Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Социални умения, моля, помогнете!!!

Featured Replies

преди 5 минути, 3,14 написа:

Толкова милиарди жени и да няма ни една?! Боже, каква драма! Оказва че, че не само имаме сериозен недостиг на истински мъже - за справка бай Чеци, но и сериозен недостиг на истински жени.:ph34r:

може и да има някъде по  селата тайно обучени за алфа жени.

на 28.08.2016 г. в 22:54, BMW Маниак написа:

Това е най евтиния вариант да бъдеш с една жена. Заплащаш еднократно а не да си на абонамент ...

като предплатените на  мтел все ме прикоткват  да подпишем брак :D

• Отговори 100
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 часа, Aumi написа:

Но ако не можете да ѝ осигурите поне минималните нормални условия на съществуване, за какво ви е тогава жена?

Ами на мене ми бяха навити едни такиви нашенки, дето се надяваха аз да им осигурявам това онова, ама аз пък като по-глупав за чуждоземка се бракувах. Избрах си такава, която сама си поиска да си плати билетчето за влака до Копривщица, където я водих на първата екскурзия. Тя не искаше с кола да я закарам. Аз се измъкнах, като й казах че после като се върнем ще ми плати каквото съм похарчил, и все отлагах за после, докато й стане ясно че не искам да ми дава пари. А нашенките не отказваха да ги карам с кола из родината на екскурзии и нито бензин са искали да плащат, нито в ресторант са се сещали сметката да делят. Не, нямаше такиви работи с нашенките.

Като ти чета твоето изказване, излиза че нашенките се надявате мъж да ви издържа.

Що така ?

Нямате ли си акъл сами да си изкарвате пари ?

Взимайте пример от моята булка, тя по 8000 лв носи всеки месец вкъщи.

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

кат ви е студено си нацепете дърва нали ревете за феминизация 

дядо ми и баба ми все са  имали топла вода топло легло и левове джобни... и кола....

.

Светът еволюира, от там и критериите, изискванията и екстрите също.

Ако до преди петдесет - сто години, хората не са имали нужда от телевизор и автомобил, днес те са необходима екстра. Също като топлата вода и уютният дом.

Но ако търсиш жена която да няма нужда от такива необходимости, следва да я търсиш някъде където живеят и без тях  и те на са им от първа необходимост. Има все още такива кътчета по земята, така че имаш избор. ;)

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Ами на мене ми бяха навити едни такиви нашенки, дето се надяваха аз да им осигурявам това онова, ама аз пък като по-глупав за чуждоземка се бракувах. Избрах си такава, която сама си поиска да си плати билетчето за влака до Копривщица, където я водих на първата екскурзия. Тя не искаше с кола да я закарам. Аз се измъкнах, като й казах че после като се върнем ще ми плати каквото съм похарчил, и все отлагах за после, докато й стане ясно че не искам да ми дава пари. А нашенките не отказваха да ги карам с кола из родината на екскурзии и нито бензин са искали да плащат, нито в ресторант са се сещали сметката да делят. Не, нямаше такиви работи с нашенките.

Като ти чета твоето изказване, излиза че нашенките се надявате мъж да ви издържа.

Що така ?

Нямате ли си акъл сами да си изкарвате пари ?

Взимайте пример от моята булка, тя по 8000 лв носи всеки месец вкъщи.

Не, не се надяваме само на това. Трябваше да цитираш и останалата част от поста ми.

По принцип, мъжете като по-силната част на човечеството и като глава на семейството, е нужно да се грижат за комфорта на семейството или на двойката. Но разбира се, е най-добре ако и двамата имат принос за това.

Но някои "нашенци" като по-тарикати искат жените да им плащат сметките по заведенията. Не че жената не може да я плати, но някак си не е джентълменско, нали? Да кажат : тоя пък къф мъж е, води жена на заведение, пък сметката ѝ не може да плати! ;):)

преди 7 минути, Aumi написа:

Ако до преди петдесет - сто години, хората не са имали нужда от телевизор и автомобил, днес те са необходима екстра.

извинявам се това е глупотевина от моя гледна точка.

за първи път съм почти съгласен с белгиеца като изключим това че с 8000 лв в белгия е социално слаб. да го направи на евро ще се направим че не сме го видяли

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

Това е в отговор на казаното от теб:

Цитат

дядо ми и баба ми все са  имали топла вода топло легло и левове джобни... и кола....

Баба ти и дядото и компютър не са имали, но ти ползваш, нали?

