Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

Тъй - и сега благодарение на Брюксел, турците намазват, ние го духаме, а Мирчо се радва, че е станал интелигентен, колкото брюкселска зелка.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

Не . За пореден път ви наврях дето слънце не грее с вашата фейк-пропаганда :) Дето обикновенно е на точно 180'  от истината. Просто за пореден път и както винаги.

преди 35 минути, sound написа:

турците намазват

Аз все още не знам на какви цени , на какви договори са се разбрали. Такива фейкомети като вас също хал хабер си нямат, но вече знаят "кой е намазал и кой го духа" .:laughing5:

преди 3 минути, miro20 написа:

За пореден път ви наврях дето слънце не грее с вашата фейк-пропаганда

Наврял си ти...наврял си се в з*дника си и си мислиш, че като си на тъмно, че и ние сме.:laughing4:

Трайчо Трайков категоричен: Няма да има “Турски поток”  

Русия блъфира, за да спаси репутацията си

“Турски поток” няма да има. Той няма икономически смисъл. Русия е в много тежко и финансово, и икономическо състояние. Тази идея е само за извинение, за спасяване на репутацията на Русия. Това каза в ефира на Би Ти Ви бившият енергиен министър Трайчо Трайков.

Велика мисъл от 2015 г. 

преди 1 час, miro20 написа:

...ви наврях...

Ей го на - има и по- зле от Бойко наистина. Да си на негово място съвсем ще ни навреш - без газ, без бенз, без нищо само, защото идва от руснаците. Накрая ще ни ствариш танкерите на янките и да плащаме бензинец по пет лева - пет, като пет, ама нали не е руски, а. (;  

преди 1 час, Тoни написа:

Трайчо Трайков категоричен: Няма да има “Турски поток”  

Русия блъфира, за да спаси репутацията си

“Турски поток” няма да има. Той няма икономически смисъл. Русия е в много тежко и финансово, и икономическо състояние. Тази идея е само за извинение, за спасяване на репутацията на Русия. Това каза в ефира на Би Ти Ви бившият енергиен министър Трайчо Трайков.

Велика мисъл от 2015 г. 

Човек, недей да публикуваш такива неща, че бай Мирчо умственият капацитет ще вдигне кръвното и ще се поболее от яд и злоба.

преди 14 часа, Тoни написа:

:laughing5::cheers: 2 млрд от ЮП сме щели даимаме :) :)

Благодаря за това видео . Путлер не само е велик лъжец, но и сам се опровергава. После говореше за 400 млн

https://www.dnes.bg/rusia/2018/10/04/putin-bylgariia-syjaliava-ne-zashtiti-nacionalnite-si-interesi.389575

И то 400 лн евро сам опри 100% запълненост на тръбата от 64 млрд кубометра. . Което едва ли някога ще стане, след като реалните количества за които се говори и сега, при ТП е около 10-15 млрд кубометра

хехе... "Мейк май дей" 2 млрд ! !!! :laughing5: Велико !

Това че и ББ и Трайчо са се увлекли по тази рашистка лъжа, го отдавам на "политическата невинност" в тези огдини, където вЕрвахме на всичко казано от "големия братушка" .

преди 15 часа, Тoни написа:

Ами то до сега никой никакви икономически параметри не е цитирал или публикувал.Икономическия смисъл за един евтин, пряк, изгоден транзит е през Украйна. Това е най прекия икономически изгоден път.

Това и сляп да си се вижда от космоса.

Едно е сигурно - че РФ прави всичко възможно, харчи наистина милиарди, само и само да заобиколи Украйна от север и юг.

И това е геополитика за мачкане и изнудване, а защо не и по големи териториални претенции .Парите са на заден план, всичко това е единствено и само политика.

Затова Трайчо е абсолютно прав за иконоическия аспект. Абсолютно прав.

преди 15 часа, sound написа:

Ей го на - има и по- зле от Бойко наистина. Да си на негово място съвсем ще ни навреш - без газ, без бенз, без нищо само, защото идва от руснаците. Накрая ще ни ствариш танкерите на янките и да плащаме бензинец по пет лева - пет, като пет, ама нали не е руски, а. (;  

Какво "е по зле" ?   Не аз, вие се навряхте сами където слънце не огрява :)  Когато нямате аргументи, поне имайте малко чест, а не беззъбо да плямпате простотии.

