Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ново PC, бюджет 2000 лева, препоръки и мнения

Featured Replies

• Автор

Не ми върви въобще, преди малко от никем ми звъняха и ми казаха, че тази видео карта която съм избрал я нямат в наличност и трябва да се избере друг модел : (

Какво мислите за тази http://nikem-bg.net/computer-components/GB-N1060WF2OC-6GD/

Има и още една gtx1060, но тя е 650 лева и съвсем ми надвишава бюджета, какво мислите за тази от 614 добра алтернатива ли е на тази, която я нямат в наличност и ако не е ще трябва да се простя с още 60-70 лева за по-скъпата.

Ако ли не препоръчайте някоя в същия диапазон (550-620) лева.

Редактирано от u kiddin' me ?
поправка на цена (преглед на промените)

• Отговори 61
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това не е до късмет,просто няма наличности. Затова и цените са безобразни когато ги има. Онзи ден гледах Red devil 480 на PC за 630 във Варио,вчера нямаше 480 изобщо като понятие,нито там нито в Никем. И това не е само в България,в Германия се намират модели,но съотнесено с пазара и конкуренцията наличностите са пълен смях. Хората се хвалят по форумите когато уцелят налична карта.

преди 8 часа, u kiddin' me ? написа:

Предпочитам да дам 50 лева отгоре,защото много често евтиното излиза много по-скъпо.Дори и да не си струва чак толкова решил съм го.

А колкото до ssd-то, избрах това с 256гб капацитет, а и отделно си имам 2 HDD харда, които смятам да използвам.

Ами и аз по принцип не очаквам чудеса, но се надявам да

не ме разочарова.По принцип бих искал 1070, но бюджета ми не го позволява.Колкото до ей ем ди вариантите, предпочитам да ги пропусна, надявам се че говорим за rx470/80 и, че дори и този вариант на 1060 е по-добър от тях и gtx970.

Колкото до снимките, веднага щом пристигнат компонентите ще кача някоя друга снимка.

Това не го разбрах. Какво, предпочиташ скъпа C-класа за работа пред евтин Форд Мондео, предлагащ същото, че и повече, но за много по-малко пари? Да, ако сравняваш с Дачия, на прав път си. Но тук аз говоря за съвсем нормален охладител CM612, който мисля в момента  е около 80 лева и който позолява на i7-6700K  да държи постоянно 4.6 GHz  лятото и то без осезаем шум, а най-често никакъв. За какво по-скъпо и по-евтино става въпрос? Странни разбирания. Ограничен бюджет, а се хвърляш на съвсем ненужен и скъп охладител! Колко от тия, дето ти препоръчаха тоя охладител, са ползвали целогодишно i7 6700K? Ами аз направих повече от година с него и бях един от първите в България, сдобил се с тоя процесор, включително преди всички разбирачи в Хардуербг, дето дори ме изкрваха лъжец, че съм имал тоя процесор, щото го нямало наличен! Е, разсмяха ме естествено и показаха какви разбирачи са в действителност. Затова и крака ми не стъпва в тоя калпав сайт и по-точно калпавия им форум, пълен с комплексари от-до, като почнеш от модераторите и стигнеш до "редовите"потребители с по +десетина хиляди поста. Разбирач до разбирача, а така и не можаха един процесор за тест да си намерят навреме! Та въпросът бе, колко от тия разбирачи, дето ти казаха Ноктуа, са ползвали i7 6700K  с друг охладител и колко време, за да дадат адекватно мнения? И колко от тях позлват i7 6700K И за игри? Обикновено подобни разбирачи ползват процесора си за хвалби, а игрите са много далечно занимание за тях.

Извинявам се за истините, които казах. Обикновено истината не се харесва от никой. 

http://www.vario.bg/komponenti-video-karta?32[]=GTX+1060&price=&orderby=

Доставката е безплатна тоест нищо не пречи да я поръчаш от там.

Обикновено пише колко бройки са налични или колко време се чака ако не са налични или пък кога ще се заредят.

Едит; Кико пак ли са ти подавали повече детайли от колкото може да обработиш? :P

То и "бронза" си е екстра и може да спести 20 лв. ако вземе него вместо златото но явно всички смятате че нещо лошо ще се случи или какво?

Човекът смени SSD-то с двойно по-голямо тоест остави го да си начеше крастата с по-луксозни компоненти.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 29 минути, Roujin Z написа:

http://www.vario.bg/komponenti-video-karta?32[]=GTX+1060&price=&orderby=

Доставката е безплатна тоест нищо не пречи да я поръчаш от там.

