Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте! Искам да попитам за един филм ,но началото го пропуснах , но от средата горе - долу е : Една двойка много се обичат ,обаче пътищата им се разделят и тя решава за да го преодолее да замина някъде и отива в Индия там среща един човек той и разказва истории от неговия живот как трябва да го преодолее иначе ще си съсипе живота някви такива обаче тя не може всичко което види го свърза с него..бяха на една сватба и тя се сети за тяхната сватба, видя едно слонче сувенир и се сети как той и е подарил такова.. но после не се сещам..

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте търся един филм в главната роля е жена която е била военна.В началото на филма обират банка и лицето на жената бива разпознато.След което неиния партниор бива убит докато тя се крие под леглото.След като я хавщат я измъчват докато не каже каде са парите и и счупват крака.Нешто такова се разказваше филма.Много ще се радвам ако ми помогните за името :) :) :)

Редактирано от goshopesho
грешка (преглед на промените)

Здравейте търся един филм в главната роля е жена която е била военна.В началото на филма обират банка и лицето на жената бива разпознато.След което неиния партниор бива убит докато тя се крие под леглото.След като я хавщат я измъчват докато не каже каде са парите и и счупват крака.Нешто такова се разказваше филма.Много ще се радвам ако ми помогните за името :) :) :)

• 2 седмици по-късно...

Много моля става въпрос за един много трогателен филм,Едно момче от северна корея попада в някакъв лагер за деца и после се опитва да се срещне с баща си някъде в китай

• 4 седмици по-късно...

Здравейте. Търся един филм, можеби от началото на 90години (не съм много сигурна). Разказваше се за група специалисти, които правят експерименти. Една жена от екипа пада в асансьорна шахта и умира. Та тя даваше съгласието си за един от тези експерименти. Скед смъртта ѝ я вкарват в мрежата и тя започва да котролира цялата мрежа. Светофари, камери, уреди. Общуват с нея чрез компютър, като тя е вътре в самия компютър. Накрая се опитват да я изключат, защото се опитва да убие семеиството на един от мъжете, защото е влюбена в него. Един от мъжете беше в инвалидна количка и накрая се самоубива и влиза в мрежата за да може свободно да ходи и да е без количка. 

Това е по бегли спомени, гледала съм го като малка и ми се иска пак да го гледам. 

на 20.04.2019 г. в 0:11, Megs Tomar-Petkova написа:

Здравейте. Търся един филм, можеби от началото на 90години (не съм много сигурна). Разказваше се за група специалисти, които правят експерименти. Една жена от екипа пада в асансьорна шахта и умира. Та тя даваше съгласието си за един от тези експерименти. Скед смъртта ѝ я вкарват в мрежата и тя започва да котролира цялата мрежа. Светофари, камери, уреди. Общуват с нея чрез компютър, като тя е вътре в самия компютър. Накрая се опитват да я изключат, защото се опитва да убие семеиството на един от мъжете, защото е влюбена в него. Един от мъжете беше в инвалидна количка и накрая се самоубива и влиза в мрежата за да може свободно да ходи и да е без количка. 

Това е по бегли спомени, гледала съм го като малка и ми се иска пак да го гледам. 

Превъзходство. Не е той, но е подобен.

Търся един подобен на, Джон Уик. Разправяше се за един човек, който тръгва да издирва някакъв си бос който убива семейството му. Накрая го намира както си вечеря със семейството му и им пуска по един куршум в главите на всички.

преди 40 минути, Still Hustlin написа:

Търся един подобен на, Джон Уик. Разправяше се за един човек, който тръгва да издирва някакъв си бос който убива семейството му. Накрая го намира както си вечеря със семейството му и им пуска по един куршум в главите на всички.

Така как си го описал ми прилича на Sicario

преди 3 часа, Без грам мозък(Васето 2.0) написа:

Така как си го описал ми прилича на Sicario

Thanks. Той е.

преди 1 минута, Still Hustlin написа:

Thanks. Той е.

Втора серия обаче-sucks. Ше се разочароваш.

• 2 седмици по-късно...
на 23.04.2019 г. в 2:46, Still Hustlin написа:

на 23.04.2019 г. в 2:46, Still Hustlin написа:

Точнонещо подобно само, че филмът е доста по-стар. Благодаря. 

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Търся филм, в който момче ослепява, след като цистерна с киселина катастрофира, развива слуха си и се бори със злото. Мисля, че нещо подобно имаше, но не съм много сигурна, гледах го преди години и то хванах само малка част от него. Благодаря предварително!

преди 12 минути, Ани Панайотова написа:

Здравейте!

здрасти

"дявол на доброто"

Здравейте,от доста време търся един Филм в който се разправя за едно бяло момиче което живее с баща си и имат прислужница негърка, тя бяга от баща си и отива при непознати негърки които имената им са като на месеците(на английски)и там това момиче разбира работи за майка си и се запознава с момче негър. Започват постоянно да се виждат и да излизат. Ааа и също тези негърки правят мед, момичето така намира къщата им.

Здравейте!
Търся филм, който бях гледал преди години.
Става въпрос за двойка, които си купуват BMW X5 черно на цвят, но се случват доста странни неща с колата, сякаш е обладана.

Ако не се лъжа филмът беше руски, но може и да греша.
Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне за намирането му.

на 6.06.2019 г. в 23:07, Gg6767 написа:

Здравейте,от доста време търся един Филм в който се разправя за едно бяло момиче което живее с баща си и имат прислужница негърка, тя бяга от баща си и отива при непознати негърки които имената им са като на месеците(на английски)и там това момиче разбира работи за майка си и се запознава с момче негър. Започват постоянно да се виждат и да излизат. Ааа и също тези негърки правят мед, момичето така намира къщата им.

https://www.imdb.com/title/tt0416212/

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, 

търся един доста известен филм , но му забравих името. Ставаше дума за едно скромно , но от богато семейство момче , което имаше някакво белодробно мисля ,че заболяване и имаше нужда от някаква трансплантация и докато ходи на прегледи се запознава с един лекар , мисля ,че беше негър с който се сприятеляват. Започват да общуват , лекаря го води за риба и някак се запознава с едно момиче . Лекаря го съветва да се ожени за нея , тъй като живота е един и да не му мисли много. Той се жени и в деня на операцията се разбира ,че това било клопка и лекаря и това момиче са били затънали в дългове и го използвали за да може тя да наследи пари . 

на 20.06.2019 г. в 21:05, zeziok написа:

Здравейте, 

търся един доста известен филм , но му забравих името. Ставаше дума за едно скромно , но от богато семейство момче , което имаше някакво белодробно мисля ,че заболяване и имаше нужда от някаква трансплантация и докато ходи на прегледи се запознава с един лекар , мисля ,че беше негър с който се сприятеляват. Започват да общуват , лекаря го води за риба и някак се запознава с едно момиче . Лекаря го съветва да се ожени за нея , тъй като живота е един и да не му мисли много. Той се жени и в деня на операцията се разбира ,че това било клопка и лекаря и това момиче са били затънали в дългове и го използвали за да може тя да наследи пари . 

Филмът се казва "Буден". 

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Само че, по-голям шанс има да го намери като "Пробуждане (2007)"

Възможно е. Аз го гледах преди няколко месеца в youtube и там го преведоха "Буден". Както и да е. В линкчето има и английското му име "awake". Мисля, че ще успее да го намери. 

преди 9 часа, Megs Tomar-Petkova написа:

В линкчето има и английското му име "awake"

Затова дадох алтернативен превод, защото с търсене по awake и буден излизат други филми. И реално, няма какво да търси, защото линка ми води направо към филма с бг субтитри.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.