Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Платена Политическа Пропаганда в Интернет. Интернет Войни. Целта Оправдава средствата.

Featured Replies

Красавец...

https://screenpresso.com/=VBTNb

2017-08-07_10h31_18.mp4

• Отговори 606
  • Прегледи 31,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Цените при соца : Цв. телевизор София81 - цена 1500лв.....ПОДКУП на магазинера за без ред -150лв......Испанска газова отоплителна печка Суперсер..цена 280 лв. - подкуп 120лв...Каса бира Загорка в Сф. - подкуп-10лв......В Кореком се пазарува с бонове (за тези които са работили в чужбина) с долари и ДМ. но важи Закон за валутните ценности според които винаги могат да те вкарат в затвора ако искат. Имаше ХАЙКИ в Корекомите - Заключваха вратите и пров. кой има валута ! Тогава всеки изхвърляше доларите и пода ПОЗЕЛЕНЯВАШЕ .....а ченгетата пълнеха торбите с твойте долари ! КАК ми ЛИПСВА соца !!!

При заплата на инженер по корабна хидродинамика = 230 лв/месец, цена за телевизор Електрон = 1050 лв. !!!

Снимка на Todor Plamenov Hristov.

В края на 70-те и нач. на 80-те дори продавачките се съобразяваха на кой продават . Практика беше да хванеш някой негър или арабин който висяха пред Корек...с-у кутия цигари или др.- за тях беше студентски бизнес. Или вокиш на пазар междун. шофьор - те имаха валутни книшки. А Закона за Валутните Ценности го отмениха чак.....92-93 год !

Основни продавачи на долари бяха арабски и африкански студенти в БГ. а купувачи - чеинч..от Магурата и таксиметрови шофьори. Много нашумя случай от 82г. - съдят някакъв арабин. Като свидетел викат такс. шофьор . който го е возил. Прокурорката пита момчето- откъде докъде го вози....колко ти плати...20 долара.....ти взе ли ги ....ДА....Оооо ти вече си подсъдим по чл......от закона за валутните ценности ! Съд и 5 ГОДИШНА ефективна присъда за момчето ! Сф. от гараж Павлово !

Докладна записка: Регистрирани престъпления за март 1988 г: /2 стр/:
22 убийства
9 опита за убийство

30 изнасилвания
1898 кражби
40 грабежа
283 престъпления на непълнолетни
151 престъпления на рецидивисти

Снимка на Todor Plamenov Hristov.
преди 1 час, nikssi написа:

таква са наритани от други форуми, ама тука слаба точка...Никой не би плащал на някого да отвращава и отблъсква хората със тоя спам. Просто болна работа:lol6:

Не че няма и други фанатизирани в някаква крайност като него .. просто ги избива в други насоки... например в увличането по мъже, преследване из всички теми и ухажване... :) 

баси роботчетата станаха тролчетата от америка за България!сигурно имат нов проект-да се оплюва Мировия цоц!

неможах да ги преброя колко теми пуснаха,все едно ги изтрелват на откоси с калашников!!!:lol6:

• 2 седмици по-късно...

Това може да е добра новина, ако бюджетът се приеме. А някои хора на хранилка (като Миро) може най-накрая да трябва да си намерят нормална работа. (Те ако не бяха на хранилка, досега отдавна от глад да са умрели.)

САЩ режат парите на „Протестна мрежа“ и АзБ със 78%

преди 59 минути, Lumberman написа:

Това може да е добра новина, ако бюджетът се приеме. А някои хора на хранилка (като Миро) може най-накрая да трябва да си намерят нормална работа. (Те ако не бяха на хранилка, досега отдавна от глад да са умрели.)

Цитат

B мoмeнт, в ĸoйтo пpeзидeнтът нa CAЩ Дoнaлд Tpъмп зaпoчвa дa ce чyвcтвa вce пo-yютнo в ĸoмпaниятa нa pycĸия cи ĸoлeгa Bлaдимиp Πyтин, Изтoчнa Eвpoпa cи въздyxнa c oблeĸчeниe, ĸoгaтo oфициaлни лицa oт Aмepиĸa нaминaxa, зa дa ги yвepят в cвoятa нeпoĸoлeбимa пoдĸpeпa. Πpoблeмът e oбaчe, чe пpoeĸтoбюджeтът нa CAЩ гoвopи cъвceм дpyгo, пишe Вlооmbеrg. Бeлият Дoм тъpcи нaчин дa нaмaли cepиoзнo cpeдcтвaтa във фoндoвeтe зa peгиoнa - c oĸoлo 336 милиoнa зa бюджeтa нa Дъpжaвния дeпapтaмeнт, ĸaĸтo и тeзи пo дpyгo пpoгpaми, ĸoитo пoдĸpeпят дeмoĸpaциятa и ocигypявaт пoдĸpeпa в paзвитиeтo.

