Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Да постна пак старите ти постове? Умничкото ми? 😆

Ти си смешникът с твърдението:

на 27.10.2025 г. в 21:49, communismatic написа:

Споразумението е от Парижкият мирен договор.

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, plamen.spam написа:

Ти си смешникът с твърдението:

Смешника е ясно кой е...

Интересно, това ти ли си го писал? 😆😆😆

на 27.10.2025 г. в 15:49, plamen.spam написа:

А бре, Незнайко, с кой да се е договаряло преди това, като в Гърция до 1949 г. има гражданска война.
К'ва търговия и транспорт на стоки, като по границата ни с Гърция непрекъснато е имало инциденти. Много често след престрелка, гръцките партизани са се изтегляли на наша територия, а армията им е навлизала за да ги преследва.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Да пуска партията час по-скоро и да измита тая сган дето се е наредила в парламента!

на 8.12.2025 г. в 16:00, Bubbles написа:

Тава требва да се утрепе на момента с камъни.

преди 3 минути, communismatic написа:

Интересно, това ти ли си го писал? 😆😆😆

Естествено, че аз съм го писал.

И акцентът е върху липсата на споразумение, заради невъзможността за договаряне по това време
Елементарно, но не успя да го схванеш...

Съзнателно ли пропусна същественото нататък в поста?

на 27.10.2025 г. в 13:49, plamen.spam написа:

Даже дипломатическите ни отношения са възстановени чак през май 1954 г.

Ако беше прочел The Книгата, а не само да ги буташ тия вагони, нямаше да се изложиш толкова.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Естествено, че аз съм го писал.

Аз много добре знам кой го е писал, просто те ебавам, понеже постоянно си променяш тезите, понеже хал-хабер нямаш. И то не е само по тая тема.

И акцентът е върху липсата на споразумение, заради невъзможността за договаряне по това време
Елементарно, но не успя да го схванеш...

Аха, акцента бил върху липсата на споразумение... ОК, разбрах. 😆

Тая част очевадно е свързана с липсата на споразумение...😆

на 27.10.2025 г. в 15:49, plamen.spam написа:

К'ва търговия и транспорт на стоки, като по границата ни с Гърция непрекъснато е имало инциденти. Много често след престрелка, гръцките партизани са се изтегляли на наша територия, а армията им е навлизала за да ги преследва.

Ако искаш, да ти постна и другите тъпотии по темата? Много искам да ти чуя жалният вой отново... и как рязко ще спреш, да постваш. ОТНОВО! 😆😆😆

преди 20 минути, Bubbles написа:

Радев: Ще изляза със свой политически проект, когато най-малко го очаквате

Да пуска партията час по-скоро и да измита тая сган дето се е наредила в парламента!

То и Първанов направи "АБВ" и нищо не се случи. Какви надежди възлагате на Радев? Той съсипа каквото успя.

преди 1 минута, parmobil написа:

Какви надежди възлагате на Радев? Той съсипа каквото успя.

Какво например? 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Какво например? 😆

Една държавна фирма е силно декапитализирана. И ще става по-зле през следващите 10 години.

току-що, parmobil написа:

Всичко.

Мхм, добре... 😆

Една държавна фирма е силно декапитализирана. И ще става по-зле през следващите 10 години.

Тоя пак смени темата. Каква изненада... 😆

Точно по темата е.

Пак ли не си в час?

Пламене, защо абсолютно всеки път те слагам на оная си работа? Кажи ми някаква тема, по която да си компетентен? Нещо от всички тъпотии, дето ги постваше всекидневно успя ли да докажеш? Дай някакъв пример поне... Затова ли толкова много ме мразиш? :) 

Не се тревожи, гаврата ще продължи с пълна сила... Много обичам да се ебавам с посредственяци като теб. :) 

току-що, communismatic написа:

Пламене, защо абсолютно всеки път те слагам на оная си работа? Кажи ми някаква тема, по която да си компетентен? Нещо от всички тъпотии, дето ги постваше всекидневно успя ли да докажеш? Дай някакъв пример поне... Затова ли толкова много ме мразиш? :) 

Не се тревожи, гаврата ще продължи с пълна сила... Много обичам да се ебавам с посредственяци като теб. :) 

Ама ти верно ли си мислиш, че те взимаме на сериозно?

