Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 57 минути, plamen.spam написа:

Бавноразвиващото се комуне, вече трети месец не може да вдене идеята и механизма на Договора с Боташ.

Пламене, първо ми прочети поста... няколко пъти, осмисли го и тогава задай същият малоумен въпрос. И освен това, след поста ти за американските танкери с втечнен газ... честно... по-добре недей писа нищо повече. Поредната тема в която си смешен. За кой ли път... 

Изключително жалко и примитивно създание...

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Ъхъ, то километрични опашки от желаещи купувачи имаме. 

Мда, никой не иска природен газ в Европа. За какво му е... 

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 790,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Психологът Росен Йорданов:

Много прибързано използваме думите, без да направим точната диагноза на нещата. Народът, хората, енергията… Кой народ? Колко са излезли – 300 000. И като отидем на избори какво става? Тези въпроси зададе публично в ефира на БНТ психологът Росен Йорданов по повод протестите в страната и последвалата оставка на правителството. Той посочи, че в демокрацията, за да се говори от името на народа, трябва да се спечелят избори. По думите му, на протестите е имало хора, които са различни. Въпреки това той нарича случилото се "зрителна измама": "В крайна сметка за тези 5 години не научихме никакви уроци. И тогава бяхме сигурни какво се случва. През 2020 – край, отиват си, мутрите са вън и т.н. Борисов пада, изчегъртваме ГЕРБ, идват младите да управляват. Видяхме какво се случи". "Видяхме какви трансформации станаха, видяхме кой с кого е. Интересното е, че пак същите хора са на едно място. Уж през цялото време приказват едно, но пак са на едно място, пак са заедно", допълни той. "Може би най-недоволен е обитаващият "Дондуков" 2. Защото колкото и парадоксално да изглежда на фона на неговата риторика, не е готов все още. Изборите трябва да се случат след 2-3 месеца. И на мен ми е малко трудно да си представя как ще организираш солидна политическа формация", коментира психологът.

Забелязвате ли обаче как по всички медии се плюе главно по Радев? Не по Шиши, не по Бочко Менискуса, не по куклата на конци, дето ни беше до скоро премиер, а по Радев.

Голям страх тресе кочината от евентуална партия на Радев. Още няма такава, а куцо и сакато е впрегнато да плюе по нея :giggle1:

преди 1 час, nikssi написа:

Плевнелиев ...същия като Денков..или обратното....единия му бил "натрил носа",другия пък неориентиран предрича провал на проект на Радев...Май е добре да се припомни и на двамата как се появиха на полит сцената....

преди 4 часа, maxthon написа:

Всъщност си ползваме точно толкова, колкото пише в договора. И затова се налага да внасяме още 1.5 млрд. куб. м. газ от други места. И разбира се без дългосрочни договори, по борсови скъпи цени и т.н. А защо сме намалили консумация всеки може да се досети.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

След твърдението ти, че 'Kозлодуй" може да работи само и единствено с руско ядрено гориво, спрях да ти вярвам на експертизите.

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Забелязвате ли обаче как по всички медии се плюе главно по Радев? Не по Шиши, не по Бочко Менискуса, не по куклата на конци, дето ни беше до скоро премиер, а по Радев.

Голям страх тресе кочината от евентуална партия на Радев. Още няма такава, а куцо и сакато е впрегнато да плюе по нея :giggle1:

И за Първанов бяха такива очаквания. Някой да знае с какво се занимава сега? Сериозно питам.

преди 32 минути, parmobil написа:

И за Първанов бяха такива очаквания. Някой да знае с какво се занимава сега? Сериозно питам.

Е, ти може и да си имал очаквания към Първанов...

Би ли ми казал най-високият рейтинг в кариерата на Първанов колко е бил? А на Радев?

А по партията на Първанов плюеше ли се по всички медии още преди тя да бъде създадена?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Е, ти може и да си имал очаквания към Първанов...

Би ли ми казал най-високият рейтинг в кариерата на Първанов колко е бил? А на Радев?

А по партията на Първанов плюеше ли се по всички медии още преди тя да бъде създадена?

Аз никакви очаквания не съм имал към Първанов. Неведнъж съм пояснявал тук, че съм десен, но не съм парламентарно представен. А гласувам без прекъсване. 

