Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Колеги, ударете едно рамо. От много време търся един филм. Имаше го по тракерите преди 5, може би 10 години. Мъж и жена бяха заключени в подземие, Бяха разделени и им задаваха въпроси. Даже ба стената пускаха някакви клипове и се оказа че жената му е кръшнала с някакъв там. Даже доколкото си спомням този го бяха пуснали в стаята на мъжа. Много интересен филм, но не мога да се сетя за името му.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 489,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте търся един стар стар филм комедия обаче не се сещам нито от коя държава е нито кои участват.Гледал съм го преди много години до ТВ

става въпрос за един мъж който имаше някакво психично разстройство и имаше много личности който оживяваха,спомням си бегло че влизаше в един дрешник (не е Нарния) и там една зелена поляна и всичките му личности бяха там.Филма си беше комедия не си спомням как но изведнъж личностите му се появяваха в реалния свят-както си е нормален изведнъж ставаше готвач,после се държеше като куче ,после ставаше мафиот и т.н.

Търся го от сумати време и нищо

П„С. Филма не е Мултиплициране

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Търся филм, в който помня, че се разказваше за младо момиче, което отива в къща в гората. Там няколко мъже го наблюдават отстрани, а единият беше срещнала по-рано на бензиностанцията на път за вилата и помоли да я опъти. По - късно момичето беше подлагано на сексуален тормоз от тоя въпросния Шериф и приятелите му, а в края на филма момичето причинява на всеки от мъжете същото, което по-рано те правиха с нея и ги убива. 

преди 10 часа, Петя33 написа:

Здравейте. Търся филм, в който помня, че се разказваше за младо момиче, което отива в къща в гората. Там няколко мъже го наблюдават отстрани, а единият беше срещнала по-рано на бензиностанцията на път за вилата и помоли да я опъти. По - късно момичето беше подлагано на сексуален тормоз от тоя въпросния Шериф и приятелите му, а в края на филма момичето причинява на всеки от мъжете същото, което по-рано те правиха с нея и ги убива. 

Има няколко части/серии на I Spit on Your Grave

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Търся един старичък филм, за жалост - който не се сещам как се казва, а не знам и актьорите кои бяха.
Разказва се за едно семейство - мъж и по-млада от него жена. Имаше някакъв проблем и не можеха да имат деца, затова жената трябваше да преспи с брата на мъжа си, с който пък впоследствие се влюбиха много и имаха бурна любов (беше по-млад естестено :) и ако не се лъжа това беше идея на по-големия брат - за да са децата все пак потомък на рода). В крайна сметка се родиха близнаци, съответно носеха имената на законния съпруг и никой в обществото не знаеше какво се е случвало :), а братята имаха голям спор по този повод. Спомням си, че в края на филма по-малкия брат вече беше свещеник и трябваше да даде първо причастие на собствените си деца.
Много ще съм благодарна, ако някой помогне!

преди 1 час, Alex_A написа:

Здравейте! Търся един старичък филм, за жалост - който не се сещам как се казва, а не знам и актьорите кои бяха.
Разказва се за едно семейство - мъж и по-млада от него жена. Имаше някакъв проблем и не можеха да имат деца, затова жената трябваше да преспи с брата на мъжа си, с който пък впоследствие се влюбиха много и имаха бурна любов (беше по-млад естестено :) и ако не се лъжа това беше идея на по-големия брат - за да са децата все пак потомък на рода). В крайна сметка се родиха близнаци, съответно носеха имената на законния съпруг и никой в обществото не знаеше какво се е случвало :), а братята имаха голям спор по този повод. Спомням си, че в края на филма по-малкия брат вече беше свещеник и трябваше да даде първо причастие на собствените си деца.
Много ще съм благодарна, ако някой помогне!

Коригирам се - съпругът беше уредил и платил на някакъв, за да спи с жена му докато тя забременее, но междувременно тя и малкия брат се влюбиха. Големият знаеше за това, но се правеше, че не вижда, докато не се изпълни целта. После малкият искаше да признае децата, но големият беше с някакво положение в обществото и не допусна това да се случи. Не съм 100% сигурна, но мисля, че жената почина при раждането на децата.

на 7.05.2021 г. в 10:08, forri13 написа:
Здравейте. Надявам се, някой да успее да ми помогне.
Търся анимационно филмче, действието се развива в космоса на космически кораб. Хората изцяло са се оставили на роботите, да се грижат за тях и постепенно дебелеят. Спомням си, че се придвижваха с някакви колички в кораба и само се тъпчеха с храна. Накрая се завръщат на Земята. Май те си мислеха, че са последните хора.

на 7.05.2021 г. в 10:08, forri13 написа:
Здравейте. Надявам се, някой да успее да ми помогне.
Търся анимационно филмче, действието се развива в космоса на космически кораб. Хората изцяло са се оставили на роботите, да се грижат за тях и постепенно дебелеят. Спомням си, че се придвижваха с някакви колички в кораба и само се тъпчеха с храна. Накрая се завръщат на Земята. Май те си мислеха, че са последните хора.
Филма се казва Уол.и. Поздрави!

• 4 седмици по-късно...
на 17.10.2020 г. в 9:27, dragon64 написа:

Сещам се за още един филм - В началото един дебел танцуваше и пееше в автосервиз, след известно време пристигнаха няколко мафиоти и започнаха да стрелят с автомати. Попиляха целия сервиз, убиха този който пееше и танцуваше. Друго нищо не помня от филма.

