Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

здравейте на всички

търся един Бг ФИЛМ за съжаление не си спомням името. Само имам спомени че момче влиза в болница да го лекуват после го местят  в едно детско отделени където има друго момче което малтретира всички. пЪРВОТО момче взема от някъде някакви хапчета дава ги  на този побойника  и спосле се сбива с него.....

имам спомени че имаше един момент огато едини помаци дойдоха да си приберат сина   с цялата фамилия.. яко джумбаре

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте! Аз не търся точно филм, а аниме. Не помня много от него, помня вторичните герои, пълна жена с черна рокля и къса руса коса, със супер сили, която за наказание, че си използва силите трябва да пуши цигари и момче със зелена коса, с различни на цвят очи - едното червено, а другото зелено/кафяво (не съм сигурна), когато момчето щракне с пръсти се появяват лапички, които избухват. 

Търся стара романтична комедия от 90 - те години на миналият век ! Става въпрос а трима птиятели , които все се бъзикат с коя е бил  им е най - добрият им  секс !!! В един от тези спорове единият от тях се изцепва , че най - добрият секс е правил с жената на  вторият от приятелите .  В краят на филма готината брюнетка е бременна и е с третият !!! Ако някой може да помогне с името на филма , ще съм му много благодарен !!!!

на 25.02.2020 г. в 8:50, Ани_2598 написа:

Здравейте! Аз не търся точно филм, а аниме. Не помня много от него, помня вторичните герои, пълна жена с черна рокля и къса руса коса, със супер сили, която за наказание, че си използва силите трябва да пуши цигари и момче със зелена коса, с различни на цвят очи - едното червено, а другото зелено/кафяво (не съм сигурна), когато момчето щракне с пръсти се появяват лапички, които избухват. 

Случайно да е Darker than black ?

Здравейте на всички киномани.Преди доста време над 10-15 години бях гледал един филм по диемата.За съжаление не си спомням много от него.Помня единствено,че се развиваше в някаква галерия в която през нощта картините оживяват.Беше някаква комедия ако не се лъжа.Благодаря и хубав ден.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Търся един азиатски филм, в който се разказваше за оцеляването на семейство в условия без ток и телефони навсякъде и трудно намиране на храна и вода. Придвижваха се с колелета...

Благодаря

Сещате ли се за един немски филм... даваха го по БНТ началото на 2001 г. За едно момиче което след една неприятна случка се превръща в аутсайдер в училището и после попада при сутеньор. Няколко серии и ако не се лъжа, в заглавието му имаше женско име, Ана може би... Ако в нета имаше програма на БНТ от онова време... не мога да намеря...

на 10.03.2013 г. в 17:23, quickJO написа:

Здравейте колеги, дайте идея за военни филми, свързани с подводници. Причината е, че търся един, с точно определена сцена, която помня, но по тези ред и половина, които помня, надали ще се сетите. Все пак: (много смътно) Тактическа маневра беше едната подводница да се приближи до вражеската на по-малко от 900 метра, което беше минимума, за да се изстреля торпедо... Ха сега някой ще се сети ли :D За това давайте всички, за които се сещате. Това, което съм изгледал до сега: K-19 The Widowmaker The hunt for red october Crimson tide Down periscope Търся още един. Немска дизелова подводница, втората световна война, всичко се въртеше около опазването (не знам успешно или не), на машината Енигма, която беше на борда на подводницата... Трети филм, който търся, помня го от детските ми години, сигурно единственият от тогава. За него мога да кажа повече: След ядрена атака света е на изчезване, екипажа на подводницата се опитва да се скрие, помня, че излизаха на повърхността и с костюми за защита от радиация се разхождаха из пустите градове. На края избягаха в Австралия или някое друго отдалечено градче, но нямаше надежда. Помня, че капитана, заедно с една жена, предполагам неговата любима, се самоубиха чрез хапчета на фона на красив залез. Надежда нямаше, един от малкото филми без щастлив край... Ако някой се сети за тези 3 или който и да е друг подводничарски да споделя! Благодаря предварително!