И съвсем сериозно попитах с какво се занимава Първанов сега. Не е сарказъм.

преди 12 минути, parmobil написа:

Аз никакви очаквания не съм имал към Първанов. Неведнъж съм пояснявал тук, че съм десен, но не съм парламентарно представен. А гласувам без прекъсване. 

И съвсем сериозно попитах с какво се занимава Първанов сега. Не е сарказъм.

Нямам идея къде си харчи откраднатите от народа пари Първанов, но в когато прави партията си, рейтингът му сигурно е бил на половината от сегашният рейтинг на Радев. Да се сравнява неговата партия с евентуална партия на Радев е нелепо и може да се прави само с една цел - манипулация! 

преди 1 час, ivottoshev написа:

И накрая ще бъде още по-голям смях изобщо ако Радев не създаде партия. Свине, крадци, подчовеци и мекерета ще излезнат с нова песен тогава.. 😂

преди 5 часа, communismatic написа:

Пламене, първо ми прочети поста... няколко пъти, осмисли го и тогава задай същият малоумен въпрос. И освен това, след поста ти за американските танкери с втечнен газ... честно... по-добре недей писа нищо повече. Поредната тема в която си смешен. За кой ли път... 

Изключително жалко и примитивно създание...

Виж сега, дечко...
Ти си единственият човек, за когото знам, че е успял да регулира оборотите на бойлер.

Оттук нататък, какво друго може да се каже за нивото ти на разбиране, освен, че е под нулевото...

Виждам, че много ентусиазирани има за Царя Бойко Киро Радев да ги оправи догодина, ама се чудя, с коя партия го виждате да се коалира, след като преобладаващото мнение е, че всички в сегашния парламент са за затвора?

преди 5 часа, plamen.spam написа:

Оттук нататък, какво друго може да се каже за нивото ти на разбиране, освен, че е под нулевото...

Да, де... виждаме те теб колко знаеш, даже нямаш акъл, да обясниш, как КЕВР твърдят, че руският газ е по-евтин от азерският, а то било тъкмо обратното. 😆

Тя и твойта не е лесна. Да си с такива възможности, надали има някаква кой знае каква, що годе високоплатена работа, която да работиш. 😆

Иначе... много е забавно, колко много ме мрази, понеже най-редовно си го гавря... та чак стигна до там, да ми следи абсолютно всички постове из форумите. Иначе... не съм му бил никакъв приоритет, не съм му бил важен... 😆

преди 15 часа, БаалБек написа:

Психологът Росен Йорданов:

Много прибързано използваме думите, без да направим точната диагноза на нещата. Народът, хората, енергията… Кой народ? Колко са излезли – 300 000. И като отидем на избори какво става? Тези въпроси зададе публично в ефира на БНТ психологът Росен Йорданов по повод протестите в страната и последвалата оставка на правителството. Той посочи, че в демокрацията, за да се говори от името на народа, трябва да се спечелят избори. По думите му, на протестите е имало хора, които са различни. Въпреки това той нарича случилото се "зрителна измама": "В крайна сметка за тези 5 години не научихме никакви уроци. И тогава бяхме сигурни какво се случва. През 2020 – край, отиват си, мутрите са вън и т.н. Борисов пада, изчегъртваме ГЕРБ, идват младите да управляват. Видяхме какво се случи". "Видяхме какви трансформации станаха, видяхме кой с кого е. Интересното е, че пак същите хора са на едно място. Уж през цялото време приказват едно, но пак са на едно място, пак са заедно", допълни той. "Може би най-недоволен е обитаващият "Дондуков" 2. Защото колкото и парадоксално да изглежда на фона на неговата риторика, не е готов все още. Изборите трябва да се случат след 2-3 месеца. И на мен ми е малко трудно да си представя как ще организираш солидна политическа формация", коментира психологът.

Това бяха най манипулираните протести които съм виждал . Да, всякакви хора, но подбудени "по тва... по фейсбук... "  както се изрази Черепа на онези протести където мухльото пРезилдент излезе с юмручето . 

