Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Ти заем имаш ли бе кух ? 

Не ти ли идва на ум че хората са стимулирани от ПО НИСКИТЕ проценти по лихвени заеми които предоставят банкитре поради обвързване с правилата на  ЕС  ? 

Май си още на хранилка при мама ? 

дървени философи .... :getout:

Кух е малко да се каже...

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Т.е. те са стимулирани от "по-ниските лихви", но не са стимулирани от факта, че цените растат главоломно. Много умно момче си ти, само недей казва, че си русенлия... 

Румен Пилота вика -  "Аз съм за мир". А бутне договор за още 4 млрд, народна пара на руснаците!

Усещам, че ромът Пламен Умния се е вързал на тезата на Мирко Умния и най-умното момиче на форума... Каква изненада само! 😆

Хората почнали да взимат по-големи кредити. Ама не щото има инфлация и цените са поскъпнали, а просто защото имат повече доверие на банките... Мдам... 😆

Вече е ясно името на новата партия, която ще се включи в изборите..!!!!

Botash_pp.thumb.png.4d61e189b2c4c44ded488a546f556227.png

на 14.12.2025 г. в 19:50, miro20 написа:

Ти заем имаш ли бе кух ? 

Шегуваш ли се?
Коя уважаваща себе си банка, би му дала кредит? Най-много някоя фирма за бързи кредити :D

преди 43 минути, plamen.spam написа:

Най-много някоя фирма за бързи кредити :D

По принцип, ромското малцинство най-много се облагодетелства от тия кредити, та не е много готино, да се подиграваш по тоя начин. Все пак намесваш сума ти рода... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

По принцип, ромското малцинство най-много се облагодетелства от тия кредити, та не е много готино, да се подиграваш по тоя начин. Все пак намесваш сума ти рода... 😆

Имам някакви спомени, че ти си човекът с прекъснати здравноосигурителни права... типично за ромското малцинство... А?

преди 24 минути, plamen.spam написа:

Имам някакви спомени, че ти си човекът с прекъснати здравноосигурителни права... типично за ромското малцинство... А?

Да, и аз имам спомени, че ми диреше "здравноосигурителните права", а не ти бях приоритет... Типично за жалко и елементарно човече? А? 😆

преди 48 минути, communismatic написа:

Да, и аз имам спомени, че ми диреше "здравноосигурителните права", а не ти бях приоритет... Типично за жалко и елементарно човече? А? 😆

Комплексирано въздухарче.

преди 7 минути, plamen.spam написа:

Комплексирано въздухарче.

Mда. Аз определено съм "комплексирано въздухарче". Аз съм тоя дето, понеже не е "комплексирано въздухарче", та тръгва, да ми дири постовете из другите форуми, барабар с това, дали съм си плащал осигуровките, къде живея, кой ме издържа и прочее... Баси елементарното създание, заклевам се... 😆

Очевадно ежедневната гавра, дето му я стоварвам тук, не му понася... 😆
И понеже няма акъл за една стотинка и няма как да отговори, та... 😆

на 14.12.2025 г. в 22:06, plamen.spam написа:
на 14.12.2025 г. в 21:50, miro20 написа:

Май си още на хранилка при мама ?

Не е мама, тате е
:lol6:

Но е компетентен по всички финансови въпроси .

:giggle1:

на 14.12.2025 г. в 22:11, communismatic написа:

Хората почнали да взимат по-големи кредити. Ама не щото има инфлация и цените са поскъпнали, а просто защото имат повече доверие на банките... Мдам... 😆

наистина си нямаш никаква представа кой и как взема заеми и защо . 

За галфони като теб заем се взема  ако парите от мама/тати не стигат  щото  кафенцето  и дискотеката поскъпнали 

кух

Тримата глупаци обсъждат нещо което го няма.

Няма лошо - как е Украйна, взе ли Крим - май още е руски а :)

преди 7 часа, miro20 написа:

наистина си нямаш никаква представа кой и как взема заеми и защо .

