Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 минути, БаалБек написа:

Заменяш "европейски контрол" с "отказ".

Е отказ си е. Дори всички европейски институции начело с гинеколожката на ЕС го казва. 

преди 6 минути, БаалБек написа:

Написал си това, което твърдя

Съчиняваш си нещо, което не съм и написал....

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, БаалБек написа:

С факти

Аха. Замисляла ли си се, защо болшинството от хората тук те смятат за бавноразвиваща? Каква ли е причината?

преди 15 минути, maxthon написа:

Политиката за отказ от дългосрочни договори и преминаване към борсови покупки е доста преди 2021г. 

П.С. Не се и усети, че аз ти говоря за едно, а ти за друго. Пълно неразбиране на пазара за природен газ.....

... и накрая големият разбирач и властелин на пазара е изхвърлен от Европа.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

... и накрая големият разбирач и властелин на пазара е изхвърлен от Европа.

И от пазар с 500 млн. потребители отива на такъв с няколко милиарда. И те ще получават евтини ресурси за да бъдат конкурентноспособни. Браво Европа.....

преди 18 минути, maxthon написа:

Пълно неразбиране на пазара за природен газ.....

Той Пламен Умния кога ли е разбирал някога нещо... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Той Пламен Умния кога ли е разбирал някога нещо... 😆

Е как да разбере като цитира всяко нещо, което му хареса из интернет..... Там няма да прочете приемерно кой прави заявките при един дългосрочен договор. Но пък продължава да си пляка как някой бил ни длъжен.....

току-що, maxthon написа:

Е как да разбере като цитира всяко нещо, което му хареса из интернет.....

Ама той да го цитира... Проблема е, че няма акъл за една стотинка и дори не може и да вникне в написаното... 

преди 1 час, communismatic написа:

Пламен Умния е КОПИРАЛ някаква тъпотия, която изобщо не разбира, но естествено... поста така е написан, все едно той го е писал. Нито цитат, нито източник... Естествено на най-елементарният тип от форума, акъла не му стига, просто да провери цената преди 2021-ва. Просто мозъка му е изключително гладък...

Късопаметно и плиткоумно комуне, лично на теб съм ти посочил източниците тук

Цитат

Използвал съм информация за хранилищата от статия от 11 февруари 2022, публикувана на две места, под различно заглавие:

Складирането на газа: Ето защо и за кого това е важно 
Предстоящото разширение на Подземното газово хранилище „Чирен” на фона на развитието на „съхранението на природен газ” в САЩ и Европа - коментар на експерта Димитър К. Щерев

Предстоящото разширение на Подземното газово хранилище „Чирен” на фона на развитието на „съхранението на природен газ” в САЩ и Европа

Не съм допускал, че аполитична, бизнес- и техническа информация от международен експерт, работещ в Булгартрансгаз, ще възпали толкова мозъчната ти кухина, но приемам, че пропускът с непосочване на източника е мой.
Статията ми е известна от лятото на 2022 г. и още тогава съм проверявал данните по отношение на собствеността на Газпром. Имах спор с един дървеноглав, като теб...
Ако не си съгласен с експерта - оспорвай.

Цитат

Данните за максималната степен и динамиката на запълването на посочените в поста газохранилища за 2021 г., съм ги взимал от сайта GIE AGSI (Gas Infrastructure Europe - Aggregated Gas Storage Inventory).
Ако не си съгласен с данните - оспорвай.

Абсолютно нищо не си посочил, посочи ги чак когато те хванах в лъжа. Нормално... за човек с твоя акъл.

преди 2 минути, communismatic написа:

Абсолютно нищо не си посочил, посочи ги чак когато те хванах в лъжа. Нормално... за човек с твоя акъл.

Я кажи, коя беше лъжата?

преди 4 минути, plamen.spam написа:

Я кажи, коя беше лъжата?

Лъжата, че представяше всичко това като твои твърдения, а ти си толкова елементарен, че няма как да си го писал ти. Просто веднага те хванах, понеже за разлика от теб, не съм на твоят акъл. Не случайно не го беше сложил нито в цитат, нито в кавички, нито имаше и източник отдолу. Аз затова ти казвам, че ти си бавняр отвсякъде... абсолютно всеки път те слагам на мястото ти и въпреки всичко все идваш за още. Не знам, не разбра ли, че не съм на твоят акъл... Както и да е, поне простотията ти ми е забавна.

Спрете да убеждавате това недоразумение как стоят нещата-то много добре го знае, но това са му спуснали да пропагандира и то няма на къде. Приканвам всички излъгани ,че ги лъжат, да прочетат следното:

Колко имало на площада-20 или 30 хил.? А колко ще има на изборите с бюлетина за реда, просперитета и културата-5 или 6 милиона за Герб? 

33.PNG

44.PNG

преди 59 минути, Panzer 4 написа:

Спрете да убеждавате това недоразумение как стоят нещата-то много добре го знае, но това са му спуснали да пропагандира и то няма на къде.