Е защо пък да е проблем,че ще ограничат организациите на Сорос и компания?

преди 2 часа, Lumberman написа:

Направо ще си настане справедливост.Прозападните тролове ще взимат толокова колкото и проруските. :)

Досега какво беше ? Руснаците плащат една нормална тролска надница на 5 - 6 тролчета и форума бъка от такива. Аз съм за намаление на заплатите на прозападните тролове - да си намерят американците хора на такова ниво че да им работят за без пари. Тъкмо ще става още по весело във форума . Не че и досега не се забавлявам де. :)

Айде бе!

Цитат

Дaннитe пoĸaзвaт мeждy 20 и 78% нaмaлeниe нa cpeдcтвaтa зa oтдeлнитe дъpжaви, ĸaтo нaй-гoлeмият cпaд cтoи cpeщy имeтo нa Бългapия.

768x432.jpg
Тук основни получатели на пари са фондация „Америка за България“, „Протестна мрежа“, кръгът „Капитал“, структурите около Христо Иванов и пр.

Що ли не съм учуден....

пп. Прочем Пинокио май вече официално работи за Прокопиев. Така е кучетата се надушват! ;)

преди 3 часа, lsmurf написа:

Направо ще си настане справедливост.Прозападните тролове ще взимат толокова колкото и проруските. :)

Досега какво беше ? Руснаците плащат една нормална тролска надница на 5 - 6 тролчета и форума бъка от такива. Аз съм за намаление на заплатите на прозападните тролове - да си намерят американците хора на такова ниво че да им работят за без пари. Тъкмо ще става още по весело във форума . Не че и досега не се забавлявам де. :)

Винаги съм казвал че тук платени тролове няма. Пари има на друго ниво - в създаване и генериране на фейк новини и всякакви субективни пропагандни сайтчета, каквито и тук някои ЧЕСТО цитират.

а-спекто, гласове,  световен поглед инфо, бгр нюфронт, брадва, петел бг, и т.н. и т.н.. Личат си отдалеч както по цитираните статии , които обикновенно са с един /руски/ източник, така и по партийните пристрастия в мненията . Там са парите.

• 1 месец по-късно...
Цитат

Търсенето в новата база по критерий български език показва, че сайтовете Pik.bg, Blitz.bg, Bultimes.com, Bradva.bg, 19 minutes, PartiaKoi.com, Cross.bg, Newsfront са медиите разпространили фалшиви новини. Всички случаи на дезинформация са описани накратко, има и линк към оригиналните публикации.

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sedmicata/mediina_sergiia/2017/09/15/3042727_kudeto_im_e_miastoto/

Пише капитал, чиито собственик май ще влиза в затвора. dedidi, стига си му реагирал на тъпотиите, че това си е като лайк и му се отбелязва в профила. Ще си помисли някой, че пише нещо полезно, или вярно и хората го харесват.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Капитал обаче , не е в този списък с ваши често цитирани медии :):) в  сайта де  https://euvsdisinfo.eu/

Spoiler

Какво се безпокоиш толкова за лайкове и реакции ?

Както съм споменавал ,  отдавна това се е превърнало във ваш спорт кой по голяма глуост , офтопик или обида  ще "лайкне" :)

Тъпо и детинско , не мислиш ли ?

Но ме ласкае че постоянно се грижиш "кой ще ме лайкне" :) знам, това ти е призванието, комплексите  и фобията в този форум :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ама създателят му е с единият крак в затвора. Това пише ли го в онзи сайт? Да ти имам източниците.

Spoiler

Виждам, шиши, че страдаш, понеже вече администраторите нещо не се занимават с твоите доклади. Нямаш си на идея колко си жалък с това мрънкане и тази роля на жертва, която приемаш. Доволен съм.

