Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

"Красив ум"?

1Z6A0cW4OiwZt8PZ5xQvLJrXNrN.jpg

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 489,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 4 часа, 1298 написа:

Добър ден ,търся филм който гледах преди 6-7 год. беше за мъж който си представяше през цялото време че се случват какви ли не неща в къщата си(дали не си представяше че има някакво парти и после убийство нямам спомен) имаше някакво психично заболяване защото накрая мисля че свърши че всичко което се случи не беше реално,а плод на въображението му .Спомням си че обложката на филма беше с въпроснят герой който беше седнал пред една маса на която имаше бутилка уиски и държеше чаша в ръка.Актьора мисля че също беше сравнително популярен. Жанра беше нещо трилър мистерия.Ако някой има предложения ще се радвам да ги сподели филма трябва да е излезнал между 2010-2013 ?

Огледала (Mirrors) 2008 ?

Няма такъв постер с уиски, но това за въображението му напълно пасва ! Има и втора част (2010), ама май беше пълна боза в сравнение с първата, която съм гледал последно преди няколко месеца.

Кийфър Съдърланд е актьора

• 2 седмици по-късно...

не е Красив ум нито Огледала , благодаря за предложенията. Такъв спомен ми е останал че постера на филам беше с главния герой държаш чаша с напитка (уиски ) и лека психо усмивка.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Търся един филм, който е доста стар. Разказва се за едно малко русо момиченце, което отвлякоха и майката и бащата госпасиха с един хеликоптер. Даже по спомен мисля че така свърши филма. Майката също беше руса.Не помня много но се надявам някой да се сети.

на 22.03.2021 г. в 10:15, 1298 написа:

не е Красив ум нито Огледала , благодаря за предложенията. Такъв спомен ми е останал че постера на филам беше с главния герой държаш чаша с напитка (уиски ) и лека психо усмивка.

Този 
He Was a Quiet Man (2007) - IMDb

на 5.04.2021 г. в 18:33, ocb1233 написа:

Здравейте. Търся един филм, който е доста стар. Разказва се за едно малко русо момиченце, което отвлякоха и майката и бащата госпасиха с един хеликоптер. Даже по спомен мисля че така свърши филма. Майката също беше руса.Не помня много но се надявам някой да се сети.

Trapped / В капан (2002)

преди 13 часа, trifonivanov написа:

Здравейте! Търся името на този филм от видео файла.  https://dox.abv.bg/download?id=e4fa255aba#

Показвам и снимки, ако помогнат:

2021-04-08-1.png

2021-04-08-3.png

2021-04-08-4.png

Final Destination 5

• 3 седмици по-късно...

Търся един филм, който знам как се казва но не мога да намеря от къде да го сваля.

Става въпрос за филма Away and Back / Кръговрат, ще съм много благодарен ако ми помогнете.

преди 10 часа, ДзВяРа! написа:

Търся един филм, който знам как се казва но не мога да намеря от къде да го сваля.

Става въпрос за филма Away and Back / Кръговрат, ще съм много благодарен ако ми помогнете.

Онлайн със субтитри -> https://filmi7.com/filmi/komedii/7011-away-and-back-krgovrat-2015.html

Май хич не си търсил...

на 22.03.2021 г. в 10:15, 1298 написа:

Поне кажи марката уиски? Колко годишно беше?

на 1.05.2021 г. в 8:17, Joss Bomon написа:

Онлайн със субтитри -> https://filmi7.com/filmi/komedii/7011-away-and-back-krgovrat-2015.html

Май хич не си търсил...

Това, че се намира в някакъв сайт за онлайн гледане или някой го е качил в YouTube или друга платформа за видео споделяне, не значи, че имат нужните авторски права.

Здравейте. Надявам се, някой да успее да ми помогне.
Търся анимационно филмче, действието се развива в космоса на космически кораб. Хората изцяло са се оставили на роботите, да се грижат за тях и постепенно дебелеят. Спомням си, че се придвижваха с някакви колички в кораба и само се тъпчеха с храна. Накрая се завръщат на Земята. Май те си мислеха, че са последните хора.
на 6.05.2021 г. в 18:19, Joss Bomon написа:

Предлагаш да си закупи блу-рей диск от оторизиран дилър ли ?! :cantbelieve:

Предлагам като му даваш сайтове с неуредени авторски права поне да го правиш на ЛС.

