Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 20 минути, parmobil написа:

Теб пък кой те настъпва? И ти като @Flashback и @Bubbles сипеш акъл от далече. Не мога да разбера как може да има толкова левоориентирани хора, които са избрали да не живеят тук.

Лево?
ГЕРБ и ППДБ кфи са ве гений? За десни ли ги имаш? 🤣

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 27 минути, Flashback написа:

Според AI:

Договорът с Боташ е част от усилията за осигуряване на неруски газ след 2022 г., когато "Газпром" спира доставките към България поради отказ от плащане в рубли. Договорът позволява достъп до турските СПГ терминали, което е алтернатива на руския транзит.

А според AI, изгоден ли е този договор за нас? Вероятно си питал и проверявал.

Мене ми не требва жокер.

преди 24 минути, Bubbles написа:

Лево?
ГЕРБ и ППДБ кфи са ве гений? За десни ли ги имаш? 🤣

Че нали аз ти казах, че не ги приемам за десни. Или си забравил?

преди 3 часа, parmobil написа:

Мене ми не требва жокер.

Мда, сигурен съм, че и по тая тема си доста компетентен. Точно колкото и Пламен Умния.

мухльото рублев и късия не смеят да излязат на площада а само съскат по фейсбук 

Просто защото ...

597064497_10240883962738259_268015461046

:giggle1:

преди 10 часа, Flashback написа:

ЕК официално уведоми българската страна, че разследването на споразуменията с "Боташ" е приключено без установени нарушения

Нарушения и неизгоден не е едно и също . !

Ти можеш да си продадеш новата кола струваща 100 хил  за 1000 лв, и това няма да е нарушение. Но дали ти е изгодно ??

току-що, miro20 написа:

мухльото рублев и късия не смеят да излязат на площада а само съскат по фейсбук 

Просто защото ...

597064497_10240883962738259_268015461046

:giggle1:

А,те пък твойте са на площада....Сън не ви хваща от тоз Путин...сега пък и от Радев....

преди 1 час, miro20 написа:

Ти можеш да си продадеш новата кола струваща 100 хил  за 1000 лв, и това няма да е нарушение. Но дали ти е изгодно ??

Скоро бях попаднал на съвсем пресен подобен случай.
Фирма от Добрич купува апартамент в Русе и две години по-късно го продава на честно и принципно физическо лице (родено с голям късмет), обаче с 40% по-ниска цена от покупната.
И това при ръста на цените през последните две години...

преди 12 минути, M.Николов написа:

Понеже гледам най-редовно "Консервите" (интелигентни млади момчета с десни възгледи, които говорят за политика), в момента основната критика към Радев е, че е прекалено пасивен. Особено след въвеждането и на еврото и т.н. Прекалено мълчалив, прекалено нихилистичен и т.н.

Трябва да се направи много сериозна организация преди да предприеме нещо, иначе има опасност да повтори съдбата на Слави с ИТН.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Трябва да се направи много сериозна организация преди да предприеме нещо, иначе има опасност да повтори съдбата на Слави с ИТН.

E, кой е имал пък високи очаквания към Дългият? То там беше ясно. Високи очаквания имахме към ПП-ДБ, понеже нито Кирчо познавахме, нито Кокорчо... а те се оказаха по-прости и от Бойко.

ИТН тогава победи на изборите, но после се провали в опита да състави правителство заради неумение и липса на добра организация.После се появиха ПП

преди 2 минути, M.Николов написа:

ИТН тогава победи на изборите, но после се провали в опита да състави правителство заради неумение и липса на добра организация.После се появиха ПП