Да, де... Наясно съм с това как стоят нещата. На Румен Радев трябвало да му се държи сметка... а в същото време той е един президент в парламентарна република. Нещо, което още не можеш, да разбереш... Това по повод "недоразумението". Акъл нямате за пет стотинки, ама иначе много балалайкате.

преди 45 минути, communismatic написа:

ще не можеш, да разбереш.

Освен правописната грешка, да попитам-тоя джагатаец (с папахата) на разстрел ли го водят-гледам , че си държи молитвено ръцете, сигурно се моли да не го пращат на украинския фронт...

222.jpg

преди 3 часа, Panzer 4 написа:

Колко имало на площада-20 или 30 хил.? А колко ще има на изборите с бюлетина за реда, просперитета и културата-5 или 6 милиона за Герб

Не бе - ще са 10 милиона. 🤣 

Резултати :: Избори за народни представители 27 октомври 2024

image.png.adfd41e5fd4fab91f869845af9d9526a.png

преди 6 часа, communismatic написа:

Лъжата, че представяше всичко това като твои твърдения, а ти си толкова елементарен, че няма как да си го писал ти. Просто веднага те хванах, понеже за разлика от теб, не съм на твоят акъл. Не случайно не го беше сложил нито в цитат, нито в кавички, нито имаше и източник отдолу. Аз затова ти казвам, че ти си бавняр отвсякъде... абсолютно всеки път те слагам на мястото ти и въпреки всичко все идваш за още. Не знам, не разбра ли, че не съм на твоят акъл... Както и да е, поне простотията ти ми е забавна.

За пореден път си сдъвкан, смлян и изплют. Но ти си живей с комплексите и продължавай да си вярваш, че ни "надцакваш". 

преди 13 часа, Panzer 4 написа:

Освен правописната грешка, да попитам-тоя джагатаец (с папахата) на разстрел ли го водят-гледам , че си държи молитвено ръцете, сигурно се моли да не го пращат на украинския фронт...

Привърженик на украинската сган се присмива на вярващ ММА-ец, иронизирайки мобилизацията в Русия. Да се смееш ли, да плачеш ли...

преди 9 часа, parmobil написа:

За пореден път си сдъвкан, смлян и изплют. Но ти си живей с комплексите и продължавай да си вярваш, че ни "надцакваш". 

Мхм, затова ли постоянно бягаш от отговори на въпросите ми? Кво стана с "Боташ", между другото... Пламен Умния го видяхме, ти що също би отбой?

преди 2 часа, communismatic написа:

Кво стана с "Боташ", между другото...

К'во да стане...
Стана това, че зеленият чорап постави България сред най-големите инвеститори в Турция.

преди 5 часа, plamen.spam написа:

К'во да стане...
Стана това, че зеленият чорап постави България сред най-големите инвеститори в Турция.

Мхм, така е, да... Ти си доста наясно с нещата. Определено...

преди 8 часа, communismatic написа:

мобилизацията в Русия

Неще много анализ-да си избереш това име комунизматик , производно на комунизъм, е убедителен признак на умствено (най-малкото) изоставане. Комунизъм-това е доктрината, създадена в СССР и виновна за смъртта на много милиони добри хора, на похабен живот на други много милиони, в създаване на препятствия за нормален живот на други много милиони. Дори и днес, по вина на същите хора от там, продължават да загиват млади, здрави мъже, и макар, че доктрината не се споменава, тя е същата. В Украйна са загинали 1400 000 млади и способни хора . Как този човек (дали е човек?) яде, как ляга да спи-какви видения има?

Този избор (на името) дали не е стремеж за демонстриране на определена принадлежност? Или е акт на мърляво копеле, дето не съзнава какво прави и какви последствия може да има действието му?

Ако и вътрешната ти същност е същата, то от теб по-нещастно същество не може да има!

преди 11 минути, Panzer 4 написа:

В Украйна са загинали 1400 000 млади и способни хора . Как този човек (дали е човек?) яде, как ляга да спи-какви видения има?

Първо, ти откъде знаеш колко хора са загинали в Украйна? Да не работиш в ЦРУ? И второ... когато твоите любими бандероги убиваха деца в Донбас, ти що не виеше на умряло?

преди 12 минути, Panzer 4 написа:

Ако и вътрешната ти същност е същата, то от теб по-нещастно същество не може да има!

Мхм. ОК... Я ми отговори най-сетне на въпроса, какви правомощия има един президент в парламентарна република? Щото 200 пъти те питах, още не смееш, да ми отговориш, а постоянно храчиш по Румен Радев без изобщо грам да имаш понятие по нещата.

преди 40 минути, communismatic написа:

какви правомощия има един президент в парламентарна република

Не ти отговарям, защото въпросът ти не е формулиран правилно. Ако имаш пред вид регламентираните правомощия, то той няма нищо общо с тях-всички действия са чрез агентурата (лай по всички медии, организиране на саботажи и метежи, промиване на оскъдни мозъци (като твоя), следване на указанията на КГБ и още безброй. Всичката реална дейност е реципрочна на закона-какво значение имат тогава неговите пълномощия?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.