Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Платена Политическа Пропаганда в Интернет. Интернет Войни. Целта Оправдава средствата.

Featured Replies

Някои трудно обмислят написаното но е нормално това. Сайта миротворец ли и вади очите? Не е ли истина това  или е неудобната истина?

Ех Миро на гола кука се ловиш...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 606
  • Прегледи 31,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Напротив. Обикновенно гледам как такива като теб ги ловят с такива голи въдички и такива повърхностни статийки

преди 8 часа, nikssi написа:

Някои трудно обмислят написаното но е нормално това. Сайта миротворец ли и вади очите? Не е ли истина това  или е неудобната истина?

Ех Миро на гола кука се ловиш...

Сега е модерно да е "фалшива новина"!!!

• 2 седмици по-късно...

Ето как работят руските медии

https://www.yahoo.com/news/fbi-document-cache-sheds-light-inner-workings-russias-u-s-news-propaganda-network-172317008.html

Те и не са медии по смисъла на жирналистиката де... Просто придатък на държавните служби

преди 6 часа, miro20 написа:

Ето как работят руските медии

https://www.yahoo.com/news/fbi-document-cache-sheds-light-inner-workings-russias-u-s-news-propaganda-network-172317008.html

Те и не са медии по смисъла на жирналистиката де... Просто придатък на държавните служби

А американските как работят???

• 2 седмици по-късно...

Отново лека поправка... профилите  от "фабриката за тролове" от РФ с а били тройно повече

http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/10/31/3069172_tuitur_obiavi_che_profilite_na_ruski_trolove_sa_bili/

Мащабите и акциите за влияние са били доста по големи

преди 51 минути, miro20 написа:

Отново лека поправка... профилите  от "фабриката за тролове" от РФ с а били тройно повече

http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/10/31/3069172_tuitur_obiavi_che_profilite_na_ruski_trolove_sa_bili/

Мащабите и акциите за влияние са били доста по големи

Хайде сега ни обясни и по какъв начин точно могат да влияят на изборите!!! После ни обясни, колко от всички тези компании са собственост на евреи!!! Обясни ни как от 200, акаунтите са станали близо 3 000, само за един месец след първоначално обявените!!! В кой от случаите са излъгали!!! Първият или вторият път??? А защо не и в двата случая!!! И не на последно място, какво те кара да мислиш, че ако не могат да ги преброят първият път и да ги обявят с точност, вторият път могат да го направят??? Като ти казвам, че си тотален лаик, не ми вярваш!!!

Идея си нямам как туитър  вътрешно си разследва регистрациите, предполагам едва ли и ти знаеш.

По принцип з амен това ама въобще не е важно. Проблема е че това не са хора като мен или теб,  колкото и филмираниили крайни да са, политизирани или не, фенове или мразещи... не.. важното е че има цяла "фабрика" , цял отдел хора които отиват и целенасочено и безскрупулно работят по спуснати им задачи и опорки .

И че тези опорки се спускат координирано и целенасочено изцяло от една държавна администрация и служби.

преди 1 час, miro20 написа:

Идея си нямам как туитър  вътрешно си разследва регистрациите, предполагам едва ли и ти знаеш.

По принцип з амен това ама въобще не е важно. Проблема е че това не са хора като мен или теб,  колкото и филмираниили крайни да са, политизирани или не, фенове или мразещи... не.. важното е че има цяла "фабрика" , цял отдел хора които отиват и целенасочено и безскрупулно работят по спуснати им задачи и опорки .

И че тези опорки се спускат координирано и целенасочено изцяло от една държавна администрация и служби.

Напълно съм съгласен с теб!!! И на тази безскрупулна еврейска фабрика, като и кажат че числото 200 не им харесва, не е политкоректно и не отговаря на опорките им, автоматично го поправят на 2700!!!

П.П. Обществена тайна е, тези социални мрежи от кого си измислени и с каква цел!!! Накрая сами се хващат в собствените си капани, че сега се чудят как да изчистят собствените си лайна!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 1 час, Джугашвили написа:

Напълно съм съгласен с теб!!! И на тази безскрупулна еврейска фабрика, като и кажат че числото 200 не им харесва, не е политкоректно и не отговаря на опорките им, автоматично го поправят на 2700!!!

