Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

30 г. ФРГ налива над 1.9 трлн евро в Източна Германия,

или обратното  ИГ налива 2 трл евро в фгр

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

пп

Спрямо темата ще ти дам още един жокер .

- РФ , наследник на СССР имаше огромния шанс, благодарение на ресурсите си , оценявани на около 75 трлн , да бъде нормална цивилизована държава.

Уви ... обиновенния руснак е като обикновенния българин, който няма огромните ресурси на най богатата на ресурси в света, държава. С почти еднакви доходи и стандарт. Даже са им по ниски на руснаците  ... 150 евро мин. заплата.За  сметка на това , приятелите на путлеристкия режим са милиардери, или  по конкретно казано - над 100-на са.

А народа беднее.

преди 2 минути, Yvan Sergeеv написа:

или обратното  ИГ налива 2 трл евро в фгр

Ми наздраве тогава. :)

Какво друго мога да кажа на подобна простотия за "наливане" ??  ?  :laughing5:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

пп

Спрямо темата ще ти дам още един жокер .

- РФ , наследник на СССР имаше огромния шанс, благодарение на ресурсите си , оценявани на около 75 трлн , да бъде нормална цивилизована държава.

Уви ... обиновенния руснак е като обикновенния българин. С почти еднакви доходи и стандарт. За  сметка на това , приятелите на путлеристкия режим са милиардери, или  по конкретно казано - над 100-на са.

А народа беднее.

като направи световно по  футбол българия и да раздаде   златни медали ела се обади пак .

преди 1 минута, Yvan Sergeеv написа:

като направи световно по  футбол българия и да раздаде   златни медали ела се обади пак .

Когато най богатата на ресурси държава - РФ стигне малка фалирала България по минимална заплата, ела ми се обади пак :)

Сега Миро да напише цените на стоките в Русия...   Навремето мечтаехме за месечна заплата от 100 USD.

преди 13 часа, miro20 написа:

Що ми се струва че само да мернете нещо негативно за рашисткия путински режим  и скачате всички на амбразурата ?? :)

Хапчетата , хапчетата !!!

преди 1 минута, nikssi написа:

Хапчетата , хапчетата !!!

Че пий си ги де :)

преди 4 минути, attj написа:

Сега Миро да напише цените на стоките в Русия...   Навремето мечтаехме за месечна заплата от 100 USD.

:laughing5:

Ехооо троловете... излагате се... "летели два крокодила, единия  зелен другия наляво" ....  Вземете научете български преди да пишете нонсенси

преди 15 минути, miro20 написа:

Когато най богатата на ресурси държава - РФ стигне малка фалирала България по минимална заплата, ела ми се обади пак

минималната заплата е необосновано висока в българия

просто разходите станаха високи

което след себе си води инфлация 

и се демотивират с хората с по- високи   доходи да работят 

за какво да бачка някой да се мъчи за 600 лв

като може да седне някъде и уж да пази нещо или портиер пак за толкова 

преди 5 минути, miro20 написа:

Че пий си ги де :)

:laughing5:

Ехооо троловете... излагате се... "летели два крокодила, единия  зелен другия наляво" ....  Вземете научете български преди да пишете нонсенси

Българският език само ти все го грешиш - така и не уточни глобално  защо си маниакално заблуден русофоб???

преди 1 минута, nikssi написа:

Просто те подсещам. Рашисти , пропаганда - по цял ден само това правите. Дращите във форума. 

Ми те са най активни. Включително и в България. пРезидент ни избраха.. не друг, а те :)

Аз прагматично гледам на нещата, и просто отбелязвам. Странно е обаче когато такива като теб имат неистова нетърпимост към всичко анти-путинистко.

Ще ти напомня че з съм русофил, но не и путинист. такива като теб, доказано за толкова време тук, не правят разлика между тези неща.

А това е все едно да не правиш разлика между германец и нацист. Е аз не съм нацист, и не приемам равенство между германец и нацист, особенно в съвременния свят.

:)

Малко встрани от темата, но ето един твой любим философ :

преди 1 минута, attj написа:

Българският език само ти все го грешиш - така и не уточни глобално  защо си маниакално заблуден русофоб???

Аз съм русофил. А ти си путинистка, заедно с колегите си от фабриката за тролове. Както казах вече - радвам се че имаме тук във форума такова специално внимание. Но нивото ви е много прозрачно и ... ниско .

миро 20 уж беше антикомунис

пък сега говори  за минимални заплащания

минималната е на път да стигне средна работна заплата

нали мирчо всеки  по равно :D 

преди 1 минута, miro20 написа:

Ми те са най активни. Включително и в България. пРезидент ни избраха.. не друг, а те :)

ние и на сащ избрахме 

а пък вчера ли беше  славчо трифонов как се изложи разправя били хакнали гласуването във фейсбук 

не знае къде се намира 

пп

Между другото ,  АТЖ  ако не съм ти казвал , да ти кажа - в Русия имах по висок успех от руснаците по руски език и литература .

Но преди всичко съм българин. И това че руснаците говорят на свой диалект, който и аз се научих да различавам  кой от кой край е .. .не ги прави по малко руснаци  затова че са двойкаджии.

Така и това че може би правя грешки на български , не ме прави по малко българин. Напротив. Това ме прави уникален, и разпознаваем.

