Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Здравейте, търся филм или може би серия от сериал. Става въпрос мъж и жена карат по магистралата и изведнъж преминават през портал и се озовават на същата магистрала но с много изоставени коли ( като в паралелен свят ) единственият начин да избягат е като взеха акумулаторите на другите коли, направиха електромагнитно поле и преминаха през него. Така се върнаха в собственият си свят.. филмът е от 90-те години. Мислих че е от досиетата х , но изгледах всички сезони и не попаднах на него. Благодаря 

• 5 седмици по-късно...
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 479,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте, филмът, който търся, го даваха по Студио Х навремето. Става дума за сблъсък на две чернокожи (негърски) банди, но  имаше и няколко бели. Целият филм се развиваше в къща или блок. Помня сцена как се стреляха, един се мяташе по стълбищата и оттам, пързаляйки се, гърмеше другите. Отличителна черта - всички говореха на някакъв страшен сленг, от който буквално нищо не се разбираше. Надписите бяха от ония на БНТ - бели на черен фон.

п.с. Не е Assault on Precinst 13.

на 4.09.2023 г. в 12:47, adalbert написа:

Здравейте, търся филм или може би серия от сериал. Става въпрос мъж и жена карат по магистралата и изведнъж преминават през портал и се озовават на същата магистрала но с много изоставени коли ( като в паралелен свят ) единственият начин да избягат е като взеха акумулаторите на другите коли, направиха електромагнитно поле и преминаха през него. Така се върнаха в собственият си свят.. филмът е от 90-те години. Мислих че е от досиетата х , но изгледах всички сезони и не попаднах на него. Благодаря 

Да, не би трябвало да е от Досиетата Х. Също не мисля че е от PSI Factor, въпреки че не знам дали той е даван по телевизията. До колкото помня, към края на Poltergeist The Legacy, започна и The Outer Limits (1995) по bTV в периода 2000-2004, но това е по-късно... The Outer Limits има е по-ранен сериал от 1963. Twin Peaks, Tales from the Darkside.

ChatGPT даде следния списък от сходни филми:

TV Series:

1. "The Twilight Zone" - The original 1959 series and the 1985 revival are both renowned for their thought-provoking, often moralistic, and science fiction-themed episodes.

2. "Black Mirror" - This modern anthology series by Charlie Brooker explores the dark side of technology and its impact on society.

3. "Tales from the Crypt" - While more focused on horror, this anthology series features a variety of twisted and suspenseful stories.

4. "Alfred Hitchcock Presents" - A classic anthology series hosted by the iconic director, Alfred Hitchcock, featuring suspenseful and sometimes darkly humorous tales.

5. "Amazing Stories" - Created by Steven Spielberg, this anthology series offers a mix of science fiction, fantasy, and adventure stories.

6. "The X-Files" - This long-running series blends science fiction, horror, and conspiracy theories as FBI agents investigate paranormal phenomena.

Movies:

1. "Creepshow" - A horror anthology film directed by George A. Romero and written by Stephen King, featuring a collection of darkly comic and spooky stories.

2. "Trick 'r Treat" - A horror anthology film that weaves together several interconnected Halloween-themed tales.

3. "Twilight Zone: The Movie" - This 1983 film adapts classic episodes from the original "Twilight Zone" series.

4. "V/H/S" - A found footage anthology film that combines elements of horror and supernatural.

5. "The ABCs of Death" - A collection of 26 short films, each representing a different letter of the alphabet, with a focus on horror and dark humor.

6. "Cat's Eye" - An anthology film based on stories by Stephen King, featuring a cat that links three distinct tales of suspense and horror.

• 1 месец по-късно...

Търся един филм в който се разказваше за бременна жена отвлечена с още няколко  души от индианци. По пътя към индианското селище жената роди и продължи с бебето . След много перипетии стигнаха индианския лагер. И там един индианец се влюби в нея. Тъй като не можеше да кърми детето го дадоха на една индианка която беше  загубила бебето си. В крайна сметка жената избяга но без детето и успя да се прибере при мъжа си, а след около година индианецът който беше влюбен в нея и върна детето.

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Може би става дума за този?

Дааааа много много благодаря!!!!!!😚

• 3 седмици по-късно...

През 2018 г., април месец бях хванал по BTV Comedy (мисля) част от една комедия. Иска ми се да я гледам отново и изцяло, но не разбрах тогава заглавието.

1. Става дума за шофьорски курсове. Помня че имаше едни смотани курсисти, около тях се въртеше сюжетът. Филмът към ден днешен може и да е поне на 20-тина години.

Смотани курсисти, които караха зле, около това беше забавното. Помня сцена в която случайна кола превозваше ковчег и единият от курсистите се заби в споменатия автомобил. „

Същият мисля, че вече беше късан и се явяваше за N-ти пореден път на изпит, но не съм сигурен.

Понякога се случва да се сетя за името на актьор, който участва във филм, който съм гледал и чието заглавие не помня, но желая да гледам пак.