П.П. Обществена тайна е, тези социални мрежи от кого си измислени и с каква цел!!! Накрая сами се хващат в собствените си капани, че сега се чудят как да изчистят собствените си лайна!!!

Не. пак не позна. Говоря за тази фабрика за тролове  / то сигурно не е една/

https://www.novayagazeta.ru/articles/2013/09/07/56253-gde-zhivut-trolli-i-kto-ih-kormit

и прякото им ръководство от рашистките служби .

• 1 месец по-късно...

Парламента на Молдова забрани руската телепропаганда !
Да използвам случая и да попитам - Вие сутрин кафе пиете ли ?
Много по - тонизиращо е да си завъдите някой з*ом*бира*н от руската пропаганда организъм .
5 минути дискусия и цял ден ще се смеете и чудите , колко за*г*уб*ен*и същества има на този свят ..

Снимка на Контра Пропаганда.

А някои киснат да следят кой  пише :)

Щото друго нямат какво да кажат.

Ще те разочаровам .От тук не се печели, също и това  да киснеш само да "търсиш под вола теле"

преди 1 час, nikssi написа:

Мдааа...някои яко заработват и киснат все в политическите теми.

Nikssi, има работещи хора, които няма как да си го позволят, но има и такива, които могат. "Заработват", както казваш. Въпросният индивид от кои е?

И проблем ли е това? Аз бях питал и преди - какво би станало, ако във форума имаше още пет-десет индивида като въпросния? Които киснат по цял ден в политическите теми, пък и в другите дори? Кой ще има стимул въобще да чете форума? Или игнорирането му е майката? А на хората им правят впечатление, лошо впечатление тия работи...

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

преди 17 часа, nikssi написа:

Мдааа...някои яко заработват и киснат все в политическите теми.

Калансув номер две - влизам днес и гледам Мирчо месията налазил половината теми в раздела, и накрая отправя забележка "ама темата не е за мен". То не знае спирка братче, пост след пост, денонощна писарушка, а сетне се оплаква, че той - а не конкретната тема - става обект на коментари.

преди 5 часа, sound написа:

Калансув номер две - влизам днес и гледам Мирчо месията налазил половината теми в раздела, и накрая отправя забележка "ама темата не е за мен". То не знае спирка братче, пост след пост, денонощна писарушка, а сетне се оплаква, че той - а не конкретната тема - става обект на коментари.

Остави това, ами и най-често продължава да си пробутва гледната точка и "фактите" на хора, които нито му вярват, нито искат да си имат нещо общо с него и неговите приказки. И това системно, непрестанно. Изобличат го за нещо, зададат му въпрос, на който трябва да си признае грешката или лъжата, и той се скатава или игнорира... после чака да мине известно време и после пак същата песен.

Дори да не пише изрично във форумните правила за такъв случай като неговия, то кой във форума има полза от участници, които СИСТЕМНО лъжат, мажат, смитат под килима, не отговарят на директни питания - и същевременно, винаги твърдят, че те самите били хулени и онеправдани, и че предлагали само "неангажиращото си мнение" и "нямали една лъжа казана"? Също често си сменят твърдения на 180 градуса, без да се засрамят, като твърдят, че всъщност това, т.е. новото, са твърдели през цялото време. Все едно извадено от книгата на Оруел. Мирчо не знае спирка, но и разчита, че никой няма да си направи труда да го спре или озапти, защото очевидно целите му се препокриват с целите на форума и му е комфортно.

Аз не веднъж съм писал, че той се опитва да слага прът в колелото на всяка нормална дискусия и да я направи да зацикли и да гравитира около неговата персона. И той много добре знае какво прави, защото еднакви резултати се постигат с еднакви насочени действия - как пък един път не се случи обратното? Съответно повечето участници го знаят що за птица е и не му се връзват, обаче така пък почва да изглежда все едно той самият има неопровержими аргументи и хората затова го отбягват. И от време на време някой се захваща с него и винаги резултатът е един и същ - занимаване с и оборване на неговите опорки, от което никой няма полза, дори самият Миро, защото той поука никога не приема и няма да приеме. Също и хабене на излишни нерви и време на другите участници. Което той много обича, понеже за това е тука. За да пречи, да провокира, и да пласира пропаганда, и то много долнопробна такава, на която никой не вярва. Което ме навежда на мисълта, че не го прави с цел да легитимира версията си за реалността, а за да дразни и пречи единствено... и да припечелва, разбира се.

