Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

А кух галфон какво означава?   Бандера такъв ли е?   Крили са го 5 години в немски концлагер и сега с този украински национален герой дразнят здраво руснаци, поляци, унгарци и евреи.  Само наш Миро не се дразни - защото си е шматка... 

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Да, никой не е виновен какъв е. Ти също не си виновен, Николов тоже :)

С тази разлика че аз не квалифицирам кой какъв е, защото въобще не ме интересува. /Най много иронично да копирам като по горе неговите комплексарски изцепки към  мен/

А на вас, комплексирнаите ми фенове, горките, само аз съм ви в устата :)

Аз мислих, че говориш за себе си. Не знам какъв ти е проблема. 

Цитат

С тази разлика че аз не квалифицирам кой какъв е

Цитат

А на вас, комплексирнаите ми фенове

В един пост. Това е шизофрения. 

преди 2 часа, Тoни написа:

В един пост. Това е шизофрения. 

Не приятелю. Това е просто отговор на ваши тролски заяжданици / поредни/

Да поясня отново - никога не квалифицирам хората за това че са дали мнение , каквото и да е то.  Епитетите ми / ако въобще има такива/ са на база единствено казаното по темата.

Вашето, за което и казвам "комплексирани" е чиста проба беззъби опити за заяжданици и комплексарщина.

Доказвано и показвано МНОГОКРАТНО. Нито е за пръв път, нито за последен очевидно.

Замислете се дали не ви е необходима наистина специализирана помощ, която аз , уви, не мога да ви дам :)

Ти например, имаш ли отговор на едни толкова простички въпроси ?

преди 3 часа, Тoни написа:

Не знам какъв ти е проблема. 

И аз не знам какъв ти е проблема. Когато отговориш на горния въпрос в съответната тема, може и да разберем :)

Шматката Миро  се пробва да ни поучава и се взима за централен главен герой  и дори ни счита за свои фенове...   Нямам думи при подобен бунаклък...

преди 11 минути, attj написа:

Шматката Миро  се пробва да ни поучава и се взима за централен главен герой  и дори ни счита за свои фенове...   Нямам думи при подобен бунаклък...

Дори е влязъл в полезрението на полковник Чепига а при ония няма лабаво. Като нищо може да разгледа и забележителностите на Русе в някой дъждовен следобед.

Чепига си има други проблеми. Подозирам че за дълго няма да чуем ни вопъл ни стон :)

Това че бяха снимани и разобличени публично за воаяжа им в Англия, все още с легендировъчните им имена, бяха наказани да се представят публично  като гейове при колежката си Симонян.

Сега с истинските имена и длъжности... просто .. вече няма да чуем за тях.

Холандия оповести имената на руснаците, обвинени в опит за разбиване на сървърите на ОЗХО и за разследването на сваления малайзийския боинг

https://www.rbc.ru/photoreport/04/10/2018/5bb604579a7947825dac01cb?utm_source=tw_rbc

преди 38 минути, miro20 написа:

Холандия оповести имената на руснаците, обвинени в опит за разбиване на сървърите на ОЗХО и за разследването на сваления малайзийския боинг

https://www.rbc.ru/photoreport/04/10/2018/5bb604579a7947825dac01cb?utm_source=tw_rbc

Извършили ли са престъпление? Ако да, защо не са им повдигнати обвинения и не са арестувани? Мисля, че е ясно защо. Highly likely :).

Миро си папагали винаги без никакви доказателства и когато го лъжат въобще не се усеща - искам да го поздравя за всичките му глупости с една прекрасна руска песен   

преди 1 час, darco написа:

Извършили ли са престъпление? Ако да, защо не са им повдигнати обвинения и не са арестувани? Мисля, че е ясно защо. Highly likely :).

Защото са с дипломатически паспорти. А дипломати , особенно с връзки с ГРУ /описано в статията/  се изгонват.

• 2 седмици по-късно...

Оха как се борим със злите капиталисти империалисти .. че и нацистки хунти също

5.5 тона контрасанкционна поредна продукция от месо , колбаси, сирена , унищожени безмислостно !

http://www.fsvps.ru/fsvps/news/28324.html

Цитат

В перечне выявленной продукции: сыры в ассортименте (72 наименования)  производства Англии, Дании, Германии, Италии, Испании, Франции и Нидерландов  общим весом более 3,9 тонны; мясная продукция – колбасные изделия в ассортименте (30 сортов) производства Испании и Италии общим весом около 1,5 тонны; охлажденное мясо (говядина) производства США весом 12 кг.

Само така ! Но пасаран  товаришчи ! 

Сериозно казано ... поредно малоумие.

И то напълно безсмислено, ненужно малоумие.

Ей тъй.. Напук.

• 1 месец по-късно...
на 12.10.2018 г. в 20:44, miro20 написа:

Ей тъй.. Напук.

На зла круша - зъл прът! Естествено, че показно ще бъде унищожено! Така се прави и така ТРЯБВА да се прави! И най-доброто от ефекта е, че е напук. Нека да видят, джендърските блядове, че Русия може и без техните продукти!

Не. Санкциите са именно злия прът на злата круша . КАк по цивилизован начин да реагира светът на една военна рашистка офанзива ??

А контрасанкциите са като реакция на наказан пубер в ъгъла  срещу наказанието си.  Парадокса е че наказва СЕБЕ СИ с тези контра-санкции.

Ето ти и нещо прясно прясно

Според оценка на блумбърг, санкциите имат ефект и още как. От евентуален ръст от 10 % за последните години, той е едва 4 % . т.е. цели 6% назад.

това изчислено в пари е много.

