Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, Лудият Учен написа:

Затова как нямат право да абдикират от отговорност...Пак ли не разбра ???

И това какво общо има с твоето:

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Заради накърненото си, грозно его, ГЕРБ абдикираха от отговорност да си свършат работата като правителство в оставка,както е записано в Конституцията...

И шизофренията на Радев:

преди 1 час, БаалБек написа:

На 2 декември 2025г. - "Властта е бламирана от протести ,единственния изход ,е оставка на правителството и предсрочни избори"

На 16 декекмври 2025г. към Коце Копейкин - "Правителството абдикира и остави мен и вас да се оправяме"

:popcorn2:

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 34 минути, БаалБек написа:

И какво е записано в Конституцията за правителство в оставка

Каквото и на правителството не в оставка. Министерски съвет внася проект за бюджет по Конституция. Това работа на правителството ли е е или някой друг трябва да го свърши?

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

И ти отговарям за последен път,защото колкото и пъти да те хванат в лъжа,всеки път се мъчиш да изклинчиш...Има по-важни неща от това да комуникирам с теб...

То е записано. Лъжеца си ти, защото нямаш идея какво коментираш. Но си коментираш нещо....А после друг му е виновен. 

преди 2 минути, БаалБек написа:

И това какво общо има с твоето:

И шизофренията на Радев:

https://news.bg/politics/boyko-borisov-otseche-nikakvo-preformatirane-v-tova-ns-nikakvo-glasuvane-na-byudzheta.html

Ето го сръдливия Бою Борисов 

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Не можеш да напишеш собствен коментар на твоите твърдения ли? И се чудиш какви линкове да даваш.

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Какво не разбираш в написаното ?!  Правителството беше свалено от народното недоволство...Но мутрата Борисов се разсърди и каза,че няма да се приеме бюджетът...Заради накърненото си, грозно его, ГЕРБ абдикираха от отговорност да си свършат работата като правителство в оставка,както е записано в Конституцията...

И те попитах:

преди 40 минути, БаалБек написа:

И какво е записано в Конституцията за правителство в оставка? Я да разясниш каква "работа" трябва са свършат. Или и ти също както госпожа @Topor ще се изнижеш, като мокра връв...

Хем свалено от народното недоволство, хем бюджет да приеме (напук на недоволството), хем Радев е прав за шизофренията си...

Радев манипулатора!!!

На 2 декември 2025г. - "Властта е бламирана от протести ,единственния изход ,е оставка на правителството и предсрочни избори"

На 16 декекмври 2025г. към Коце Копейкин - "Правителството абдикира и остави мен и вас да се оправяме"

И?

Написах и обясних всичко,като ти дадох дефиниция от изказването на Министър-председателя в оставка...Ти прочете всичко,направи се на ударен,след което цитира всичко и каза,че е лъжа...Толкова за теб,сбогом...

И какво е записано в Конституцията за правителство в оставка? Я да разясниш каква "работа" трябва са свършат.

То пък като ти цитират Конституцията, все едно ще разбереш нещо...

На Радев заболяването не е от вчера!

Имаше такива моменти:

radefff.png.04ef9c48837ea4f797a7682e947ba4f4.png

И това дойде после:

на 16.12.2025 г. в 19:20, БаалБек написа:

на 16.12.2025 г. в 19:52, Proshark написа:

Ти па точно,не можеш да му се намажеш и на "зеления чорап"..ако ме разбираш......

Да, не мога и не искам.. такива като теб идеално се мажете и размазвате по вмирисания чорап .

Ето това са истинските и достойни политици, които ще спасят България.

May be an image of the Oval Office and text

преди 1 час, Miusuka написа:

Ето това са истинските и достойни политици, които ще спасят България.

May be an image of the Oval Office and text

Глупости

Тоя ли е спасителят сега? Спасителят в ръжта.

Който си набуха всичките бустери. Участваше в цирка.

zx980_4300476.jpg?v=1641485406

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Глупости

😀то и половината от възраждане са с бустери

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Глупости

И ти ли, Бруте? Вместо да плюеш по Шиши и Бочко, ти плюеш по тяхната конкуренция. То не беше Ивелин, щото незнамсикаквоси, сега по Радев... щото се бил ваксинирал. 

Ще излязат прави хората, дето ти се подиграват...

Радев няма да се кандидатира.

преди 8 часа, Artomax написа:

Радев няма да се кандидатира.

Партията на Радев е "Величие".

