Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 19 минути, communismatic написа:

В тоя форум е направо масова практика тоталното непознаване на някакви неща, дето... извинявай, ама са направо елементарни.

преди 20 минути, communismatic написа:

От Виденов не са имали читав председател. А тогава дори те се нахвърлиха върху него, вместо да го подкрепят.

Ми прав си , пълно е с тотално непознаване на глупави хора като теб . 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

Мери си приказките, че по-неадекватно създание от теб надали се среща тук. Казвам ти сериозно, по-добре недей писа повече нищо. Колкото повече пишеш, толкова повече се доближаваш до титани на мисълта като Пламен Умния, Баалбек, тираджията и Иван Умния.

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Ами можем да позалагаме.

За себе си съм сигурен че ще излезе да каже да се спрат спекулациите които няколко пъти вече отрича че ще слиза на партиен терен. 

Предполагам има много добра информация / не публична/ от пиарите и агенциите за нагласите на хората и дали и колко ще спечели и какво точно . 

Службата на Решетников в Кремъл отдавна му е постлала сценария, и много добре ще преценят кога да засилят марионетката си и дали да го харчат точно сега. 

Според мен - не още.

преди 4 минути, communismatic написа:

толкова повече се доближаваш до титани на мисълта като

Виж, по глупост още не мога да стигна идиоти които се прекланят пред Виденов и съсипията му . 

Които дори не знам дали по негово време са били "блясък в очите на татко си " , но знаят всичко :lol6:

преди 9 минути, miro20 написа:

Така е, така е. Има глупави хора тук. Двайсет години плюеш по Шиши, а не се усети, че той и твоят идол - Бочко Менискуса са дупе и гащи. Хем ти го казвахме постоянно, а ти - заблуденото камилче, все отричаше. Сега лично Бочко ти го наби с двеста :laughing5:

566208529_10228474183832031_2947578043803834109_n.jpg.312950670ef8ac59efc5fae5b2b7e9e0.jpg 

пп: Забравих да те питам: КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ?

преди 3 минути, miro20 написа:

Виж, по глупост още не мога да стигна идиоти които се прекланят пред Виденов и съсипията му . 

Е, със сигурност е по-удачният вариант от това, да съм антикомунист, а да се "прекланям" (нали използва тоя израз) на бившият член на БКП - Бойко Методиев Борисов. Нали? :) 

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Въпросът е не дали, а кога ще слезе на партийния терен. Дали сега или след края на президентството.

Той и Първаное такива ги мислеше с партията си АБВ.. ама... :giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

Той и Първаное такива ги мислеше с партията си АБВ.. ама... :giggle1:

на 13.12.2025 г. в 20:05, ivottoshev написа:

Е, ти може и да си имал очаквания към Първанов...

Би ли ми казал най-високият рейтинг в кариерата на Първанов колко е бил? А на Радев?

А по партията на Първанов плюеше ли се по всички медии още преди тя да бъде създадена?

пп: пак забравих, Мирчаоглу ефенди, КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

пп: пак забравих, Мирчаоглу ефенди, КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ?

Тои този откачалник не отговаря на въпроси. Само като другите копи и пейст от фейса и т.н. каквото дойде отгоре :) 

преди 7 минути, Belefor написа:

Тои този откачалник не отговаря на въпроси. Само като другите копи и пейст от фейса и т.н. каквото дойде отгоре :) 

И каква е тук спекулацията за Спецов, че не разбрах ? Цитирай ме какво съм казвал за него , за да знам на какво да отговарям. 

:hush:

преди 13 минути, miro20 написа:

И каква е тук спекулацията за Спецов, че не разбрах ? Цитирай ме какво съм казвал за него , за да знам на какво да отговарям. 

:hush:

на 24.05.2023 г. в 0:17, miro20 написа:

След като ГЕРБ падна от власт, функциите на БКХ бяха прехвърлени към НАП, където пък бе назначен спеца СПЕЦОВ ,известен с това че пак е от Дубай /каква случаЕност/  , и е известен с източванена ДДС чрез безработни неграмотни мулета. Все едно АлКапоне да назначат за шеф по противодействие накорупцията и изпиране  на пари във ФБР.

За него още твърдеше че е:  "далавераджия", "данъчен измамник", "мошеник", "калинка", "компрометиран", "комшия на Черепа от Дубай" и тн., и тн., и тн....

Мирчаоглу ефенди, сега КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ, за шеф на Лукойл?

Май трябва да се редактира името на темата:

Генерал Румен Радев - новият старият президент на България

преди 43 минути, miro20 написа:

Ами можем да позалагаме.

За себе си съм сигурен че ще излезе да каже да се спрат спекулациите които няколко пъти вече отрича че ще слиза на партиен терен. 

Е, оказа се че менторите и Решетников хвърлиха матрьошката . Подаде оставката

:)

Между другото, ако не дай Боже, Румен Радев направи коалиция с ГЕРБ и ПП-ДБ... очаквам умнокрасивите яростно, да обърнат гъзицата... 😆

преди 3 минути, miro20 написа:

Е, оказа се че менторите и Решетников хвърлиха матрьошката .