упс ... моя грешка .. в бързината дето  се задавих от смях като чух Путлер да казва 2 млрд приходи от ЮП , не чух веднага, но като си го пуснах за 10-ти път , всъщност казва 2.5 млрд ! :laughing5::laughing5:

И нещо  интересно по темата... - Починал е главата на рукото военно разузнаване

https://www.bbc.com/russian/news-46267399

Странни неща стават... предишния и той се спомина някак си неочаквано, и този в една малка възраст на 62 г.

Не ми се спекулира че при руските служби провала означава смърт, но все пак доста сериозен удар получи ГРУ след разкритията по делото Скрипал, хакерски атаки в САЩ,  готвен и планиран преврат в Черна Гора,  изгонени шпиони и дипломати и т.н. и т.н.

преди 44 минути, miro20 написа:

...Странни неща стават... предишния и той се спомина някак си неочаквано, и този в една малка възраст на 62 г.

Не ми се спекулира.....

Ами спекулираш бре ! Даже до съзнанието ти не достига .

На подобна възраст съм . Повече от 1/3 от съучениците ми са починали по разни причини , но не изтъкваните от теб . Все неочаквано !....Лека им пръст....При това следва да се има предвид условията в които работят........напрежение , стрес , претоварване , отсъствие на почивка....

Нужни са доказателства за всяко твърдение .  При теб отсъстват по правило ."Хайли лайкли" е за слабоумни....разчитани като 80% дебили ......

После следват разсъждения , умозаключения........но това за теб е непозната област (проявявам снизходително разбиране).

Сериозно си болен ! Имаш нужда от психиатрично лечение ....но няма начин как лично да го проумеееш.....

Вслушвай се в обикновените хора ! Нямат причина да те лъжат.....

Потресаваща русофобия - до пълно оглупяване !

преди 8 часа, miro20 написа:

Икономическия смисъл за един евтин, пряк, изгоден транзит е през Украйна. Това е най прекия икономически изгоден път.

Това и сляп да си се вижда от космоса.

За пряк път за Западна Европа да, но за евтин, не мисля.Както ти показах в другата тема Украйна получава за транзит между 2 и 3 милиарда долара на година.А със северен поток газта стига направо в Германия без да се плаща за транзит!

Та я пак си помисли кое е по-изгодно.:hush:

преди 11 часа, by_chechi написа:

На подобна възраст съм . Повече от 1/3 от съучениците ми са починали по разни причини , но не изтъкваните от теб . Все неочаквано !....Лека им пръст....При това следва да се има предвид условията в които работят........напрежение , стрес , претоварване , отсъствие на почивка....

Жив и здрав да си ... Проблема е малко по друг... как в останалите руски  министерства, управляващи  и т.н.. няма толкова ярки и последователни случаи на съмнително починали ??

преди 11 часа, by_chechi написа:

Сериозно си болен ! Имаш нужда от психиатрично лечение ....но няма начин как лично да го проумеееш.....

аз ли аз ли ... само защото изразих личното си неангажиращо и необиждащо никой съфорумец , мнение п темата и актуални събития ?? ?  Ех ако можеш да се погледнеш отстрани .... :)

преди 4 часа, M.Николов написа:

За пряк път за Западна Европа да, но за евтин, не мисля.Както ти показах в другата тема Украйна получава за транзит между 2 и 3 милиарда долара на година.А със северен поток газта стига направо в Германия без да се плаща за транзит! 

Та я пак си помисли кое е по-изгодно.:hush:

За Германия да. А за нас ? :) Ми дай да усредним цялостния транзит из Европа  , не само за Германия.

Хайде помисли ако можеш , и пак заповядай да кажеш кое е по изгодно :hush:

Веднага ти казвам, за нас би трябвало да ни е по-изгодно през Турция, все пак ще се плаща за транзит само през една страна, а не през 3 както е сега.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Веднага ти казвам, за нас би трябвало да ни е по-изгодно през Турция, все пак ще се плаща за транзит само през една страна, а не през 3 както е сега.

А ако само през Северен Поток до нас ?  Смятай де... Това ти акцентирам.