Мда, предполагам, че няма да е свързано с факта, че хората нямат пари. Най-вероятно някаква друга причина ще е. Каква е тя? В смисъл... много държа, да разбера от човек, който дори няма представа, че преминаването от лев в евро ще коства на държавата пари от хазната. Явно си мисли, че ще печатат евротата отгоре левовете и печатната машина ще използва мастило от дЕдо Господ, дето няма да свърши никога.

преди 7 часа, miro20 написа:

За галфони като теб заем се взема  ако парите от мама/тати не стигат  щото  кафенцето  и дискотеката поскъпнали 

Недей, че ще взема много да се засегна...

на 30.10.2025 г. в 21:57, _nib_ написа:

,,Румен Радев е персона нон грата за Брюксел, Берлин, Вашингтон и Москва. 

Добри Божилов пък е на мнение, че точно Радев щели да натресат хамериканците за премиер.

Казва ли некой кво ше стане

Аз смятам, да искаме мнението на форумните титани на мисълта... те много ги разбират нещата.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Добри Божилов пък е на мнение, че точно Радев щели да натресат хамериканците за премиер.

Казва ли некой кво ше стане

...ще видим...

...фатмака нещо се заигра и с британеца...

...триморие ли?що ли?...

Радев манипулатора!!!

На 2 декември 2025г. - "Властта е бламирана от протести ,единственния изход ,е оставка на правителството и предсрочни избори"

На 16 декекмври 2025г. към Коце Копейкин - "Правителството абдикира и остави мен и вас да се оправяме"

преди 6 часа, Белгиеца написа:
на 30.10.2025 г. в 22:57, _nib_ написа:

,,Румен Радев е персона нон грата за Брюксел, Берлин, Вашингтон и Москва. 

Решетников го е казал най дборе за ролята на мухльото зелен чорап . 

За сега всичко върви точно по този сценарий. 

преди 6 минути, miro20 написа:

Решетников го е казал най дборе за ролята на мухльото зелен чорап . 

За сега всичко върви точно по този сценарий. 

Ти па точно,не можеш да му се намажеш и на "зеления чорап"..ако ме разбираш......

преди 32 минути, БаалБек написа:

Радев манипулатора!!!

На 2 декември 2025г. - "Властта е бламирана от протести ,единственния изход ,е оставка на правителството и предсрочни избори"

На 16 декекмври 2025г. към Коце Копейкин - "Правителството абдикира и остави мен и вас да се оправяме"

"Социологическата агенция" пък като какъФ фактор се включва не знам...

преди 43 минути, БаалБек написа:

Радев манипулатора!!!

Какво не разбираш в написаното ?!  Правителството беше свалено от народното недоволство...Но мутрата Борисов се разсърди и каза,че няма да се приеме бюджетът...Заради накърненото си, грозно его, ГЕРБ абдикираха от отговорност да си свършат работата като правителство в оставка,както е записано в Конституцията...

преди 23 минути, Лудият Учен написа:

Заради накърненото си, грозно его, ГЕРБ абдикираха от отговорност да си свършат работата като правителство в оставка,както е записано в Конституцията...

И какво е записано в Конституцията за правителство в оставка? Я да разясниш каква "работа" трябва са свършат. Или и ти също както госпожа @Topor ще се изнижеш, като мокра връв...

:popcorn2:

преди 28 минути, БаалБек написа:

И какво е записано в Конституцията за правителство в оставка? Я да разясниш каква "работа" трябва са свършат. Или и ти също както госпожа @Topor ще се изнижеш, като мокра връв...

:popcorn2:

„Без бюджет няколко седмици преди влизането на България в еврозоната ние нямаме право да абдикираме. Ще абдикираме последни, но това не означава, че сме заинатени – начинът, по който го показваме, е като признаем грешката и оттеглим бюджета“, каза Желязков след Съвета за съвместно управление.

Ето ти...Какво казва самият Министър-председател в оставка... Затова как нямат право да абдикират от отговорност...Пак ли не разбра ??? И ти отговарям за последен път,защото колкото и пъти да те хванат в лъжа,всеки път се мъчиш да изклинчиш...Има по-важни неща от това да комуникирам с теб...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.