Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Php за записване на пароли от HTML page

Featured Replies

Здравейте ако темта не е за тук моля преместете я. И така някой може ли да ми направи Php за записване на пароли от HTML страница и да ги съхранява в някой файл или в база данни Благодаря предварително :) 

Не знаеш как да вземеш данните от post (или get в по-лошият случай) заявка, или не знаеш как се работи с файловата система в PHP?

Btw - Знаеш ли, че краденето на пароли се счита за престъпление в някои държави?

Редактирано от pix3l
Typo fix (преглед на промените)

• Автор

преди 11 часа, pix3l написа:

Не знаеш как да вземеш данните от post (или get в по-лошият случай) заявка, или не знаеш как се работи с файловата система в PHP?

Btw - Знаеш ли, че краденето на пароли се счита за престъпление в някои държави?

Не става дума за крадене на пароли трябва ми за правенето на един проект :) Лични цели 

Редактирано от И. Кафеджи (преглед на промените)

преди 36 минути, И. Кафеджи написа:

Не става дума за крадене на пароли трябва ми за правенето на един проект :) Лични цели 

Как ще докажеш, че е за лични цели?

Не разбирам точно какво искате :) . Въпроса е много странен. Може и да не е за крадене на пароли, но дайте информация.

преди 5 минути, Stoyannnov написа:

Как ще докажеш, че е за лични цели?

Какво има да се доказва? Човека иска ПХП скрипт. ПХП скриптовете седят на личните хостинги... Все едно всеки сайт който има регистрационна форма да трябва да доказва, че е за лични цели...

Човекът иска да вземе данните на някаква get / post заявка и да ги запише в текстов файл. Естествено, това не е толкова лесно, като да напишеш социална мрежа, като фацебука, но е постижимо! :D

преди 19 минути, darkterminal написа:

Какво има да се доказва? Човека иска ПХП скрипт. ПХП скриптовете седят на личните хостинги... Все едно всеки сайт който има регистрационна форма да трябва да доказва, че е за лични цели...

Върни се на коментар номер 3!

Е с това няма да открадне парола :)

file_put_contents ( 'personalFile' , json_encode($_POST) );

Отново тема, която е безмислена и само се пише хей така. Постващия нищо не е дал като информация. Все едно аз да постна следното. Моля да ми напишете скрип, с който да хакна Пентагона или Наса примерно.

Тук ти сам изказваш намерение да извършиш неправомерно деяние. Човека каза, че ще работи по проект за лични цели. Нищо повече!

току-що, Емил Костов написа:

Отново тема, която е безмислена и само се пише хей така. Постващия нищо не е дал като информация. Все едно аз да постна следното. Моля да ми напишете скрип, с който да хакна Пентагона или Наса примерно.

Имаш ли верно :wink12:. Шегата настрана ама ако туй момче ще става хакер то няма защо да се притеснявам за моите приложения.

преди 11 минути, hristonev написа:

Имаш ли верно :wink12:. Шегата настрана ама ако туй момче ще става хакер то няма защо да се притеснявам за моите приложения.

Не се шегувам. Информацията е малко. Постващия не показва какво е направил до момента и за какво точно става на въпрос. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не се шегувам. Информацията е малко. Постващия не показва какво е направил до момента и за какво точно става на въпрос. 

Постващия нищо не е направил, просто иска някой да му напише скрипта.

преди 11 минути, pix3l написа:

Нали се сещаш, че така скрип от въздуха и от нищото не се пише, да не говорим че не се пише без пари. Човек с такива умения си цени знанията.

Е то е ясно, че е мъгляво, ама с php може да си поиграе. Най - много да разбере собствената си парола.

преди 2 минути, pix3l написа:

Да де написахме му го :) цял ред.

Баси, сичко ли опира до пари? Имаш ли представа на колко народ съм помогнал тук? И с код и с напътствия. Имам трима които съм учил и научил и сега си изкарват парите с програмиране. И на никой не съм взел и стотинка.

Юнак, не ги слушай! Формулирай си по-добре заданието и все ще се намери някой добър човек да ти удари едно рамо...

Сетих се, че може да шпионира близките си така.... няма да обяснявам как де.

преди 2 минути, darkterminal написа:

Баси, сичко ли опира до пари?

Кой е говорил за пари?

преди 14 минути, darkterminal написа:

Баси, сичко ли опира до пари? Имаш ли представа на колко народ съм помогнал тук? И с код и с напътствия. Имам трима които съм учил и научил и сега си изкарват парите с програмиране. И на никой не съм взел и стотинка.

Юнак, не ги слушай! Формулирай си по-добре заданието и все ще се намери някой добър човек да ти удари едно рамо...

Да, всичко опира до пари. Едно е да помагаш и да напътстваш, а друго е да напишеш готов скрипт. И ако не си цениш знанията в момента, ще го разбереш след време!

преди 23 минути, Емил Костов написа:

Нали се сещаш, че така скрип от въздуха и от нищото не се пише, да не говорим че не се пише без пари. Човек с такива умения си цени знанията.

А как ще придобиеш знания, ако никой не ти ги даде?

form.php

<?php
    if (isset($_POST['password'])) {
        $file = fopen('passwords.txt', 'aw');
        fwrite($file, $_POST['password'] . PHP_EOL);
    }
?>

<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>Password Sniffer</title>
    </head>
    <body>
        <form method="post" action="form.php">
            <input type="password" name="password">
            <button type="submit">Steal My Password</button>
        </form>
    </body>
</html>

Редактирано от pix3l
English... (преглед на промените)

преди 14 минути, pix3l написа:

А как ще придобиеш знания, ако никой не ти ги даде?

form.php

<?php
    if (isset($_POST['password'])) {
        $file = fopen('passwords.txt', 'aw');
        fwrite($file, $_POST['password'] . PHP_EOL);
    }
?>

<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <title>Password Sniffer</title>
    </head>
    <body>
        <form method="post" action="form.php">
            <input type="password" name="password">
            <button type="submit">Stole My Password</button>
        </form>
    </body>
</html>

Успех с обясненията!!!!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Успех с обясненията!!!!

Мисля, че човек, който може да помисли логически, ще намери обяснението, дори да не е програмист.

преди 25 минути, pix3l написа:

Мисля, че човек, който може да помисли логически, ще намери обяснението, дори да не е програмист.

Ти така си мислиш!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.