Е, тогава и жена ти е нормално да иска топла вода и други неща от първа необходимост!  Които дори не са екстри в съвременния свят. Но в някои кътчета по света, все още може да се смятат за непостижама екстра.

преди 3 минути, Aumi написа:

Това е в отговор на казаното от теб:

Цитат

Баба ти и дядото и компютър не са имали, но ти ползваш, нали?

Е, тогава и жена ти е нормално да иска топла вода и други неща от първа необходимост!  Които дори не са екстри в съвременния свят. Но в някои кътчета по света, все още може да се смятат за непостижама екстра.

въпроса беше за телевизор и кола. ползвам  компютър защото ми е необходимост за момента.  ако телевизора ти е необходима екстра >....  интересно явно обичаш да гледаш реклами през 10 мин  по половин час. не е нормално жена ми да иска топла вода ако не може да си я осигури сама.  както и останалите неща. 

преди 7 минути, Yvan Sergeev написа:

въпроса беше за телевизор и кола. ползвам  компютър защото ми е необходимост за момента.  ако телевизора ти е необходима екстра >....  интересно явно обичаш да гледаш реклами през 10 мин  по половин час. не е нормално жена ми да иска топла вода ако не може да си я осигури сама.  както и останалите неща. 

Ти сигурно не се и къпеш, щом топлата вода за теб не е необходимост. :)

А след като един мъж не може да осигури дори топла вода на една жена, мисля, че не може да ѝ  осигури абсолютно нищо. Такъв мъж е егоист и просто няма нужда от жена.

А ако една жена може сама да си осигури топлата вода, както и всички останали екстри, за какво ѝ е мъж като теб?!:whist:

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Споко колеги !

Скоро водата за пиене ще е по-скъпа от бензина....! Тръгнат ли колите с вода - мислете му ! Реките ще пресушат вода да няма.....:)

В същност и сега по някои места е скъпа ......Един евреин ми беше на гости за първи път в България - от чешмата не искаше вода да пие , та трябваше да му демонстрирам...... Остана изумен , че в тоалетната  и банята питейна вода се разлива ! ...:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 1 час, Aumi написа:

Ти сигурно не се и къпеш, щом топлата вода за теб не е необходимост. :)

А след като един мъж не може да осигури дори топла вода на една жена, мисля, че не може да ѝ  осигури абсолютно нищо. Такъв мъж е егоист и просто няма нужда от жена.

А ако една жена може сама да си осигури топлата вода, както и всички останали екстри, за какво ѝ е мъж като теб?!:whist:

като ми трябва топла вода ще си намеря. Не знам кой ви учи жените че някой да ви е длъжен. като ви умре мъжа  няма да се миете докато не намерите някой друг да ви грее водата. сега разбирам защо много вдовици са мърляви.

по тази логика и един мъж ако може да си осигури топлата вода  както и всички останали екстри за какво му е жена като теб ?! гледате в чуждите паници а не си гледате в своята.

Разбира се, че никой на никого не е длъжен, но ако един мъж е мъж в истинския смисъл на думата, изобщо не би поставял на дневен ред елементарна нужда като топлата вода.

И в този смисъл, жената няма нужда от такъв мъж, защото тя и без него може да си осигури всичко необходимо.

Горко на онези жени, които чакат такива мъже да им осигурят каквото и да е!

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

за първи път съм почти съгласен с белгиеца като изключим това че с 8000 лв в белгия е социално слаб. да го направи на евро ще се направим че не сме го видяли

4000 евро заплата за Белгия е заплата мноооого над средната. Не го мисли Белжи, той тук е в истинския социализъм. 

Кажи ти мен ша мъ земиш ли, ку ти кажа, че само от музика имам нужда и от открити, широки пространства?:D

преди 3 часа, Yvan Sergeev написа:

може и да има някъде по  селата тайно обучени за алфа жени.

направо нинджи - Лара Крофт пасти да яде!:P

преди 1 час, 3,14 написа:

Кажи ти мен ша мъ земиш ли, ку ти кажа, че само от музика имам нужда и от открити, широки пространства?:D

звучи добре. човекът не е само нужди може да имаш лоши навици,  ще те пусна на поляна в близо до гората с музикални инструменти да си изсвириш песните :D мечката да те намери по-бързо .

Aumi

• Живее в kaldata 

много разбираш от истински мъже и дневни  редове.

много разбираш от истински мъже и дневни  редове.