По същия начин ти се дънш и си личи от километри е не си българка, че си жена, че копираш клишета,  и т.н. целия ти репртуар. :) А това че различавампрекрасно руснаите , стила им, дори родния им край , още повече те излага. 

Колкото повече се мъчиш да опонираш в тази насока, все повече се излагаш .

преди 5 минути, miro20 написа:

Аз съм русофил. А ти си путинистка, заедно с колегите си от фабриката за тролове. Както казах вече - радвам се че имаме тук във форума такова специално внимание. Но нивото ви е много прозрачно и ... ниско .

За много години не съм виждал по-злобен русофоб като теб!  Ти си шматка - никой за нищо не можеш да убедиш.   Подобни русофили да ходят да се лекуват в психодиспансерите....

преди 5 минути, Yvan Sergeеv написа:

а пък вчера ли беше  славчо трифонов как се изложи разправя били хакнали гласуването във фейсбук 

не знае къде се намира  

Не точно..Хакерските атаки срещу институции в САЩ са ФАКТ. Това са различни неща, които в предаването наивно ги "обединиха" .

Във фейсбук се вихриха публични профили на скрити тролове, които накланяха мнението на американците. Да, в количествено измерение са малко, но в качествено - много .

Все пак изборите бяха на "кантар" . Хилъри дори спечели в абсолютна стойност ПОВЕЧЕ гласове от ТРъмп! това е ФАКТ. Но по щатове, загуби .

затова всеки коментар, всяка насока и в медии и във интернет имаха значение. Когато претегляш 100 тона желязо на везна, и един грам към една от везните има значение !

Хакерските атаки бяха  на другия "фронт" - когато хакнаха имейлите на Хилъри и др.

Това също оказа влияние.

преди 1 минута, attj написа:

Ти си шматка

Кой бъларин говори така бре ... :laughing5:

По си зле от гугъл преводач :) :)

Пак се издъни :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Не точно..Хакерските атаки срещу институции в САЩ са ФАКТ. Това са различни неща, които в предаването наивно ги "обединиха" .

Във фейсбук се вихриха публични профили на скрити тролове, които накланяха мнението на американците. Да, в количествено измерение са малко, но в качествено - много .

Все пак изборите бяха на "кантар" . Хилъри дори спечели в абсолютна стойност ПОВЕЧЕ гласове от ТРъмп! това е ФАКТ. Но по щатове, загуби .

затова всеки коментар, всяка насока и в медии и във интернет имаха значение. Когато претегляш 100 тона желязо на везна, и един грам към една от везните има значение !

Хакерските атаки бяха  на другия "фронт" - когато хакнаха имейлите на Хилъри и др.

Това също оказа влияние.

Кой бъларин говори така бре ... :laughing5:

По си зле от гугъл преводач :) :)

Пак се издъни :)

Че   ти   бъларин ли си?

преди 7 минути, attj написа:

Че   ти   бъларин ли си?

Абсолютно. Преди всичко друго, включително това че съм русофил .

За теб обаче  е очевидно какво си  , и го описах подробно защо се дъниш :)

преди 23 часа, miro20 написа:

за Германия да. А за нас ? :) Ми дай да усредним цялостния транзит из Европа  , не само за Германия.

Хайде помисли ако можеш , и пак заповядай да кажеш кое е по изгодно :hush:

Е как? Ще диверсифицираме от Турция, много ясно. :D

преди 51 минути, Тoни написа:

Е как? Ще диверсифицираме от Турция, много ясно. :D

Какво ти е мнението  ? кое е по изгодно ?

В съседна тема също  попитах ... Странно е Путлер да не се съгласи за ЮП по правилата на Брюксел за отхвърляне на техния монопол, за равонправни пазарни условия, но сега същия този Путлер да е съгласен да вкара газ в Европа през Турция, на същите пазарни, равноправни  условия , които бяха поставени от Брюксел за ЮП. Е па що не вката газ през БГ ???

Не ти ли се струва малко странно ??? В стил .. да ни покаже кой командва ? Но пак неуспешно :)

Не на последно място .. да си чул нещо за параметрите на ТП ? Кой на какви цени , колко и какво вкрава, транзитира ??? 

Не за друго .. да сравняваме

Mного ясно, че е по-изгодно да купуваме руски газ от Турция. Това го знае всяко хлапе. 

току-що, Тoни написа:

Mного ясно, че е по-изгодно да купуваме руски газ от Турция. Това го знае всяко хлапе. 

Е аз не съм "хлапе"

Обичам ЦИТАТИ и ФАКТИ . Докажи че през Турция е по изгодно

Имаме капацитет за около 7 млрд кубометра вътрешна мрежа, а ползваме около 3 млрд. И транзитираме около 17 мрд.

Според теб имаме ли нужда от супер мупер нови газопроводни мощности  за нас  индивидуално, та ме питаш ОТКЪДЕ ще вземаме НИЕ  ?

Нямаме. Изобщо не ни трябват тия огромни проекти. Освен това можем вместо газ да караме на дърва. 

Имаме капацитет. :D

преди 5 минути, Тoни написа:

Нямаме

Благодаря за  отговора :)

Що ме питаш  пак не разбрах, ама айде...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.