Обикновено пише колко бройки са налични или колко време се чака ако не са налични или пък кога ще се заредят.

Едит; Кико пак ли са ти подавали повече детайли от колкото може да обработиш? :P

То и "бронза" си е екстра и може да спести 20 лв. ако вземе него вместо златото но явно всички смятате че нещо лошо ще се случи или какво?

Човекът смени SSD-то с двойно по-голямо тоест остави го да си начеше крастата с по-луксозни компоненти.

Не,че ме боли за Кико,но когато е прав-е прави и ти май виждаш и себе си в думите му,та реагираш.Ни си видял,ни си пипнал 6700К за разлика от него.Даваш акъли за конфигурации от по 3000 лева като си чел само в хардуербг-стринка писа,че уйно каза...Че и разни 14-16годишни те копират.Даже не ти е и ясно как набарбалякваш хората.Ето и пример-"то и бронза си е екстра",нали ги плюеше бронзовите Сисоници,а ясно ли ти е,че разликата е от Земята до Луната със златните,а в пари само 15 лв по-малко е бронза.И кат ви го каже човек,почвате да съскате кат змии...

Пич и друг път съм ти го казвал и пак ще го направя. Съскане има само от твоя страна. 90% процента от постовете са ти чисти обиди и заяждане за които в реалния живот щях да съм те нашамарил отдавна.

Някой ден като пораснеш ще почнеш работа и ще трябва да работиш с други хора тогава ще разбереш какъв проблем имаш.

И той не е в измислиците ти кой какво мисли и казва нито в "пич не си се качвал на мерцедес и не можеш да даваш мнение само по-ревюта за него" а в цялото ти възпитание.

Хумор или ирония са едно но твоето е прекалено!

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 3 часа, Roujin Z написа:

Пич и друг път съм ти го казвал и пак ще го направя. Съскане има само от твоя страна. 90% процента от постовете са ти чисти обиди и заяждане за които в реалния живот щях да съм те нашамарил отдавна.

Някой ден като пораснеш ще почнеш работа и ще трябва да работиш с други хора тогава ще разбереш какъв проблем имаш.

И той не е в измислиците ти кой какво мисли и казва нито в "пич не си се качвал на мерцедес и не можеш да даваш мнение само по-ревюта за него" а в цялото ти възпитание.

Хумор или ирония са едно но твоето е прекалено!

Той много добре ти го каза,цитирам:

преди 7 часа, Кико написа:

Извинявам се за истините, които казах. Обикновено истината не се харесва от никой. 

Teзи,които си дават парите,Наруто,по твоите съвети,ако знаят колко си зле с хардуера,ще припаднат.И да те питам-майка ти даде ли ти пари да си купиш видео карта или си още само с новия си гол i3 6100?Иначе яко ги пускаш по пързалката и им редиш клокърски конфигурации за по 3000 лв,а на Кико "много му дошли детайлите и не можел да ги обработи"... Клоун!

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

Нямало значение дъното! Ми то и с кремвирши народни ще се наяде що да са Тандем!

А не, само Тандема купувам като ичазнаха Стара Планина от Кауфланд :P Наядане с народните няма, по-скоро гадене и повръщане. Дори след 5 часа си опичам два Тандема и на работа. С домашен хляб, че купешкия л.... Та така. Живо и здраво с тая Ноктуа, тоя i7 6700K  и тая GTX970...пардон, GTX1060. някои обичат да се набутват...лошото е, ако други ги набутат.

Три фази и процесора яде народни кремвирши. 6 и повече убави! То нали го няма Люси вече отдавна!:D

преди 32 минути, Qnko222222 написа:

Teзи,които си дават парите,Наруто,по твоите съвети,ако знаят колко си зле с хардуера,ще припаднат.И да те питам-майка ти даде ли ти пари да си купиш видео карта или си още само с новия си гол i3 6100?Иначе яко ги пускаш по пързалката и им редиш клокърски конфигурации за по 3000 лв,а на Кико "много му дошли детайлите и не можел да ги обработи"... Клоун!

На няколко теми ти го казах и пак ще ти го кажа. Това, че твойте родители ти сипват в гащите за актуален хардуер (нали да си тестваш за щяло и нещяло) не означава, че и нашите го правят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.