Ъхъм...имам безпогрешна интуиция.:wors:

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

преди 7 часа, Aumi написа:

По принцип, мъжете като по-силната част на човечеството и като глава на семейството, е нужно да се грижат за комфорта на семейството или на двойката. 

... някои "нашенци" като по-тарикати искат жените да им плащат сметките по заведенията. Не че жената не може да я плати, но някак си не е джентълменско, нали? Да кажат : тоя пък къф мъж е, води жена на заведение, пък сметката ѝ не може да плати! 

В общината в която живеем са записали още от миналия век, когато наехме първия апартамент, че жена ми е глава на семейството и така си е останало. И сметките за данък смет ги пращат на жена ми. Келепир има в тая работа да не си глава на семейство. Обаче на други места не минава тоя номер, за електричеството, за данъка че имаме телевизори, за телефона и т.н. на мое име пращат фактурите.

Абе що така нашенките сте твърдо убедени, че мъжете ви били длъжни да ви водят на ресторант ?

През 2010г като умря брат ми и една съученичка ходи при майка ми да я утешава. После вика да съм се бил обадил като се върна. Еми хубаво, тя ходи при майка ми от човещина, та й се обадих през лятото. Ама вместо да дойде пак при майка ми, да ме види там, ми вика че сме щели да отидем някъде. И аз я питам къде ще ходим. Пък тя ми отговаря че аз съм бил мъж, демек аз било трябвало да избера заведенийце по центъра. Пък нейният съпруг слуша до нея до телефона и я напътства. На което аз отговарям, че не живея в София и нищо не знам къде какво има, та тя трябва да ми каже къде според нея трябвало да ходим.

Значи на госпожа съученичката й се ходило на заведение по центъра бе, виж ти. Па и мъжлето си да домъкне и той да хапне и пийне за здравето на белгийците.

Значи тя горката си е вярвала, че като ми каже че аз съм бил мъж, ще взема да се чувствам длъжен да я храня и поя в някакво заведение. Като усетиха с мъжлето й че нямам намерение да им се фукам по български и оная след доста промени на мнението, каза че в квартала сме щели да отидем някъде. Хубаво, замъкнах се на адреса й и там се сети че на пейката навън сме щели да седнем да си поговорим. Па мъжлето й се обажда по телефона да провери след 5 минути кво става и тя му обяснява, че сме си баш навън на пейката.

Значи на тази съученичка и съпруг й им е било мерак да хапнат и пийнат за моя сметка някъде по центъра, щото аз съм бил мъж, ха ха ха ...

Ами аз съм мъж, ама на жена ми която взима по 8000 лв на месец, пък тази нашенка 2010г продаваше наденички в Карфур за по 600 лв на месец.

Егати изкривеното женско използваческо съзнание !
Чужд мъж щял да харчи пари да я храни и пои в скъпо заведение.
И от какъв зор ?

Аз съм плащал по заведения сметки барабар и на съпруг на една от работещите за мен, ама там сме били в бизнес отношения. И за други съм плащал сметки, като сме се срещали да се пазариме да бачкат за мен. Но тогава е имало причина. И на един мъж с жена му съм плащал сметки в заведение в центъра, като се опитвах да го навивам да ми е посредник.
Като бях направил брачна агенция една българка имаща вече нейна брачна агенция ме е канила в ресторант в центъра и тя е плащала, щото там са нейни хора и тя така каза. Тя изкарва пари после покрай мен де.

Една пък от записаните в брачната ми агенция си пуснала телефонен секретар. Преди да се върна в София се бяхме разбрали да се срещнем, щото на мен ми трябваха надеждни дами за създаване на бизнес връзки. Звънях й аз два пъти и като чух телефонен секретар, я отписах. След 3 дена обаче тя ми звъни и ми вика че много иска да се срещнем и ми мрънка по женски.
Хайде добре, къде ще се видим ?
Ами пред Шератона - ми вика тя.
Какъв Шератон ма ?
Ама ние няма да влизаме там, само да се срещнем и ще отидем на Славейков.
Аааааа, загря че нямам никакво намерение в Шератон да влизам с нея.

Егати нашенките, егати чудото. Да не би нещо генетично да са устроени и настроени да вярват, че всеки мъж ще е задължително балък и ще иска да им се изфука, че може да прахоса пари за тях.

Аз това искам! Жените да почнат да свалят мъжете! Да бъдеме трудни!

Никаква милост за жените!