Не мисля така, по-скоро съставиха някакво правителство, колкото да не бъде одобрено, понеже самите те не са очаквали, че ще бъдат първа политическа сила след изборите през 2021-ва. А при всички положения е имало и договорки с бай Тиквун преди тях. Помниш ли какви предложения имаше? Министърка по ромските въпроси? Саня Армутлиева - министър на културата? Другото нещо... На следващата година, няколко месеца след като влязоха в управлението с ПП-ДБ, една част от ИТН се разцепи (оная покрай Руди Гела). Излязоха депутати от това крило и намекнаха, че Слави Трифонов и партията му са обвързани с ГЕРБ покрай Орлин Алексиев. Обясниха и по какъв начин чрез кои депутати и т.н. Питаха Дългия, какъв е тоя... той каза, че Орлин Алексиев му бил приятел, но не знаел, с какво се занимава. Ми... има ли смисъл, да коментираме повече? Еб*си обяснението. Както и да е. Въпросните депутати обясниха и по какъв начин се диктуват правилата в ИТН - никой изобщо не е виждал Слави, нямали право на мнение, били просто едни най-обикновени натискачи на копчета (те май всички в НС са такива, но това е отделна тема).

Е, прави ли излязоха?

преди 13 минути, M.Николов написа:

Мисля, че Слави отдавна няма влияние върху процесите в ИТН. Все още се води някакъв лидер, но това е парлама.

Това е абсурдно като твърдение. Пределно е ясно, че всички са просто някакви подизпълнители, а той ръководи нещата чрез Тошко Йорданов. Но който и да ръководи, това не променя факта, че ИТН се превърнаха в най-обикновена патерица на ГЕРБ както ПП-ДБ, ВМРО, Реформаторски блок, Воля, НФСБ, РЗС и прочее. Абсолютни боклуци... Ето ти го пресният пример - Асен Василев говори от протестите, снощи го показаха по "медиите". Е, добре, де... Нали уж протестите били срещу пробитият бюджет? Ми, нали и Асен Василев иска да влизаме в Еврозоната? Бюджета не е ли пробит основно заради влизането ни и факта, че трябва да се запушват пробойните? Ама умнокрасивите вярват...

Президентът Румен Радев започва консултации с парламентарните групи в Народното събрание (НС) от понеделник – 15 декември. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Срещите са в съответствие с чл. 99, ал. 1 от Конституцията.

1. Те ще започнат с представители на парламентарната група на ГЕРБ – СДС от 10:00 часа.
  2. От 11:30 часа държавният глава ще посрещне на „Дондуков“ 2 представители на парламентарната група на „Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ).
преди 1 минута, parmobil написа:

Пореден месия (Радев) се задава. Да не му се случат като на Първанов мераците. 

На теб пък какво ти пречи Радев!?Гласувай си за Пеевфски и си свиркай....

току-що, Proshark написа:

На теб пък какво ти пречи Радев!?Гласувай си за Пеевфски и си свиркай....

Само толкова ли успя да снесеш? Без лични обиди? Само ме набеди за гласоподавател на Пеевски. Левите дугари сте ограничени по рождение.

преди 7 минути, parmobil написа:

Само толкова ли успя да снесеш? Без лични обиди? Само ме набеди за гласоподавател на Пеевски. Левите дугари сте ограничени по рождение.

Това обида ли е? Къде видя обида в поста му? Я сега виж твоя ... ей много сте тънкообиднии бре ... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 15 минути, parmobil написа:

Пореден месия (Радев) се задава. Да не му се случат като на Първанов мераците. 

Личи си, че ги разбираш нещата...

преди 26 минути, nikssi написа:

Това обида ли е? Къде видя обида в поста му? Я сега виж твоя ... ей много сте тънкообиднии бре ... 

Аз тънкообиден? Само посочих, че този път си спести лични обиди.

Както нееднократно съм заявявал, аз съм във форум и чета всякакви глупости, защото е ФОРУМ! Никога и никого не се докладвал на ръководството. Защото е ФОРУМ и всеки има право да се изкаже. Липсата на възпитание не забранява сипене на глупости. За съжаление.

преди 8 минути, parmobil написа:

Никога и никого не се докладвал на ръководството.

Освен ако случайно не започнат да пишат от "телефона" ти....

преди 1 час, nikssi написа:

... ей много сте тънкообиднии бре ... 

те и птиците са толкова умни😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.