преди 7 часа, иноТ написа:

Да ти имам източниците.

Имай ги . Ама не ти изнасят. :) щото не пеят фейкова дезинформация и пропаганда :)

Spoiler

Злобей си злобей си :):)  Както съм ти казвал.. фобиите, комплексите ти спрямо мен  са си твой личен болен проблем :)

Увлеченията ти по снимки на мъже си е твой избор, ние сме толерантни към  "различните" ... но останалото си е болестно състояние, и го знаеш.

А още повече ти е болно че освен беззъба злоба и хейтърство, друго нищо не можеш да направиш .  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ситуацията,в която попадат партии сключили споразумение за коалиции или парламентарна подкрепа представлява хора хванали се на селско хоро.
Вместо обаче да се държат за ръцете–злобно се хващат за гушите,а понеже ръцете им са заети – вместо да се бият се плюят взаимно и успешно при това!

Снимка на Цеци Лилков.

Така е. Либерастия е. И не само тоя пример със спамерчето-копипейстър с който не се церемонят в мн друго форуми. Има и мн други неща, които са в разрез с правилата тук.

Най–големия български християнски храм "Св.Александър Невски" само 8 години след построяването си е носил първоначалното си име "Св.Кирил и Методий"!
През 1916г поради руското нападение над Балчик и предстоящ руски десант при Варна правителството на България,състоящо се към онзи момент от русофили променя името в "Св.Александър Невски",духовния патрон на на "освободителя" Николай Първи.
По този начин българските рубладжии са смятали,че по този начин ще омилостивят впиянчените руснаци и ще спрат за кратко руската агресия.
Прости хора–прости идеали!
Както през 1916г. така и през 1944г. в това число и последващите десетилетия хилядите убити и ограбени българи никога не са вярвали на това "освобождение",а само руски агресори и техните български кондоми го наричат така.
Защото никой не назовава и не издига паметници на окупатори освен окупиран народ с робска психика.
Може би за да му дойде акъла в тиквата проста над главите и в ушите на робското племе стоят и звучат съветските паметници на окупатори и техните наименования.
Размахвайки шмайзери и гледайки грозно заплашително вероятно искат да напомнят на безхаберното робско племе,че "паметник" идва от "памет".
За да помни какво го е сполетяло и да не знае много–много!

Снимка на Цеци Лилков.

преди 53 минути, nikssi написа:

Нещо за троловете да кажете?

От този конкретно ще кажа, че ми иде да повърна - влизаш в раздела, първите 20 теми и последните им постове все на този елемент ...... е имах си аз да не му се отще на човек.

преди 2 часа, nikssi написа:

Баси и либерастията в тоя форум...

С два клика и едва ли ще прочета нещо в близките дни.

Може би това именно е идеята на мероприятието, понеже едва ли ще те спечели за каузата. На админите такъв тип потребители очевидно им харесват. Ботска му работа и да кажеш, че не му личи!

"Първомайски химн на българските комунисти"
Текст: прадядото Димитър Благоев
Музика: прабабата Цола Драгойчева
Изпълнява: Хор: "Бодри комунистически Алцхаймери"
"Дружна песен днес да екне!
Сутрин на стомаха да олекне,
щото все в него трябва да е мисълта!
Другари,грабвайте черпаци
отново днеска пак ще се яде!
На капитала да строшим морала,
обядът "фрии" е най– добре!
С черпака ще творим благата,
черпакът – нашият компас,
а на работата..... кажи пас!
Черпакът наше верую е и наше знаме
и ние в него все ще се кълнем,
защото докато има кой да готви
то ние вечно ще ядем"!

Снимка на Цеци Лилков.

Мисля, че е зa тaзи темa. Достa е обширнa темaтa зa тероризмa и ролятa нa медиите.

http://glasove.com/categories/komentari/news/vsichki-sme-sreshtu-terorizma-no-koi-sa-teroristite

Зор я открих сред темите нa кaлaнчо...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

мдамм... познатото мото - нищо лошо за Русия и осъждане на западните "тактики".

Сравненията и "гледните точки" спрямо украинския конфликт, информационните им  стратегии и т.н. пък дори не заслужава мой коментар.. Прекалено евтина е тази другарка :)

С удоволствие бих и дал доста материал за домашно да чете.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.