Или дори да се сетя за филм на който помня заглавието и не искам да гледам, но знам че там участва актьора Х чието име не знам и че същият участва още и в търсения от мен филм. И посредством заглавието, което помня да намеря и актьора, а след актьора и търсения филм. Но за съжаление не винаги става така...

2. Преди може би поне 10 години една вечер гледах по TV7 следната история. Един пътуващ с жена си пастор отвлече русо момиче и взе да му промива мозъка със сектантщини, може би го плашеше и че ще убие родителите му, ако бъде издаден на полицията (не съм сигурен). Пасторът беше с голяма прошарена брада. Беше се вмъкнал в жилището през врата с мрежа, която беше раздрал с нож.

И заедно с жена му и отвлечената отпрашиха нанякъде. Действието се развиваше в САЩ. Помня че родителите се обърнаха за съдействие към медиите, даваха ги по новините.

Не си спомням какво се случи накрая, но би трябвало да е имало хепи енд. Не знам обаче заглавието на историята.

Преди 15-20 години бях гледал един филм за едни жени, които работят като чистачки в банка, но не му помня името. Въпросните госпожи бяха заети с това да извозват стари банкноти към помещение, където парите да бъдат унищожени. Те си тъпчеха в бельото част от кинтите и после ги носеха у дома си. В някакъв момент с мъжете си взеха да харчат повечко от обичайно и полицията ги надуши.

Някой помни ли го?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Търся филм в който става на въпрос за смъртоносен вирус. Главните герои потеглиха на някъде с подводница, като мисля, че посещаваха няколко града(американски), за да проверят дали има оцелели. Един от екипажа реши да изживее последните си мигове на лодка(или отиваше на брега с нея), а не на подводницата като останалите.

Благодаря!

преди 2 часа, Stereo написа:

Здравейте,

Търся филм в който става на въпрос за смъртоносен вирус. Главните герои потеглиха на някъде с подводница, като мисля, че посещаваха няколко града(американски), за да проверят дали има оцелели. Един от екипажа реши да изживее последните си мигове на лодка(или отиваше на брега с нея), а не на подводницата като останалите.

Благодаря!

On the Beach/На брега 2000г.  с Арманд Асанте е подобен, ама не беше с вирус, а с радиация след ядрена война.

той е римейк на филм от 1959г. със същото заглавиe. Него обаче не съм гледал и нищо не мога да кажа

On the Beach 1959

преди 20 часа, ivottoshev написа:

On the Beach/На брега 2000г.  с Арманд Асанте е подобен, ама не беше с вирус, а с радиация след ядрена война.

той е римейк на филм от 1959г. със същото заглавиe. Него обаче не съм гледал и нищо не мога да кажа

On the Beach 1959

Да, точно този е - On The Beach 2000г. Объркал съм се, че е вирус.

Благодаря!

• 2 седмици по-късно...
на 2.12.2023 г. в 14:44, Въпросиньо2 написа:

Преди 15-20 години бях гледал един филм за едни жени, които работят като чистачки в банка, но не му помня името. Въпросните госпожи бяха заети с това да извозват стари банкноти към помещение, където парите да бъдат унищожени. Те си тъпчеха в бельото част от кинтите и после ги носеха у дома си. В някакъв момент с мъжете си взеха да харчат повечко от обичайно и полицията ги надуши.

Някой помни ли го?

Мисля ,че говориш за филма "Луди пари" ,ако не се лъжа 🤔

Здравейте!Моля помагайте!От една година търся филм,за който никой не си спомня.

До колкото помня става въпрос за принцеса Анастасия,но не съм сигурна,филмите които ми излизат в Гугъл не са това което съм гледала преди повече от 10 години.

Помня сцени от филма,като в началото баба спасява внучка си с една карета,после това момиче измина труден път и помня,че беше с едно кученце (породата май беше Кинг Чарлз шпанйол),което накрая ослепя и имаше една сцена,май в края на филма,когато бабата и внучката се срещат да гледат балет и бабата подари на внучката си едно яйце на Фаберже,семейна реликва.Филма се развиваше по време на война.Нямам много спомени,но знам че беше много хубав филм.

Здравейте , търся филм, в който жена се запознава с мъж и му знае само името , но се оказва , че той няма никакви социални мрежи и с приятелките й се побъркват да го търсят . Някой сеща ли се нещо подобно ?

преди 8 часа, Veni6arkova написа:

Здравейте , търся филм, в който жена се запознава с мъж

Taкива филми вече са забранени от цензурата.

Търсете само филми, в които мъж се запознава с мъж и жена - с друга жена.

=== От посолствоТО ===

Наистина има такъв филм , гледах му трейлъра миналата или по миналата година , романтична комедия е, но не го намирам …

преди 1 час, Veni6arkova написа:

Наистина има такъв филм , гледах му трейлъра миналата или по миналата година , романтична комедия е, но не го намирам …

Френски е, комедия, това което помня беше, че възрастен човек си направи профил на младеж, после свали една мацка и прати приятеля си на "сгляда", но за жалост забравих заглавието. Това сериозно го казвам.

