Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Как се работи с подобни кретени (и тук има активни представители на породата) ?!!! :angry:

За Тръмп и за обкръжението му , за средата в която работи става дума :

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 2 часа, by_chechi написа:

Как се работи с подобни кретени (и тук има активни представители на породата) ?!!! :angry:

ПАк не си гледаш видеотата. Какво толкова скандално видя в обсъждането на телефонния разговор ? Били го питали за намесата в изборите, и дали няма да се месят в бъдеще.

Е и ? :)  И че конструктивно са обсъдили помощта към Венецуела и т.н.

Какви кретени кви 5 лв те гонят, не знам :)

Между другото, пак д анапомня, че изострените отношения с медиите , критиките , дори нападките  са нещо много позитивно за демокрацията.

В РФ и други авторитерни режими никога няма да видиш такива въпроси, диалози, караници между властта и коректива - медиите.

Просто в РФ  медиите са придатък към официалната власт. Изцяло под похлупак  и в синхрон .

В този смисъл, се радвам че и у нас е относителна свобода . И най големите скандали излизат от медиите и никой никого не цензурира, нито е блокирал интернет ресурси, и т.н..

Както и че все още няма осъдени граждани за критики към властта, както е в Путлерленд.

преди 2 часа, miro20 написа:

ПАк не си гледаш видеотата. Какво толкова скандално видя в обсъждането на телефонния разговор ? Били го питали за намесата в изборите, и дали няма да се месят в бъдеще.

Е и ? :)  И че конструктивно са обсъдили помощта към Венецуела и т.н.

Какви кретени кви 5 лв те гонят, не знам :)

Между другото, пак д анапомня, че изострените отношения с медиите , критиките , дори нападките  са нещо много позитивно за демокрацията.

В РФ и други авторитерни режими никога няма да видиш такива въпроси, диалози, караници между властта и коректива - медиите.

Просто в РФ  медиите са придатък към официалната власт. Изцяло под похлупак  и в синхрон .

В този смисъл, се радвам че и у нас е относителна свобода . И най големите скандали излизат от медиите и никой никого не цензурира, нито е блокирал интернет ресурси, и т.н..

Както и че все още няма осъдени граждани за критики към властта, както е в Путлерленд.

Цял свят разбира , само ти не разбираш ! :nono:

След като не разбираш , значи си в група на кретените....! :lol6:

преди 29 минути, M.Николов написа:

За Китай и останалия свят почти не се споменава ! А има не малко какво !......

..........................................................

Аман от този Агресор Русия бе ! 90-та година беше в Берлин , а днес е на западните си граници (че и на вътре) ....:(

На тоя широк анализ, аз имам по кратка версия и я бях казал :)

- Просто Путя целенасочено взема страна на такива губещи и притиснати към стената, режими, след което им прави безалтернативно предложение за "помощ" което те няма как да откажат, давайки и задника си и последния цент/ресурс на държавите си.

Привидно далечни и несравними ситуации като Сирия и Венецуела, ги обединява една обща геополитическа цел , което се казва и в твоята статия -Путлер  търси и намира точки с които да натиска западния свят  с цел дестабилизация , а от там и по силна своя /на рФ / позиция.

Разбира се, освен  политика, става въпрос и за пари. С колко милиарда и с какви фирми са затънали РФ , а и Китай, съм споменал в началото на темата за Венецуела.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 38 минути, miro20 написа:

...аз имам по кратка версия и я бях казал :)

- Просто Путя..... -Путлер 

Твоите "версии" са израз на собствената ти тъпотия и простащина . Никого не могат да интересуват ! :nono:

.............................................................

Всъщност влиза в затвора за съвсем различни неща!

" Той бе осъден за лъжесвидетелстване, подкупи, укриване на данъци и други престъпления."

Само това излезе от цялата "руска афера", а на теб какво ти се привижда е съвсем друг въпрос.

преди 23 часа, M.Николов написа:

Само това излезе от цялата "руска афера", а на теб какво ти се привижда е съвсем друг въпрос.

да бе прочел ли какво цитирам ?

Например :

Цитат

Това е най-тежката присъда до момента, издадена във връзка с разследването на спецпрокурора Робърт Мълър по т.нар. "руска афера".

:hush:

Цитат

Преди това Коен се призна за виновен, че е излъгал Конгреса за връзките си с руснаци по време на предизборната кампания през 2016 г.

.....

Най-малко 16 души от обкръжението на Доналд Тръмп са контактували с руски представители по време на изборната кампания през 2016 г., съобщи по-рано CNN

Не, това ти си го измисли. Пише  това което цитирах  :hush:

Още от заглавието плюс останалото.