И понеже цял ден го подхвърляш едно име..... Ще бъдеш ли така добър и да докажеш връзката му в Радев? 

преди 6 минути, ivottoshev написа:

За него още твърдеше че е:  "далавераджия", "данъчен измамник", "мошеник", "калинка", "компрометиран", "комшия на Черепа от Дубай" и тн., и тн., и тн....

Мирчаоглу ефенди, сега КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ, за шеф на Лукойл?

Говори се че Спецов е и човек на кокорчо с пеньоара. 

Е и ? 

Ако спекулираш че е назначен от ББ , в същия пост съм споменавал и ударите от Мая Манолова / с Бареков/ на едни предишни избори където удариха ГЕРБ с доста проценти  и т.н. и т.н. . 

Въпреки тези удари, ББ много леко се отнесе и я одобри за омбудсман .

В много подобни случаи съм споменавал че ББ е прекалено мек и прави компромиси за да "балансира" и угоди на всички . 

Е и ? 

Не ти разбирам въобще насоката на болната мисъл :) 

току-що, maxthon написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

Е, оказа се че менторите и Решетников хвърлиха матрьошката .

И понеже цял ден го подхвърляш едно име..... Ще бъдеш ли така добър и да докажеш връзката му в Радев? 

Кой неграмотен рашистки трол е зад ник-а ти в момента ? 

Та погледни от началото на темата как Решетников обяснява в няколко интервюта и за Цариградъ , и при Коритаров за плановете към мухльото пРезилдент.

Гледах го, много силно и логически структурирано изявление, чак до перфектност. 
Нищо чудно и AI да има значително участие в  оформянето на изявлението. 🤔
Възраждане, Величие, ИТН, Меч - оттекоха в канала. Че и БСП е на ръбъ да цопне в него.

Това беше най-тъпия ход от бизнес гледна точка на фатмака. Просто двете акули ще го изядат жив, без да го сготвят даже. Толкова кмромати има събрани, че май ще трябва да се изнася и той на някъде

Оставаха му година и нещо да си прибере торбите с € и да си върти спокойно някакъ бизнес

преди 1 минута, miro20 написа:

Ако спекулираш че е назначен от ББ , в същия пост съм споменавал и ударите от Мая Манолова / с Бареков/ на едни предишни избори където удариха ГЕРБ с доста проценти  и т.н. и т.н. .

Нищо не спекулирам, ти се опитваш да отнесеш плувката в някаква незнайна посока. Аз просто те попитах КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ - човекът за когото ти твърдиш че е далавераджия, данъчен измамник, калинка и тн., и тн, за шеф на Лукойл?

преди 4 минути, miro20 написа:

В много подобни случаи съм споменавал че ББ е прекалено мек и прави компромиси за да "балансира" и угоди на всички . 

Е и ? 

Ти все още ли се прекланяш пред човек, който се е съюзил с комунетата и чалгарите, и освен това се оказа че е бил от поне 20 години сол ташак с Шиши? 

Останаха ли ти поне някакви принципи на които държиш?

преди 7 минути, miro20 написа:

Та погледни от началото на темата как Решетников обяснява в няколко интервюта и за Цариградъ , и при Коритаров за плановете към мухльото пРезилдент.

И пак да излезе, че нищо не си разбрал след като си слушал тези интервюта? Знаем ти капацитета.... Чужда банка = Западна банка. Те толкова ти е капацитета. Толкова ще може да покажеш и в момента за каква връзка става дума.

Честито! Има за кой да гласуват 60-65 % от тези,които не искат статуквото до момента! Идиотите,които са с насрани гащи от как се появи идеята за участие на Президента..няма да коментирам...Шубето е голям страх...

преди 4 минути, maxthon написа:

И пак да излезе, че нищо не си разбрал след като си слушал тези интервюта? Знаем ти капацитета.... Чужда банка = Западна банка. Те толкова ти е капацитета. Толкова ще може да покажеш и в момента за каква връзка става дума.

Не , наистина, как може толкова неподготвен трол да  плямпа тези неща. Другите ти колеги зад ник-а  поне бяха запознати с началото на темата.

Учи си домашното преди да се излагаш толкова явно , товаршч ! 

преди 1 минута, Proshark написа:

Честито! Има за кой да гласуват 60-65 % от тези,които не искат статуквото до момента! Идиотите,които са с насрани гащи от как се появи идеята за участие на Президента..няма да коментирам...Шубето е голям страх...

Партия "Боташ" ?  :giggle1:

преди 11 минути, miro20 написа:

Говори се че Спецов е и човек на кокорчо с пеньоара. 

Е и ? 

Въпреки тези удари, ББ много леко се отнесе и я одобри за омбудсман .

Е и ? 

Къде се говори - на женския пазар ли. Ти си една празна кратуна, която разпространява слухове напред и назад. Ако тези слухове са истина - ти си абсолютен продажник. И в двата случая.....подчовек!

току-що, miro20 написа:

Партия "Боташ" ?  :giggle1:

Казах,че идиотските коментари на партия"пълен памперс" няма да коментирам,кое точно не разбра-че си член на партията или че си седнал на ако!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.