тъпа реклама и тук там пипнат дизайн на някакъв андроид не мога да ме впечатлят, за хубавите неща няма нужда от реклама, те хората споделят няма по-голяма реклама от това. Да си свалят розовите очила... :sunglasses:

Дали го ползваш или не , лиценза ти е включен в цената на нета :newspaper: Не си мисли че си победил света :magnifier:

Здравейте, имам инсталиран Eset Smart Security 5. С Windows 7 Ultimate съм и интернета ми не минава през рутер. Излизат ми постоянни атаки към Ip-то ми. Какво да правя ? Какви са тези атаки... реални ли са ?

Публикувано изображение

Здравейте, имам инсталиран Eset Smart Security 5. С Windows 7 Ultimate съм и интернета ми не минава през рутер. Излизат ми постоянни атаки към Ip-то ми. Какво да правя ? Какви са тези атаки... реални ли са ?

Публикувано изображение

Здравей, ще е добре да ти видят състоянието с някой друг лог.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

LAN

Смени DNS-а например с OpenDNS и виж какво ще стане. Според мене идва проблема от доставчика ти.

пп. Спри временно тоя торент клиент и затвори пощенският клиент на Мозилата

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Смени DNS-а например с OpenDNS и виж какво ще стане. Според мене идва проблема от доставчика ти.

пп. Спри временно тоя торент клиент и затвори пощенският клиент на Мозилата

Засега съм изключил торент клиента и Thunderbird-а. Но не виждам защо трябва да сменям DNS-а ?

Ми прочети в Гуъла за атаките

Ами не знам какво да търся точно... Обясни ми с няколко изречения, ако можеш, благодаря ти !

Ами не знам какво да търся точно... Обясни ми с няколко изречения, ако можеш, благодаря ти !

Въведи името на атаката - примерно DNS Cache Poisoning Attack

А,тука http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=200137 проблем като твоят.

Въведи името на атаката - примерно DNS Cache Poisoning Attack

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=1d1tUefYn4U&feature=player_detailpage

А,тука http://www.wildersse...ad.php?t=200137 проблем като твоят.

Значи да се регистрирам в OpenDNS и да сменя DNS-а от там така ли ?

Значи да се регистрирам в OpenDNS и да сменя DNS-а от там така ли ?

https://store.opendns.com/setup/operatingsystem/windows-7

Регистрираш се и сменяш DNS на лан картата защото разбрах,че не си с радиомодем и рутер. Получаваш директно нета през кабел. Между впрочем има ли доставчика ти локална мрежа? Защото нищо чудно да е от нея.

Също така във форума им прочетох,че е бъг на програмата - може да опиташ да я преинсталираш.

Май наистина се изложиха този път като избързаха да пуснат петицата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрираш се и сменяш DNS на лан картата защото разбрах,че не си с радиомодем и рутер. Получаваш директно нета през кабел. Между впрочем има ли доставчика ти локална мрежа? Защото нищо чудно да е от нея.

Също така във форума им прочетох,че е бъг на програмата - може да опиташ да я преинсталираш.

Май наистина се изложиха този път като избързаха да пуснат петицата.

Няма локална мрежа и аз се учудих, защото с предишната версия на NOD32 не съм имал такива проблеми, през 5 минути, някакви атаки. Иначе програмата е много по-удобна от предшествениците си но ако това е някой бъг е доста гаден. :)

EDIT: Прегледах IP-тата, които ме атакуват, повечето са от България, но има и такива от Индия и още 1-2 държави.

Редактирано от jasozgrip (преглед на промените)

тази програма от диск ли ти е или от нета иначе аз не бих разчитал на БОТ32..... не е особено ефективна ако искаш смени я я с др програма ако ти е мощен компютъра сложи касперски или аваст интернет секюрити кажи параметрите, за да знам дали тия по-тежките ще са проблем

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.