преди 9 часа, ivottoshev написа:

И ти ли, Бруте? Вместо да плюеш по Шиши и Бочко, ти плюеш по тяхната конкуренция. То не беше Ивелин, щото незнамсикаквоси, сега по Радев... щото се бил ваксинирал. 

Ще излязат прави хората, дето ти се подиграват...

Плюя и Шиши, и Боко. Всички са в цирка. Плюя и Жечев, плюя и по Киро и Кокорчо. ПППП. Всички са в кюпа. 

IMAGE_14565913_1226_0.jpg

на 14.12.2025 г. в 21:25, БаалБек написа:

Вече е ясно името на новата партия, която ще се включи в изборите..!!!!

Botash_pp.thumb.png.4d61e189b2c4c44ded488a546f556227.png

Ясно.

Сигурно председател ще е синът му. След като Кирчо и Кокорчо го изложиха. Ще заложи на кръвта.

Само чака синът му да се изучи в чужбина и идва да спасява България.

168950121631347.jpg

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ясно.

Сигурно председател ще е синът му. След като Кирчо и Кокорчо го изложиха. Ще заложи на кръвта.

168950121631347.jpg

https://www.actualno.com/politics/bird-izgodna-imotna-sdelka-za-sina-na-rumen-radev-propada-byrzo-news_2453944.html

преди 1 минута, Banesc написа:

радеф е фалшив герой от същото котило 

промяната  ще дойде с революция и помитане  на всичко 

Banesc за президент хаха! :) 

това е нормално

поколенията се израждат  или стават по добри 

в случая е затъване 

току-що, Belefor написа:

Banesc за президент хаха! :) 

император!

абсолютна власт ми трябва 

само така мога да оправя нещата

иначе все  ще се намери някой да ме спъва 

https://www.actualno.com/politics/bird-izgodna-imotna-sdelka-za-sina-na-rumen-radev-propada-byrzo-news_2453944.html

Ти се превърна в Лоботомиро20. Не мислех че това е възможно, но ето че при теб се получи.

Респект, човече, респект :wors:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Синът на Радев учи в България, та няма как да се завръща от чужбина!:hush:

Намали малко плюнките, че напоследък ти идват в повече.

преди 1 час, M.Николов написа:

Синът на Радев учи в България, та няма как да се завръща от чужбина!:hush:

Намали малко плюнките, че напоследък ти идват в повече.

Дотук вече се познават, които ще се разпознаят в новия спасител. Проект на Радев версия 2. Този явно няма да е Харвард, а родно производство. УНСС и едно прасе.

https://bird.bg/radev-corruption-deal/

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ти се превърна в Лоботомиро20. Не мислех че това е възможно, но ето че при теб се получи.

Респект, човече, респект :wors:

Да, точно така. Защото не вярвам в новия спасител. Ивелин и Радев. 2 в 1 невероятна комбинация. Може да включат още 1.

Мен Радев ме кефи. Като обединител. Успя да ме накара да харесам (със задна дата, ако така се казва) и Първанов, и Плевнелиев. Обедини ме, тъй да се каже. Лесно е да харесаш или единия, или другия (или нито един от тях), я зависимост от убежденията си... ама я ги харесай с "и" помежду им...
Е, до "Осанна" не съм го докарал... и за тримата...  но и без това нямам спомен да съм дитирамбнал безрезервно някого досега. Урок, за който съм благодарен на соца... Макар че, подозирам... и без него щеше да ми бъде преподаден, преговорен и затвърден.
От друга (а може би е същата) страна, и тук, и в темите за останалите месии има хора (че и една персона в рода ми), които никога няма да се научат, че дори и да има нещо идеално във... вселената да речем, то не е свързано с човешкия род. Независимо дали се отнася за личния или обществения живот. И ще продължават да се мятат между... за да не използвам клишето "от осанна до разпни го" в този свят ден, бих казал - между мeсия (без значение в политиката или в личния им живот) и кaпyт... обикновено сплескан.
И накрая... с политиката е като с тютюнопушенето. Никой не е толкова враждебно настроен (бих казал даже озверен) към пушещите, колкото бившите пушачи... с изключение на мен и още един. Никой не ти е виновен (освен капиталистите, техните приятели империалистите и международното положение) че си пушил 10, 20... 30... годин. Или че си толкова наивен... да не кажа тъп, в тоя свят ден.

Честита Коледа и успешна Нова година!
Бъдете здрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.