Толкова фейк нюз заливащи интернет на куп  не бях виждал. А за съжаление, младите наистина не слизат от тлефоните, информация само от там черпят

Сега тези хора пак по фейсбук и тикток "информирани", с клипчета как ще спират майчинските помощи, детските, пенсиите... бла бла... 

Внимателно слушах всички интервюта от площада. Всички искали нормално бъдеще, искат стабилни европейски доходи, искат просперираща икономика.... бла бла бла... и никаква конкретика. 

Да се махнела корупцията, мафията, бла бла бла

Е кой не иска това ??

Как да стане ? - ще сменят модела . Какво означава това - никой не каза. 

преди 9 часа, parmobil написа:

Направо се просълзих.

Този Слави василев е тотал щета. По зле от комсомолски секретар

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Виждам, че много ентусиазирани има за Царя Бойко Киро Радев да ги оправи догодина, ама се чудя, с коя партия го виждате да се коалира, след като преобладаващото мнение е, че всички в сегашния парламент са за затвора?

Ще намери 

Български възход ли бе на Черепа... 

Стефан Янев ? 

Ще направи нещо както го издигнаха инициативен комитет от "независими" , а ма все стари комунистически к'''рви 

Ще обедини всичката червена комунделско цоциалистическа рашистонацистка сволочь която сега е леко разединена

Ще дръпне всички леви, ще дръпне рашистите от Израждане, величия, и подобни .

Към него ще отидат и агитките на Черепа, Бобокови и др мафия от големите пари, с която "ще се бори" .

Всъщност, освен последните "бизнесмени" , ще удари рамо и матушката. Не се съмнявам! 

Дали с безработни "дарители" и пенсионери от по 400 лв, които не са и чували че са дарители, както финансираха най скъпата кампания на мухльото през 2016 г, така и сега ще стане.

Всъщност от тях ще зависи стратегията и те ще диктуват чрез някой наследник на Решетников.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Толкова фейк нюз заливащи интернет на куп  не бях виждал.

Мирко Умния се възмущава от "фейк нюз"... И това ли доживях. 😆

преди 29 минути, communismatic написа:

Ами така е когато мирко-фейка поства глупости но обвинява другите хора във фейк?

image.jpeg.a609a71f3976d66cd05033ea3422322d.jpeg

преди 15 часа, communismatic написа:

колко много ме мрази...

Милото грозно патенце... Всеки го мрази.

Ще ти споделя една тайна - от теб "лебед" няма да стане.
Свиквай.

преди 7 минути, plamen.spam написа:

Всеки го мрази.

Правилно, да. Какво по-нормално от това, след като някакъв непознат в малоумен форум те слага постоянно на оная си работа, та ти да му дириш осигуровките, постовете из другите форуми... но най-важното... понеже нямаш акъл и за една стотинка, да сметнеш това за някакъв повод за гордост, че даже и да се хвалиш с всичко това. Но не е омраза, не... Аз определено не съм ти важен и не съм ти приоритет. 😆

Кажи, с какво си доволен от тия, за които гласуваш? Разбрахме, че даже не знаеш и защо ни трябва това евро... поне отговори какво толкова благо за народа са извършили твоите ПП-ДБ/ГЕРБ избраници? Примерно ЛГБТИ+ прайдовете? Избери си нещо... Виж давам ти някаква насока, влизам ти в тежкото положение...

преди 20 часа, parmobil написа:

Направо се просълзих.

Друго си е да слушаш Шиши,Биши,Сапуна и Чехъла,нали?Там направо получавате оргазми....нон стоп...и имате изражения като след колоноскопия...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Проф. Близнашки: Цели 9 години Радев разделя нацията, противопоставя хората едни на други

"Цели 9 години Радев разделя нацията, противопоставя хората едни на други. Споменете една голяма идея, която да се е родила в президентството? Нещо, което да е отворило нови хоризонти пред нацията?! Президентството е мозъчният тръст на държавата, където трябва да се раждат идеи. Но това е най-слабият президент от основаването на българската държава. Няма друг такъв случай, толкова объркан човек. Той е инсталиран с една единствена задача - отстраняването на Борисов от политиката. Когато съм писал Конституцията, няма да ви казвам какво е правил Радев във военното училище. Тези, които познават армейския жаргон, ще разберат какво говоря", заяви проф. Близнашки.

