Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

преди 20 часа, emil644466 написа:

http://www.imdb.com/title/tt0951216/

този прилича,ама е 2008 г.

Доста си приличат. Само, че филма със сигурност е по-старичък. Други идеи?

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 489,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Търся един свериал, който даваха по дисни ченъл спомням си, че едно момче беше избрано за нещо като супер герой, но той не искаше да стане такъв и имаше един нисък гологлав мъж който в 1вата серия го гонеше за да го накара да приеме а след това му беше помощник в мисиите момчето носеше черно прилепнало облекло на мисиите 

• 3 седмици по-късно...

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Търся комедиен филм в, който се разказва за един адвокат той беше женен и имаше дете. Спомням си че май действието се развиваше в холивуд ,той излъга една баба за много голяма сума пари ,за което беше хванат и осъден .Той влезе в затвора след което не помня много какво се случи. Имаше право на обжалване но той отказа... нещо такова ще ми помогнете ли?

Редактирано от Мартин Пенев
допусната грешка (преглед на промените)

Дойдох в темата да отговоря на въпроса от последния пост и докато да го цитирам - постът с въпроса изчезна. Та... поствам линк към филма, за който се питаше, ако все пак питащият погледне тук отново.

https://www.imdb.com/title/tt0160986/ 

Здравейте търся един филм ставаше въпрос за едно съкровище в началото даваха един пират как умира и на мястото където е заровил едно съкровище има едно дърво той със една сабя рисува един Х на него. После след години някой търсеше това съкровище и помня че това дърво маркираното се оказа в един ресторант. Това е което си спомням ще се радвам ако някой може да ми помогне. Стар е филма със сигурност гледал съм го като малък.

Здравейте, търся филм подобен на червеното канарче. Със същия сценарии?

• 3 седмици по-късно...

Търся една комедия в която се разправяше за 2 момчета който бяха обвинени в убийство което не бяха извършили, а на единия от момчетата чичо му беше адвокат и ги спаси доколкото си спомням.

Моля някой да помогне търся един филм страшен разказва се за група младежи които влизат в нещо като село едното от момчетата отварят едно заключено мазе в което е държано някакво чудовище спомням си че хората от селото за да се спасят връзваха по един човек на един стълб за да се предпазят от чудовището и слагаха сол около къщите си.ако някои се сеща моля да ми каже много ми хареса гледах го преди години и сега го търся

на 16.05.2018 г. в 0:28, Still Hustlin написа:

Търся една комедия в която се разправяше за 2 момчета който бяха обвинени в убийство което не бяха извършили, а на единия от момчетата чичо му беше адвокат и ги спаси доколкото си спомням.

Братовчед ми Вини - My Cousin Vinny (1992)  

• 2 седмици по-късно...

Привет ще можели да помогнете гледах един филм по тв. И не мога да се сетя за заглавието та става въпрос за един младеж които има проблем с краткосрочната памет и помни само един ден в последствие се влюбва и започва да си води записки за да не я загуби и се влюбва всеки ден в нея 

преди 16 часа, Иван Бояджиев написа:

Привет ще можели да помогнете гледах един филм по тв. И не мога да се сетя за заглавието та става въпрос за един младеж които има проблем с краткосрочната памет и помни само един ден в последствие се влюбва и започва да си води записки за да не я загуби и се влюбва всеки ден в нея 

Здравейте. Търся един филм, китайски мисля. Един отива при императора и му разказва някакви истории и постепенно се доближава до него. Накрая се опитва да го убие. Това май е достатъчно, филма трябва да е популярен.

Благодаря предварително.

преди 19 минути, Coconyt написа:

Здравейте. Търся един филм, китайски мисля. Един отива при императора и му разказва някакви истории и постепенно се доближава до него. Накрая се опитва да го убие. Това май е достатъчно, филма трябва да е популярен.

Благодаря предварително.

Да не е този: Герой (2002) -  https://www.imdb.com/title/tt0299977/

някой знае ли, как се казва този филм?

преди 7 минути, Agentpat™ написа:

благодаря!
:beer:

Търся един филм, който даваха преди повече от 20 години. Разказва се за кариерата на боксьор, от малък до звездните му години. Мисля, че се биеше с Шугър Рей. Не е "Роки", не е "Разяреният бик". Мисля, че боксьора като малък е осиновен, чернокож (?) и за него се грижи бяло семейство. Напомня малко за историята за Тайсън.

Здравейте,

вчера гледах един хорър Get Out и се сетих за подобен филм - помня само сюжета. В тъмна нощ 4-ма младежи катастрофират много мистериозно на едно шосе и веднага им се отзовават на помощ двама странници - санитари. Настояваха да бъдат пренесени в близка клиника, където ще им бъде оказана първа помощ. Младежите твърдяха, че са добре и че искат да продължат пътя си и само им трябва кола, но странните санитари бяха много убедителни и младежите им се довериха и тръгнаха с тяхната линейка. Пристигнаха във въпросната клиника, посрещна ги една дежурна сестра, даде им напътствия как да чакат и отведе едно от момчетата нанякъде. Останалите се настаниха във фоаето и чакаха. Обаче тъй като нощта напредваше, а никой не се появи да им даде инфо за отведеното момче, започнаха спор как да отидат и да го потърсят. И тъй обикаляйки из тъмната и страховита клиника попаднаха в операционна на подземен етаж, където откриха приятеля си в ужасна ситуация - овързан с колани, на системи, разпорен, а всичките му органи извадени на масата. После имаше борба с едни касапи и накрая се оказа, че са попаднали в плен на един смахнат възрастен доктор, който търси лек за тежко болната си жена и търси донори от млади хора, за да излекува жена си. Някакви догадки? Всъщност аз не държа да го гледам, но си мисля как се раждат сюжетите на подобни филми.

Нали това написах - не държа да го гледам, но ми напомни сюжета на вчерашния. И се замислих как се раждат такива филми и как избиват разходите си. Що народ се тълпи да ходи да ги гледа.

преди 3 минути, Хулиганка написа:

Нали това написах - не държа да го гледам, но ми напомни сюжета на вчерашния. И се замислих как се раждат такива филми и как избиват разходите си. Що народ се тълпи да ходи да ги гледа.

Американските момичета се гушат в прегръдките на американските момчета в тъмния киносалон. Така ги избиват.

Не исках да омаловажавам нуждата ти да намериш филма си. При мен е по-сложно, помня много малко за 2-3 филма и никой не може да ги открие...

Здравейте, на скоро се сетих за един филм комедия, който бях гледал преди години може би 3-4 или повече ... мисля че беше италиански... имаше няколко истории, в една от тях един младеж сваляше едно момиче в инвалиден стол само за да го открадне и да може да гледа мач безплатно, в друга от историите някакъв учител или нещо подобно спеше с сина на свой приятел, след това всичко излезе на яве.. в една от историите семейство отиваха на почивка и забравиха дядото някаде по пътя. Имаше и още но само това си спомням. Даваха го по някой от каналите на БТВ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.