Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте, филма за който искам да ви попитам съм го гледал преди 3-4 години с брат ми е се оказва че никой не му помни името. Тогава филма беше нов(ичък) и едниственото което помня е как  някакъв човек взимаше LSD и мисълта му се ускоряваше доста над нормалното.

Да не е това: Limitless
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте, филма за който искам да ви попитам съм го гледал преди 3-4 години с брат ми е се оказва че никой не му помни името. Тогава филма беше нов(ичък) и едниственото което помня е как  някакъв човек взимаше LSD и мисълта му се ускоряваше доста над нормалното. 

Този ли е ? http://www.imdb.com/title/tt1219289/

Търся един филм. В него се разказавше за някаква психично болна. Тя беше пристрастена към секс. Психолога й я заведе в една вила в гората за да я контролира. И се опитваше. После тя му се нахвърли отгоре и спа с него. Накрая май го уби. Спомням си, че му удари оня работа с нещо. 

Също си спомням и, че обложката на филма беше едно дърво от което излизат ръце и двата главни герои лежат голи.

http://www.imdb.com/title/tt0870984/?ref_=nv_sr_1

Здравейте, търся един филм но не му знам името, мога да опиша горе доло за какво се разказва:Разказва се за едно момиче което отива в колеж и става съквартирантка със друго момиче, всичко е на ред тя си хваща гадже ученето и върви до като в един момент се разбира че съквартирантката и има чувства към нея и почва да я ревнува от всичко което тя харесва и прави всичко възможно за да отблъсне всички от нея, в края на филма помня че убиваше и някаква нейна приятелка която беше някаква танциорка, а и забравих да добавя във някаква ваканция съквартирантката заведе момичето във къщата при родителите и и там се разбра че тя страда от шизофрения и  е спряла да си пие хапчетата, ако можете да ми помогнете и да ми кажете името на филма ще съм много благодарен!

Здравейте, търся един филм но не му знам името, мога да опиша горе доло за какво се разказва:Разказва се за едно момиче което отива в колеж и става съквартирантка със друго момиче, всичко е на ред тя си хваща гадже ученето и върви до като в един момент се разбира че съквартирантката и има чувства към нея и почва да я ревнува от всичко което тя харесва и прави всичко възможно за да отблъсне всички от нея, в края на филма помня че убиваше и някаква нейна приятелка която беше някаква танциорка, а и забравих да добавя във някаква ваканция съквартирантката заведе момичето във къщата при родителите и и там се разбра че тя страда от шизофрения и  е спряла да си пие хапчетата, ако можете да ми помогнете и да ми кажете името на филма ще съм много благодарен!

Това е, което търсиш: http://www.imdb.com/title/tt1265990/

Здравейте, от много време търся един филм но не мога да го намеря, разказва се за едно момиче което отива в колеж, и се пада във стая със едно дружелюбно момиче.Всичко е наред, момичето си хваща гадже намира си нови приятели но съквартирантката и започва да я харесва и да я иска като нещо повече от приятелка, и прави всичко по силите си да отблъсне всички които общуват с нея, помня че и през пролетната ваканция съквартирантката на момичето я заведе във къщата и да я запознае с родителите си и там тя разбра че съквартирантката и страда от шизофрения, дори в края на филма тя уби една приятелка на момичето извън колежа.

Здравейте, от много време търся един филм но не мога да го намеря, разказва се за едно момиче което отива в колеж, и се пада във стая със едно дружелюбно момиче.Всичко е наред, момичето си хваща гадже намира си нови приятели но съквартирантката и започва да я харесва и да я иска като нещо повече от приятелка, и прави всичко по силите си да отблъсне всички които общуват с нея, помня че и през пролетната ваканция съквартирантката на момичето я заведе във къщата и да я запознае с родителите си и там тя разбра че съквартирантката и страда от шизофрения, дори в края на филма тя уби една приятелка на момичето извън колежа.

А какво не ви хареса във важната тема в раздела?

Търся един филм някъде от средата на 9-те, може и да е към края им...Става дума за някакъв човек с приятелката си, може и да беше богаташ, които отиват в Аляска или друг закътан край на Америка и заснежен. При пътуване със самолета, само той, без жената, то самолета попада на ято гъски или други птици (със сигурност попада на ято някакви птици) и катастрофират... Човка, дето уж е богаташ (по спомени) прави всичко възможно да оцелее, компас от кламер, също така се справя с мечка, като прави едни заострени клонове, като шипове....Всичко се развива като действие на американска територия. Филма НЕ Е Cast Away, който също харесвам и съм гледал няколко пъти!Помня, че мъжа имаше за подарък едно "швейцарско" ножче, нещо такова универсално. И също така четеше книги за оцеляване.Някой да се сеща?п.с.Самолета излиташе и кацаше във вода (май).А жената беше някаква "кифла", даже май се заигра със управителя на хижата, където бяха отседнали...

Търся един филм някъде от средата на 9-те, може и да е към края им...Става дума за някакъв човек с приятелката си, може и да беше богаташ, които отиват в Аляска или друг закътан край на Америка и заснежен. При пътуване със самолета, само той, без жената, то самолета попада на ято гъски или други птици (със сигурност попада на ято някакви птици) и катастрофират... Човка, дето уж е богаташ (по спомени) прави всичко възможно да оцелее, компас от кламер, също така се справя с мечка, като прави едни заострени клонове, като шипове....Всичко се развива като действие на американска територия. Филма НЕ Е Cast Away, който също харесвам и съм гледал няколко пъти!Помня, че мъжа имаше за подарък едно "швейцарско" ножче, нещо такова универсално. И също така четеше книги за оцеляване.Някой да се сеща?п.с.Самолета излиташе и кацаше във вода (май).А жената беше някаква "кифла", даже май се заигра със управителя на хижата, където бяха отседнали...

http://www.imdb.com/title/tt0119051/?ref_=nv_sr_1

Точно този е! Благодаря много!

