Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 12 часа, miro20 написа:

Добре че влязохме в НАТО, защото щяха да ни се слчуат висчкия комплект агресия и дестабилизация които видяхме в тези страни които не са под шапката на НАТО

- сърби-албанци, Грузия, Украйна...

Щеше ли да се радваш някой да ти спретне едни кърджалийски народни републики, самопровъзгласили се чрез вкарването на маскирани необозначени зелени човечета - аскер ?

Я пак си помисли!!! Какво точно се случи в Украйна и кой е виновен за разните майдани по света? Защо Милошевич нападна албанците и кой започна конфликта? Защо "избитите" уж от сърбите хиляди албанци се оказаха живи? Кой днес и защо размахва, като плашило "възродителния процес" от време оно, като насажда етническа омраза, а българите трябва да търпим всичко и да сме толерантни по евростандартите? Шапката на НАТО опази ли Кипър от турската агресия и анексията на половината територия?

За едно обаче си прав! Ако не бяхме съучастници на НАТО в разбойническия план да се унищожи Сърбия, можеше да последваме съдбата и. И то, защото Русия след измяната на Горбачов и Елцин стана слаба. Не можеше да защити бившите си съюзници, и за това ни остави в ръцете на лешоядите! Но можехме да лавираме и само да обещаваме без да изпълняваме всичко. Бай ти Тодор, колкото и да го плюят днес, беше доста хитър. Много обещаваше и на руснаците, но не всичко изпълняваше. Аз съм от рода на кулаци, дядо ми е лежал без присъда в Белене 3 години, и би трябвало да мразя всичко случило се до преди 89 г.! Само че е въпрос на гледна точка! Просто живях тогава, живея и сега и да речем, че днес съм успял, за средна класа, но хората около мен са доста зле, и колкото и да не ти се вярва ми е жал за тях. За справка вземи само здравеопазването и сам си отговори, ако не си живял през 60-70-те!

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 495k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

на 2.07.2019 г. в 13:56, Мойра написа:

Американски разрушител влезе в Черно море

Руснаците ще се справят с всичко, но България губи от присъствието на американски военни кораби в акваторията си.

Все повече чужденци и българи се отказват да летуват на нашето черноморие.

По-добре да не бяхме влизали в НАТО!

Руснаците няма с какво да се справят защото никой не е тръгнал да ги напада. Може и да им е малко криво когато виждат че съюзниците отНАТО са надеждно защитени и няма как да се случи кримски сценарий със страна членка на НАТО. Иска им се да прелапат още някоя чужда територия но няма как ще трябва да кротуват - това е положението.

• Автор
преди 2 минути, lsmurf написа:

Руснаците няма с какво да се справят защото никой не е тръгнал да ги напада..... Иска им се да прелапат още някоя чужда територия но няма как ще трябва да кротуват - това е положението.

Смърф,ти сериозен ли си или си прихванал от оня,дето има латерна вместо глава!? Интересно ми е как ще коментираш САЩ и какво правят в страни извън НАТО ,при това без покана...Само не ми казвай,че "рекламират , възстановяват  или налагат демокрация" -изтъркано е....

преди 13 минути, lsmurf написа:

Руснаците няма с какво да се справят защото никой не е тръгнал да ги напада. Може и да им е малко криво когато виждат че съюзниците отНАТО са надеждно защитени и няма как да се случи кримски сценарий със страна членка на НАТО. Иска им се да прелапат още някоя чужда територия но няма как ще трябва да кротуват - това е положението.

Този пост чете ли го?

преди 2 часа, herkules2 написа:

преди 1 минута, NIKISHARK написа:

Смърф,ти сериозен ли си или си прихванал от оня,дето има латерна вместо глава!? Интересно ми е как ще коментираш САЩ и какво правят в страни извън НАТО ,при това без покана...Само не ми казвай,че "рекламират , възстановяват  или налагат демокрация" -изтъркано е....

Въобще не смятам че американците са ангели небесни. Както и Русия и те се опитват да прелапат възможно най много ресурси . Тук въпросът е друг. В момента сме под крилото на НАТО което е в отлична кондиция и мисля че на американците няма да им се наложи да изхвърлят зад борда всичкия излишен товар както направиха руснаците със страните от СИВ и Варшавският договор. Налагането на демокрация си е пропаганден трик както беше налагането на социализъм. Всичко се движи от икономическите интереси. Затова и Русия отново не е в печеливша позиция защото въпреки че е военна свръхсила в икономическо отношение съвсем не е такава.