Виж Das Boot 1981

на 18.04.2013 г. в 19:21, X.S.09 написа:

Имаше един филм за един автобус със бомба, дето ако падне под определена скорост бомбата се взривява. Прехвърляха част от пътниците на друг автобус. 

Само това помня,не е нов. Идеи?

Виж Speed 1994

Здравейте. Търся два филма. Надявам се някой да може да ми помогне. 

1. Става въпрос за сериал от средата на 90-те  години, в който става въпрос за едно американско градче, в което се случват странни неща. Спомням си само малко от сериите. В едната от сериите главният герой (момче), не искаше да промени часа, когато се сменя с час назад или час напред. На сутринта когато се събуди, беше сам в град и не знаеше къде и какво се е случило. До като обикаляше сам, се натъкна на едно дете , на неговата възраст, което преди години също не е искало да смени часа. Така двамата разбраха, че са попаднали във времеви капан. Също си спомням, че на една от кутийте с мляко имаше неговата снимка, като изчезнало дете. В друга серия се сещам, как момчето се запозна със странни съседчета. Спомням си, че родителите на тези  съседчета ги караха да спят в легла, като консервени кутии, за да се съхраняват млади. В края на всяка серия, момчето слагаше в един шкаф, всякакви предмети от случките му. 

2. Става въпрос пак за сериал, в който сериите не бяха свързани една с друга. Гледал съм го по "Канал 2". В една от сериите Става въпрос за един учен, който спира времето и се озовава сам ,в някой от големите американски университети. Хората там имаха странни усещания и се случваха странни неща, до като негов приятел му проследи записките и установи, че всъщност ученът не е спрял времето, а го е забързал. Двамата се срещнаха и започнаха да обсъждат теориите си. В серията имаше нещо странно с една бейзболна топка, която чупеше прозорец. Всички в стаята погледнаха навън, но не видяха никого, а всъщност ученът я беше хвърлил, но топката стоеше на едно място и по този начин обясняваше теорията на приятелят си. В друга серия ставаше въпрос за един човек, който работеше, като електричар в метрото. Един ден го удари ток, и когато се съвзе отиде в кръчмата, в която седеше всяка вечер. В този момент започна да изпитва Дежавю, като накрая установи, че всъщност вече е живял този ден . Спомням си, че в кръчмата имаше едно кученце, което го блъска каруца или кола, преди главният герой да го удари тока. А когато отива след инцидента в кръчмата вижда кученцето отново живо.

Здравейте! Търся филм, в който имаше идея, подобна на тази от "Поверително от Ел Ей"- Едмънд разказа на Джак за Роло Томаси (име, което е измислил нзаубиеца на баща си, за да олицетвори всички, които винаги се измъкват от закона). Само Джак знаеше за името и тази история. Когато шефът им, Дъдли, го уби, Джак му каза "Роло Томаси" преди да издъхне, знаейки, че шефът им ще попита Едмънд за името. Именно така Едмънд ще разбере кой е истинският убиец.

В друг филм я имаше същата идея, но за жалост не мога да се сетя кой е и това ме тормози.. :D Ще съм благодарна да ми помогнете с името на филма! 

на ‎6‎.‎2‎.‎2020‎ г. в 20:56, Илияна Стоянова написа:

Добър вечер търся един филм. Става въпрос за едно момче което намира снимка на жена по време на война и започва да я търси. Намира я но не и казва  кой е и откъде е. Започва работа при нея и с времето започват повече да се сближават докато бившия и мъж който е полицай в града не разкрива тайната му. Въпросното момче и брата на това момиче са служили заедно той е имал татуировка с 3 аса на ръката. Тя има син. Като заглавие ми се върти нещос ангел... Късмет..... Обаче не мога и не мога да го открия... 

https://www.btv.bg/movie/cinema/movies/talismanat.html

Този трябва да е Вашият :) 

преди 8 часа, Наталия Якимова написа:

В друг филм я имаше същата идея, но за жалост не мога да се сетя кой е и това ме тормози..