С такъв човек, който няма грам свян, искреност, няма съвест - с него кой въобще би дискутирал; и кой има от него какво да научи? При положение, че той ежедневно демонстрира, че нищо не научава и че не може да оцени и приеме никаква истина. Криво огледало, от което полза няма - всичко изопачава.

Ако бъркам, нека НЯКОЙ се застъпи за него с железни и неопровержими аргументи. Някой има ли, който да е доволен от неговото участие, да е видял полза? Аз знам, че има - онези подтисници на Козяк.

"Радетелю за демокрация и свобода", народът (демос) представен тук би се радвал да се кротнеш и да ни освободиш от натрапването си. Не че някой вярва, че ще го направиш. За такива случаи има тояга... Ако беше дошъл в дома ми да си правиш магариите, и не искаш да спреш, не искаш да си тръгнеш, щом не става с блага дума, става с тояга. И се надявам някой от админите да размисли над тези думи. Проблемът не е в анти-руската реторика на човека, а в това, че се държи наистина отвратително, дори прав да беше.

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

Spoiler

преди 11 часа, Lumberman написа:

Изобличат го за нещо, зададат му въпрос, на който трябва да си признае грешката или лъжата, и той се скатава или игнорира... после чака да мине известно време и после пак същата песен.

Хайде с конкретика, плз ? :) Нито въпрос има, нито цитирана моя лъжа. 

Отново една педя повръщня, нямаща нищо общо с темите . После аз съм ви бил "виновен" :)

на 18.12.2017 г. в 16:51, sound написа:

Смешното е,че сам не се усеща какво впечатление прави. Дано да е добре платен, че е ако кара безплатно е направо клиничен случай.

преди 6 минути, nikssi написа:

Смешното е,че сам не се усеща какво впечатление прави. Дано да е добре платен, че е ако кара безплатно е направо клиничен случай.

Миро е професионалист в политическите теми къде налага американска пропаганда тип Гьобелс и е абсурд да блъска 24/7 от апаратната гратис.

на ‎19‎.‎12‎.‎2017‎ г. в 3:31, miro20 написа:

Нито въпрос има, нито цитирана моя лъжа. 

То е по лесно да се цитират истините които си казал защото за лъжите никой няма толкова време да се занимава да ти събира всички написани мнения в един пост.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

за лъжите никой няма толкова време да се занимава да ти събира всички написани мнения в един пост.

Тогава още по лесно ще ти е да цитираш поне една ? :)

Ама тюх да му се невиди... все няма цитати... само беззъба  повръщня....

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

американска пропаганда тип Гьобелс

Ако имаше понятие дори повърхностно какво е това "гьобелска пропаганда" , въобще нямаше да я соменаваш, тъй като примерите съвсем не са "американски" :)

преди 55 минути, miro20 написа:

Тогава още по лесно ще ти е да цитираш поне една ? :)

Добре нави ме. Съвсем забравих че те бях кръстил Миро Истината.

Докато чакам да цитираш поне една моя лъжа :) да погледнем как едни небезизвестни "медии" се справили с бълването на лъжи и дезинформация :

Примеры дезинформации телеканала «Звезды», собранные «Обзором Дезинформации» (подписка здесь) за последние 18 месяцев:

Дополнительные статьи:

Наш анализ прокремлевской дезинформации сразу после химической атаки в Идлибе

Доклад Атлантического совета «Разрушение Алеппо» с главой, посвященной дезинформации (стр. 54-61)

• 4 седмици по-късно...

На 21 януари 1950 година е починал британският писател и публицист Джордж Оруел (1903-1950) - описал в своите антиутопии бъдещето на Русия ..

Снимка на Хрониките на Евразия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.