• Автор

Интересно взе да става...От една страна се говори за импийчмънт...за недоказана руска връзка....няма данни,няма дати,няма имена...няма конкретика(представям си какво щеше да стане, ако имаше)....има само журналистически измишльотини и тълкувания в стил врачуване.....И всички повтарят едно и също-няма доказателства,но знаем ,че е вярно-кристалната топка го показа....Не ви ли минава през ум,че ако такава намеса имаше е достатъчно да се подхвърли само едно доказателство на медиите...щяха да разкостят и FBI-та,и CIA и DIA, и Тръмп и Тръмповица...Нямаше да търсят под вола теле....като тези:https://www.dw.com/bg/400-прокурори-в-сащ-тръмп-възпрепятства-правосъдието/a-48651066

В същото време рейтингът на Тръп расте ..и е по- висок  от този на Обама...цели 46%....

http://www.focus-news.net/news/2019/05/07/2654951/washington-examiner-reytingat-na-donald-tramp-dostiga-nay-visoko-nivo-ot-nachaloto-na-mandata-mu.html

И нищо не се коментира за:

https://clubz.bg/82644-tajms_trymp_se_obedinqva_s_rusiq_sreshtu_kitaj_v_arktika

или

http://www.glasove.com/categories/komentari/news/vreme-e-za-trymp-da-govori-s-putin

Цитат

Между другото, докладът на Мълър показа, че Тръмп не е руски агент и руснаците не са повлияли на изхода на изборите в САЩ. Сами по себе си тези обвинения само наливат масло в огъня на ирационалната международна вражда в контекста на плановете за по-нататъшно разширяване на НАТО, които едва ли подлежат на обсъждане от американците в тази „прекрасна и свободна“ страна. Ако демократите настояват за по-щателно разследване след доклада на Мълър и намека му, че Конгресът трябва да реши дали Тръмп е възпрепятствал разследването, те рискуват да се превърнат в партия на новата Студена война, а не в партия на потенциалното сближаване. Ще бъде много печално, ако сега, в този рядък отрязък от време, когато най-после започнаха дебати в медиите за капитализма и социализма, подкрепящи успехите на „демократичните социалисти“, и се появи партия, която пледира за безплатно висше образование, облекчаване бремето на дълговете, всеобщо здравеопазване и даже против по-нататъшното участие в империалистическите войни, да продължаваме да гледаме на света през призмата на баналната русофобия.

По повод  информацията на CNN от линка на оня с краставиците...

Цитат

Най-малко 16 души от обкръжението на Доналд Тръмп са контактували с руски представители по време на изборната кампания през 2016 г., съобщи по-рано CNN.

Днес бях в МОЛ-а...видях хора с бурки..-да очаквал ли, утре да ме обявят за терорист от ИДИЛ..!?

За втори път пускам това видео....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 1 час, M.Николов написа:

Цитата е от статията, щеше да знаеш, ако я беше прочел!

Прочетох си я. Цитирах ти втори път какво се говори за руската намеса, но не видях твоя израз. Допускам моята скромна особа в невежеството си и грехотата си да не е видял, но ...ще ми посочиш ли  на кой ред /абзац е ? :)

току-що, M.Николов написа:

Третия ред под снимката.

Това не е израза ти :

на 7.05.2019 г. в 16:37, M.Николов написа:

Всъщност влиза в затвора за съвсем различни неща! 

Не, не влиза в затвора за "различни  от руска афера неща" . А че освен руската намеса се говори И за разни жени на които е плащано и т.н .

Ти опонираш че само това излязло за руската афера /за други престъпления/ и какво ми се привиждало :)

Е не, не ми се "привижда" , а се говори пряко за такава афера , плюс останалото.

преди 5 минути, miro20 написа:

Това не е израза ти :

Не, не влиза в затвора за "различни  от руска афера неща" . А че освен руската намеса се говори И за разни жени на които е плащано и т.н .

Ти опонираш че само това излязло за руската афера /за други престъпления/ и какво ми се привиждало :)

Е не, не ми се "привижда" , а се говори пряко за такава афера , плюс останалото.

Не, никъде в статията не пише, че влиза в затвора заради руска афера/намеса, а за точно посочените в цитата ми неща!

Който разбрал, разбрал повече няма да коментирам по този въпрос!

Не, никъде в статията не пише, че влиза в затвора заради руска афера/намеса,

Цитирам  от статията за неразбралите отново :

Това е най-тежката присъда до момента, издадена във връзка с разследването на спецпрокурора Робърт Мълър по т.нар. "руска афера".
.....Коен се призна за виновен, че е излъгал Конгреса за връзките си с руснаци по време на предизборната кампания през 2016 г.

Който разбрал, разбрал повече няма да коментирам по този въпрос!

Абсолютно. Който иска да се гърчи и  спекулира на воля, аз няма да ти преча. :) 

пп

Обвинения за пране на 150-200 млрд $

https://www.svobodenforum.com/2019-05/shef-na-danske-bank-s-obvinenie-za-prane-na-200-mlrd-evro-ot-rusiya/467?fbclid=IwAR1iJBuUCDL-Eo19vGg6uz6BANIH4lhY7uVNsMSrceV8WD_atT_ySB418Gg

рашистката мафия не си играе на дребно.... :)

Все пак някой трябва да пере оборота от официално регистрирани  8-18 млн клиенти

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.