преди 10 минути, plamen.spam написа:

Едва ли разбира какво са капиталови разходи за една държава. И дали не е по-добре да бъде финансово разтоварена от много дейности, които може да ги поеме частен капитал. Било с концесия или по друг начин.

преди 24 минути, parmobil написа:

То и Първанов направи "АБВ" и нищо не се случи. Какви надежди възлагате на Радев? Той съсипа каквото успя.

Тава нал' го коментирахме? Първанката разцепи БСП партия не е правил и той не беше толкова популярен колкото президента, освен това времената бяха други.
Разбира се няма никакви гаранции, че президента ще успее да събере достатъчен вот за мнозинство, но шансовете изглеждат добри.

преди 53 минути, Bubbles написа:

преди 7 минути, Bubbles написа:

Разбира се няма никакви гаранции, че президента ще успее да събере достатъчен вот за мнозинство, но шансовете изглеждат добри.

Имаш напредък. Вече изглежда по-нормално....:writealetter:

преди 19 минути, parmobil написа:

Ама ти верно ли си мислиш, че те взимаме на сериозно?

Е, ти не ме взимаш, вероятно... Щото на половината ми въпроси така и не си отговорил. 😆

преди 16 минути, БаалБек написа:

Едва ли разбира какво са капиталови разходи за една държава. И дали не е по-добре да бъде финансово разтоварена от много дейности, които може да ги поеме частен капитал. Било с концесия или по друг начин.

Оле, майкооооооооооооо... 😆

преди 21 минути, plamen.spam написа:

Тъпичкото ми то, свикна ли с подписа ми?

Е, подписа ти, да. Само не знам, що в подписа ти не си упоменал и една дузина от нещата, за които УЖ беше много наясно, а после си промени тезата. Примерно за стрелбите по границата, агнешкото месо, от кога са изплащани репарациите и т.н. Странно... 😆

преди 36 минути, communismatic написа:

Е, подписа ти, да. Само не знам, що в подписа ти не си упоменал и една дузина от нещата...

Всеки път съм изумен от мазохизма ти и желанието ти да бъдеш унижаван.
Не съм виждал досега, такова желание, някой да манифестира с плиткоумието си, да е с претенции за дълбоки познания, а в същото време да се излага с огромното си невежество.

Всеки път съм изумен от мазохизма ти и желанието ти да бъдеш унижаван.
Не съм виждал досега, такова желание, някой да манифестира с плиткоумието си, да е с претенции за дълбоки познания, а в същото време да се излага с огромното си невежество.

Забавно... 😆

За нас - да :D

E, нормално. Тираджията, Баалбек и Иван Умния сте кажи-речи на един акъл. Барабар с още 10-15 човека тук, дето са различни акаунти на тираджията. 😆

преди 1 час, plamen.spam написа:

И вината на Радев в случая е......?

И дали тази държавна фирма няма да бъде в много по-добро финансово състояние, ако Топлофикация София си плати задълженията?

Или и за това е виновен Радев?

Aз съм сигурен, че половината от тия, дето плюят Румен Радев дори нямат понятие, че той няма абсолютно никакви правомощия в рамките на една парламентарна република. Това е доста добро определение за жълтопаветният умнокрасивитет, т.нар. гласоподаватели на ГЕРБ и ПП-ДБ.

преди 53 минути, M.Николов написа:

И вината на Радев в случая е......?

И дали тази държавна фирма няма да бъде в много по-добро финансово състояние, ако Топлофикация София си плати задълженията?

Или и за това е виновен Радев?

Чий избор е Донев?
Чие правителство всяваше паника, говорейки за "хаос и разруха" в сектор енергетика?
Кой се срещна в началото на декември 2022 г. и какво договори лично с Ердоган?

Тия задължения ще покрият ли едни други задължения за 10 години напред?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.