генетично е белгиеца ! българите са такива.  аз обаче имам увреждане на тоя ген. дето отговаря за това

Тук не става въпрос, дали жената може да си плати сметката или не, а че всеки самоуважаващ себе си мъж, не би допуснал да покани жена на вечеря и да остави тя да плати сметката.

Когато се отнася за отношенията в семейството въпросът стои по друг начин, защото там сметката е обща, без значение на чие име ще дойде фактурата.
Но контекстът беше върху това, дали мъжът трябва да осигурява семейният комфорт.
Не, семейният комфорт се гради от двамата партньори. Естествено е мъжът и жената да се грижат взаимно за осигуряване на домашният уют .

Но когато става за взаимоотношения между несемейни партньори, бъдете сигурни, че жените ценят мъжете кавалери, джентълмени. А и истинският мъж не би поканил на вечеря жена, за да му плати тя сметката.

Ако са само приятели, плащането може да бъде поделено.

Но в отношения в които има наченки на любов, не би трябвало мъжът да бъде егоист и да разчита на издръжка от страна на жената, защото жените желаят да имат до себе си силен партньор, който ще може да се грижи за семейството и жената ще се чувства сигурна в бъдеще с такъв партньор.

Но ако един мъж оспорва предварително плащането на сметката, то този мъж не може да осигури дори собственият си живот, да не говорим за щастлив и уютен семеен живот.

преди 6 минути, Aumi написа:

Тук не става въпрос, дали жената може да си плати сметката или не, а че всеки самоуважаващ себе си мъж, не би допуснал да покани жена на вечеря и да остави тя да плати сметката.

право в 10-ката,обаче знаеш ли колко мекотели тарикати има където точно това чакат-жената да покрие разхода...не само на вечеря,сещаш се 

преди 2 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

право в 10-ката,обаче знаеш ли колко мекотели тарикати има където точно това чакат-жената да покрие разхода...не само на вечеря,сещаш се 

Добре си го казал - да, точно мекотели! :wors: Които се правят на тарикати и използвачи.

Един истински мъж, трябва да се държи като мъж, а не като мекотело, след като иска да покани жена на среща.

току-що, Aumi написа:

Добре си го казал - да, точно мекотели! :wors: Които се правят на тарикати и използвачи.

Един истински мъж, трябва да се държи като мъж, а не като мекотело, след като иска да покани жена на среща.

Не само да я покани Ауми,ако връзката се задълбочи би трябвало и да се грижи за нея-не да седи пред телевизора пиейки бира и да я чака да се прибере от работа,да обърне внимание на децата да сготви и да е на разположение в леглото...мое мнение

преди 1 час, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Не само да я покани Ауми,ако връзката се задълбочи би трябвало и да се грижи за нея-не да седи пред телевизора пиейки бира и да я чака да се прибере от работа,да обърне внимание на децата да сготви и да е на разположение в леглото...мое мнение

Виж, Васко, ние жените не че не можем да се грижим за себе си, но знай, че една жена колкото и да е силна и самостоятелна, иска да има до себе си силен мъж, който да ѝ вдъхва доверие и сила, а не мижитурка, която иска жената да му плаща тока и сметките.

току-що, Aumi написа:

Виж, Васко, ние жените не че не можем да се грижим за себе си, но знай, че една жена колкото и да е силна и самостоятелна, иска да има до себе си силен мъж, който да ѝ вдъхва доверие и сила, а не мижитурка, която иска жената да му плаща тока и сметките.

Точно това казвам-жената иска да се опре на някого,не да бъде обект на своеволия понеже е ''слабия пол''....

преди 42 минути, Aumi написа:

Разбира се, че е така, но за жалост, все повече стават мижитурките, което принуждава много жени да влязат в ролята на силния пол.

Било нормално, казват...

А кои го казват?

Ето тези:

14355688_1189853254389283_62214134162842

На любовна среща, много ясно, че мъжът трябва да плати сметката. 

Активния плаща сметката. Какво самочувствие да очакваш от жена, която се бърка да изкара пачката, без поне малко да се ослуша.

За любовна среща говоря, иначе секи може да плати.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

На любовна среща, много ясно, че мъжът трябва да плати сметката. 

Активния плаща сметката. Какво самочувствие да очакваш от жена, която се бърка да изкара пачката, без поне малко да се ослуша.

За любовна среща говоря, иначе секи може да плати.

Редж тука задълбахме в семеен живот-ти как би се почувствал ако жена ти е източника на приходи,а ти само си клатиш краката пред телевизора(разбира се не визирам теб)...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.