А  от контрасанкциите пак повтрям, срадат отново самите руснаци. И точно това е млаоумието. Имаш 20 млн официално бедни , и мачкаш демонстратативно хранителна продукция, само защото си забранил да се внася заради това че си  вкарал войски в чужда държава, че заради теб загиват десетки хиляди, и заради това че си нарушил световните закони и морал.

Мога да припомня фейковете как Полша страдала от това че загубила пазара  на ябълки в РФ заради контрасанкциите , а се оказа че всъщност, те даже спечелиха повече нови пазари .

А младите руснаци  за радост, не са с толкова промити мозъци , което е добре.

Флашмоб "Путин е крадец" :)

пп

Нови висоти в  руските контрабандисти :)

240 млн не наркотици .. а круши... руските  контрабандисти  купували сертификати от африкански и др страни и внасяли ... круши :laughing5:

https://www.dw.com/ru/сми-сообщили-о-контрабанде-из-ес-в-россию-груш-на-240-млн-евро/a-46341592?fbclid=IwAR2U5c5aLcrVxuzVgLBu0d9bBQXwPdpo1t10dmC5tU7Q0YteMoewB9RzkU8

Цитат

в РФ были ввезены контрабандные груши на сумму в 240 млн евро.

По информации издания, российские импортеры завозят овощи и фрукты из Бельгии и Нидерландов через Беларусь и Литву. Так, к грушам прилагаются сертификаты, согласно которым фрукты были выращены вне пределов Евросоюза. Эти документы приобретают у коррумпированных представителей органов здравоохранения в африканских странах, утверждает De Volkskrant.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Миро, кога най-после ще отчетеш, че спор има за рускоезични земи - с преобладаващо болшинство на руснаци там!?   Ходи да папагалиш в западна Украйна, защото само там някои ...  може и да ти повярват...

какви спорове за рускоезични земи те гонят не знам . НЯкъде да говоря за това ???? :laughing5:

И сега се върнете назад из темите,  за да видим мнението на "експертите", как това няма да стане. Посмейте им се от сърце, докато диверсифицираме с руски газ от турция. Естествено с надценка. 

О да, голям смях ще стане с невежите по темата :) Аз нещо освен помпозни речи за завършването на морската част на ТП , и бъдещи обещания за търгоски стокооборот от 100 млрд ,не видях. Дай да видим на какви параметри, с какви договори с какви пари, дялове, цени и т.н.  за да сравним коректно с  рашисткия вариант на ЮП който искаха да ни наложат.

Наистина е хубаво да се разгледат по назад кой какво е  казвал и какво е защитавал. Има си и тема за това .

Съмнявам се обаче, дали лумпените, защитаващи антибългарски монооплни интереси, ще си наведат главата за пореден път  унизени.

Съмнява ме. Просто както винаги ще продължават да спорят как "дружбатани със този изнудвачески монопол е така жизнено необходима както въздуха и слънцето за всяко живо същество" :)

преди 16 часа, Тoни написа:

И сега се върнете назад из темите,  за да видим мнението на "експертите", как това няма да стане. Посмейте им се от сърце, докато диверсифицираме с руски газ от турция. Естествено с надценка. 

Тук на мястото на Ердоган сега можеше да е Бойко и България, но той предпочете да излиже задника на САЩ (пред българските интереси) и да направи големи метани пред оня изрод Маккейн.

на 17.11.2018 г. в 6:51, miro20 написа:

заразени са с птичи грип 

иначе честито 

на турчетата 

https://www.vbox7.com/play:910ca76e7d&start=29

преди 23 часа, Agentpat™ написа:

Тук на мястото на Ердоган сега можеше да е Бойко и България, но

...но Путлер не се съгласи на спрведливи , равноправни и прозрачни условия за ЮП , както и Брюксел искаше ,  и спря проекта.

преди 3 минути, miro20 написа:

...но Путлер не се съгласи на спрведливи , равноправни и прозрачни условия за ЮП , както и Брюксел искаше ,  и спря проекта.

България трябваше да спре проекта, заради брюкселските изедници и техните господари - САЩ. Путин не го е спирал.

преди 7 минути, Agentpat™ написа:

България трябваше да спре проекта, заради брюкселските изедници и техните господари - САЩ. Путин не го е спирал.

Точно обратното. Путлер си искаше тотален моноол, а благодарение на Брюксел , който ни защити националните интереси - каза - стройте, но с равни права и без единствен монопол на Газпром върху тръбата.

То това най много дразнеше руснаците. Че досегашния транзит по старата мрежа която върви през България и в момента, собственик е България, а не Газпром.

Путлер не се съгласи, и спря проекта. Той го спря. Официално в прав текст и с видео. /там споменава за пореден път и лъжите за тези 400 млн дивидент /

споменавано е много пъти и отдавна

преди 4 минути, miro20 написа:

Точно обратното. Путлер си искаше тотален моноол, а благодарение на Брюксел , който ни защити националните интереси - каза - стройте, но с равни права и без единствен монопол на Газпром върху тръбата.

То това най много дразнеше руснаците. Че досегашния транзит по старата мрежа която върви през България и в момента, собственик е България, а не Газпром.

Путлер не се съгласи, и спря проекта. Той го спря. Официално в прав текст и с видео. /там споменава за пореден път и лъжите за тези 400 млн дивидент /

Чудесно! За пореден път се вижда кой е прав и кой - не! И това не си ти, за твое съжаление. :biggrin: Може би искаш Путин да ни даде газта и за без пари, а?:lol6: Мирчаа, Мирчаа...вкара си поредния автогол с това видео. :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.