Това ми прилича на "Някой го предпочитат горещо". Но мисля че има няколко екранизации от различни години и трябва да прегледаш дали и коя е твоята.

Здравейте, търся треторазряден филм, който въртяха по кабеларките преди 20 и повече години. По смътни спомени става дума за следното: слънцето се "поврежда" и започва да свети по слабо. Времето рязко застудява и почват снежни бури. Героите пътуват из замръзнал град с някакво високопроходимо превозно средство, преминавайки през разни премеждия. Целта им е да стигнат до брега, където някакъв кораб ще ги откара на юг, където все още може да се живее нормално. В крайна сметка стигат, виждат заледен океан и почти губят надежда за спасение, но след малко се пропуква ледът и се показва подводницата(корабът?), който са чакали.

Не, че беше много качествен филм, търся го от носталгия по детството :)

Здравейте,търся един филм но не му помня името,надявам се някой да съдейства!Мисля че жанра беше романтична комедия!Разказваше се за един мъж който имаше най-добра приятелка и мисля че беше някъвав пазител момичето или нещо такова!Тя го харесваше,но той харесваше една друга жена!Двете жени се явяваха на някъкав конкурс за мис на плажа и русото момиче го спечели!Повече не помня от филма,ще се радвам някой да съдейства!

преди 1 час, chepik написа:

Здравейте, търся един филм.
Помня, че беше за банда крадци преоблечени като дядо Коледа.

Тук имаше нещо подобно:

Reindeer Games(2000)

https://www.imdb.com/title/tt0184858/?ref_=nm_flmg_act_51

преди 2 часа, chepik написа:

Здравейте, търся един филм.
Помня, че беше за банда крадци преоблечени като дядо Коледа.

Taxi 3 ?

• 2 седмици по-късно...

Моля за името на този филм:

Момче и момиче, лятна ваканция, плаж.

Разменият си части от медалион (или от мидички?). След време (пораснали) момчето случайно вижда един афиш с неговата възлюбена от детството, станала известна актриса. Прави опит да се види с нея.....

Благодаря предваритено.

dude, wtf.. току-що описа поне 50 филма...ухоу 

дай нещо по-концентрирано...

• 4 седмици по-късно...

Здравейте търся филм, не се сещам името му разказва се за момиче, което се крие по лудниците от преследвачите си , помня, че накрая на филма я караха да изпише код върху стъкло тя го написа,но огледално, ако не се лъжа имаше някаква флашка в плюшена играчка в която баща й беше поставил в нея , а той мисля беше някакъв учен, който убиха .

на 20.10.2021 г. в 3:47, Po4eta написа:

Здравейте търся филм, не се сещам името му разказва се за момиче, което се крие по лудниците от преследвачите си , помня, че накрая на филма я караха да изпише код върху стъкло тя го написа,но огледално, ако не се лъжа имаше някаква флашка в плюшена играчка в която баща й беше поставил в нея , а той мисля беше някакъв учен, който убиха .

Прилича на Don't Say a Word (2001).

https://www.imdb.com/title/tt0260866/

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Търся филм. Фантастика.
Ставаше дума за това, че на някаква планета преследваха някакво същество, което е било последното от вида си и било много опасно. През целия филм ловците му бяха с костюми, както и съществото. Накрая като го заловиха (ако не се лъжа) свалиха шлемовете и се оказа, че всъщност опасното същество е човек, а преследвачите му са някакви извънземни.
Имате ли представа за името на филма?

на 6.11.2021 г. в 23:12, viharcho написа:

Здравейте,

Търся филм. Фантастика.
Ставаше дума за това, че на някаква планета преследваха някакво същество, което е било последното от вида си и било много опасно. През целия филм ловците му бяха с костюми, както и съществото. Накрая като го заловиха (ако не се лъжа) свалиха шлемовете и се оказа, че всъщност опасното същество е човек, а преследвачите му са някакви извънземни.
Имате ли представа за името на филма?

Намерих си го : https://www.imdb.com/title/tt1270291/

Здравейте. Търся филм, който го даваха по наша телевизия някъде 2016г. Историята е: Две момичета завършват университет и решават да се реализират професионално. Даминават с автобус до новото работно място. По пътя ги среща някакъв и ги омайва. Дал им е преспивателно и ги отвлича. От тук тръгва сюжета да едното момичи, а другото не го разказват. Продава момичето мисля в Китайска провинция. Там си купуват жени. Тя се събужда вързана в една стара къща. Не се съгласява с робството си. След време вижда другите жени на селото. Повечето са се примирили и й дават съвет и тя да се примири, защото никоя не е успяла да избяга. Тя прави опити да избяга. Бяга през някаква долина с много препятствия и тръни и тъкмо да стигне целта я хващат. После онзи я оплоди на сила и тя роди. Пращаше писма до родителите си по пощальона, а той ги предавал на мъжа й. После тя се беше сближила с негов роднина, когото лъжеше, че ще избяга с него само и само да го ползва да избяга от там, но онези разбраха и го убиха. На края баща й някяк я намери. Уби мъжа й и майка му, но и той някак умря в тази борба. Мисля, че момичето уби мъжа си със сатър. 

Моля ви, искам да го гледам пак. Ако се сещате пишете ми. 

на 13.07.2021 г. в 21:24, Петя33 написа:

Да не е НЕПОЗНАТАТА 1995 г. С Кати Лонг

Здравейте,

Търся един БГ филм, от края на 70-те или началото на 80-те. За някакви колеги. Помня сцената как колегите са на брега на някакво езеро, а колежката им плува чисто гола в езерото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.