Здравейте ! Няколко дена вече ровя из нета и търся един филм който си спомням че съм го гледала преди около 10 години.Наскоро преди 3 , 4 , 5 месеца може би случайно разцъквах каналите и по телевизията чух мелодията от филма - една майка танъника на бебето си някаква песен ( филма е стар , мисля че е военен) Не знам как се казва но ще дам по спомени : жена която я изнасилват военни мисля че ..тя бяга от тях и след време ражда . почти съм сигурна че песента която танъника на бебето си пее на сръбски / руски ?!? незнам как се развива в последствие филма нямам спомени чак такива бях мъничка когато го гледах но накрая на филма си спомням че ги строяваха в няколко редици и ги избиха всички вкл и нея. един мъж и помагаще той взе бебето и го спаси . спомням си как с ръка му затискаше устата за да спре да реве да не ги чуят но почти се беще задущило но той го спаси....не си спомням как точно свърщи филма ..моля ако някой се сеща нека да каже :) много искам да го гледам :)

Благодаря предварително !!!

Здравейте ! Няколко дена вече ровя из нета и търся един филм който си спомням че съм го гледала преди около 10 години.Наскоро преди 3 , 4 , 5 месеца може би случайно разцъквах каналите и по телевизията чух мелодията от филма - една майка танъника на бебето си някаква песен ( филма е стар , мисля че е военен) Не знам как се казва но ще дам по спомени : жена която я изнасилват военни мисля че ..тя бяга от тях и след време ражда . почти съм сигурна че песента която танъника на бебето си пее на сръбски / руски ?!? незнам как се развива в последствие филма нямам спомени чак такива бях мъничка когато го гледах но накрая на филма си спомням че ги строяваха в няколко редици и ги избиха всички вкл и нея. един мъж и помагаще той взе бебето и го спаси . спомням си как с ръка му затискаше устата за да спре да реве да не ги чуят но почти се беще задущило но той го спаси....не си спомням как точно свърщи филма ..моля ако някой се сеща нека да каже Публикувано изображение много искам да го гледам Публикувано изображение

Благодаря предварително !!!

http://www.imdb.com/title/tt0120070/

Дали за този става въпрос.Скоро го гледах,филма е много добър.

http://www.imdb.com/title/tt0120070/Дали за този става въпрос.Скоро го гледах,филма е много добър.

Този е дааа :))) бях малка когато до гледах за първи път . Надявам се и сега да ме впечатли толкова както тогава.Благодаря !!!

Търся един филм, от който си спомням много малко, от типа страшен е.

Ставаше въпрос за група ученици, които са били на купон с едно момче, имаше дрога и таквиа неща, и после получават покана за рожденяи му ден в някакво място в къща да отидат извън града, обаче там ги посреща брат му по-големия, а малкия мисля че не можеше да ходи вече. Опитваше се да ги убие, сещам се бяха на едни столове вързани на него, той ги мъчеше нещо подобно беше.

Търся един филм, от който си спомням много малко, от типа страшен е.

Ставаше въпрос за група ученици, които са били на купон с едно момче, имаше дрога и таквиа неща, и после получават покана за рожденяи му ден в някакво място в къща да отидат извън града, обаче там ги посреща брат му по-големия, а малкия мисля че не можеше да ходи вече. Опитваше се да ги убие, сещам се бяха на едни столове вързани на него, той ги мъчеше нещо подобно беше.

Да почерпиш Публикувано изображениеhttp://www.imdb.com/title/tt1838722/

Здравейте,

търся един епизод от Доктор Хаус в който лекуваха един човек, който имаше някаква болест, която го превръщаше в дърво. Те го оперираха и му махнаха израстъците.

.

Здравейте,

търся един епизод от Доктор Хаус в който лекуваха един човек, който имаше някаква болест, която го превръщаше в дърво. Те го оперираха и му махнаха израстъците.

.

според мен си объркал сериалите - такава серия има в "Анатомията на Грей" http://www.imdb.com/title/tt1733841/?ref_=ttpl_pl_tt

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

според мен си объркал сериалите - такава серия има в "Анатомията на Грей" http://www.imdb.com/title/tt1733841/?ref_=ttpl_pl_tt

Явно съм ги объркал  :shy11:

Много благодаря!

Редактирано от emilsim (преглед на промените)

Търся един филм, който беше с един боен турнир. Накрая се сещам, че на финала се биеха в една клетка с формата пъпеш с остри бамбукови пръчки отвътре.

Търся една комедия в която се разправа за една самотна майка с син,но голям смисл 25,30 годишен и един съмотен баща с син на същата възраст и тези момчета стават братя защото майката и бащата вече имат връска и така протича филма с глупосите който правят тези момчета...

Търся един филм, в който се разправя за едни младежи с ферарита, които отиват в една вила и във вилата си създават някакво момиче по каталог. Очите от един каталог, ръцете и краката от др. и т.н.

Редактирано от petyrasenov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.