Погледни тук:

преди 17 часа, Васкo написа:

Погледни тук:

Покажи скритото съдържание

Благодаря за отговора! И аз ги прегледах тези, но не е оттам... 

Здравейте, търся документален филм в който Мъж от затвора бяга направо от страната си (Ако не се лъжа беше Испания) в Щатите с открадната самоличност на американско дете което е било изчезнало преди години в самата Испания. Че беше се направил, че е това изчезнало дете и го прибраха в САЩ при неговото семейство, нали вече по-голямо с 10-12 години, но започнаха да се съмняват, че това е тяхното момче... ако някой знае за този филм, много ще съм му благодарен. Забравих да кажа, че филма си беше по действителен случай!

Здравейте искам да попитам и аз за един стар филм който не му знам името...Филма се разправя за ьора срещу рептили фантастика е,доста е стар може би 80 и 90-те.има и едно момиченце в филма което казва една фраза Печа нама,мисля че така беще.Не се сещам много ,щеприкача и една снимка на която попаднах докато го търсех дано да е от полза.Ще съм Ви много благодарен ако някой от вас намери как се казва този филм,.Благодаря 

V_Diana-c-300x243.jpg

преди 1 час, nikievity написа:

Здравейте искам да попитам и аз за един стар филм който не му знам името...Филма се разправя за ьора срещу рептили фантастика е,доста е стар може би 80 и 90-те.има и едно момиченце в филма което казва една фраза Печа нама,мисля че така беще.Не се сещам много ,щеприкача и една снимка на която попаднах докато го търсех дано да е от полза.Ще съм Ви много благодарен ако някой от вас намери как се казва този филм,.Благодаря 

V_Diana-c-300x243.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0086822/?ref_=tt_sims_tt 

Здравейте! Отчаяно си търся два-три филма. Жанрът е хорър. В първия се разказва за мъж, който изневерява на жена си и една вечер докато е с любовницата си в в семейния апартамент, жена му се връща от работа по-рано ги сварва в леглото. Тогава мъжът и любовницата убиват жената и я заравят. Но след известно време започва да му се привижда навсякъде и стават много крийпи неща уж случайно, но тясно свързани с жена му. Гледал съм го като дете, тоест е от 90-05 период, предполагам. Вторият филм се разказва за някакво планинско градче, което е тероризирано от тролове или нещо от сорта. В съзнанието ми изниква ясно последната сцена, ако не се лъжа, от филма, в която едно момченце ( предполагам е бил главният герой ) се прибира от някъде и заварва майка си във ваната, а тези тролове бяха я убили и ядяха тялото й. Мисля, че заглавието беше свързано с планина или черна планина, но не съм сигурен, тъй като не откривам филма с това заглавие. За третия филм си спомням много малко, беше свързан с тийнеджъри, които бягаха от някакъв човек или нещо подобно на човек в едно училище, ако не се лъжа. Ще бъда благодарен за всякаква помощ. :)

Здравейте,

Търся един стар филм. Гледал съм го може би преди 15 години. Група приятели са се събрали да празнуват Нова година. Главния герой се харесваше едно от момичетата. Май беше леко като фантастика, в главата и се върти нещо за прозорец на последния етаж от сградата.

Търся един фантастичен филм, в който двама са главните герои искат да намерят нещо, или да спрат някого и попадат в стая на фантазиите. Където каквито са им мислите и чувствата, в това се преобразува стаята. После се измъкват от тази стая и се движат, но пода под тях започва да се пропуква и става опасно. Това си спомням. Ако някой ми каже кое е филмчето, ще съм адски благодарна...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.