Смятай усреднено . През Турция - до нас - да. Северен поток до Германия - Да.

Но усредни де. Ако само през  Турция до Гемания ?

Просто за пореден път спекулираш . Аз пак акзвам какво се вижда и от космоса.

Но проблема е друг. Спора въобще не е в това, а че путлеристкия режим има някакви много странни геополитически планове , за които не жалее милиарди, променя потоци и т.н... в които планове странно защо братска Украйна  трябва да бъде тотално изолирана на всяка цена.

преди 6 минути, M.Николов написа:

А, не искаш ли първо да иде до северния полюс да направи една обиколка и тогава да дойде при нас?:angry:

А !

Правило си ме разбрал вече. Точно това имам впредвид. Няма как по друг начин да разбереш че приказваш глупости :)

Колко си измислен!

Кой и кога е твърдял, че България ще получава газ чрез Северен поток?

Ти си измисляш нещо, започваш сам да си го обсъждаш, а накрая и твърдиш, че си го доказвал.:angry:

преди 10 минути, M.Николов написа:

Колко си измислен!

Кой и кога е твърдял, че България ще получава газ чрез Северен поток?

Ти си измисляш нещо, започваш сам да си го обсъждаш, а накрая и твърдиш, че си го доказвал.:angry:

Не приятелю . Аз говорех кое е най изгодно не за конкретна държава, а за цяла Европа.

Ти тръгна с аргумента че за Германия северен Поток е най изгоден и без такси . И аз просто те по молих да "сметнеш" а за цяла Европа кое е най изгодно ?

Дадохме и пример с Турция . Е и ? ПАк погледни това което се вижда  "от космоса" кое е най изгодно за Европа. Винаги някоя държава ще е най близко, друга най надалече.

Видя ли как сам  се самозатапи с израза който и аз би трябвало още от началото да ти кажа - а не искаш ли през северния полюс да мине  преди да дойде до България ??? :laughing5:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Аз говорех кое е най изгодно не за конкретна държава, а за цяла Европа.

Що ми се струва,че като стане дума за Украйна и веднага се хвърляш на амбразурата? 

Що ми се струва че само да мернете нещо негативно за рашисткия путински режим  и скачате всички на амбразурата ?? :)

Проблема не е в това, а че нямате какво да опонирате на някои ОЧЕИЗВАДНИ факти на които обръщам внимание.

30  години преход, 30 години фалшива  демокрация, 30 години фалшив черен петък, 30 години миро 

преди 21 минути, miro20 написа:

Проблема не е в това, а че нямате какво да опонирате на някои ОЧЕИЗВАДНИ факти на които обръщам внимание.

Какво да опонираме ти си латерна, ти не опонираш, ти сам със себе си спориш и си доказваш.:down:

преди 10 часа, M.Николов написа:

Какво да опонираме ти си латерна, ти не опонираш, ти сам със себе си спориш и си доказваш.:down:

Абе Тролчо латернов, я си виж току по горе какви ги плещиш - първо за Северенпоток че е за без такса за Германия, после се прехвърли на Турция .

Прочети ХУБАВО преди да се мяташ в празни посоки,  аз какво ти опонирам и призовавам да направиш - къде е най прекия , усреднен, що годе равнопоставен път на газта за Европа.

Понеже това ти е супер сложно, едва ли ще стигнеш до следващо ниво интелект - да се запиташ защо се харчат толкова милиарди , само и само да се заобиколи на всяка цена Украйна.

преди 1 час, Yvan Sergeеv написа:

30 години фалшиви европейски заплати 

Къде ? Спрямо темата... в РФ ли  ? :laughing5:

Ако говориш за БГ .. кой очакваш да ти ги даде ? С какво Европ а ти е виновна че си от фалиралия лагер ? или длъжна ?

Ще взема жокера който  лансираш - 30 г .

30 г. ФРГ налива над 1.9 трлн евро в Източна Германия, и още не може да изравни социалното , икономическо и т.н. ниво на цоциалистическата си "част".

Какво очакваш от нас или други , който няма кой да им налива 1.9 трлн евро  ?

Въобще .. осъзнаваш ли мащабите на тзи цифри и колко са различни световете в които живеем спрямо цивилизования свят ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.