• 2 седмици по-късно...
на 25.06.2022 г. в 18:57, tepmu написа:

Мисля, че се сещам за кой филм говориш, но и аз не му помня името. Ще ти дам малко допълнително информация за този филм (ако е същият), която може да ти помогне да го намериш или на някой да се сети за името му. Бащата имаше 2 дъщери, едната беше типичната девойка тип кифла, а тази, която той е учеше беше като мъж, тя му помагаше с работата и т.н, след като бащата умря, тя движеше всичко по къщата, двора и т.н. Действието мисля се развиваше в Африка. Главната героиня имаше приятел, който го удари кон по главата и загуби ума си. Въпросната жена си имаше приятел, тя забременя, после се разделиха, оказа се обаче, че детето не е от приятеля, а от момчето, което го удари коня. След това сестрата на главната героиня се гаджоса с приятеля й, мисля, че не можеха да имат дете, за това взеха детето на главната героиня като нея я пратиха в лудница (майката и сестрата), не помня дали беше действително луда или нарочно го направиха за да и вземат детето. След време жената излезе от лудница и си отиде в къщата, майката и сестрата ги нямаше. Накрая на филма змия (мисля, че беше кобра) уби кучето й и тя тръгна към гората да убие змията и го направи, но както си писала ти, забрави това, което беше и казвал баща й, че змиите са по две и другата я ухапа и мисля почина и така свърши филма.

Успех в намирането, забравих да кажа мисля съм го гледал преди 15 може и повече години по телевизията (bTV, но не съм сигурен).

Здравейте! Аз също съм гледала този филми и не мога да го открия. Бях малка, когато о гледах и по спомени /които може да не са достоверни/ мисля, че момичето се казваше Джеси. Ако някой се сеща поне кои актьори участват във филма, моля да помогне. Благодаря предварително!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!  Търся един френски филм за един хирург, нападнаха го и си имаше проблеми, и се научи да стреля добре. Доста е стар филма.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Търся един немски романтичен филм, но не помня името му. Една жена има рожден ден, със съпруга си отиват на ресторант,  синът и не отива,.Тя очаква мъжът и да и подари колие, което преди това е харесала, но той го подарява на любовницата си. Мъжът и и подарява готварска книга. Жената вижда колието на врата  любовницата . Любовният им живот не върви. Тя се разочарова и избягва от дома си. На един плаж, намира едно куче и след това се запознава със събственика на кучето.

• 1 месец по-късно...

Търся английски филм мисля, че беше няколко серии, в който се разправя за едни жени, които работят там където се унищожават износени банкноти. И започват да крадат от тях. Накрая хващат всички без една която ги крие под картофена градина. Нищо друго не си спомням от него.

преди 1 час, trifonivanov написа:

Търся английски филм мисля, че беше няколко серии, в който се разправя за едни жени, които работят там където се унищожават износени банкноти. И започват да крадат от тях. Накрая хващат всички без една която ги крие под картофена градина. Нищо друго не си спомням от него.

Mad Money

Здравейте. Търся един филм,не помня стар или нов е. Разказваше се за приятели ,от които единият се разболява от някаква бактерия,при което започват постепенно да се изключват главните функции на тялото,като движение,дишане,хранене и т.н. Благодаря предварително на отзовалите се!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Търся един филм, който го даваха преди много години, мисля, че в на кака Лара предаването, което даваха около 2000 година - "Милион и едно желания".

Та във филма се разказваше за крадци, които искаха да отвлекат една баба, за да я превърнат в злато и едно момче, което искаше да я спаси. Нещо такова беше. Ако някой знае името на филма ще съм много благодарен. 

Здравейте! Като нямаше какво друго да правя се сетих за един сериал, който много ми харесваше да го гледам като бях малка. Предполагам, че са го давали около 1990 г (защото тогава бях малка) по някоя от тогавашните програми - не кабел. Това беше фантастика, игрален филм от няколко серии, даваха го преди или около новините. Бяха група от космонавти, но в много широко пространство - нещо като Стар Трек - но не е той. Помня, че бяха основните герои около 5 човека, или повече, но почнаха да намаляват. Пътуваха в космоса и май целта им беше някаква планета. Имаше много драма, но и леко комедийни части. Накрая сериала завърши със смъртта на единия от космонавтите, защото - ами не помня, но беше голяма драма смъртта му. И имаха някакви информации от миналото - като например някаква песен, която се върти постоянно и не искат да я спрат. Много ще се радвам, ако някой е гледал същия филм и знае името му, защото изобщо не го помня. А пък ще ми е интересно да видя какво съм гледала тогава, каква драма беше това. Имаше някой/и, с който се бореха, но накрая изпратиха единия космонавт да ги спасява и той умря. И приятелката му беше тъжна. ... Та това - вероятно е чуждестранен. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.