преди 44 минути, communismatic написа:

Правилно, да. Какво по-нормално от това, след като някакъв непознат в малоумен форум те слага постоянно на оная си работа, та ти да му дириш осигуровките, постовете из другите форуми... но най-важното... понеже нямаш акъл и за една стотинка, да сметнеш това за някакъв повод за гордост, че даже и да се хвалиш с всичко това. Но не е омраза, не... Аз определено не съм ти важен и не съм ти приоритет. 😆

Изучавам те, бе, патенце... Рядко се среща такъв комплексар.

А тия неща са косвени признаци какъв въздухар си:

Големият бизнесмен и ресторантьор, а едни здравни осигуровки не може да си плати. Иначе тръгнал да ми се възмущава от мургавите малцинства. Кое те отличава от тях?
А от друга страна, ако не била богатата му годеница от свръхбогато семейство, щял да умре от глад... милионерското синче...

А другите ти "легенди"?
Фирмата ти?
Правото?
Или с нулев принос, тръгнал да ми критикува демографската ситуация. А си твърдял, че имаш деца... Нали? Що така?

Виж, за двата вагона с книги съм склонен да допусна, че точно на една единствена книга, не си стигнал по-далеч от 202-а стр. А от 203-а нататък бяха съществените за онзи спор детайли... 

btw, един безплатен приятелски съвет. Кажи на баща ти, да пита счетоводителката си, как се облагат с данъци търговски сделки между свързани лица. Дали не трябва да декларира "продадения" на теб апартамент по пазарна стойност?
Тая схема, фирмата му да ти го продаде с 40% по-ниска цена от покупната, работи само за нотариалната такса. Да внимава с данъчните... 

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Изучавам те, бе, патенце... Рядко се среща такъв комплексар.

Изучаваш ми уя. И комплексар си ти, а не аз. Аз не се интересувам изобщо с кой си пиша и т.н. Това е нещо, което е важно за теб... Другите тъпотии... в смисъл, потърси помощ. Ясно ми е, че съм ти голям трън в очите, ама няма да ме спреш по никакъв начин, да те гавря... Даже още повече ще се активизирам, гарантирам ти, че ще има тежки дни... :) 

преди 27 минути, БаалБек написа:

Проф. Близнашки: Цели 9 години Радев разделя нацията, противопоставя хората едни на други

"Цели 9 години Радев разделя нацията, противопоставя хората едни на други. Споменете една голяма идея, която да се е родила в президентството? Нещо, което да е отворило нови хоризонти пред нацията?! Президентството е мозъчният тръст на държавата, където трябва да се раждат идеи. Но това е най-слабият президент от основаването на българската държава. Няма друг такъв случай, толкова объркан човек. Той е инсталиран с една единствена задача - отстраняването на Борисов от политиката. Когато съм писал Конституцията, няма да ви казвам какво е правил Радев във военното училище. Тези, които познават армейския жаргон, ще разберат какво говоря", заяви проф. Близнашки.

А сега кремълската подлога пРезилдент ще бори "мафията" , подкрепен от верните му Бобокови които в няколко интервюта късаха ризи да го възхваляват, а Черепа предполагам, ще му уреди тва.. агитките по фейсбук .. както бе казал колко лесно се манипулира тълпата...

преди 1 час, communismatic написа:

даже не знаеш и защо ни трябва това евро...

Виждам че ти не знаеш за какво ти трябва... за хората това е 1 млрд годишно спестени такси . Само отп ревалутиране. За другите ползи икомисионни, отключени проекти и програми, отключени парични европейски заеми и т.н.  дори няма да споменавам

преди 9 часа, communismatic написа:

Да, често се позовавам на опровержения на прорашистките фейкнюз, и всякакви подобни , които ни заливат и нашата политика . 

Виждам, хал хабер си нямате как се проведоха последните протести :)

преди 9 часа, Belefor написа:

Ами така е когато мирко-фейка поства глупости но обвинява другите хора във фейк?

image.jpeg.a609a71f3976d66cd05033ea3422322d.jpeg

Кажи какви фейкове съм се позовавал , или ще слагаш подобни манипулирани по детински картинки ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.