на 13.03.2021 г. в 18:02, 1298 написа:

Добър ден ,търся филм който гледах преди 6-7 год. беше за мъж който си представяше през цялото време че се случват какви ли не неща в къщата си(дали не си представяше че има някакво парти и после убийство нямам спомен) имаше някаквио психично заболяване защото накрая мисля че свърши че всичко което се случи не беше реално,а плод на въображението му .Спомням си че обложката на филма беше с въпроснят герой който беше седнал пред една маса на която имаше бутилка уиски и държеше чаша в ръка.Актьора мисля че също беше сравнително популярен. Жанра беше нещо трилър мистерия.Ако някой има предложения ще се радвам да ги сподели филма трябва да е излезнал между 2010-2013 ?

Да не би да е Secret Window с Джони Деп?

https://www.imdb.com/title/tt0363988/

преди 9 часа, tepmu написа:

Предлагам

И като какъв се явяваш с предложението си - модератор, редактор... ?! Аз пък ти предлагам да не коментираш моите предложения, а да даваш свои !

Постовете ти са спам и с нищо не помогна на питащия, така че, ти се замисли накъде е трябвало да отправиш мрънкането си.

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

И като какъв се явяваш с предложението си - модератор, редактор... ?! Аз пък ти предлагам да не коментираш моите предложения, а да даваш свои !

Постовете ти са спам и с нищо не помогна на питащия, така че, ти се замисли накъде е трябвало да отправиш мрънкането си.

Защо по-големият проблем за теб е, че аз го направих на въпрос, отколкото, че нарушаваш правилата на форума? Ако на улицата те видя да изхвърляш боклук в коша, трябва ли да съм компетентен орган за да ти направя забележка? Според теб какво е гражданско общество и има ли почва у нас?
Колкото до питащия не съм и искал да му помогна, щом го е домързяло най-елементарното да го потърси в Zamunda или Google.

преди 18 часа, tepmu написа:

Колкото до питащия не съм и искал да му помогна

Тук е форум за помагане. Като не можеш да помагаш, намери си друго занимание - ходи да се дърлиш с хората по улиците и да им правиш забележки...

преди 43 минути, Joss Bomon написа:

Тук е форум за помагане.

Кому и защо? Не може ли и да е за всякакво обсъждане? Или непременно за помагане, а който не помага – под ножа?

Като Маркузе, новият Маркс? Новите марксисти?

преди 2 минути, Марчо Пирчов написа:

Кому и защо? Не може ли и да е за всякакво обсъждане? Или непременно за помагане, а който не помага – под ножа?

Като Маркузе, новият Маркс? Новите марксисти?

Интересно защо си си вменил, че трябва навсякъде да си показваш наболите мустачки и да парадираш с мнения... Има си теми за лакардиите.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Интересно защо си си вменил, че трябва навсякъде да си показваш наболите мустачки и да парадираш с мнения... Има си теми за лакардиите.

Мисля, чи съм доста по дърт от теб. Както и да е, маркузианствайте си.

Обадих се за ваша полза, както я разбирам.

преди 8 часа, Joss Bomon написа:

Тук е форум за помагане. Като не можеш да помагаш, намери си друго занимание - ходи да се дърлиш с хората по улиците и да им правиш забележки...

Тъпчо, някъде да съм писал да не помагаш, я ми прочети отново предишното мнение и го осмисли. Писал съм, че е по-добре да му пишеш на ЛС, когато даваш линкове към сайтове с неуредени авторски права. Май за теб е по-важно да пишеш във всяка тема да видят колко "знаеш" или просто да трупаш мнения...

Също така може да върнеш страници назад и да видиш на колко хора съм помогнал в тази тема.

Това е 10-ти пост не по темата. Явно не ти стиска да се драчиш с хората по улиците, та продължаваш тук. Виждам неистовите ти мераци да се изживяваш модератор, но това също противоречи на правилата на форума, Тъпчо!

на 7.05.2021 г. в 10:08, forri13 написа:
Здравейте. Надявам се, някой да успее да ми помогне.
Търся анимационно филмче, действието се развива в космоса на космически кораб. Хората изцяло са се оставили на роботите, да се грижат за тях и постепенно дебелеят. Спомням си, че се придвижваха с някакви колички в кораба и само се тъпчеха с храна. Накрая се завръщат на Земята. Май те си мислеха, че са последните хора.

Wall-E

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.