преди 4 минути, Мойра написа:

Този пост чете ли го?

Не съм го чел защото счетох че е излишно. Ами като какво да го определят нали трябва да се провежда пропагандата все пак.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Ми, да бяха включили в списъка и CNN за да е пълен.

Би ли сравнил колко пъти СНН или др западни медии са лъгали и спекулирали толкова колкото са хващани в най нагли лъжи РТ, спутник и др подобни ?

https://www.stopfake.org/?s=RT

:)

преди 20 часа, gagodrago написа:

ха-ха, нато в отлична кондиция...

Като стана напечено в Крим и Сирия, нато подви опашка и избяга в отлична кондиция.

Явно са решили да замерват врагът с танкове и да всяват страх до пълната му капитулация!!! Някаква нова стратегия, предполагам!!! Новатори са чипсовете, не може да им се отрече!!!

на 6.07.2019 г. в 11:22, M.Николов написа:

Доста, примери преди и по време на войната в Ирак, за последно Венецуела.

НЕ се сещам СНН да  имат реципрочни на РТ фейкове. Ще ми цитираш ли конкретно, както аз цитирах за РТ  ?

Който желае по-обстойно :

.......................................

на 13.07.2019 г. в 12:19, by_chechi написа:

Хе, то Майданът в Украйна и лаенето за Крим ще им излезепраз носа на янките. Още ще разберат те, от къде изгрява слънцето. Русия достатъчно ги търпя и е крайно време да ги навре в собствените им изпражнения,  каго ги опече заедно с кравешките им фъшкии! Ще си върне и Аляска щом много знаят войнолюбците и САЩ ще си платят за гадостите по света. Който се е заял с руснаците добро не е видял. Наполеон и Хитлер си получиха заслуженото, сега е ред и на американците. Без Америка светът може, дори ще се чувства свободен да разполага със себе си, но без Русия не може, защото гадове като кръволоците от Пентагона ще тормозят всички по света постоянно!

преди 17 часа, M.Николов написа:

https://www.24chasa.bg/novini/article/7557923

И това в най-демократичната страна!

Нечовешко е разбира се.

Не виждам обаче каква връзка има с отношенията мужду САЩ и Русия , освен ако не искаш да намекнеш че това е фалшива новина измислена от руснаците. :)

Новината ми се видя толкова стряскаща че чак невероятна . Затова пуснах една търсачка и открих това: http://news.bnt.bg/bg/a/demokratite-v-sashch-glasuvakha-45-mlrd-pomoshch-za-migrantite-po-granitsata-s-meksiko

Ами като събереш две и две получаваш 4 значи "Ето защо се харачат парите на данъкоплатците за да не се излагаме пред света " и 4.5 милиарда ще заминат незнайно в кой джоб. :)

.....Или как се занулява $63 трилиона (!!!) държавен дълг , $22 трилиона от които само на САЩ......

Факт : https://money.bg/economics/taka-izglezhda-darzhavniya-dalg-v-stranite-po-sveta.html

" Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават " . Как ? С война , ама световна - естествено !:nono:

И след това КАКВО ? :angry:

Да се смееш ли , да плачеш ли , ядове ли да береш или страх да те гони от нашите "политици".....8 броя F-16.... ? 

Ако , като стане (не дай боже) напечено , онези просто ще кажат : " Ами оправяйте се ....".......

• Автор

НАТО: САЩ разполагат с около 150 атомни бомби в Европа

Цитат

САЩ са разположили в Европа около 150 ядрени бомби. Това сочи общодостъпен доклад на НАТО, цитиран от белгийски, съобщава БТА. Отбелязва се, че оръжието е съхранявано в пет държави - Белгия, Германия, Италия, Холандия и Турция. Уточнява се, че в първоначалната версия на доклада с дата 16 април тази година са били посочени и базите, в които се държат ядрените оръжия. В последвалата редакция имената на базите са отпаднали от текста.

По непотвърдена информация САЩ се готвят да преместят ядрения арсенал от Турция в Румъния,след закупуването на С-400 от Турция.

Когато фактите никому нищо не говорят , няма начин да обясниш на тъпака къде е мястото на България .

Купуваме 8 американски самолети , вместо 25 по-добри руски на същата цена....(виж стари постове по темата)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.